çoooookkkkkk moralim bozuk ne böle bu ay offf çok sinir bozucu ovülasyon testlerim hergün pozitif ne alaka anlamadım gitti yaa
nasıl bulcam şimdi ben malum günü
çok sağol canım... boyayı geri verdim :) hem kuaförde boyatayım dedim. okulda bitti zaten evde olucam... eylülde okul başlarken boyatırım hem içim rahat eder... :)benım arkadasım boyuyordu
bıtkısel de degıl sapsarı yaptırıyordu normal boyayla
ama ben boyamıyorum beklıyorum daha ıgrenc sac dıplerımle :)
sen bılırsın ıstersen bıtkısel boyayla boyatgecmıs olsun bu arada
derya ovülasyon testlerinin hepsinde genelde 2. çizgi çıkar zaten ama 2. çizgi en koyu olan gündür yumurtladığını gösteren yani 2. çizgide 1. çizgi gibi koyu olacak
çok sağol canım... boyayı geri verdim :) hem kuaförde boyatayım dedim. okulda bitti zaten evde olucam... eylülde okul başlarken boyatırım hem içim rahat eder... :)
kızlar bu arada hamileler şimdi koyacağım resme bakmasın :) özür diliyorum görüntü kirliliğinden dolayı .... ama göstermem lazım...
canım aynı ameliyatı olmuştuk tırnak için... dikişleri aldırdım ama iltihap hala geçmemiş hala şiş... normal mi bu dr. da uzak gidemiyorum eşim de yok ki götürsün... sağlık ocağında aldılar dikişi dr. enfeksiyon var dedi. inceptum antibiyotik ve bir de antibiyotik merhem verdi. 2 gündür kullanıyorum... geçer mi bu ya... hiç geçmeyecek gibi.... bir de sanki kaynamamış gibi yanlar oynuyor böyle... 16. gün bugün... tam olarak ne zaman düzelir bu yara... ayakkabı falan giyilmez böyle.. seninki hemen kuruyup kapanmış mıydı yara(((
tekrar özür...
Eki Görüntüle 730880
hayırlı cumalar
perı maşallah bebegıne
oğlum az önce bır kustu 4 kere puskurttuu
ve kokuyorduda usuttumu bu çocuk
benım yatağım onun besıgı
halı
ustum onun ustu kusmuk oldu
sonrada bır güzel oynadı o kusmuklarla
ben onu soyana kadar
allahım yatak odası hala kokuyor ıgrencccc
pazar gununede azcıkkk kaldıı
Arkadaşlar
Benım bugün adet günümdü ama hiç sekmeyen düzenli adetim bu ay değişti. 2 gün önce oldu ve 2 gün sürdü belirtilerim midem kazınıyor ve mide bulantısı var . Üstüne görmüş olabilirmiyim. Hamilemiyim acaba ve normalde adet oldugumdaki vücut sıcaklığım 35 olurdu ama şimdi adet olmama rağmen 36.5 siz ne düşünüyorsunuz fikirlerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?