Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

napcan yavru...iş güç..keşke bi kaç gün kaçabilsen ii olurdu

Bunun olacağını sanmam davıklım..
Millet yazlıklara kaçsa da,Şehirdekiler için burda olmak lazım..
Sonuç olarak gıda işi bizim de yaptığımız..

Ohhh Haziranı da yedik zaten
Hiç sevmem yazı sıcağı da ben

merhaba canlarimmm
hep aklimdasiniz ama vakit bulamiyorum hic
yogun geciyor gunumuz aksma bu saatlerde nete giriyorum bakiyorum bir
hersey yolunda cok sukur minigim buyuyor ve gittikce daha bir tatlilasiyor
hayat yorucu ama guzel
esimden ayriyim hala gitme zamanim uzadi 1 aya yakin
aylardir ayri kaldik cok zor ama gececktir elbet bu da

Sıcaklarla başım dertte şurda 10 dk mesafede millet cop cop yüzüyor ben denize giremiyorum şu şişme havuzlardan mı yapsam kendime:)
tatil yapan herkese gıcıgım bu yaz:)ama seneye acısını çıkarcam dediydi dersiniz

kızlar bnm gibi çevrenizde gebeyken kilo alamadım die üzülen varsa kıymetini bilsin 18 haftadan sonra iştahım bir açıldı pir açıldı kendimi durduramıyorum

kk'yı prostesto ettiğimden yazmıyorum ben meggil, bu ülkenin başbakanı çapulcu, ayyaş dediğinde hakaret sayılmazken. Koyun dedim diye ceza aldım ve kk'ya çok kırgınım

Etme protesto pufim sen gel hep..
Demek o lafa kötü içerik yaptı işine gelmeyen biri..
E başbakana o lafı söyledi diye ceza verilemeyeceğine göre de.....

selam canlarımmm biraz geçmişe baktım maşalllah kötü bi durum yok hilalcim hiç kafana takma senin kızçe annesine naz yapıyor sadeceferdacım kuzeye mutlu yıllar ooohh gamzeyle sen büyüttünüz valladarısı başıma tüm taze gebişlere sağlıklı huzurlu günler diliyorum bizimde oğlum diş çıkarıcak sanırım pek bi huysuz hayırlısıyla bi atlatsak önümüz ramazan ve benim kendime acilen bi yardımcı bulmam lazım:26:malum bizimkiler hep oruç tutucak.bu sene banada tatil yok malum iki çocukla....

Alla Alla herkes yazıp gidiyo ya
Off yakalayamayacak mıyım ben kimseleri

Son düzenleme:
Kizlar nasilsiniz bakim ?

Herkesler nerelerde yahu? Gamze, azra, emine daha aima gelio de yazamadigim bisuru insan var.

Gunler nasil geciyor anlamiyorum ben ya..

Iyiyiz cok sukur biz. Haftaya kalca ultrasonumuz tekrarlanacak dua edin lutfen gelisim tamamlanmis olsun

Merhaba kızlar
Nasilsiniz esim geldi dügünümüz vardi musa gitdik geldik guzel zaman gecirdik. Birde guzel haberim var dun test yaptim silik de olsa cift cizgiyi gordum hastalik belirtimde yok bugun regli gunumdu olmadim pzt tekrar test yapcam.
İnternetim yapildi artik hergun gelirim.

meraba canım gözün aydın olsun o zmn kızlara hamileyim dediğim gün aklıma geldi

kızlar merhaba bugün doktora ilk kontrole gittim perşembe öğrendim gebe olduğumu değerim 266 idi bugün yani 2 gün sonra 377 çıktı doktorum pazartesi tekrar edelim dedi ya geç döllenme ya da olumsuz bi durum dedi aranızda bunu yaşayıpta bebişini kucağına alan var mı? moral olsun istiyorum lütfen yazın...

Arkadasim benim oyle olmusdu dr gec dollenme dedi biraz bekle bakalim pzt kac olacak.

Kizlar bugun regli odum testim pozitif cikmisdi acaba testmi yanlisdi anlamadim uzuldum simdi ne yapsam bilemedim.

Slm kızlar
tangerim bnmde gebe kalmadan 1 ay önce testte cıktı sonra kan verdim degerim 5 cıktı ve ertesi gün hastalandım dr da degerin 50 nin üstünde olmadan testte cıkması mümkün degil dedi ama cıkmıştı bende anlamadım
1 ay daha yaklaştın olumlu düşün en kısa zamanda hayırlısıyla gebe kalcaksın

bizde sabaha gene akıntıyla başladık neyse dr u aradım heralde eski bi kanama akıyor dedi cumaydı kontrol daha erken gel bakalım dedi yrn veya salı gitcez az önce çokonat yedim kıpır kıpır çok şükür
napıyo içerde nut nut cokonat oynuyomu bu zilli:)

Arkadasim benim oyle olmusdu dr gec dollenme dedi biraz bekle bakalim pzt kac olacak.

Kizlar bugun regli odum testim pozitif cikmisdi acaba testmi yanlisdi anlamadim uzuldum simdi ne yapsam bilemedim.

tanger merhaba cevabın için teşekkür ederim yarın sonucu yazacam buraya bu arada sen geç döllenme den sonra bebeğine kavuştun değil mi?

Tanger Allahin izniyle gelicek insallah mutluluguna ortak olucaz
Hilalcim dualarim seninle atsin taklalalari sende anla onun iyi oldugunu :)

Kizlar siz su ikili testi yaptirdiniz mi asljnda hic istemiuorum ama ne biliyim yaptirmam gerekirmis gibime geliyor cok aradayim gerci ayin 5ine daha cook var :))
Hepinizi opuyorummutlu pazarlar

Son düzenleme:
Perim cok sagol cnm 2 lide sadece kan verceksin ben yaptırdım sonrada prenetal tanı yaptırdım iyikide yaptırmışım sonra ayrıntılıda bagırsaklarda parlaklık cıkınca dr iyiki bu testler yapılmış yoksa endişe ederdim dedi
hem 2 li 3 4 arasında en güvenilir olanı stres yapma olumlu düşün

bende çok kıskanç oldum galiba adamı dibimden ayırmıyorum bugün tartıştık biraz
hormonlar beni ele geçirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…