Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

pipi daha iyi cnm ama hala banyo yaptırmadım cok şükür artık atlattık iyiki yaptırmışım

öyle cnm çıktı gitti aradan şükür. ilk baş anne olarak korkuyoruz istemiyoruz ama neticesinde eni sonu olacak.

günler soonra paçozluktan kurtuldum kuaföre gittim
valla insanın modu değişiyor bee
giyindim süslendim kocişi bekliyorum tabi action yasak aylardır

iyi akşamlar dicemm kimsecikler yok
megim şu skyp ye bir girdim birdaha giremiyorum :26:
özledim seni çok

selam kızlar doğa saolsun nete giremiyorum annemin yıllardır basaramadıgını bikaç ayda saolsun basardı doğa 7,5 aylık oldu şuan bütün dünyası babası böyle bir aşk görmedim şimdiye kadar hala kusmaya devam ediyor biara tam gecer gibi oldu griple birlikde tekrar basladı yemekde yemiyo dogru düzgün hala ne diş var nede oturuyo tek iyi yaptıgı edepsizlik uyku düzenide tamamen bozuldu bu ayına kadar ilk dogdugu günden beri sadce 4 gün uyumamıştı oda çok hastaydı şimdi yüz üstü dönüyo beşikte enlemesine yatıyo sığmıyo ciyak ciyak bağırıyo vee tüm bu zorluklara rağmen hala iyiki anneyim diyorum

canım sma da çok iyi bir mama benim kızımdada reflü var belki süt ürünlerine alerjisi vardır die aptamil ha kullsndım daha cok kustu aptamil hiç agzına dahi sürmedi sma biraz pahalı ama iyi bir mama gelişimi içinde iyi sürekli kusmasına ragmen sadece ayına göre 500 gram eksiği var çok şükür

rumuzcum baya büyümüş kızın maşallah 7.5 aylık zaman çabuk geçiyor

merhaba kizlar
oglumun gaz sancilari basladi ya
gece uyuyor inleyerek surekli kinarak icim gidiyor
bazen de uykusundan uyandiriyor basliyor aglamaya
gunduz de cok agliyor
ne yapacagimi sasirdim
biogaia diye bir gaz damlasi verdi doktor
bir de ayagina elma yagi suruyorum
baska tavsiyesi olan var mi
rahat olsun istiyorum ciim gidiyor her inlediginde

bir de ben kurtulsam :) dip boyam var zaten boyatmak istemiyorum emzirdigimden
ama kestirmem lazim cok bakimsizim
bir turlu zaman bulamiyorum
insna rahatliyordur eminim ya zaten 9 ayin verdigi bakimsizlik da var bende :)
kocisle de 3 ay yasakti bize sonra biz korktuk ama 7. ve 8. ayda yanimdaydi o zaman cok rahatttik normal hayatimiz gibi
cesaretime hayranim oncesinde korkup da son aylarda rahat oldugumdan

Selam arkadaslar nasilsiniz ??

Cok yogun gunler geciriyorum haliyle yoruluyorum da.. Hepinizi cok ozledim. Gamzeden ses seda yok sanirim merak ediyorum. Lovely fe bir suredir yazmiyor heralde..

Pufidikim seninle muhabbet etmeyi bende cok ozledim

Oyle iste malum turkiye benim cok cok daha yogun oluyor her zaman yazmasamda takipteyim devamli

VALLA BEN EN BAŞINDAN BERİ ZİNCO KULLANDIM. HİÇ SANCILANMADI. ama sanırım bebekten bebeğe değişiyor bazen hiçbir ilaç kar etmiyor. dr. öyle demişti. bazen3. ayına ya da 6 . ayına kadar sabretmek gerekebilir. bir de zinco yu dene istersen canım bunların içinde en bitkisel olanı... ben bir zararını görmedim. her ilaç ilaçtır ama bu en masumu ve en işe yarayanı...

pipi daha iyi cnm ama hala banyo yaptırmadım cok şükür artık atlattık iyiki yaptırmışım
hadi gözün aydın. oldu da bitti maşallah... ay biz de bir yaptırsaydık. yaz tatilim başlasın yaptıracağım. allahın izniyle..

benim de diplerin öyle bir geldi ki emziriyorum ama yaptıramam. yaptırmam yani. o değil de beniöm saçlarım dökülüyor avuç avuç. kelleşti bazı yerlerim napcam bilmiyorum geçer dediler dr. a da gitmedim.

canım çok teşekkürler cevapladığın için. bu mamayı çok duydum hemen araştırıyorum. çok sağol...

He bu arada anerikada bilmiyorum ne zaman yaparlardi ama burda doktor kala ultrasonu isteddi zehranin . Sanirim 3 ay sinirmis kalca gelisimi icin. Ve %60 olmasi gerekiyormus rakamin. Sag bacagi tamamlamis ama sol bacagi %58 de kalmis. Adam belki tamamlar kendiliginden dedi ve bir ay iki bez kullanmami soyledi sonra tekrar bakacaklar. Annem kapatir o acigi bjrsey olmaz dedi insaallah da kapanir kizlar dua edin lutfen olur mu.

Onlar iyi, hos, saglikli olsunlar. Acicekmesinlet. Hepimizin yavrusu Allaha emanet. Rabbim sifa versin

Ztarimm ins tamamlar canim.kalbini ferah tut.kuzim benim saclarimda dokuluyor ama kellik derecesine gelmedi vitamin ilaclarini iciyormusun haliyle dogum emzirme insanin
Bunyesi alt ust oluyor.
Megim nerdesin bir kac gundur goremedim seni..

Everim karnina masaj yap internette arattir nasil yapilacagini gosteriyor
Gaz sancisi tuttumu suyu seviyorsa eger banyoya sok arkasindan o dedigin masaji yap birde yuzustu yatir o cok iyi gelmisti rümeysaya kendi cikariyordu pat pat

günaydınnnnnnnnnnnnn

azram napiyon canım

benim sıpa mızıklıyor bi bakayım

Ztarimm ins tamamlar canim.kalbini ferah tut.kuzim benim saclarimda dokuluyor ama kellik derecesine gelmedi vitamin ilaclarini iciyormusun haliyle dogum emzirme insanin
Bunyesi alt ust oluyor.
Megim nerdesin bir kac gundur goremedim seni..
canım vitamin ilacım falan yok ki. vermediydi dr. ne içmem gerekiyor. vermesi mi lazmdı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…