Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

elimden geleni yapıcam ama bu ay hiç ümidim yok benim kesin tedaviyle olucak artık heralde
kendiliğinden geleceği yok ne yaparsam yapim

hiç beli olmaz cnm..burada çok okudum tam tüp bebek yapılacağı ay normal yolla hamile kalanları..stres yapmıyorsun ya zaten bu ayı boş geçtim die, o zaman asıl geliyo, sen de bu ay bırak bakalım akışına

canım bebek yeni doğduğunda saat tutmak mantıksız canım bebek sık sık emmek ister ne zaman isterse meme verirsin
ama gece uyuyor da olsa ilk zamanlar 2 saatte bir kaldırıp emzirmen lazım sarılık yükselmemesi için ve ilk zamanlar açlığı tokluğu pek bilmiyor ilk zamanlar memede kalma isteği de açlıktan ziyade güven duygusu ile alakalı
bezi ilk zamanlar 2-3 saatte vir değişirsin pişik olmaması için
kısa süre sonra zaten öğreneceksin saate bakmana bile gerek olmaz
acil durum diye bişey yok aslında ilk zamanlar emzir uyut gaz çıkar modunda geçecek
merak etme hem annelik doğuştan var bizim genimizde üstesinden gelirsin
gündüz uykusu her bebeğe göre değişken canım 3 aydan sonra falan azalır genelde
2-4-6. aylarda üç aşı birden yapılıyor ve ateş yükselme ihtimali oluyor
ben gitmeden calpol veriyordum doktorum demişti ateş olmasa vile kas ağrısı yapar diye

aklımdayken yazayım o zaman aklıma gelenleri
bebek bakım ürünlerinde şampuan olarak mustela öneririm kesinlikle
pişik kremi desitin mor renkli olandan
ıslak mendil unibaby yenidoğan
pudra falan kullanmana gerek yok
bebek yağı aldım ben sebamed ama mustela daha iyi hatta bence saf zyağı bile kullanabilirsşn
altına ilk zamanlar da zyağı kullan pişik kremine gerek yok pişik olmadıkça
altına da ilk zamanlar ben pamuk su kullandım silmek için ıslak mendil kullanmadım
kanguru öneririm kesinlikle chicco you&me çoook memnundum bel desteği olduğundan ama 3 aydan sonra kullanılıyor
ilk 3 ay için de sling öneririm taşımak için
süt sağma makinası alırsan kesinlikle medela al
sevi bebe anne bebek minderini şimdiden al en çok kullandığım şey hamilelikte yatarken de iyi oluyoremzirme minderi olarak da süper bişey özelliklerine bakarsın
bebek telsizi ben hiç kullanmadım ama ev dublex flnsa alırsın yoksa doğumdan sonra al

ilk zamanlarbebiş her ağladığında doymuyo sanıyo insan ben çok endişe etmiştim sütüm yetiyor mu diye
kilo artışına sık sık baktırarak süt yetiyor mu öğrenirsin yetmiyorsa da mama takviyesine çekinme zamanla artacaktır sütün
onun dışında dediğim gibi yaşayarak öğreneceksin herşeyi
bir de her bebek çok farklı o yüzden kitaplarda yazanları boşver bebeğin sana herşeyi öğretecektir
kafana takılan herşeyi de sorarsın ben de diğer anneler de cvplarız
ve bence şimdiden bunları kafana takma hamilelik harika bir süreç tadını çıkar her anın

ferdammmm süpersin hepsini not aldımm
çok sagolllll aklıma geldikçe sorarım gene

tavuklum kitapları fln bende okuyorumda pratikte ve uygulamada farklı
oluyor ,gebeliktede öyle kitaba göre bnm kilomda başlayan birinin
20 kilo alması lazım ben 5 aya gircem daha 1 kilo alabildim
herkesin bünyesi farklı oluyo ,ondan kitapları okuyorum ama
tecrübe etmek çok farklı oluyor yaa hele markalar konusunda fln

birde kızlar nette okurken fark ettim medela çok iyi fakat ilk aylar tahriş
yapıyor diyorlar philips ve ameda için daha iyi diyenler var
bnm göğüs uçlarım normalde de çok hassastır ondan bu konuda iyi bir tercih yapmak
lazım sonra birde yara olup sağamamak var
bide ben şimdi alıcağımdan değil uzun vadede zoruyorum henüz hiç bişey
almakya başlamadık ama indirim sitelerini fln takip etmeye başladım ondan souyorum

kızlar merhaba... çocuk okul sonu işleri drken akşamları anca girip okuyup yazmaya çalışıyorum...

sağma makinesindn bahsetmişsiniz bende lansinoh un var. doğduğundan beri emmedi hep sağıp veriyorum. 2 - 3 saatte bir.. çok çok memnunum... tavsiye ederim...

