ins bi aksilik olmaz, bi de ben ultrason resmiyle beraber bi surpris yapayim istemistim ama simdi nasil olcak surprizi bozulcak, bari kayinvalidemlere yapiyim suprizi, anneme de tembihlyim onlara soylemesin
Selamm
Bugun dr daydik hersey yolunda cok sukur fildir fildir donuyor popo donup ayak cirpmalar filan masal gibi yaa
Beyez jelebehim bizimde ikilitest randevumuz 5 i insallah guzel haberler cifte olucak o gun
Senin adina cok seviniyorum canim hep guzel dusun guzel olucak hersey
O konuyuda anneye danis derim bende aninda soylemistim anneme
Hilosum Ozim bende tepik istiyorum
Hilal masallah sanada annenede
Tavuklu Hilalun kizina talip ama benim ki de kizsa arayi bozabilirimsayet erkekse kizlari paylasiriz
Gerci arkadan gelenler cok ayagimi surudum malumbakalim kimler dunur olucak
Canim hep guzel dusun ben artik oyle yapiyorum kaygilar oluyor ama Rabbim buyuk hepndualar et dilinde hep Allahim sana emanet olsun ben esime nede kimseye surpriz yapamadim cok acayip oldu ogrenmem anneler gununde ayakustu yapilmis umutsuz bi testti bosver en guzel surpriz sana oldubya o yeteray hadi bakalim ins ayin 5 inde ikimiz de guzel haberler veririz cnm....
tmm aksam esimle konusayim, o dunden razi soylemeye de ben surpris yapalim demistim, nasil olcak bilmiyorum... :):)
ah canim ya dunurluk kolay is, keske o gunleri bi gorelim ins dunur de oluruz :):):)
O dediginden bizdede yok dr hicbosey demedi ama ben ona bisey olur korkusundan yasakladim su 3 ay bitsin bakarizooo kızımızın talipleri artıyorr bi kızı 10 kişi ister bi kişi alır
o değilde babası bu muahbbetleri duymasın bi yandan seviniyorum artık
benle değil onla ugraşcak diye bi yandan da üzülüyorum kim bilir
nasıl kıskanç bir baba olcak
kelebeğim bende çççooook hayal kurmuştum ama durumlar
farklı olunca mecbur öylece söyledik süpriz fln kalmadı
hem gelsinler temmuzda sonra gene gelirler
perimm az kaldı yakında gelcek tepikler merak etme
a-d cnm tebrik ederim allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin
bizdede aylardır action yok dr hiç izin vermiyo bende abuk rüyalar görmeye başladım artıkın yanii
Bizdede yok hilalcim action kanka olduk 20. Haftada doktor yüzeysel ilişki serbestdedi ama biz ne demek istedi snlamadık cesarette edemedikooo kızımızın talipleri artıyorr bi kızı 10 kişi ister bi kişi alır
o değilde babası bu muahbbetleri duymasın bi yandan seviniyorum artık
benle değil onla ugraşcak diye bi yandan da üzülüyorum kim bilir
nasıl kıskanç bir baba olcak
kelebeğim bende çççooook hayal kurmuştum ama durumlar
farklı olunca mecbur öylece söyledik süpriz fln kalmadı
hem gelsinler temmuzda sonra gene gelirler
perimm az kaldı yakında gelcek tepikler merak etme
a-d cnm tebrik ederim allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin
bizdede aylardır action yok dr hiç izin vermiyo bende abuk rüyalar görmeye başladım artıkın yanii
Selamm
Bugun dr daydik hersey yolunda cok sukur fildir fildir donuyor popo donup ayak cirpmalar filan masal gibi yaa
Beyez jelebehim bizimde ikilitest randevumuz 5 i insallah guzel haberler cifte olucak o gun
Senin adina cok seviniyorum canim hep guzel dusun guzel olucak hersey
O konuyuda anneye danis derim bende aninda soylemistim anneme
Hilosum Ozim bende tepik istiyorum
Hilal masallah sanada annenede
Tavuklu Hilalun kizina talip ama benim ki de kizsa arayi bozabilirimsayet erkekse kizlari paylasiriz
Gerci arkadan gelenler cok ayagimi surudum malumbakalim kimler dunur olucak
Biraz daha sabır perim en gec 20. Haftada yersin tepiki inş bakalım bizim kızçelere arkadaşmı geliyo damatmı hayırlısı sağlıklı olsunlardaCanim hep guzel dusun ben artik oyle yapiyorum kaygilar oluyor ama Rabbim buyuk hepndualar et dilinde hep Allahim sana emanet olsun ben esime nede kimseye surpriz yapamadim cok acayip oldu ogrenmem anneler gununde ayakustu yapilmis umutsuz bi testti bosver en guzel surpriz sana oldubya o yeter
O dediginden bizdede yok dr hicbosey demedi ama ben ona bisey olur korkusundan yasakladim su 3 ay bitsin bakariz
Bakalim senin kiza rakip mi olucaz talip mi
Cok sukur bugunlerimize darisi tum isteyenlere
Bu arada folik asit kacinci ayimiza kadar devam ve diger vitaminler kacinci ayda baslaniyor eger bilen varsa bi not duserse sevinirim
Bebekliler aldi bebekleri geziyor havada mis ohh
selam kızlarrrr...
