Kelebeğimcanım nası sevındım anlatamam cok şükür Rabbime bsk senınde geldı kuzun cok şükür dıkkat et dınlen bol bol progestan takviyesi yapar belki her ihtımale karsı kıymetli kuzu bunlarinş hayırlısıyla devamıda güzel olucak ne olur olumlu düşün tadını çıkar ı
ins oyledir kuzucum, bekleyip goruces.. unutmadan bu havlicanli karisimin tarifini vereyimkelebek gelmiş seninki harikaaaa
kızlarrrrrrrrrrrr hepinize çok teşekkür ederim allah kucagımıza almayıda nasip eyler inş,
kelebeğimmmmmmmmm prensesten sonra bu habere nasıl sevindim anlatamam
hayırlı olsun herşey güzel olcak katlıycak o deger benimde öyleydi hatırlarsan
hülyaaaaaa senide çoook tebrik ederim allah saglık sıhatle kucagınıza almayı nasip eylesin
topiğimize bereketgeldi haydi gelsin gerisi
saolun kizlar iyi dilekleriniz icin :):)
bugun saah uyandim boyle bogazim agriyo gibiydi, tiroid ilaci kullaniyorum ya onla alakali olabilir diye doktoru aradim, pozitif idrar testi gordum dedim, kan testi yapalim dedi. sabah gittik kan verdik, cok sukur iyi cikmis, 103.5 cikmis :))
progesteron da 25 mis. tebrikler dedi, pazartesi tekrar kan vermeye cagirdi, artis iyiyse sonra da ultrason icin vakit vericez dedi.
Allahim ins bu sefer her sey yolunda gider..
duygcum, yok bu tedaviyle olmadi, 3 asilama yaptirdik negatif, simdi de agustos eylul gibi tup bebek icin bekliyoduk.. dogal yolla oldu yani... cok sukur Allahima... ins yolunda gider..
hilal cim kizin olacakmis, masallah tebrikler canim :) annesi gibi citi piti hanim hanim olur ins...
ben bu ay ilk defa bi karisim uygulamistim, esime bi arkadasi soylemis 3 yildir falan cocugu olmayanlar bu karsimi uygulayinca hamile kalabilmisler, nitekim bizde de iki yildan sonra ise yaradi. tam tarifi bilmiyorum ama isteyen olursa eve gidince yazarim. icinde cicek bali, tarcin, zencefil ve en onemlisi havlican var. havlican i burda bi cin marketinde bulduk biz, ins turkiyede de vardir.
bi de fertilitea diye bi cin cayi aldik internetten onu ictim her gun.. ins bu bilgilerin baskalarina da faydasi olur...
cok optum kizlar... ins Rabbim tamamina erdirsin...
aaa hülyamesut da hamiş galba hilalin msjnda gordum şimdi cnmm çokk sevndm tebrklerrr saglıkla kucagna al inşşşşşşşşşşşşşş
ayy ne guzel hberler ya maşalalh topge
evet duygucum bende hamileyimmm çok mutluyummm
Merhaba anneler anne adayları ve anne aday adayları ben yeni geldim sayılır . Acemiyim buralarda .. Taze gelinim daha eşimde bende çocuklara bayılıyoruz ve an itibariyle bebiş istiyoruz :) 6 haziran Reglimdi ve bu ay rabbim nasip ederde ol derse hayırlısıyla bebiş istiyoruz..
Bilgi birikiminizden banada aktarabilirseniz beni çok mutlu edersiniz canlarım ..Tavsiyelere açığım
Yol yordam öğretin kızlar bana :)
Bir sorum olacak bebek düşünenler folic asit (yanlış yazdıysam affola) kullanıyormuş doğrumudur ?
Ve bu ay nasıl bir yol izlemeliyim :18:
evet duygucum bende hamileyimmm çok mutluyummm
meggg teyzesi bu da senin içinn
bu arada herkes oğlumu pepeye benzetiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?