prensesimmmmmmm geliyormuşşşşşşş
ayrıntıları gelince yazarım
ins canim cumartesi bei olcak bakalim, batasicalar gelmezse, test koyulastiysa ins umut var demektir :):)
bekliyim canim ya, oncekinde de gittim 19 dediler, sonra iki gun sonra bi da iki gun sonra bi da surekli kan vermekten bi hos oldum, daha cok stres yapiyor kan testi bende...
idrar testinde gorurum zaten artarsa.
saolun kizlar, ins gercek olur... ben de daha cok sizlerle takilirim, inss
birde kızlar nette okurken fark ettim medela çok iyi fakat ilk aylar tahriş
yapıyor diyorlar philips ve ameda için daha iyi diyenler var
bnm göğüs uçlarım normalde de çok hassastır ondan bu konuda iyi bir tercih yapmak
lazım sonra birde yara olup sağamamak var
bide ben şimdi alıcağımdan değil uzun vadede zoruyorum henüz hiç bişey
almakya başlamadık ama indirim sitelerini fln takip etmeye başladım ondan souyorum
birde kızlar nette okurken fark ettim medela çok iyi fakat ilk aylar tahriş
yapıyor diyorlar philips ve ameda için daha iyi diyenler var
bnm göğüs uçlarım normalde de çok hassastır ondan bu konuda iyi bir tercih yapmak
lazım sonra birde yara olup sağamamak var
bide ben şimdi alıcağımdan değil uzun vadede zoruyorum henüz hiç bişey
almakya başlamadık ama indirim sitelerini fln takip etmeye başladım ondan souyorum
kızlar sıze bırsey danısıcam bu konuyla bılgısı olan yada fıkrı olan ne olur cvp yazssın adetim gecelı 1 hafta oldu bundan 4 gun once test yaptım tek cızgı cıktıeşimle ilişki ye gırerken karnımın ıcı cok acıyo bu bır suredır var gecen ay yumurtlama donemınde hıssetmıstım ve bır suredır yıne hıssedıyorum göbeğimin hafif aşşa kısmı sankı orda ıcımden bırseyler kopuyo gıbı oluyo bu ne den olabılıur yasıyan yada bılen varmı ne olur cvp
merhaba cnm bende 6 aylık evlıyım ve bende bebiş istiyorum bu yüzden dr gıttım sıkıntı varmı dıe bana folıkasıt onerdı kullanıyorum günde bırtane 2 ay kullan olmassa gel dedı folıkasın bebek gelısımınde buyuk faydası varmış eğer dusunuyorsan kullan
ayyyyyyyy çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevndmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cnm bnmmmmmmmmm
blıorm perimin arkasından gelecekti hemenceck birii daha da gelecek bunun devamı blıorm Rabbim isteyen herkseeee versn inşşşşşşşşşşş ...
cnmm saglıkla kucagına al inşşş ama oncelkle hamilelignn tadını çıkar hep kalbin ferah olsun hamilegn suresnce cunku çok guzel olcak herşey kan degern de çok guzelay sabah sabah çok guzel geldi bu hber çok sevndm gerçekten
Merhaba kizlarr
Topige bir girdim modum degisti coook sevindim
Beyazkelebegim sabrin sonu iste cok sevindim canim tebrik ederim insallah kucaklarima almakta nasib olur
Hulya senide tebrik ediyorum darisi diger arkadaslarimiza insallah
Hilalcim kizin oluyormus masallah ona topigimizin prensesleri ataga gecti
Duygucum ne guzel dogduda agular yapiyor yaa
Master ve Mooncum tebrikler disler cikiyormus
Eminecim cok cok gecmis olsun
Herksesi opuyorum bizde bu hafta ici dr a gidicez insallah bende guzel haberlerle gelneye devam ederim
Cok mutlu oldum yaa Rabbim hepimizin yuzunu guldursun
cnm hayırlı uğurlu olsun...Allah tamamına erdirsin..hepimizinkini...
kizlar degerim artmis, cuma gunu 103.5 tu bugun 401.8 olmuscok sukurr :):)
Hey millet nerdesiniz ya artık kimse uğramaz oldu bizim hamilelikler yoksun geciyo nerde eski muhabbetler sıcsklardan heralde biz iyiyiz cok şükür buyuyoruz kızımla beraber sanırım ikili rakamlara düştük artık gınler cabucak saglıkla gecsin inş
Hey millet nerdesiniz ya artık kimse uğramaz oldu bizim hamilelikler yoksun geciyo nerde eski muhabbetler sıcsklardan heralde biz iyiyiz cok şükür buyuyoruz kızımla beraber sanırım ikili rakamlara düştük artık gınler cabucak saglıkla gecsin inş
slm kızlar ayakları şiş gebe geldi
ketenhelvam çok özledim yaaa
kelebeğim gözün aydın çok sevindimmmm
ozimmmm nasıl gidiyorrr????
bana ne dersin kızlar 5 aya kadar hiç kilo alamadım annem geldi 1 hafta 10 günlüğüne
ve ben 4 kilo aldımneyse dün yolcu ettim allahtan uzakmışız dimi
doktorda kızmaz umarım:26:
bana ne dersin kızlar 5 aya kadar hiç kilo alamadım annem geldi 1 hafta 10 günlüğüne
bi de bişey diycem nie şişti ayağın, çok gezdin filan mı? elde yüzde yok di mi, aman
bende anlamadım dün akşam yürüyüşe çıktık ama istirahat modunda doktor öyle dedi
sadece 20 dk fln sabah bi uyandım nasıl acıyorlar bide hava sıcak ya arada terliksizde geziyorum evde
soğuk suya koydum şimdi takılıyoruz
sorma cnm ya annem bi azimle geldi bana kilo aldırcak die
valla dediğini de yaptı korkulur bu annelerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?