napıyon megghiç pas vermiyon küsüm sana
varsa yoksa eskiler ahanda gelmiyolar işte gene biz geliyoz
aa ben seni görmedim tatlım yazardım yogsam..işlerim yoğunda arada girip yazıp kaçıyorum:26:ama hep okuyorum
arkadaşını şikayet etme bakiim
kaybolma kaybolmayın yoksa ben hepten kaybolucam
biliyorum canım benim....bende siz olmayınca yazmıyom işte ama onu demek istedim
şikaat etmedim ki özledügümden öle didim....
kuzumm ben de özledim seni..nası gidio hamişlik bakem..ii misin hoş musun...
iyiyim kuzum çok şükür...haftaya cuma kapl atışlarını dinlemeye gidicez inş bi sıkıntı olmaz
onun dışında 2 gündür sabahları azcık bulantı ve bas dönmesi var
olabılır yerleşme kanaması yap bırtane test yada hastaneden kan testı yaptır en sağlıklısı bence bende 6 aylık evlıyım ve hamıle kalmak cok ıstıyorum korunmadım halde hala olmadı bebek
bugün test yapicam canim ya cok merak ediyorummm
olur daha canim üzme kendini
allahh isteyen herkese nasip eder insallahh
benm de aynı böyleydi 2-3 gün önceydi galiba..inşallah gelmiştir meleğin cnmilaç filan kullanmıyosan (yanıltma bakımından) idrarda bu kadar çıkması az şey değl..
Kuzum idrarda,üstelik 2 gün kala bata çıkmışsa,kanda epey yükselmiş demektir..
bekleyecek misin gerçekten pazartesiyi?:26:ben sabredemezdim..
Beyazkelebegim tum kalbimle diliyorum guzel haberle gelmeni gorunen o ki oylede olucak
Jack hazirlikli ol o kalp atisi bu hayatta hicbiseye benzemez tarifsiz muthis bi duygu
hm anladım cnm..dikkat et kendine..inşallah çok olmaz bulantıniyi düşün iyi olsun..kendini dinleme sakın bende de pek çok arkadaşımda da az bulantı oldu..mesela 10 kişiden birinin hamilelik boyu süren bi bulantısı oldu..ii düşün güzel olcak cnm..kalp atışı da müthiş heyecanlı bi olay....
slmmkimse de yok :26:
bizim ilk dişimiz cıktı
emeklemiyo hiç yerde durmak istemiyo cabuk yürüse bari taşıyamıyorum artık eridim
neyse ben gideyim
megggg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?