slm kızlar
benim için güzel şeyler yazmışsınız teşekkürler
pzrtesi için randövu aldım doktordan doktorumuda deiştirdim iyi olduğuna inanıyorum bu doktorun bakalım hızlandırmak için neler yapmak lazım
klomen diye biişeler varmış araştırdımyumurta çatlatma iğnesiymiş ondan isticem doktora söylicem yani ne gerekiyorsa yapıcam yeterki sağlıkla bebişim gelsin önce Allahın izni ile
benm bi arkadaşım da ikiz hamile kaldı klomenle..ben de 2 kere kullandım ama olmamıştı.. sonradan teşrif etti beyimiz..
Gunaydinn
Bugun kontrolumuz vardi ya cok sukur hersey yolunda minigimin kalbi atiyor 2 cm olmus bi gun onde yavrum Allaha sukurler olsun
Aminn canim insallahMAŞALLAH size rabbim kucağına almayı nasip etsin
Gunaydinn
Bugun kontrolumuz vardi ya cok sukur hersey yolunda minigimin kalbi atiyor 2 cm olmus bi gun onde yavrum Allaha sukurler olsun
Saol canim darisi en kisa zamanda senin ve tum isteyenlerin basina insallahmaşallah canım meleğine
Amin Ferdacim insallahgünaydın herkese
pericim maşallah canım minik kuzuna
rabbim tamamına erdirsin
Gunaydinn
kızlar merhaba... nasılsınız... ben de tırnağımla uğraşıyrm kaç gündür iltihap kapmış geçmedi bir türlü... dikişleri alındı felaket yani... karneler falan derken giremedim bir türlü... siz napıyrsnz.. hamiş kalanlar var baktım da... gözleri aydın.. allah isteyen herkese nasip etsin...
ya kızlar bu arada boya aldım geldim 1 sene boyatmayayım diyordum ama böyle de insanda moral kalmıyor insan kendini paspal hissediyor. evde kendim boyıycam da beiş 5. ayına girdi. boyatsam mı süte geçer mi.. kimi geçer kimi yok ben boyattım falan diyor.. napsam bilemedim.. boya bana bakıyor ben boyaya...
kızlar merhaba... nasılsınız... ben de tırnağımla uğraşıyrm kaç gündür iltihap kapmış geçmedi bir türlü... dikişleri alındı felaket yani... karneler falan derken giremedim bir türlü... siz napıyrsnz.. hamiş kalanlar var baktım da... gözleri aydın.. allah isteyen herkese nasip etsin...
ya kızlar bu arada boya aldım geldim 1 sene boyatmayayım diyordum ama böyle de insanda moral kalmıyor insan kendini paspal hissediyor. evde kendim boyıycam da beiş 5. ayına girdi. boyatsam mı süte geçer mi.. kimi geçer kimi yok ben boyattım falan diyor.. napsam bilemedim.. boya bana bakıyor ben boyaya...
Arkadaşlar
Benım bugün adet günümdü ama hiç sekmeyen düzenli adetim bu ay değişti. 2 gün önce oldu ve 2 gün sürdü belirtilerim midem kazınıyor ve mide bulantısı var . Üstüne görmüş olabilirmiyim. Hamilemiyim acaba ve normalde adet oldugumdaki vücut sıcaklığım 35 olurdu ama şimdi adet olmama rağmen 36.5 siz ne düşünüyorsunuz fikirlerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?