Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

benm bi arkadaşım da ikiz hamile kaldı klomenle..ben de 2 kere kullandım ama olmamıştı..sonradan teşrif etti beyimiz..

Gunaydinn
Bugun kontrolumuz vardi ya cok sukur hersey yolunda minigimin kalbi atiyor 2 cm olmus bi gun onde yavrum Allaha sukurler olsun

hayırlı cumalar
perı maşallah bebegıne

oğlum az önce bır kustu 4 kere puskurttuu
ve kokuyorduda usuttumu bu çocuk
benım yatağım onun besıgı
halı
ustum onun ustu kusmuk oldu
sonrada bır güzel oynadı o kusmuklarla
ben onu soyana kadar
allahım yatak odası hala kokuyor ıgrencccc

pazar gununede azcıkkk kaldıı

Arkadaşlar
Benım bugün adet günümdü ama hiç sekmeyen düzenli adetim bu ay değişti. 2 gün önce oldu ve 2 gün sürdü belirtilerim midem kazınıyor ve mide bulantısı var . Üstüne görmüş olabilirmiyim. Hamilemiyim acaba ve normalde adet oldugumdaki vücut sıcaklığım 35 olurdu ama şimdi adet olmama rağmen 36.5 siz ne düşünüyorsunuz fikirlerinize ihtiyacım var

Gunaydinn
Bugun kontrolumuz vardi ya cok sukur hersey yolunda minigimin kalbi atiyor 2 cm olmus bi gun onde yavrum Allaha sukurler olsun

canım gözün aydın hep böle güzel haberlerle gel inş sağlık haberlerini al inş kuzunun herzaman ole hızlı buyucekki annesi sen bile inanamıycaksın

kızlar merhaba... nasılsınız... ben de tırnağımla uğraşıyrm kaç gündür iltihap kapmış geçmedi bir türlü... dikişleri alındı felaket yani... karneler falan derken giremedim bir türlü... siz napıyrsnz.. hamiş kalanlar var baktım da... gözleri aydın.. allah isteyen herkese nasip etsin...

ya kızlar bu arada boya aldım geldim 1 sene boyatmayayım diyordum ama böyle de insanda moral kalmıyor insan kendini paspal hissediyor. evde kendim boyıycam da beiş 5. ayına girdi. boyatsam mı süte geçer mi.. kimi geçer kimi yok ben boyattım falan diyor.. napsam bilemedim.. boya bana bakıyor ben boyaya...

yengem bebeği 4 aylıkken boyattı bişey olmadı ama etkilemek istemem yinede

Slm kızlar
dün akşam annemle kardeşim süpriz yaptılar bize geldiler
bu ara az gelirsem merak etmeyin

selam kızlar doğa hanım büyüdü aramıza girdi valla ben çok kötüyüm pazar günü 20lik dişim ameliyatla alınacak çok tırsıyorum sabah aksam antibiyotik içiyorum ve sabah aksam agrıkesici igne ve antibiyotik igne vuruluyorum kalçamda yer kalmadı kocam öglen ikide gidiyo gece 1de geliyo gece 2de 3de hastanedeyim diş agrısından doğada durmuyo anamgil izmirde kafayı yemek üzereyim

benım arkadasım boyuyordu
bıtkısel de degıl sapsarı yaptırıyordu normal boyayla
ama ben boyamıyorum beklıyorum daha ıgrenc sac dıplerımle :)
sen bılırsın ıstersen bıtkısel boyayla boyat gecmıs olsun bu arada

bız ne desek yanlıs olur cnm
ancak sen kan testıyle ya da ıdrar testıyle bılebılırsın
tabıkı her zamankınden farklı bır adet soz konusuysa mıktar bakımından renk bakımından ustune gorme mumkun ama test yapman lazım

ztarm okdm yazdıgını ama cvbı vermek şimdi nasip oluo cnm evt gaz bi gecıo gibi oluo sonra hopp tkrar artarak gelıo ne bi mantgını bulabldm ne de tam anlamıyla bi caresini aman başka dert vermesn Rabbim bu gunler de gececek hayırlısyla büyüuolar 2.5 aylık olduk ble

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…