Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

olabılır yerleşme kanaması yap bırtane test yada hastaneden kan testı yaptır en sağlıklısı bence bende 6 aylık evlıyım ve hamıle kalmak cok ıstıyorum korunmadım halde hala olmadı bebek

günaydın cnm bende senın durumundayım ama stres ve psikolojik durumdada bebek olmuyormuş kafana cok takma oluruna bırak dedı dr bana cok zor ama dene yatıp kalkım bebek dusunudunu tahmın edıyorum bunu yapma hormonlar kandırabılır senı bu yüzden benım adet duzenım bozuldu

pufimnerelerdesin?

bana furminatör linki atmıştın ya,ben onu kaybettim..
sen de kayıtlıysa hala tekrar verebilir misin bana?

herkese selamlarrrrrrrrrrr

umarım herkes iyidir ben bu ara gelemiyormu k.ana ile k.baba tartışmış k.ana bizde kalıyor ne zaman ddüzelir araları bilmemm bize güzel örnek oluyorlar. giremiyorum hem oğluş hem iş hem k.anne.

oğlumun dişi yakında çıkıcak sanırım yarılmaya başlamış alt dişii .ama çok mızıldak

geçen de benzer bişi bizde oldueskiden bi annemin evne giderim vardı şimdi oğlumun evine giderim oldu

Kizlar selam

Kimse yok
Ay Hilos bende o gunleri gormek istiyorum darisi basima
Pisicik masallah oglusuna
Bu aralar bi hamis haberleri aliyorum bereketli zamanlardan biri galiba hadi topik sendende guzel haberler gelsin

Tesekkur ederim meg immm cok tatlisin :)) paztsiye ins adet olmazsam gidicem.. Dua et yaa.. Hayirlisi..

Tesekkur ederim meg immm cok tatlisin :)) paztsiye ins adet olmazsam gidicem.. Dua et yaa.. Hayirlisi..

Kuzum idrarda,üstelik 2 gün kala bata çıkmışsa,kanda epey yükselmiş demektir..
bekleyecek misin gerçekten pazartesiyi?:26:ben sabredemezdim..

kuzum sende yoksun...daha cogu arkadaşla da tanışmadım...yoksa hemen her gün bakıyorum...davıklı da bi görünüyo kayboluyooo

arkadaşını şikayet etme bakiim

kaybolma kaybolmayın yoksa ben hepten kaybolucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…