ya canim ben aslinda daha istemiyorum
canim bilmiyorumki adetim nezaman gelecek hapa basladigimda regl olmustum simdi hapim bitti ve 7gün ara verip tekrardan baslamam lazim ama ara verdigimin 4günü basladi bu akinti 3gün sürdü ve bitti simdi hic birsey yok
acaba yerlesme kanamasimi ki
heryerde öyle yaziyor
selam kizlar napiyonuz??
cok skldm artik hamile kalamamaktan... hepiniz icin cok seviniyorum, ins Rabbim bana da nasib eder...
her zamanki silik cizgilerimi gormekten de biktim artik... gercek boyle adam gibi ikinci cizgi gormek istiyorum ben de...
gecen hatt ruyamda iki tane koyu cizgi cikmis, ama aslinda ustune kan damlamis ondan oyleymis, sonra yikiyorum testi cizgi gidiyor...
kafayi bunlarla bozucam galiba artik....
yeni haberler var mi?
herkese selamlarrrrrrrrrrr
umarım herkes iyidir ben bu ara gelemiyormu k.ana ile k.baba tartışmış k.ana bizde kalıyor ne zaman ddüzelir araları bilmemm bize güzel örnek oluyorlar. giremiyorum hem oğluş hem iş hem k.anne.
oğlumun dişi yakında çıkıcak sanırım yarılmaya başlamış alt dişii .ama çok mızıldak
Tesekkur ederim meg immm cok tatlisin :)) paztsiye ins adet olmazsam gidicem.. Dua et yaa.. Hayirlisi..
jack nerdesin sennn
burdayım kuzucum...çekme ya sacımı nasıl kıyıyon bana
Nerelerde geziyosun bakiim
gerçi buranın da tadı yok eskisi gibi,haklısın
davıklı gebişi
kuzum sende yoksun...daha cogu arkadaşla da tanışmadım...yoksa hemen her gün bakıyorum...davıklı da bi görünüyo kayboluyooo
kuzum sende yoksun...daha cogu arkadaşla da tanışmadım...yoksa hemen her gün bakıyorum...davıklı da bi görünüyo kayboluyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?