ilk zamanlar göğüs uçları emzirmeye hazırlandığından büyük ihtimalle yara olacaktır
ama avent göğüs kalkanı öneririm çok memnundum ondan da yara olmasını engelliyor
onun dışında ben hep medela kullandım yara falan olmadı acıtmadı da çok memnundum
philips de iyidir ameda da hastane tipi pompa sanırım o da iyidir sanırım
hangisini uyguna denk getirirsen ondan alabilirsin bence o halde
sen kafana takılanları sor cvplarım ben

aklıma gelenleri yazayım
yan yatış yastığı gerekli bence ben kullandım
arkasına yastık koyarak da halledebilirsin tavi ama ilk zamanlar yan yatış önemli
bebek bezi olarak ilkten prima premium care kullandım ben onu tavsiye ederim
kısa süre sonra aktif bebek kullanmaya başladım
huggiesten de memnunum gerisini de denedim ama naylonumsu kalitesiz geldi bana
ama tabi pişik yapmıyorsa kullanabilirsin hepsinden

sen bilirsin cnm...ben sadece kitap okuyunca insanın kendine güveni artıyor diye tavsiye ettim..kitaba göre bebek bakcaz dediğim şakaydı...ben okurum arkadaş işim bu

bir de benm okuduğum kitapta mesela ben şu an 5 kilo almış olmalıymışım ama ben 9 kilo aldım kitap ortalama bi kilo veriyor ama o da bana sadece fikir veriyor..doktoruma güveniyorum kilo takibinde mesela..kitaba bakarak yemek yapar gibi gitmiyor yaniama bebek psikolojisiyle ilgili kitapların kesinlikle okunması gerektiğini düşünüyorrum ama onda da o kadar farklı görüşler var ki aklın şaşar hangisi sana uyarsa o sana ilham verir..

Son düzenleme:
Kizlar selam
Ferdacim yazdiklarin altin degerinde :)))) saka bi yana kucagimiza alalim yeter ki bi sekilde bakariz o gune sag salim gelelimde

Dun tatsiz bi olay yasadim biraz jorktum aniden yerimden kalktim boyle seyler yasayinca cok korkuyorum ve bende ciddi bi sinirlenme oluyor aniden fakat olay yatisinca kendime cok kiziyorum hic dikkat etmiyorum desem yeri var haftaya cuma gidicektik kontrole insallah dayanabilirim yada bi iki gun erken gidicem hamikeligin ilk uc ayi ne zor umari so rasi saha rahat gecicektir

Bu arada gecen aksamda ruya gordum erkek bebek oldu filan diye biseyler soyluyorlar bana ayy cok canim sikkin onun iyi oldugunu duymak istiyorum coktatsiz gecti su songunlerim(

Kızlarrrrrrr bugün tam dışarı cıkacaktık kardeşime dişçi randevusu almıştım bnm dişçimden,neyse cok net 2 hareket hissettim allahımmmm dünyalar bnm oldu nasıl gözlerimden yaşlar aktı anlatamam
rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli biz iyiyiz çok şükür yani kızım ve ben mahkemeye az kaldı tam 15 gün var ben evden ayrıldığımdan beri eve bi kadınla gelip gitmeye başlamış bunu duydum ama şimdi ispat etmeye çalışıyorum o yüzden bina giriş çıkış kamera kayıtlarına ihtiyacım var adliyeye gidip karar çıkartmam lazım ama çok uzun iş bakalım avukatla düşünüp bir yol bulacağım artık Allah kızımın babasını bildiği gibi yapsın bizi bu hallere düşürdüğü için sizde dua edinde sorunsuz bitsin şu iş

Ah Damlacım ne diyeyim bilemedim..
Allah yardımcın olsun canım arkadaşım..
Hakkınızda hayırlısı olsun bebeğinle senin..
Seni seviyorum..

pişt canım topic

Ben burda..
Ama in ve cin top oynamakta topikte şu anda..

slm kizlarr bana yardimci olursaniz cook sevinirimm
kizlar ben dogum kontrol hapina basladim ve birinci kutum bitti simdide 7günlük aradayim
ama 4gün acik kahverengi pembe akinti geldi 3gün sürdü ve suanda hic birsey yok
belimde cok agriyor
bu akinti gelmedende cok kasiklarim agrimisti
kizlar hamile olabilirmiyimki

merhabalar bence bır dr gorun kuzenımde senın senın gıbı hap ıle korunuyordu ilacı bıtırdı ara verdı ve hamıle kaldı belırtılerın kuzenımkıyle aytnı nerdeyse

Son düzenleme:
ricaa ederim cnm kuzenimin göğüs uçları karardı hemen peşine ordan anladık çok oldumu adetın bıtelı istersen yap bırtanbe test ama dr gıtmen daha sağlıklı bence rabbım gönlüne gore versin

ya canim ben aslinda daha istemiyorum
canim bilmiyorumki adetim nezaman gelecek hapa basladigimda regl olmustum simdi hapim bitti ve 7gün ara verip tekrardan baslamam lazim ama ara verdigimin 4günü basladi bu akinti 3gün sürdü ve bitti simdi hic birsey yok
acaba yerlesme kanamasimi ki
heryerde öyle yaziyor

selam kizlar napiyonuz??

cok skldm artik hamile kalamamaktan... hepiniz icin cok seviniyorum, ins Rabbim bana da nasib eder...
her zamanki silik cizgilerimi gormekten de biktim artik... gercek boyle adam gibi ikinci cizgi gormek istiyorum ben de...
gecen hatt ruyamda iki tane koyu cizgi cikmis, ama aslinda ustune kan damlamis ondan oyleymis, sonra yikiyorum testi cizgi gidiyor...
kafayi bunlarla bozucam galiba artik....

yeni haberler var mi?

Meraba sevgili anneler ve anne adayları

Beni hatırladınız mı acaba? :44: Nasılsınız hepiniz iyisiniz inşaAllah

Beni soracak olursanız, ben iyiyim, staj yapıyorum şu an, iş hayatına ufak bir adım attım..

Aşk hayatımda ise herhangi bir değişiklik yok

Hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…