Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ins bi aksilik olmaz, bi de ben ultrason resmiyle beraber bi surpris yapayim istemistim ama simdi nasil olcak surprizi bozulcak, bari kayinvalidemlere yapiyim suprizi, anneme de tembihlyim onlara soylemesin

bende hep nasıl haber veririm diye planlar yapıyordum ama dayanamayıp aneme testi yapar yapmaz telefonda söylemiştim.

Selamm

Bugun dr daydik hersey yolunda cok sukur fildir fildir donuyor popo donup ayak cirpmalar filan masal gibi yaa

Beyez jelebehim bizimde ikilitest randevumuz 5 i insallah guzel haberler cifte olucak o gun
Senin adina cok seviniyorum canim hep guzel dusun guzel olucak hersey
O konuyuda anneye danis derim bende aninda soylemistim anneme

Hilosum Ozim bende tepik istiyorum
Hilal masallah sanada annenede
Tavuklu Hilalun kizina talip ama benim ki de kizsa arayi bozabilirim sayet erkekse kizlari paylasiriz
Gerci arkadan gelenler cok ayagimi surudum malum bakalim kimler dunur olucak

ay hadi bakalim ins ayin 5 inde ikimiz de guzel haberler veririz cnm....
tmm aksam esimle konusayim, o dunden razi soylemeye de ben surpris yapalim demistim, nasil olcak bilmiyorum... :):)
ah canim ya dunurluk kolay is, keske o gunleri bi gorelim ins dunur de oluruz :):):)

ooo kızımızın talipleri artıyorr bi kızı 10 kişi ister bi kişi alır
o değilde babası bu muahbbetleri duymasın bi yandan seviniyorum artık
benle değil onla ugraşcak diye bi yandan da üzülüyorum kim bilir
nasıl kıskanç bir baba olcak

kelebeğim bende çççooook hayal kurmuştum ama durumlar
farklı olunca mecbur öylece söyledik süpriz fln kalmadı
hem gelsinler temmuzda sonra gene gelirler

perimm az kaldı yakında gelcek tepikler merak etme
a-d cnm tebrik ederim allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin

bizdede aylardır action yok dr hiç izin vermiyo bende abuk rüyalar görmeye başladım artıkın yanii

Canim hep guzel dusun ben artik oyle yapiyorum kaygilar oluyor ama Rabbim buyuk hepndualar et dilinde hep Allahim sana emanet olsun ben esime nede kimseye surpriz yapamadim cok acayip oldu ogrenmem anneler gununde ayakustu yapilmis umutsuz bi testti bosver en guzel surpriz sana oldubya o yeter
O dediginden bizdede yok dr hicbosey demedi ama ben ona bisey olur korkusundan yasakladim su 3 ay bitsin bakariz
Bakalim senin kiza rakip mi olucaz talip mi
Cok sukur bugunlerimize darisi tum isteyenlere

Bu arada folik asit kacinci ayimiza kadar devam ve diger vitaminler kacinci ayda baslaniyor eger bilen varsa bi not duserse sevinirim
Bebekliler aldi bebekleri geziyor havada mis ohh

Bizdede yok hilalcim action kanka olduk 20. Haftada doktor yüzeysel ilişki serbestdedi ama biz ne demek istedi snlamadık cesarette edemedik işin garıbı bız actıon olayını çocuğu yaparkende yapmadıl he heeeeeazkaldı dıyorum eşime üç ay bıde lohusalık

Biraz daha sabır perim en gec 20. Haftada yersin tepiki inş bakalım bizim kızçelere arkadaşmı geliyo damatmı hayırlısı sağlıklı olsunlarda folik asıtı 16. Haftada kestık demir ve vıtamıne basladık doktor soler zaten sen merak etme

hepinize çok ama çok teşekkür ederim arkadaşlar.Allahım hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucaklamayı nasip etsin inşallah.

selam kızlarrrr...

nasılsınız herkes iyidir inşallah..

beyeazkelebek cnm hamişmisin çok sevindim şimdi gördüm inanki insan bana da haber verir yav Allahım bir kişinin daha bebek hasreti bitecek ne güzellllllllAllah tamamını erdirsin cnanım tebriklerr...

beni sorarsanız 2 temmuza gidiyoruz bakalımmmm şafak 13

hepinizi bebişlerinizi öpüyorum kuzular..

megggg

Son düzenleme:
a_d canım tebrik ederim hem bebeğini,hem de göbüşteki bebeğini
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah arkadaşım..

Aysunumm senin bebğin de gelecek Allahın izniyle hayırlısıyla inşallah..

Kızlar şu verdiğim linke baksanıza..

Yaysunum canım ay cok heycacanlı cok az kaldı inş bayram müjdesi olucak kuzun lütfen olumlu düşün hep stres yapma hep olucal de Rabbime sığın bol bol ya varis de inş hersey cok güzel gecıcek ve belkı kuzun belki kuzuların seninle olucak inş vaktı saatı gelir ve Rabbim ol der meryem suresını oku bol bol benimde duam senınle olucak inş canım

inşallah kuzum inşallah..

canım çok teşekkür ederim amin ozim.inş bu kez nasip eder Allahım..
bakalım saydık şafak bitti heyecan başlıyor

Selam kizlarr

Ozim heycanla bekliyorum ama daha cook var zaman zabuk gecse ya
Cinsiyet ne zaman ogreniliyor kizlar 12 haftalikken ikili test icin gidicez ama erken olur dimi yeter ki saglkli olsun ama insan merak ediyor netten butun gun bebek kiyafetleri bakiyorum kiza ayri erkege ayri
Aysun hayirlisiyla gelicek kuzun insallah

Birde kizlar yuzume nemlendirici almam lazim hamilelikte kullanilan bi marka biliyor musunuz yani oyle ozel bisey var mi
Vucudumda cok kuruyor bebeyag kullaniyorum

Birde kizlar yuzume nemlendirici almam lazim hamilelikte kullanilan bi marka biliyor musunuz yani oyle ozel bisey var mi
Vucudumda cok kuruyor bebeyag kullaniyorum

canım yüz kremlerinde a vitamini olur
a vitamini fazlası hamilelikte zararlı
o yüzden pek önerilmez hamilelikte krem
doktora sor bence

1 yıl önce bugün hayatıma giren küçük erkeğim 1 yaşında.

ogün beni dualarıyla destekleriyle yalnız bırakmayan kk hatunları dostlarım;

hepinizin hayatımızda özel bir yeri olacak.

her 19 haziranda oğlumun doğumuyla beraber sizlerin dostluğunuda yeniden yaşayacağım galiba.

malesef gelemiyorum bir süredir.

Allah bugün yaşadığım güzel duyguları hepinize nasip etsin.

Gamze

canım yüz kremlerinde a vitamini olur
a vitamini fazlası hamilelikte zararlı
o yüzden pek önerilmez hamilelikte krem
doktora sor bence
Anladim canim cok kuruyor yuzum belki A vitamini icermeyen bisey vardir dedim ama en iyi dr da bi sormak

Ayy masallah Allah dahada uzun omurler versin yavrusuna
Cok selam soyle Gamzeye

merhaba kızlar

gamzecim iyiki doğmuş oğlun nice yaşlara inşallah. sevgi mutlulukla kalın..

Gamzecimm canım arkadaşım kuzumm
Eykekimin annesigil
İyi ki doğurdun paşayı..
Allah uzun sağlıklı mutlu ömürler versin inşallah Rüsgar'ıma
Özlendiniz..

bence de annene sor tatlımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…