Selamm
Bugun dr daydik hersey yolunda cok sukur fildir fildir donuyor popo donup ayak cirpmalar filan masal gibi yaa
Beyez jelebehim bizimde ikilitest randevumuz 5 i insallah guzel haberler cifte olucak o gun
Senin adina cok seviniyorum canim hep guzel dusun guzel olucak hersey
O konuyuda anneye danis derim bende aninda soylemistim anneme
Hilosum Ozim bende tepik istiyorum
Hilal masallah sanada annenede
Tavuklu Hilalun kizina talip ama benim ki de kizsa arayi bozabilirimsayet erkekse kizlari paylasiriz
Gerci arkadan gelenler cok ayagimi surudum malumbakalim kimler dunur olucak
Heralde kizim ne sandiydinayy çok güldüm yea...paylaşırız nasıl yani yaa...kızsa da arayı bozabilirim hmm... bebişini bolca sulu öptüm ohhh
Isin iyi tarafi bende zaten hiic halvet havasi yok isime geliyor:26:slmmmmmmmm
perim ozimm bizde de aynı durum bende 3 aydan sonra izin verir diye bekliyordum
ama kanama olunca o da hayal oldu ztn artık eşimde çok pimpirikli oldu
hey gidi günler heyyyy bir zamanlar halvetten bıkardık şimdi mumla arar olduk
neyse şu bebeler sapasağlam bi doğsunda önümüzdeki maçlara bakarık
perim ben 50 faktörlü güneş kremi kullanıyorum yüzüme leke fln olmasın
die buranın güneşi malum balkonda bile yanıyosun,ben 12 haftada bırakmıştım
sonrasında elevit ve demir hapına başladım,bnm bi arkadaşım 10 haftalıkken öğrenmiş cinsiyeti yani
imkansız değil tamamen bebeğin duruşu ile alakalı bizim zilli anca 19 da gösterdi
gamzenin mesajında ağlıycak gibi oldum çok özledik senide rüzgarı da
aysunum bende seni merak ediyordum temmuzda demek tedavi haydi bakalım sıradaki gebe sensin
slmmmmmmmm
perim ozimm bizde de aynı durum bende 3 aydan sonra izin verir diye bekliyordum
ama kanama olunca o da hayal oldu ztn artık eşimde çok pimpirikli oldu
hey gidi günler heyyyy bir zamanlar halvetten bıkardık şimdi mumla arar olduk
neyse şu bebeler sapasağlam bi doğsunda önümüzdeki maçlara bakarık
perim ben 50 faktörlü güneş kremi kullanıyorum yüzüme leke fln olmasın
die buranın güneşi malum balkonda bile yanıyosun,ben 12 haftada bırakmıştım
sonrasında elevit ve demir hapına başladım,bnm bi arkadaşım 10 haftalıkken öğrenmiş cinsiyeti yani
imkansız değil tamamen bebeğin duruşu ile alakalı bizim zilli anca 19 da gösterdi
gamzenin mesajında ağlıycak gibi oldum çok özledik senide rüzgarı da
aysunum bende seni merak ediyordum temmuzda demek tedavi haydi bakalım sıradaki gebe sensin
Kızlar kahverengi kanamam oldu hmn doktoru aradım tamda uykudan kalkmıştım neyse proluton vurdurmaya gittik hemşire uyuzluk yaptı nöbetçi dr ben sorumlulugu alıyorum yapın dedi neyse yaptırdım ayaklarımı uzattım yatıyorum
bu kız benim yüregimi agzıma getiriyor en son eve ultrason alcam
Kızlar kahverengi kanamam oldu hmn doktoru aradım tamda uykudan kalkmıştım neyse proluton vurdurmaya gittik hemşire uyuzluk yaptı nöbetçi dr ben sorumlulugu alıyorum yapın dedi neyse yaptırdım ayaklarımı uzattım yatıyorum
gecmis olsun canimevet biraz yaramaz senin kiz, ins hayirlisiyla saglicakla gelsin unutursun ins bugunlerii
bi sey sorcam kizlar hamilelik gunlugu tutaniniz var mi? oyle bi gunluk mu yapsam diye dusundum.. guzel bi hatira olabilir :)
kelebeğim ben günlük tutmak istedim hatta ultrason resimlerini falan yapıştırmayı ama çalıştığım için uğraşamadım senin vaktibn varsa yap güzel olur cnm
bn de calisiyorum da yine de aksamlari bi ugras olur diye dusundum, ins Allahim o gunleri gosterirse hediye olarak da cok ozel bi sey olur.. guzel suslu cicili bi defter alayim ins, sonra da baslarim yazmaya :):)
yapabilirsen güzel olur cnm bende öyle şeyleri severim eşimin bana yazdıkları benim ona yazdıklarım mektuplar durur mektup diyince şaşırmayın:)))) internette vardı amaben kalıcılıktan yanayım . ben eşime dedim mektup istiyorum erinmeden her hafta yazardım oda bana yazardı malum o istanbul ben izmirde olunca ara sıra alırız okuruz o günleri yad ederiz.:)
Hilosum senin kiz cok nazli Allah a emanetler canim yolu yariladiniz artik kucagina aldigin gun unutucaksin hepsini
Beyazkelebegim yaz tabii ne guzel olur bende dusunmustum ama yapamadim icinden gelen herseyi yap hamissin sen
Bu arada bugunude saymazsak artik 14 gun sonra gorucez kuzucuklari insalllah
ay ne romantikmissiniz.... bizim de bi tane evlilik yildonumu albumumuz var, bi resim yanina da o yil icinde olan onemli olaylari yaziyoruz. resimlere daha karar verip bastiramadik gerci.. unutup gidices diye korkuyorum.. vakit gecmeden yapmak gerek...
evet canim ya beraber gun saymak cok eglenceliymis :):) gel 5 temmuz gel :)
o arada benim annem umreye gidip gelicek onun icin ne kadar onemli bi sey, bense hemen vakit gecsin istiyorum :):)
geç bi saat ve benden başka kimse yok
fırsat varken geçmişi kurcaladım biraz güzel haberler var sevindim
ben de gelemedim uzundur
15 haziranda kuzeyin doğumgününü kutladık onun hazırlıkları falan
nevşehirden kuzenim falan geldi onları gezdirdik bugün ablama geçtiler artık
haftasonu da inş tatile gidiyoruz
umarım oğlum denizi sever iyi eğleniriz
internet yok tlfndan giremiyorum buraya
hepinizi öpüyorum iyi haberlerinizi alırım umarım
geç bi saat ve benden başka kimse yok
fırsat varken geçmişi kurcaladım biraz güzel haberler var sevindim
ben de gelemedim uzundur
15 haziranda kuzeyin doğumgününü kutladık onun hazırlıkları falan
nevşehirden kuzenim falan geldi onları gezdirdik bugün ablama geçtiler artık
haftasonu da inş tatile gidiyoruz
umarım oğlum denizi sever iyi eğleniriz
internet yok tlfndan giremiyorum buraya
hepinizi öpüyorum iyi haberlerinizi alırım umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?