Canım ıyıgıdıyo cok şükür siz nasılsınız analı kızlı tekmeler basladımı yoksa pıtpıt mı yapıyo nazıkce ayaklarım benimde cok şişiyo ustune basamıyorum bazen doktor normal sıcak havalar dedi ayaklarını dikip yat dedi soğuk su iyi geliyo bakalım şimdiden boyleysek 9.ayda nolcaz anneni tebrık ederim ohh yarasın kızına bende toplamda 6 kilo aldım doktor iyi dedi bebişler buyusunde inş bole bole gecicek inşslm kızlar ayakları şiş gebe geldi
ketenhelvam çok özledim yaaa
kelebeğim gözün aydın çok sevindimmmm
ozimmmm nasıl gidiyorrr????
bana ne dersin kızlar 5 aya kadar hiç kilo alamadım annem geldi 1 hafta 10 günlüğüne
ve ben 4 kilo aldımneyse dün yolcu ettim allahtan uzakmışız dimi
doktorda kızmaz umarım:26:
Allahım tez vakıtte sanada versin inş canım ederım etmezmıyım ben bılıyorum o hasretı 3 sene bekledım bu nazlıyı Rabbım saglıkla kucagıma almayı nasıp etsin inş sanada tum arzu edenlerede nasıp etin Rabbimmerhaba kızını rabbım hayırlısıyla kucana almak nasıp etsın benım ıcınde dua edersen cok sevınırım bende bebeiş istiyorum rabbımın ıznıyle
Tavuklumniyi cok şükür ya yuvarlanıp gıdıyoruz ayak şişmem ve mide yanmam harıcı bıde uykusuzluk var hafif onun harıcı yok bi sıkıntı cok şükür yakşastıkca zaman gecmıyo sankı inş saglıkla doğar kuzucuklar siz napıyonuz bakalım analı oğullu hilalin kıza talip olmuşsun benımkızım abla geldi heraldekuzikom nasılsın nasıl gidiyor..bi şikayetin var mı?:26:
eskiler var ya o eskilerrr
2. gebeliklerinde gelicekler ama ben biliorum
eskilerin yeni adı; face gülgilleri
sagol ozimimim bizde iyiyiz evt tekmeler başladı mükemmel bişey
ama eşim daha hissedemiyor tabi çatlıyor orta yerinden
bende merdiven fln çıkarken nefes nefese kalıyorum sürekli soluklanıyorum
bende diyorum şimdiden böyleysem 9 ayda nasıl olcam
ayakkabılarımı bile eşim bağlıyo şimdiden
Canım ıyıgıdıyo cok şükür siz nasılsınız analı kızlı tekmeler basladımı yoksa pıtpıt mı yapıyo nazıkce ayaklarım benimde cok şişiyo ustune basamıyorum bazen doktor normal sıcak havalar dedi ayaklarını dikip yat dedi soğuk su iyi geliyo bakalım şimdiden boyleysek 9.ayda nolcaz anneni tebrık ederim ohh yarasın kızına bende toplamda 6 kilo aldım doktor iyi dedi bebişler buyusunde inş bole bole gecicek inş
Allahım tez vakıtte sanada versin inş canım ederım etmezmıyım ben bılıyorum o hasretı 3 sene bekledım bu nazlıyı Rabbım saglıkla kucagıma almayı nasıp etsin inş sanada tum arzu edenlerede nasıp etin Rabbim
Tavuklumniyi cok şükür ya yuvarlanıp gıdıyoruz ayak şişmem ve mide yanmam harıcı bıde uykusuzluk var hafif onun harıcı yok bi sıkıntı cok şükür yakşastıkca zaman gecmıyo sankı inş saglıkla doğar kuzucuklar siz napıyonuz bakalım analı oğullu hilalin kıza talip olmuşsun benımkızım abla geldi heralde
ya kızlar bide nerler alıyorsunuz neyi hangi marka aldınız
arada sizde yazın ben hala hiç bişeye başlamadım buda beni
ayrı bir strese sokuyor ama liste gibi bişey yapıyorum en azından bazı
şeyleri kafamda belirledim
