Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

slllllllmmmmm
cuma günü kontrolümüz var ayrıntılıya gircez zmn geçsin gitsinnnnnnnnn
Hilosum cikolata yiyip gir ultrasoba taklalar atsin minnos
Su bebegin cinsiyetinide ogrenin artik ben catladim meraktan
Bu arada bende dayanamayip 21 inde gitmek istiyorum hem esimin dogum gunu sobra yine 15 gun sonra ikili testimiz olucak ondan sonra insallah ayda bir gidicem :26:
Ayy cok sevindim yaa insallah hersey gonlunce olsun Ruzgar icinde ayri sevindim artik babalari kiymetini bilicektir insallah

Bu arada herkese selam

Merhabalar

Ozlem cim gamzeye selam hakkında hayırlısı olsun rabbim gonlune göre versin sahalara gelsin artık özledik
Benim sipada dis cikarcak heralde bi mizmiz bi mizmiz pof

Yaz geldi kimsecikler yok

Su yaz bitsin ne uzadi ama

Allah izin verirse bebegim ocakta dogucak tabiiki cok erken ama aklima takildi sormam lazim bu cocuk kac kat giyicek icine disina ne giyicek acaba:26: gulmeyin sakin minigimin hayallerini kurmatan oluyor hep bunlar

Bu arada Rosses bugun dr a gidicekti gelsede haber verse bize

Son düzenleme:
slllllllmmmmm
cuma günü kontrolümüz var ayrıntılıya gircez zmn geçsin gitsinnnnnnnnn
Hilalcim ayrıntılı cok güzel bişey inş yuzunu gösterir bizim nazlı kızımız ellerıyle kapatmıştı kıpır kıpırdı ama acmadı yuzunu bir ay sonra gıttıgımızde gene gelin gösterirse yuzunu foto verırım demiştı gecen hafta ucundan gösterdi kuzum benım Allahım saglıkla kucagımıza almayı nasıp eder inş cok tatlılar sende guzel hsberlerle gel inş biz ikinci tetenozuda olduk inş busefer agrımaz gecen oldum resmen şeker yuklememızde bıttı cok şükür bir ay cok uzun oluyo ya uff bizimde haftaya kalp için ayrıntılımız var nasıpse inş ondada bişi cıkmaz buyudu bıle nazlı bebişlerimiz cok şükür inş saglıkla dogarlar göbiş çıktımı artık benımkı baya onden gıdıyo baya cıktı buaralar tekme yemeye baslarsın hazır ol

Perim gunler gecmiyo inanki ama bi bakıyosun gecmiş bende eylul gelsin artık dıyorum ocakta gelse olur tabi kızım buyumuş olur inş ozamana sağlıkla inş her kontrol ayrı bı heyecan Allahım herkeze göstersin

herkese merhaba sık gelemiyorum çünkü kızımı sürekli ayakta sallıyorum hala çok gazı var ve çok nazlı ve çok sabırsız bir kızım var acıkınca hemen doymak istiyor uykusu gelince hemen uyutulmak istiyor birden çığlığı basıyor şimdiden bizi parmağında oynatıyor
onun dışında iyi çok şükür büyüyor bende zombi gibi dolanıyorum hamileler uyuyun :)bana çok demişti kızlar ama uyumamıştım uyku depolamak lazım
gaz sorunumuz geçsin yeniden aranızda olucam

Son düzenleme:
iyi akşamlarr
prenses nasılsın bakalımmm
Iyiyim bebegim cok sukur sen nasilsin eskisi gibi yoksun ozluyorum seni guzwl kizin napiyor
Evet evet ocak gelsin onun icin :)) zaman saglilla gecsinde oyle boyle gecicek iste cok sukur bizler bugunleri gorduk darisi tum isteyenlere insallah
Su gaz minikleri rahat biraksin kiyamam yaa

Çok sevindimmmmmmm
Hayırlısı olsun haklarında inşallah...

slm kızlar
dün gittik doktora klomen için geç kalmışım çünki adetimin 7. günüydü
benim doktora adetin 2. günü gitmem gerek ve 5 günüde klomene başlamam gerekmiş
öyle genel muayene etti görünürde bişey yok dedi kist felan yok dedi
klomeni uygun görüyorum dedi yani önümüzdeki aya adetin 2. gününe gün verdi bana ozaman gidecem
bu ay hiçbişe yapamıcam

cnm boş geçme yumurtlama testi al dene bu ay da..

Slm kızlar
perim evt zmn banada geçmiyor
bakalım bu kontrolde ögrenmeyi umuyoruz bu arada bende az sey biliyorum ara ara tecrübeli anneler genel bakım fln hakkında yazarsa seviniriz

ozimmmm masallah prensese benimde cıktı göbegim hatta hafta sonu fark edildi biri sordu cinsiyeti belli mi die:)tetanoz bende yaptırcam cocuk kardiyologuna flnda gitcekmişiz onra şeker fln baya yogunluk var yani,ah şu tekmelerde başlasaaaaaaa

gamze içinde hersey cok güzel olsun cok özledim

kızlar aysunda hbr varmı bu ay tedavisi olcaktı face te fln gören varmı?

günaydın için geç bi saat de mi :)

hilal ayrıntılıya girecekmişsin ne güzel ben çok heyecanlanmıştım çok net görüntüler yakalanıyor inşallah görürsün sen de ve herşey yolundadır

roses hakkında hayırlısı olsun canım
belki klomene gerek de kalmaz

periprenses kız şimdidenne giyecek onu mu düşünüyosun
evin sıcaklığına göre değişir o
normalde sen nasıl giyiniyosan bebekken bir kat fazla giydirmen lazım kendinden
çok fazla sarıp sarmalamak iyi değil
hem öyle alışırsa çabuk hastalanır
merak etme bi doğsun herşey kafanda oturacak

genel bakım derken neyi merak ediyosun canım
sen sor ben anlatayım

bu arada aysunu hiç görmedim ben facete

Sagol ferdam valla aslında kafamda öyle cok soru varki
mesela bebek yeni dogdugunda emzirme 2 saatte bir mi olcak ne kadar bez degiştircez,acil durumlar neler belirtiler neler
gündüz uykusu ne zmn azalmaya başlıyor,hangi aşılardan evvel ateş düsürücü vermek gerek cocuga
vs vs vs sen genel olarak aklına gelen her konuda yazsan çok makbule geçer valla

Merhaba kızlar nasılasınız ay hepinizi çok özledim ama inanın hiç fırsatım olmuyor gerçi fcbk ta olsa görüşülüyor ama ne bileyim burası zor sanki :) bebek bekleyenler sağlıkla alsın kucağına inşallah isteyenlerde Rabbim tez zamanda sağlıklı sıhatli versin biz 6. Ayımızı doldurduk çok şükür :)

bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler die bi kitaba başladım, öncesind de bebeğinizi beklerken sizi neler beklere başlamıştım..başka da kitaplar var tavsiye ederim..merhaba bebek var bi de..okudukça kendine güven geliyoyeni nesil annelere bebelerimizi kitaba göre bakcaz canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…