Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

MASTERİM benim oğluşunda dişi çıkıyor beyazı gözüküyor maşalah bebişlerimize ama çokkkkkkkkkkkkk mızmız ya her şeye mızıklıyor yemek yemek istemiyor tam nanemolla

dişiniz hayırlı olsun ağrısız inşallah

rabbim kucağına almayı nasıp etsib kelebeğim

emoşum rabbim şifa versin.rabbim aydınlığa çıkarsın

Moonum naparmış
Nanak güseli oğlan diş mi çıkarıyomuş annesigilim

Megim dis cikarmaya başladı insallah kolayca çıkarır senin pisicik nasil

oyy bi prensesimz daha gelcek he hilalim çokk sevndm saglıkla kucagna da al inşş cnm bnmm ...zaman nasl da gecıo valla çogu gtti azı kaldı

naslsnz kızlar ozledm sizi bizde durum aynı hala uykusuz geceler ama agular gugular başladı herşey daha keyfli artık zorlklara ragmen ...

Duygum canım özledim yerim ben o fıstığın agularını kıyamam öle öle buyuyo işte annesi öp benim için ohh miss yanaklarından ecemi

Selam kizlar nasilsiniz???

Yazliga gecicez kisa zaman sonra insaallah o zaman vinn midir nedir o aletlerden alip bilgisayardan baglancam insaallah da gerciben gelsem de kimseler takilmiyorki...

Hilal seden haber bekliyodum super oldu tahmin ediyordum kizcen olacagini Ranbim saglikla kucagina da aldirsin insaallah cok sevkndim :)

Meg senden naber yaa..

Kelebegim cok cok zor surecler atlattim temkinli olmakta cok haklisin. Indaallah bu sefer guzel oluur hersey... Haberdar et..

Disler afular gugularasallah kuzulara.. Rabbim hep hayirli , gizel gunlerini gostersin

kelebegim tam blmıorm ama tedaviye başladnz tkrar sanrm ... bütünn dualarmm sennle herşey bu sefer çok guzel olcak inşşşşşşşşşşş

teyzeleriiiiiiii çok teşekkür ederizzzz
valla öyle böyle zmn geçiyor allah sabrınıda veriyormuş
başta doktoru hiç beyenmedim küçük mü bu bebek dedi?
ben tabi hmn üzüldüm yooo haftasıyla uyumlu hatta ilerde çıkmıştı
bi öncekinde dedim sonra salak ölçümleri yaptı sadece 1 gün geride çıktı
ayakaları kafasında oldugu için biraz ufak görmüşüm dio
yanii 1 günde çok normal o kdr olur yani artı eksiler neyse bagırsaklarda
parlama varmış o da kanama olmuştu ya bende o vücutta emildiği
için olmuştur geçer dedi,bide sol arterde direnç artışı varmış iyiki kan sulandırıcı
kullanıyorsun dedi o da 1 ay sonra geçer dedi,herşey yolunda herşey normal dedi
en son ben tabi biraz taktım hmn kendi doktorumu aradım o da sıkıntı yapcak bişey yok
deyince sevinme moduna geçebildim,çok şükür annem geldiğinden beri 2 kiloya yakın almışım

cnm gözünaydın...kızın olacak öyle mi?
sağlıkla kucağına al inşallahhh

saolun kizlar iyi dilekleriniz icin :):)
bugun saah uyandim boyle bogazim agriyo gibiydi, tiroid ilaci kullaniyorum ya onla alakali olabilir diye doktoru aradim, pozitif idrar testi gordum dedim, kan testi yapalim dedi. sabah gittik kan verdik, cok sukur iyi cikmis, 103.5 cikmis :))
progesteron da 25 mis. tebrikler dedi, pazartesi tekrar kan vermeye cagirdi, artis iyiyse sonra da ultrason icin vakit vericez dedi.
Allahim ins bu sefer her sey yolunda gider..
duygcum, yok bu tedaviyle olmadi, 3 asilama yaptirdik negatif, simdi de agustos eylul gibi tup bebek icin bekliyoduk.. dogal yolla oldu yani... cok sukur Allahima... ins yolunda gider..

hilal cim kizin olacakmis, masallah tebrikler canim :) annesi gibi citi piti hanim hanim olur ins...

ben bu ay ilk defa bi karisim uygulamistim, esime bi arkadasi soylemis 3 yildir falan cocugu olmayanlar bu karsimi uygulayinca hamile kalabilmisler, nitekim bizde de iki yildan sonra ise yaradi. tam tarifi bilmiyorum ama isteyen olursa eve gidince yazarim. icinde cicek bali, tarcin, zencefil ve en onemlisi havlican var. havlican i burda bi cin marketinde bulduk biz, ins turkiyede de vardir.
bi de fertilitea diye bi cin cayi aldik internetten onu ictim her gun.. ins bu bilgilerin baskalarina da faydasi olur...

cok optum kizlar... ins Rabbim tamamina erdirsin...

Son düzenleyen: Moderatör:

Kelebeğimcanım nası sevındım anlatamam cok şükür Rabbime bsk senınde geldı kuzun cok şükür dıkkat et dınlen bol bol progestan takviyesi yapar belki her ihtımale karsı kıymetli kuzu bunlar inş hayırlısıyla devamıda güzel olucak ne olur olumlu düşün tadını çıkar ı

hilalcim maşallah canım minik prensesine

hilalimmm mşallah prensese
ben erkek tahmin etmiştim ama :26: neyse bi kız daha katılıyo aramıza sağlıkla kavuşun inşallahhhh

Hilalcim maşallah piyensese

Mervem oğlan çok yakuşuklu yemin ederim.. Maşallahhhhhh :98:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…