pipi daha iyi cnm ama hala banyo yaptırmadımcok şükür artık atlattık iyiki yaptırmışım
arkadaşlar bebeğim anne sütü yiyor da 3 saatte bir 120 falan sadece 1 - 2 kere yarım kalıyor yetmiyor. günde 30- 90 arası duruma göre mama verip tamamlıyorum günü. 2 haftadır böyle... daha önce yetiyordu. neyse, aptamil 1 yiyor. önce yemedi şimdi alıştı da. takip ettim de bu mamayı yedikten sonra ara ara kusuyor. mama yediği zamanlar özellikle... kusturmayacak bir mama önerir misiniz. iyiydi aslında kabızlık falan da yapmadıydı. devam mı etsem, napsam??? ya da hangisini yedirsem. iyi bir mama olsun ama... zaten günde 30- 60 anca yiyor. çok takviyeye gerek kalmıyor. ha bir de çok acıkmaya başladı çabuk çabuk mamadan mı ya... sanırım ondan... doymuyor... az yiyor aslında ama...
günler soonra paçozluktan kurtuldum kuaföre gittim
valla insanın modu değişiyor bee
giyindim süslendim kocişi bekliyorum tabi action yasak aylardır
VALLA BEN EN BAŞINDAN BERİ ZİNCO KULLANDIM. HİÇ SANCILANMADI. ama sanırım bebekten bebeğe değişiyor bazen hiçbir ilaç kar etmiyor. dr. öyle demişti. bazen3. ayına ya da 6 . ayına kadar sabretmek gerekebilir. bir de zinco yu dene istersen canım bunların içinde en bitkisel olanı... ben bir zararını görmedim. her ilaç ilaçtır ama bu en masumu ve en işe yarayanı...merhaba kizlar
oglumun gaz sancilari basladi ya
gece uyuyor inleyerek surekli kinarak icim gidiyor
bazen de uykusundan uyandiriyor basliyor aglamaya
gunduz de cok agliyor
ne yapacagimi sasirdim
biogaia diye bir gaz damlasi verdi doktor
bir de ayagina elma yagi suruyorum
baska tavsiyesi olan var mi
rahat olsun istiyorum ciim gidiyor her inlediginde
hadi gözün aydın. oldu da bitti maşallah... ay biz de bir yaptırsaydık. yaz tatilim başlasın yaptıracağım. allahın izniyle..pipi daha iyi cnm ama hala banyo yaptırmadımcok şükür artık atlattık iyiki yaptırmışım
benim de diplerin öyle bir geldi ki emziriyorum ama yaptıramam. yaptırmam yani. o değil de beniöm saçlarım dökülüyor avuç avuç. kelleşti bazı yerlerim napcam bilmiyorum geçer dediler dr. a da gitmedim.günler soonra paçozluktan kurtuldum kuaföre gittim
valla insanın modu değişiyor bee
giyindim süslendim kocişi bekliyorum tabi action yasak aylardır
canım çok teşekkürler cevapladığın için. bu mamayı çok duydum hemen araştırıyorum. çok sağol...canım sma da çok iyi bir mama benim kızımdada reflü var belki süt ürünlerine alerjisi vardır die aptamil ha kullsndım daha cok kustu aptamil hiç agzına dahi sürmedi sma biraz pahalı ama iyi bir mama gelişimi içinde iyi sürekli kusmasına ragmen sadece ayına göre 500 gram eksiği var çok şükür
günaydınnnnnnnnnnnnn
azram napiyon canım
benim sıpa mızıklıyor bi bakayım
canım vitamin ilacım falan yok ki. vermediydi dr. ne içmem gerekiyor. vermesi mi lazmdı???Ztarimm ins tamamlar canim.kalbini ferah tut.kuzim benim saclarimda dokuluyor ama kellik derecesine gelmedi vitamin ilaclarini iciyormusun haliyle dogum emzirme insanin
Bunyesi alt ust oluyor.
Megim nerdesin bir kac gundur goremedim seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?