Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aa ben seni görmedim tatlım yazardım yogsam..işlerim yoğunda arada girip yazıp kaçıyorum:26:ama hep okuyorum

biliyorum canım benim....bende siz olmayınca yazmıyom işte ama onu demek istedim

arkadaşını şikayet etme bakiim

kaybolma kaybolmayın yoksa ben hepten kaybolucam

şikaat etmedim ki özledügümden öle didim....

iyiyim kuzum çok şükür...haftaya cuma kapl atışlarını dinlemeye gidicez inş bi sıkıntı olmaz

onun dışında 2 gündür sabahları azcık bulantı ve bas dönmesi var

hm anladım cnm..dikkat et kendine..inşallah çok olmaz bulantıniyi düşün iyi olsun..kendini dinleme sakınbende de pek çok arkadaşımda da az bulantı oldu..mesela 10 kişiden birinin hamilelik boyu süren bi bulantısı oldu..ii düşün güzel olcak cnm..kalp atışı da müthiş heyecanlı bi olay....

olabılır yerleşme kanaması yap bırtane test yada hastaneden kan testı yaptır en sağlıklısı bence bende 6 aylık evlıyım ve hamıle kalmak cok ıstıyorum korunmadım halde hala olmadı bebek

bugün test yapicam canim ya cok merak ediyorummm
olur daha canim üzme kendini
allahh isteyen herkese nasip eder insallahh

benm de aynı böyleydi 2-3 gün önceydi galiba..inşallah gelmiştir meleğin cnmilaç filan kullanmıyosan (yanıltma bakımından) idrarda bu kadar çıkması az şey değl..

ins canim cumartesi bei olcak bakalim, batasicalar gelmezse, test koyulastiysa ins umut var demektir :):)

Kuzum idrarda,üstelik 2 gün kala bata çıkmışsa,kanda epey yükselmiş demektir..
bekleyecek misin gerçekten pazartesiyi?:26:ben sabredemezdim..

bekliyim canim ya, oncekinde de gittim 19 dediler, sonra iki gun sonra bi da iki gun sonra bi da surekli kan vermekten bi hos oldum, daha cok stres yapiyor kan testi bende...
idrar testinde gorurum zaten artarsa.

saolun kizlar, ins gercek olur... ben de daha cok sizlerle takilirim, inss

Beyazkelebegim tum kalbimle diliyorum guzel haberle gelmeni gorunen o ki oylede olucak

Jack hazirlikli ol o kalp atisi bu hayatta hicbiseye benzemez tarifsiz muthis bi duygu

Son düzenleme:
kimse yok ama iyi akşamlar
gülerdir giremiyorum kayınpederin hastane işleri
okulun son haftası ve hafta sonu santranç turnuvası olması
ve kısmetse pazartesi memlekete gidecek olmam sürekli bir koşturma içerisindeyim yorgunum hemde çok
ve kayınpederin patoloji sonucu malesef kötü çıktı vücudun bir yerinde kanser var ama neresinde olduğu henüz bilinmiyor araştırıcaklar kafada yorgun vücutda rabbim aydınlığına kavuştursun inşallah

Tekrar geçmiş olsun Emoşum..Allah yardımcınız olsun..

herkese günaydın

Beyazkelebegim tum kalbimle diliyorum guzel haberle gelmeni gorunen o ki oylede olucak

Jack hazirlikli ol o kalp atisi bu hayatta hicbiseye benzemez tarifsiz muthis bi duygu

tamam canım...hazırım...inşallah yaşıcaz haftaya

cok değil bende de ama bas dönmesi sıkıntı.....kendimi dinlemyrm dkkt ediyorum ama kasmıyorum da....inş her şey güzel olacak

slmm kimse de yok :26:
bizim ilk dişimiz cıktı
emeklemiyo hiç yerde durmak istemiyo cabuk yürüse bari taşıyamıyorum artık eridim
neyse ben gideyim
megggg

slmm kimse de yok :26:
bizim ilk dişimiz cıktı
emeklemiyo hiç yerde durmak istemiyo cabuk yürüse bari taşıyamıyorum artık eridim
neyse ben gideyim
megggg

Oy benim Mervemmmm çok özledimmm
Koca oğlanı da çok özledim anası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…