nasılsınız herkes iyidir inşallah..
beyeazkelebek cnm hamişmisin çok sevindim şimdi gördüm inanki insan bana da haber verir yavAllahım bir kişinin daha bebek hasreti bitecek ne güzellllllll Allah tamamını erdirsin cnanım tebriklerr...
beni sorarsanız 2 temmuza gidiyoruz bakalımmmm şafak 13
hepinizi bebişlerinizi öpüyorum kuzular..
megggg
a_d canım tebrik ederim hem bebeğini,hem de göbüşteki bebeğini
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah arkadaşım..
Aysunummsenin bebğin de gelecek Allahın izniyle hayırlısıyla inşallah..
Kızlar şu verdiğim linke baksanıza..
Yaysunum canım ay cok heycacanlı cok az kaldı inş bayram müjdesi olucak kuzun lütfen olumlu düşün hep stres yapma hep olucal de Rabbime sığın bol bol ya varis de inş hersey cok güzel gecıcek ve belkı kuzun belki kuzuların seninle olucak inş vaktı saatı gelir ve Rabbim ol der meryem suresını oku bol bol benimde duam senınle olucak inş canım
Birde kizlar yuzume nemlendirici almam lazim hamilelikte kullanilan bi marka biliyor musunuz yani oyle ozel bisey var mi
Vucudumda cok kuruyor bebeyag kullaniyorum
Anladim canim cok kuruyor yuzum belki A vitamini icermeyen bisey vardir dedim ama en iyi dr da bi sormakcanım yüz kremlerinde a vitamini olur
a vitamini fazlası hamilelikte zararlı
o yüzden pek önerilmez hamilelikte krem
doktora sor bence
1 yıl önce bugün hayatıma giren küçük erkeğim 1 yaşında.
ogün beni dualarıyla destekleriyle yalnız bırakmayan kk hatunları dostlarım;
hepinizin hayatımızda özel bir yeri olacak.
her 19 haziranda oğlumun doğumuyla beraber sizlerin dostluğunuda yeniden yaşayacağım galiba.
malesef gelemiyorum bir süredir.
Allah bugün yaşadığım güzel duyguları hepinize nasip etsin.
Gamze
1 yıl önce bugün hayatıma giren küçük erkeğim 1 yaşında.
ogün beni dualarıyla destekleriyle yalnız bırakmayan kk hatunları dostlarım;
hepinizin hayatımızda özel bir yeri olacak.
her 19 haziranda oğlumun doğumuyla beraber sizlerin dostluğunuda yeniden yaşayacağım galiba.
malesef gelemiyorum bir süredir.
Allah bugün yaşadığım güzel duyguları hepinize nasip etsin.
Gamze
selam kizlar???
hilal cim ayaklarin sismis, yukari dogru kaldir hafif, altina minik bi kirlent koy ins faydasi olur...
ciciler almaya baslamissiniz tabi alin canim sizin baya ilerledi. ins bize de o gunleri gormek nasib olur..
a_d cim ikinci bebegin de hayirli ugurlu olsun, Allahim saglikla kucagina almayi nasib etsin, kardes kardes buyusunler ins....
kizlar ya bi sey sorucam kimse yok ama ben sorayim yine de.. :):)
simdi biz eylul gibi filan tup bebek yaptiracaktik ya, onun icn annem yanimda olsun istemistim, o yuzden anneme ve erkek kardesime, pasaport aldik, vize ye basvurduk filan, simdi 10 temmuz da vize gorusmeleri var,
ama ben hamile kaldim yani simdi onlara gelmenize gerek kalmadi nasi diycem? daha anneme soylemedim bile nolur nolmaz diye, annem simdi 24 haziran da umre ye gidicek, ordan gelince vize gorusmesi var, napsam bilemedim. aslinda ins bu hamileligim iyi giderse annemin dogum da yanimda olmasini cok isterim, o da subat sonu oluyor, o zaman da erkek kardesim gelemez, simdi onu heveslendirmis gibi olacagim, nasi yapsam bilemedim? anneme hamile oldugumu soyleyip onun fikrini mi alsam? 5 temmuz da ultrason a gidicez onu mu beklesem bilemedim? siz olsaniz napardiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?