Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canim dene tabiki bwlki sebep olur ama aklinda olsun ben 3 ay o tedaviyi gordum tam biraktigimiz ay geldi mucizem nasip kismet denemeye deger yeterki vazgecme herzaman desteknolurum ne takilirsa aklina sorabilirsin bu arada dr a guvenmekte cok onemli
Beklemek cok zor bgiliyorum canim benim insallah en kisa zamanda gelsin yavrun:13:
İnşallah canım biyerden başlayınca umudun artacak.Bebişin sağlıkla gelecek canım emin ol hem de günler öyle çabuk geçecek ki hatırlamayacaksın bile bu günleri
Simdi rosses e anlatsak inanmaz ama bulustugumuzda nasil agliyordum olmuyor diye simdi bulussak yuzumde guller aciyor Allahima bin sukur
Sizin ev isi ne oldu

Megimm bol kazanclar insallah bu is hayati seni yordu insallah bebeginde gelirde gorursun dunyanin kac bucak oldugunu
Gerci bana sorsan bebek bakmak kolay is benimki aglamaz davulun sesi uzaktan misali

Bu arada bi fikrim var eskiden hep kacinci ayda nasil hamis kaldigi yaziyordu ya kizlarin bence buna devam et ben kimlerinkini okuyup okuyup moralize oluyordum bi bilsen yani faydali biseydi kendimden biliyorum vazgecme editorum

Elis seni kacirsim mi yaa pis Dogu isiricam o yanaklarini

Yarin sabah dr a gidicez ya bakin saat hic gecmiyor

İnşallah canım biyerden başlayınca umudun artacak.Bebişin sağlıkla gelecek canım emin ol hem de günler öyle çabuk geçecek ki hatırlamayacaksın bile bu günleri
çok teşekkür ederim canım inşlhh ben artık elimden geleni yapıcam çabalicam usanmadan inşlh rabbimde çabalarımın karşılığını verir

tamam canm klomenle ilgili merak ettiğim şeyleri sorarım sana vesile olur belkide ben şimdiye kadar düşünüyorumda hiçbir çabam olmamış doktorlara gittim ama hormon testi felan yapıldı hep yumurtalıklara bakıldı bişe yok dendi artık ne yapmam gerekirse bakalım yapıcam
gideceğim hastane sadece kadın doğum hastanesi içok ilgili bir hastaneymiş bakalım olur inşlhh

Olucak tabi oyle yada boyle Allah ol desin yeter ki sen yeterki hevesli umitli ol
Burda prenses diye bi arkadasimiz var ya oda klomenle hamis kalmis ogluna simdi kollarinda
Benim amcamin kizida 2 yila yakin olmayinca klomenle hamile dogumuna haftalar kaldi

canım klomenin nasıl bi tedavi süreci var..hergün mü iğne vuruluyor inşlh Allahım bana vesile olacak şey ne ise olsun artık hayırlısı ile

canım klomenin nasıl bi tedavi süreci var..hergün mü iğne vuruluyor inşlh Allahım bana vesile olacak şey ne ise olsun artık hayırlısı ile

Yok bitanem adetinin 5.gunu baslaniyor 5 gun gunde 2 tane hap iciyorsun sonra dr yunurtalarina bakiyor ve yumurtalar gerekli buyukluge gelince catlatma ignesi yapiliyor bu 24 ya da 36 saat sonra iliski oneriliyor bu kadar basit
Sana tavsiyem bu surecte beslenmene dikkat et asiri degil ama bi kac kilo almana sebep olabilir ben dikkat etmedim ve o bi kac kilo ile hamile kaldim
51 ile hamile kaldim korkarim 1 kilo en az aldim yarin gorucez bakalim karnim cok cikti daha 2 aylik gerci umurumda mi degil herseye raziyim o iyi olsun cok bekketti beni sipam

anladım canm bakalım inşlh işe yarar.. elimden geleni yapıcam kilo konusunda aldırsın umrumda değil yeterki gelsin meleğim
sende çok iyi bir anne olucaksın inşlh şöyle senin gibi sarışın dünyalar tatlısı bir bebişin olucak yerim ben onu bebeklerin hepsi miss gibiler valla melek onlar daha
bu arada canm hep soracam unutuyorum gerçek adın ne herkesin ismini biliyorum nerdeyse senin ismini bilmiyorum daha özelden yazabilirsin istersen

Ayy canim saglikla kavusalimda insallah ama ben ruyamde ayni babasina benzeyen esmer bi erkek bebek gordumhatta bilekleride inceydi simdi zayif olur mu diye korkuyorum:)) gerci etrafin etkisi cok bu ruyada kiz diyen cok az kisi var herkes erkek diyor bende kiyamiyorum kiz bence diyorum bi gorsen :))
Olsun sen yinede kilo icin olmasada saglikli beslen ve bence folik aside basla gelicek insallah cok heveslendim git gorus bakalim dr la
Ozelden yaziyorum hemen

Son düzenleme:

senin hislerin çok önemli anneler hisseder genelde ayyy sağlılı olsunda kız erkek valla hiç farketmez
bende heveslendim cnm ilk defa bişeler yapıcam hızlandırmak için folik aside başladım 3 gündür falan zaten
Allah yardımcım olsun bu yolda benim ve benim gibi isteyen herkesin
bakıyorum hemen

gitmiyo benim mesajlarım canm ya okudum ama senin msjını
afiyet olsun sana da bebişede öptümmm

bende çıkıyorum kızlar kocişin yanına gidim azıcık herkese iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…