- 10 Ekim 2011
- 2.883
- 458
- 163
Hilosum cikolata yiyip gir ultrasoba taklalar atsin minnosslllllllmmmmm
cuma günü kontrolümüz var ayrıntılıya gircez zmn geçsin gitsinnnnnnnnn
Ayy cok sevindim yaa insallah hersey gonlunce olsun Ruzgar icinde ayri sevindim artik babalari kiymetini bilicektir insallahSelam kızlar çok güzel haberlerim var Gamze geçen gün kocasıyla buluştu herşeyi konuşup hallettiler şükür
Bugün tekrar buluşacaklar ve nikah için başvuracaklar
Gamze çok mutlu sevdiğim arkadaşlarıma selam söyle dedi :)
Hilalcim ayrıntılı cok güzel bişey inş yuzunu gösterir bizim nazlı kızımız ellerıyle kapatmıştı kıpır kıpırdı ama acmadı yuzunu bir ay sonra gıttıgımızde gene gelin gösterirse yuzunu foto verırım demiştı gecen hafta ucundan gösterdi kuzum benım Allahım saglıkla kucagımıza almayı nasıp eder inş cok tatlılar sende guzel hsberlerle gel inş biz ikinci tetenozuda olduk inş busefer agrımaz gecen oldum resmen şeker yuklememızde bıttı cok şükür bir ay cok uzun oluyo ya uff bizimde haftaya kalp için ayrıntılımız var nasıpse inş ondada bişi cıkmaz buyudu bıle nazlı bebişlerimiz cok şükür inş saglıkla dogarlar göbiş çıktımı artık benımkı baya onden gıdıyo baya cıktı buaralar tekme yemeye baslarsın hazır olslllllllmmmmm
cuma günü kontrolümüz var ayrıntılıya gircez zmn geçsin gitsinnnnnnnnn
Yaz geldi kimsecikler yok
Su yaz bitsin ne uzadi ama
Allah izin verirse bebegim ocakta dogucak tabiiki cok erken ama aklima takildi sormam lazim bu cocuk kac kat giyicek icine disina ne giyicek acaba:26: gulmeyin sakin minigimin hayallerini kurmatan oluyor hep bunlar
Bu arada Rosses bugun dr a gidicekti gelsede haber verse bize
Iyiyim bebegim cok sukur sen nasilsin eskisi gibi yoksun ozluyorum seni guzwl kizin napiyoriyi akşamlarr
prenses nasılsın bakalımmm
Evet evet ocak gelsin onun icin :)) zaman saglilla gecsinde oyle boyle gecicek iste cok sukur bizler bugunleri gorduk darisi tum isteyenlere insallahHilalcim ayrıntılı cok güzel bişey inş yuzunu gösterir bizim nazlı kızımız ellerıyle kapatmıştı kıpır kıpırdı ama acmadı yuzunu bir ay sonra gıttıgımızde gene gelin gösterirse yuzunu foto verırım demiştı gecen hafta ucundan gösterdi kuzum benım Allahım saglıkla kucagımıza almayı nasıp eder inş cok tatlılar sende guzel hsberlerle gel inş biz ikinci tetenozuda olduk inş busefer agrımaz gecen oldum resmen şeker yuklememızde bıttı cok şükür bir ay cok uzun oluyo ya uff bizimde haftaya kalp için ayrıntılımız var nasıpse inş ondada bişi cıkmaz buyudu bıle nazlı bebişlerimiz cok şükür inş saglıkla dogarlar göbiş çıktımı artık benımkı baya onden gıdıyo baya cıktı buaralar tekme yemeye baslarsın hazır ol
Perim gunler gecmiyo inanki ama bi bakıyosun gecmiş bende eylul gelsin artık dıyorum ocakta gelse olur tabi kızım buyumuş olur inş ozamana sağlıkla inş her kontrol ayrı bı heyecan Allahım herkeze göstersin
Su gaz minikleri rahat biraksin kiyamam yaaherkese merhaba sık gelemiyorum çünkü kızımı sürekli ayakta sallıyorum hala çok gazı var ve çok nazlı ve çok sabırsız bir kızım var acıkınca hemen doymak istiyor uykusu gelince hemen uyutulmak istiyor birden çığlığı basıyor şimdiden bizi parmağında oynatıyor
onun dışında iyi çok şükür büyüyor bende zombi gibi dolanıyorum hamileler uyuyun :)bana çok demişti kızlar ama uyumamıştım uyku depolamak lazım
gaz sorunumuz geçsin yeniden aranızda olucam
Selam kızlar çok güzel haberlerim var Gamze geçen gün kocasıyla buluştu herşeyi konuşup hallettiler şükür
Bugün tekrar buluşacaklar ve nikah için başvuracaklar
Gamze çok mutlu sevdiğim arkadaşlarıma selam söyle dedi :)
slm kızlar
dün gittik doktora klomen için geç kalmışım çünki adetimin 7. günüydü
benim doktora adetin 2. günü gitmem gerek ve 5 günüde klomene başlamam gerekmiş
öyle genel muayene etti görünürde bişey yok dedi kist felan yok dedi
klomeni uygun görüyorum dedi yani önümüzdeki aya adetin 2. gününe gün verdi bana ozaman gidecem
bu ay hiçbişe yapamıcam
cnm boş geçme yumurtlama testi al dene bu ay da..
Slm kızlar
perim evt zmn banada geçmiyor
bakalım bu kontrolde ögrenmeyi umuyoruz bu arada bende az sey biliyorum ara ara tecrübeli anneler genel bakım fln hakkında yazarsa seviniriz
ozimmmm masallah prensese benimde cıktı göbegim hatta hafta sonu fark edildi biri sordu cinsiyeti belli mi die:)tetanoz bende yaptırcam cocuk kardiyologuna flnda gitcekmişiz onra şeker fln baya yogunluk var yani,ah şu tekmelerde başlasaaaaaaa
gamze içinde hersey cok güzel olsun cok özledim
kızlar aysunda hbr varmı bu ay tedavisi olcaktı face te fln gören varmı?
Sagol ferdam valla aslında kafamda öyle cok soru varki
mesela bebek yeni dogdugunda emzirme 2 saatte bir mi olcak ne kadar bez degiştircez,acil durumlar neler belirtiler neler
gündüz uykusu ne zmn azalmaya başlıyor,hangi aşılardan evvel ateş düsürücü vermek gerek cocuga
vs vs vs sen genel olarak aklına gelen her konuda yazsan çok makbule geçer valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?