rabbim kucağına almayı nasıp etsib kelebeğimins canim cumartesi bei olcak bakalim, batasicalar gelmezse, test koyulastiysa ins umut var demektir :):)
bekliyim canim ya, oncekinde de gittim 19 dediler, sonra iki gun sonra bi da iki gun sonra bi da surekli kan vermekten bi hos oldum, daha cok stres yapiyor kan testi bende...
idrar testinde gorurum zaten artarsa.
saolun kizlar, ins gercek olur... ben de daha cok sizlerle takilirim, inss
kimse yok ama iyi akşamlar
gülerdir giremiyorum kayınpederin hastane işleri
okulun son haftası ve hafta sonu santranç turnuvası olması
ve kısmetse pazartesi memlekete gidecek olmam sürekli bir koşturma içerisindeyim yorgunum hemde çok
ve kayınpederin patoloji sonucu malesef kötü çıktı vücudun bir yerinde kanser var ama neresinde olduğu henüz bilinmiyor araştırıcaklar kafada yorgun vücutda rabbim aydınlığına kavuştursun inşallah
prensesimmmmmmm geliyormuşşşşşşş
ayrıntıları gelince yazarım
oyy bi prensesimz daha gelcek he hilalimçokk sevndm saglıkla kucagna da al inşş cnm bnmm ...zaman nasl da gecıo valla çogu gtti azı kaldı
naslsnz kızlar ozledm sizi bizde durum aynı hala uykusuz geceler ama agular gugular başladıherşey daha keyfli artık zorlklara ragmen ...
teyzeleriiiiiiii çok teşekkür ederizzzz
valla öyle böyle zmn geçiyor allah sabrınıda veriyormuş
başta doktoru hiç beyenmedim küçük mü bu bebek dedi?
ben tabi hmn üzüldüm yooo haftasıyla uyumlu hatta ilerde çıkmıştı
bi öncekinde dedim sonra salak ölçümleri yaptı sadece 1 gün geride çıktı
ayakaları kafasında oldugu için biraz ufak görmüşüm dio
yanii 1 günde çok normal o kdr olur yani artı eksiler neyse bagırsaklarda
parlama varmış o da kanama olmuştu ya bende o vücutta emildiği
için olmuştur geçer dedi,bide sol arterde direnç artışı varmış iyiki kan sulandırıcı
kullanıyorsun dedi o da 1 ay sonra geçer dedi,herşey yolunda herşey normal dedi
en son ben tabi biraz taktım hmn kendi doktorumu aradım o da sıkıntı yapcak bişey yok
deyince sevinme moduna geçebildim,çok şükür annem geldiğinden beri 2 kiloya yakın almışım
saolun kizlar iyi dilekleriniz icin :):)
bugun saah uyandim boyle bogazim agriyo gibiydi, tiroid ilaci kullaniyorum ya onla alakali olabilir diye doktoru aradim, pozitif idrar testi gordum dedim, kan testi yapalim dedi. sabah gittik kan verdik, cok sukur iyi cikmis, 103.5 cikmis :))
progesteron da 25 mis. tebrikler dedi, pazartesi tekrar kan vermeye cagirdi, artis iyiyse sonra da ultrason icin vakit vericez dedi.
Allahim ins bu sefer her sey yolunda gider..
duygcum, yok bu tedaviyle olmadi, 3 asilama yaptirdik negatif, simdi de agustos eylul gibi tup bebek icin bekliyoduk.. dogal yolla oldu yani... cok sukur Allahima... ins yolunda gider..
hilal cim kizin olacakmis, masallah tebrikler canim :) annesi gibi citi piti hanim hanim olur ins...
ben bu ay ilk defa bi karisim uygulamistim, esime bi arkadasi soylemis 3 yildir falan cocugu olmayanlar bu karsimi uygulayinca hamile kalabilmisler, nitekim bizde de iki yildan sonra ise yaradi. tam tarifi bilmiyorum ama isteyen olursa eve gidince yazarim. icinde cicek bali, tarcin, zencefil ve en onemlisi havlican var. havlican i burda bi cin marketinde bulduk biz, ins turkiyede de vardir.
bi de fertilitea diye bi cin cayi aldik internetten onu ictim her gun.. ins bu bilgilerin baskalarina da faydasi olur...
cok optum kizlar... ins Rabbim tamamina erdirsin...
teyzeleriiiiiiii çok teşekkür ederizzzz
valla öyle böyle zmn geçiyor allah sabrınıda veriyormuş
başta doktoru hiç beyenmedim küçük mü bu bebek dedi?
ben tabi hmn üzüldüm yooo haftasıyla uyumlu hatta ilerde çıkmıştı
bi öncekinde dedim sonra salak ölçümleri yaptı sadece 1 gün geride çıktı
ayakaları kafasında oldugu için biraz ufak görmüşüm dio
yanii 1 günde çok normal o kdr olur yani artı eksiler neyse bagırsaklarda
parlama varmış o da kanama olmuştu ya bende o vücutta emildiği
için olmuştur geçer dedi,bide sol arterde direnç artışı varmış iyiki kan sulandırıcı
kullanıyorsun dedi o da 1 ay sonra geçer dedi,herşey yolunda herşey normal dedi
en son ben tabi biraz taktım hmn kendi doktorumu aradım o da sıkıntı yapcak bişey yok
deyince sevinme moduna geçebildim,çok şükür annem geldiğinden beri 2 kiloya yakın almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?