Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnm hayırlı uğurlu olsun...Allah tamamına erdirsin..hepimizinkini...

canım pompa alım kararını belirleyen temelde 3 kriter var:
1. ne kadar süreyle anne sütü vermeyi düşünüyorsun? ben ilk iki yıl mutlaka almalı demiştim.
2. anne sütü senin için ne kadar önemli? bence bodysi oyuncağı kitabı az olsa olur ama anne sütü en mühimi.
3. bütçen ne kadar? diğer iki soruya atfettiğin önem kadar biçiliyor bunun değeri.

ilk zaman göğüs uçları zaten çok hassas. bir de pompa zedelerse feci bir şey oluyor. ben avent aldım.
çok sessiz çalışıyor, yan odada melek uyurken de işyerinde tuvalette de, misafirlikte de sağabiliyorsun.
kullanımı çok pratik. senin ritmini kaydediyor, hem pilli hem şarjla çalışıyor.
anne sütünü saklama kabına sağıp, avent biberon emziği verip direkt biberon gibi verebiliyorsun.
kaptan kabak aktarmadığın için sütün en verimli kısmı hiç kaybolmuyor.

pompa alıp tekrar para verip avent pompa alan çok tanıdığım oldu benim.
bütçen çoksa bu süper: http://www.philips.com.tr/c/avent-b...mpalari-natural-125-ml-biberon-scf332_01/prd/
yok, daha makul bir şey arıyorum diyorsan da ben bunu kullandım tepe tepe: Bebekler İçin Ankastre Set | Hamile ve Anne
yedek servisi filan süper.

umarım fikir verebilmişimdir. sen yine de iyice araştır.

canım pompa alım kararını belirleyen temelde 3 kriter var:
1. ne kadar süreyle anne sütü vermeyi düşünüyorsun? ben ilk iki yıl mutlaka almalı demiştim.
2. anne sütü senin için ne kadar önemli? bence bodysi oyuncağı kitabı az olsa olur ama anne sütü en mühimi.
3. bütçen ne kadar? diğer iki soruya atfettiğin önem kadar biçiliyor bunun değeri.

ilk zaman göğüs uçları zaten çok hassas. bir de pompa zedelerse feci bir şey oluyor. ben avent aldım.
çok sessiz çalışıyor, yan odada melek uyurken de işyerinde tuvalette de, misafirlikte de sağabiliyorsun.
kullanımı çok pratik. senin ritmini kaydediyor, hem pilli hem şarjla çalışıyor.
anne sütünü saklama kabına sağıp, avent biberon emziği verip direkt biberon gibi verebiliyorsun.
kaptan kabak aktarmadığın için sütün en verimli kısmı hiç kaybolmuyor.

pompa alıp tekrar para verip avent pompa alan çok tanıdığım oldu benim.
bütçen çoksa bu süper: Philips
yok, daha makul bir şey arıyorum diyorsan da ben bunu kullandım tepe tepe: Bebekler İçin Ankastre Set | Hamile ve Anne
yedek servisi filan süper.

umarım fikir verebilmişimdir. sen yine de iyice araştır.

hamile olabilirsiniz ben evde test yaptım kan testi yaptım çıkmadı 7 mayısta 13 mayısta evde yaptım bida çift çizgi vardı bende ağrıdan sebep tekrarladım adet sancısı gibi çekiyosun

Merhaba canım allahım hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin .. Aslında ben daha bu ay düündüğüm için doktora gitmedim .. Çalışıyorum pekte fırsatım yok gitmeye . Kızkardeşim şuan hamile onun kendi doktoruna danışmasını istedim düşünüyorsa kullansın demiş fakat içime sinmedi sizlerede sorayım dedim .. Teşekkürler canım

cok saolasin duygucum... ins bu sefer gercek olur, hala ruyada gibiyim...

Saolasin pericim, etegini surudun demek ki, Rabbim hepimize kucaklarimiza saglikla almayi nasib etsin inss..

cnm hayırlı uğurlu olsun...Allah tamamına erdirsin..hepimizinkini...

tesekkur ederim canim insss..

merhaba kizlar,
ben de bugun beta yi tekrarlattim, 1-2 saat sonra belli olcak ins.
sabah bi da idrar testi yaptim, cumaya gore artmis, kalinlasmis, test cizgisinden bile kalin olmus...
Allahim ruya gibi bunlari soyleyen ben miyim acaba??

selam kızlarrr ne güzel çoğalmışşşşhilalcim kızçe geliyormuş çok sewindim.ben ve bebişler çok iyiyiz hepinizi

Hey millet nerdesiniz ya artık kimse uğramaz oldu bizim hamilelikler yoksun geciyo nerde eski muhabbetler sıcsklardan heralde biz iyiyiz cok şükür buyuyoruz kızımla beraber sanırım ikili rakamlara düştük artık gınler cabucak saglıkla gecsin inş

slm kızlar ayakları şiş gebe geldi
ketenhelvam çok özledim yaaa

kelebeğim gözün aydın çok sevindimmmm

ozimmmm nasıl gidiyorrr????

bana ne dersin kızlar 5 aya kadar hiç kilo alamadım annem geldi 1 hafta 10 günlüğüne
ve ben 4 kilo aldımneyse dün yolcu ettim allahtan uzakmışız dimi
doktorda kızmaz umarım:26:

merhaba kızını rabbım hayırlısıyla kucana almak nasıp etsın benım ıcınde dua edersen cok sevınırım bende bebeiş istiyorum rabbımın ıznıyle

kuzikom nasılsın nasıl gidiyor..bi şikayetin var mı?:26:

maşallah annene cnm iyi bakmış yavrusuna ve onun yavrusuna

bi de bişey diycem nie şişti ayağın, çok gezdin filan mı? elde yüzde yok di mi, aman

Son düzenleme:

bi de bişey diycem nie şişti ayağın, çok gezdin filan mı? yüzde elde yok di mi, aman

bi de bişey diycem nie şişti ayağın, çok gezdin filan mı? elde yüzde yok di mi, aman

bende anlamadım dün akşam yürüyüşe çıktık ama istirahat modunda doktor öyle dedi
sadece 20 dk fln sabah bi uyandım nasıl acıyorlar bide hava sıcak ya arada terliksizde geziyorum evde
soğuk suya koydum şimdi takılıyoruz

sorma cnm ya annem bi azimle geldi bana kilo aldırcak die
valla dediğini de yaptı korkulur bu annelerden

öyledir onlar..biz de kv deydik..eşim diyo ki anne ne çok düşüyorsun gelinine vs..ben de diyorum düşcek tabi anlatırım valla torununaşaka arasında gelinliğimi de yaptım yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…