Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

perimm maşallahh minigineee kocaman olcak o annesi bakma senn onn boyuna posuna son aylarda dayayıvercek popoyu sonra da hopp kucagna saglıkla inşşş

gunaydinnn
gerci bize gunaydin coktan oldu 7den beri ayaktayiz :)
meg o kahvalti masasinda olmayi ne cok isterdimmmmm missss gunesss denizzzz
cok istiyorummmmm ama nerde beni soguk iklim ulkesi bekler :) yakinda giderim

Ben kocamışım artık ya,yoruluyorum hemencecik offffffffffffffff

çoooookkkkkk moralim bozuk ne böle bu ay offf çok sinir bozucu ovülasyon testlerim hergün pozitif ne alaka anlamadım gitti yaa
nasıl bulcam şimdi ben malum günü

çoooookkkkkk moralim bozuk ne böle bu ay offf çok sinir bozucu ovülasyon testlerim hergün pozitif ne alaka anlamadım gitti yaa
nasıl bulcam şimdi ben malum günü

derya ovülasyon testlerinin hepsinde genelde 2. çizgi çıkar zaten ama 2. çizgi en koyu olan gündür yumurtladığını gösteren yani 2. çizgide 1. çizgi gibi koyu olacak

çok sağol canım... boyayı geri verdim :) hem kuaförde boyatayım dedim. okulda bitti zaten evde olucam... eylülde okul başlarken boyatırım hem içim rahat eder... :)

kızlar bu arada hamileler şimdi koyacağım resme bakmasın :) özür diliyorum görüntü kirliliğinden dolayı .... ama göstermem lazım...

canım aynı ameliyatı olmuştuk tırnak için... dikişleri aldırdım ama iltihap hala geçmemiş hala şiş... normal mi bu dr. da uzak gidemiyorum eşim de yok ki götürsün... sağlık ocağında aldılar dikişi dr. enfeksiyon var dedi. inceptum antibiyotik ve bir de antibiyotik merhem verdi. 2 gündür kullanıyorum... geçer mi bu ya... hiç geçmeyecek gibi.... bir de sanki kaynamamış gibi yanlar oynuyor böyle... 16. gün bugün... tam olarak ne zaman düzelir bu yara... ayakkabı falan giyilmez böyle.. seninki hemen kuruyup kapanmış mıydı yara (((

tekrar özür...

derya ovülasyon testlerinin hepsinde genelde 2. çizgi çıkar zaten ama 2. çizgi en koyu olan gündür yumurtladığını gösteren yani 2. çizgide 1. çizgi gibi koyu olacak

cevap için teşekkürler ama asıl sorun ben o çizgiyi bikere net olarak pozitif gördüm ertesi günü yaptığımda silikti sonraki gün tamamen negatif sonra ki gün yeniden pozitif bu ne anlamadım ne yani 2 keremi çatlıyo bi ayda hiç böle olmamıştı

offfff batık tırnak benimde hamilelikden sonra oldu eşimin iki baş parmagında benim sadece birinde 6 ay cektim o acıyı felaket iltihap vardı emziriyorum ilaç kullanmıyım diye dr gitmedim tırnağı düz kesiyodum yinede etin içinden bir tarafı kılıç gibi uzuyordu çoraba yapışıyodu lanetli gibiydik son olarak tırnagı biraz uzattım altına çok minik pamugu zeytin yağına sürdüm koydum törpünün ucuyla bunu 2 hafta devam ettirdim gün aşırı pamugu değiştim günde 3 4 defa zeytinyapı sürdüm tırnagıma en sonunda uzadı yine batıyodu dişimi sıktım tırnagın üzeri etle örtülüydü resmen zeytin yağı sürüp yumusattım eti sonra geri dogru ittim tırnak kökünden yana dogrru uzuyodu hemen hemen en dibe kadar verev şekilde kestim nerdeyse tırnak kalmamıştı çok rahatladım tırnak tekrar uzayana kadar zeytin yağına devam ettim düzeldi eşim z.yağı sürmeden tırnagını en dibe kadar verev kesti çok sükür kurtulduk çektirmek çözüm değil çevremde çok kişi çektirdi ama yine battı allah yardımcın olsun gercekten bu derdide basına gelmeyen anlayamazzz

:18:

merhaba arkadaşımda senın gıbı olmuştu ıkı gun azar azar kanaması gelmıustı ama kanaması normal adet rengı deıldı bence sen dr gıt ustune görmüş olabılırsın

Selam kızlar çok güzel haberlerim var Gamze geçen gün kocasıyla buluştu herşeyi konuşup hallettiler şükür
Bugün tekrar buluşacaklar ve nikah için başvuracaklar
Gamze çok mutlu sevdiğim arkadaşlarıma selam söyle dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…