Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

merhabalar efendim,hörmetler nassınız inşallah

kızlarrrrrrrrrrrr hepinize çok teşekkür ederim allah kucagımıza almayıda nasip eyler inş,

kelebeğimmmmmmmmm prensesten sonra bu habere nasıl sevindim anlatamam
hayırlı olsun herşey güzel olcak katlıycak o deger benimde öyleydi hatırlarsan

hülyaaaaaa senide çoook tebrik ederim allah saglık sıhatle kucagınıza almayı nasip eylesin

topiğimize bereket geldi haydi gelsin gerisi

ins canim, bugun esimle dinasorlar parki diye bi yere gittik, dinazorlarin ayak izleri varmis, onlari bulucaz diye dere tepe in cik yorulduk, sonra da korktum bu kadar ugrastik bebek icin, gidelim evimize oturalim, yorulmayalim dedim :) zaten cok sicak hava...
ins iyi olur canim, tekrar uzulup yikilacakk toparlanacak dermanim yok artik... Allahim ins yuzumuze guler bu sefer..

kelebek gelmiş seninki harikaaaa
ins oyledir kuzucum, bekleyip goruces.. unutmadan bu havlicanli karisimin tarifini vereyim

1 tatli kasigi toz zencefil
1 tatli kasigi havlican (tazesinden rendeledik biz)
1 tatli kasigi kok tarcin rendesi (toz tarcin koyduk)
1 tatli kasigi cicek bali

bunu adetinin 3. gununden sonuna kadar 1 tatli kasigi yiyorsun her gun.
topige gelenlere verebilirsiniz... ins baskalarina da faydasi olur...

ins katlar canim pazartesi yaptircam testi...

cok saolun kizlar :):) Allahim hevesimizi kursagimizda birakmaz ins. cok opuyorum!

ayyyyyyyy çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevndmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cnm bnmmmmmmmmm
blıorm perimin arkasından gelecekti hemenceck birii daha da gelecek bunun devamı blıorm Rabbim isteyen herkseeee versn inşşşşşşşşşşş ...
cnmm saglıkla kucagına al inşşş ama oncelkle hamilelignn tadını çıkar hep kalbin ferah olsun hamilegn suresnce cunku çok guzel olcak herşey kan degern de çok guzel ay sabah sabah çok guzel geldi bu hber çok sevndm gerçekten

aaa hülyamesut da hamiş galba hilalin msjnda gordum şimdi cnmm çokk sevndm tebrklerrr saglıkla kucagna al inşşşşşşşşşşşşşş
ayy ne guzel hberler ya maşalalh topge

Bebek bekledigim şu günlerde gelecege endişeyle bakıyorum
ruhum sıkılıyor acaba çocuklarımız nasıl bir ülkede yetişcekler
güzel günler görecekmiyiz
yoksa at gözlükleriyle bakmaya devam mı edicez

Merhaba kizlarr
Topige bir girdim modum degisti coook sevindim
Beyazkelebegim sabrin sonu iste cok sevindim canim tebrik ederim insallah kucaklarima almakta nasib olur
Hulya senide tebrik ediyorum darisi diger arkadaslarimiza insallah
Hilalcim kizin oluyormus masallah ona topigimizin prensesleri ataga gecti
Duygucum ne guzel dogduda agular yapiyor yaa
Master ve Mooncum tebrikler disler cikiyormus
Eminecim cok cok gecmis olsun

Herksesi opuyorum bizde bu hafta ici dr a gidicez insallah bende guzel haberlerle gelneye devam ederim
Cok mutlu oldum yaa Rabbim hepimizin yuzunu guldursun

Merhaba anneler anne adayları ve anne aday adayları ben yeni geldim sayılır . Acemiyim buralarda .. Taze gelinim daha eşimde bende çocuklara bayılıyoruz ve an itibariyle bebiş istiyoruz :) 6 haziran Reglimdi ve bu ay rabbim nasip ederde ol derse hayırlısıyla bebiş istiyoruz..
Bilgi birikiminizden banada aktarabilirseniz beni çok mutlu edersiniz canlarım ..Tavsiyelere açığım
Yol yordam öğretin kızlar bana :)
Bir sorum olacak bebek düşünenler folic asit (yanlış yazdıysam affola) kullanıyormuş doğrumudur ?
Ve bu ay nasıl bir yol izlemeliyim :18:

merhaba cnm bende 6 aylık evlıyım ve bende bebiş istiyorum bu yüzden dr gıttım sıkıntı varmı dıe bana folıkasıt onerdı kullanıyorum günde bırtane 2 ay kullan olmassa gel dedı folıkasın bebek gelısımınde buyuk faydası varmış eğer dusunuyorsan kullan

kızlar sıze bırsey danısıcam bu konuyla bılgısı olan yada fıkrı olan ne olur cvp yazssın adetim gecelı 1 hafta oldu bundan 4 gun once test yaptım tek cızgı cıktı eşimle ilişki ye gırerken karnımın ıcı cok acıyo bu bır suredır var gecen ay yumurtlama donemınde hıssetmıstım ve bır suredır yıne hıssedıyorum göbeğimin hafif aşşa kısmı sankı orda ıcımden bırseyler kopuyo gıbı oluyo bu ne den olabılıur yasıyan yada bılen varmı ne olur cvp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…