Canım ıyıgıdıyo cok şükür siz nasılsınız analı kızlı tekmeler basladımı yoksa pıtpıt mı yapıyo nazıkce ayaklarım benimde cok şişiyo ustune basamıyorum bazen doktor normal sıcak havalar dedi ayaklarını dikip yat dedi soğuk su iyi geliyo bakalım şimdiden boyleysek 9.ayda nolcaz anneni tebrık ederim ohh yarasın kızına bende toplamda 6 kilo aldım doktor iyi dedi bebişler buyusunde inş bole bole gecicek inş
Allahım tez vakıtte sanada versin inş canım ederım etmezmıyım ben bılıyorum o hasretı 3 sene bekledım bu nazlıyı Rabbım saglıkla kucagıma almayı nasıp etsin inş sanada tum arzu edenlerede nasıp etin Rabbim
Tavuklumniyi cok şükür ya yuvarlanıp gıdıyoruz ayak şişmem ve mide yanmam harıcı bıde uykusuzluk var hafif onun harıcı yok bi sıkıntı cok şükür yakşastıkca zaman gecmıyo sankı inş saglıkla doğar kuzucuklar siz napıyonuz bakalım analı oğullu hilalin kıza talip olmuşsun benımkızım abla geldi heralde
ya kızlar bide nerler alıyorsunuz neyi hangi marka aldınız
arada sizde yazın ben hala hiç bişeye başlamadım buda beni
ayrı bir strese sokuyor ama liste gibi bişey yapıyorum en azından bazı
şeyleri kafamda belirledim
kızlar ben kaçıyorum uykum geldi
kızımız uykucu galiba
sizze iyi sohbetlerrr
şebnemmm çok sagol cnm günler geçiyor işte benimde façe bokum yok
hem buranın yerini tutar mı hiç
siz nasılsınız?
Bizde iyim büyümeye çalışıyoruz :) burası başka ama orasında başkamoluyor :)
Kızlar en çok çıtçıtlı badimlazım oluyor tulumlar çok rahat ediyorsun ben sadece 1 ay eldiven ve şapkamkullandım sonra hiç takmadım ağız bezi ve önlükte lazım oluyor aklınızda bulunsun nacizane fikirlerim
canım Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına lamyı nasip etsin çok sevindim.selam kizlar???
hilal cim ayaklarin sismis, yukari dogru kaldir hafif, altina minik bi kirlent koy ins faydasi olur...
ciciler almaya baslamissiniz tabi alin canim sizin baya ilerledi. ins bize de o gunleri gormek nasib olur..
a_d cim ikinci bebegin de hayirli ugurlu olsun, Allahim saglikla kucagina almayi nasib etsin, kardes kardes buyusunler ins....
kizlar ya bi sey sorucam kimse yok ama ben sorayim yine de.. :):)
simdi biz eylul gibi filan tup bebek yaptiracaktik ya, onun icn annem yanimda olsun istemistim, o yuzden anneme ve erkek kardesime, pasaport aldik, vize ye basvurduk filan, simdi 10 temmuz da vize gorusmeleri var,
ama ben hamile kaldim yani simdi onlara gelmenize gerek kalmadi nasi diycem? daha anneme soylemedim bile nolur nolmaz diye, annem simdi 24 haziran da umre ye gidicek, ordan gelince vize gorusmesi var, napsam bilemedim. aslinda ins bu hamileligim iyi giderse annemin dogum da yanimda olmasini cok isterim, o da subat sonu oluyor, o zaman da erkek kardesim gelemez, simdi onu heveslendirmis gibi olacagim, nasi yapsam bilemedim? anneme hamile oldugumu soyleyip onun fikrini mi alsam? 5 temmuz da ultrason a gidicez onu mu beklesem bilemedim? siz olsaniz napardiniz??
canım Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına lamyı nasip etsin çok sevindim.
Bence söyle annene ben idara tahlili yapar yapmaz söylemiştim.Alaha emnanet miniğin inşallah sımsıkı tutunsun sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?