Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

naslsnz cnm arkdaslarmmm biz iiz dun biraz gezdk alşverş ettk dayanamıorm eceye alıorm ciciler her gttgmde şortlar taytlar ...
gebişlermz de çok iimş çok sevndm hep ii olun saglıkla da kucagnza alın inşşşşş hilalö tatlıcı senn fıstık ece de oyleydi tatlı yiyince kıpr kıprdı ayrıca kocaman bi maşalalh sizee
perim yaptır testlerini içi rahatlıo insann hepsi gayet ii çıkacak naslsa
nasl gdıo hazrlklar kızlar foto falan da koyun ne ciciler aldnz gorelm sormak istedgnz bşey olnca ozelden de sorablrsnz ben de aklma gelenleri yazarm ...bak şimdi bez geldi aklma ben prima da kullanıorm huggies de primanın gostergesi var o daha bi artı ama ben huggiesin dokusunu da çok sevıorm şimdi kızlar için ozel çıkarmş huggies ondan aldm minnie mouselu pek bi şeker

slm duygum valla ben daha bişey alamadım netten 3 tane badi aldım onlarda
gelmez oldu zaten sürekli istirahat halindeyim heralde çoğu şeyi netten alcam
elimde geçen senin eklediğin liste var onun kenarına yazıyorum ne hangi marka
alıncaK die sonra patır patır alcam,şu kontroller iyi geçsinde

Kizlar merhaba

Duygucum kizlara acayip seyler var almasan sasarim :)) ben cinsiyeti bi ogrensem magazalarin canina okucam ama simdi elim kolun bagli gerci gecen anneannesi beyaz hirka aldi 0-3 aylik birde agiz mendili aldi idilbaby den ben bir iki corap aldim aslinda duntalari almak istiyorum tutuyorum kendimi

Evet test yaptiricaz artik insallah sonucuda iyi cikar haftaya cuma gidicez ama onu cok ozledim goresim var

selam kızlar
bayadır gelemedim
musabın doğum gününü kutladık şen şakrak
ertesi günü babam kardiyoloğa gitti bir kez göğsünde ağrı hissetmişti
acil anjio ya alındı bir damarına stent takıldı çok korktuk çok
hiçbir sorunu yoktu
Rabbim sağlık sıhhat versin babacığıma

inş hepiniz de iyisiniz geçmişe bakamıycam musab sızlanıp duruyor

Babacığına geçmiş olsun piyensesim..

Musabcım da mutlu nice yaşgünleri kutlasın inşallah..

gebiş dostu kardeşim..amin ii dilekler içünn...bebişe de al bakalım cicileri amma nazar değmesin okut üflet

slm tatlım hakkında hayırlısı olsun. Umarım 13 haziranda kırmızılar değilde bebişinin haberi gelir

kızlar benım 9.gunum otrıvelle iğnesi olalaı ama hıcbırsey hıssetmıyorum bırılerı bana yardımccı olabılır mı aglayacagım sınırden ılk denemem ilk gunlerde cok gazım ve agrım oldu sımdı bır kaç gundur hıcbırsey hıssetmıyorum ne yapacagım ne zaman test yapmalıyım bana yardımmmmmmmmmmmmmmmm edınnnnnnnnn..

Herkese selam

Prensescim oğlun iyi ki doğmuş rabbim saglik mutluluk versin yuvaniza

Kimsecikler yok ama olsun selam kizlar

Hava cok sicak basim agiriyor arada evden cikilmiyor esim gec geliyor zaman gecmiyor
Onumuzdeki cumayi iple cekiyorum bebegimizi gorucez insallah ama bekledikce gelmiyor
Herkesi opuyorum bu sicakta ne opucuguyse

kızlar hamilelkte insan gerçekten ihtyç duyuo ozellkle 25den sorna başlıo tatlı telaşlar o yuzden her zaman yardmıcı olablrm elmden geldgnce aldgm herşeyden memnunm ferdam çok yardmcı oldu saolsn bana ...
perim evt çok guzel şeyler var kızlara bu ara tayta takldm çok hoşma gdıo renk renk taytlar
essue cnm elmden geldgnce burdaym destek olrm sizlere
hilalim hiç sıkma canını nette daha guzel şeyler var ben herrşeyni netten aldım nerdeyse hepsnden de çokk memnunm ...
ayrıca başlayn alşverşlere ki olmluya odaklanmş olun kendinizi dnlemeyn

Musab ve Kuzey iyiki dogdunuz minikler

Prenses ve Ferdacim sizide tebrik ederim Allah yavrularinizi anali babali buyutmeyi nasib etsin

Ferdacim insallah bu sorumu gorur ve cevaplarsin
Senden duymustum galiba gunluk sut kullaniyordun Kuzeye
Ben simdi o gunluk sutlerden icmeye basladim merak ettigim ben sutu azicik isitir oyle icerim simdi aldigimin yarisini iciyorum kalani ertesi gun iciyorum uzerinde son kullanma tarihi yaziyor ama sise acildiktan sonraki omru yazmiyor bana yardimci olursan sevinirim
Hatta ilk defa kalani ertesi gece iciyorum insallah bisey olmaz kas yaparken goz cikartmam :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…