Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnm bana sormadın ama cvp vereyim
bence bişey olmaz 2 gün uzun değil
bol bol yoğurt yemeye de özen göster eger tekrar hamile olursam kalsiyum almaya cok dikkat edicm faydasını cok göreceksin emin ol
doğduktan sonraki boy gelişimi emeklemesi yürümesi bıngıldağı falan hersey hamilelikteki beslenmeden etkileniyo
bunu anladım geç oldu ama
he bi de kırmızı et de cok önemli

slm kızlar
size ne dicem benim arkadaşım 2 gün önce doğum yaptı dünyalar tatlısı bir oğlu oldu maşallah kilosu felan herşeyi çok güzel ama çok enteresan bişe oldu bebeğin 1 dişi vardı çıkmış yani anne karnında çok enteresan yaa doktorlar demişki annenin kalsiyum, elma ve muz fazla yemekten olmuş neyse bebeğin dişini hemen çekmişler hani olurda düşer felan boğazına kaçar diye
ama görseniz tosun gibi maşallah yanaklar felan kıpkırmızı kuzum yaa

Son düzenleme:

hadi yaa..benm yeğenimin 4 ayda çıkıyo die şaşırmıştık demek doğarken de oluyo..nasıl normal mi oldu?

hadi yaa..benm yeğenimin 4 ayda çıkıyo die şaşırmıştık demek doğarken de oluyo..nasıl normal mi oldu?

ewt canım normal oldu zaten çok görülen bir durum değilmiş bodrumda 2. vakaymış böyle dişli olması önemli bir şey de değilmiş sadece hamillikte fazla kalsiyum almaktan dolayı oluyormuş

Son düzenleme:
Gunaydinnn

Masterim saol cevabin icin ama cevaptan cok onerilerin iyi oldu ben sagliksiz besleniyorum sutu bile yeni basladim icmeye annem cok sasiriyor bu kadar isteyip hamile kaldinda nasil noyle rahatsin diye ama bundan sonra dikkat edicem

Hamileler ne yiyorsunuz iciyorsunuz bana biraz oneride bulunun nolur

Rossescim ben duymustum onu bi tanidiktan cok nadir ama oluyor iste korkulucak bisey olmadigini bende duymustum Allah anne babasina bagislasin darisi en kosa zamanda sana arkadasim benim

amin canm inşl
bu arada zaman ne çabuk geiçiyor sen 12 haftalıkmı oldun yaa şaka gibi valla maşallah sana ve bebişe

cnm mide bulantın yoksa eğer:

dr umun bana söyledği olmazsa olmazlarım:

hergün 3-4 ceviz, 2 bardak süt, haftada 2 kez balık,haftada en az 4 yumurta, bol su...

sağlıklı yiyeceklere zaten dikkat ederdim artık zaten çok cnm istemiyo..

biraz tatlıyı sviiyorum onu da tahin pekemzle filan hurmayla mümkün mertebe dengelemeye çalışıyorum..

ama bi yerde karşılaşırsam da yiyorum kendisini

amin canm inşl
bu arada zaman ne çabuk geiçiyor sen 12 haftalıkmı oldun yaa şaka gibi valla maşallah sana ve bebişe

Aslinda 11+3 olduk ama takvim onu 12 gosteriyor benimde hosuma gidiyor
Aslinda zaman bana hic gecmiyor cok korkuyorum bisey olucak diye onumuzdeki cumayida atlatalim gercekten rahatlicam
Kucaklarimiza alip yaramazliklarini anlatmalta nasib olur insallah senin bat ne zaman

Ben iki cevizden baska bisey yemiyorum gerisini yazmiyim utandim
Tamamdir bu liste aklimda bundan sonra
Tesekkur ederim

Yalniz yumurtadan zaten nefret ederim onu yiyemem iste :))
Mide bulantisi hic yok soylemeye utaniyorum bu kadar olmaz:))

bişeylerle oyalanmaya çalış benden sana tavsiye kendini çok dinleme haytın tadını çıkart eve kapanma çok hamilelik güzel bir süreç doğanın kanunu
Allahın izniyle zaman geçiyor bide bakmışsın kucağında misler gibi
beni bat 4 ünde geçen haftalar yumurtlama oldu baya göğüs hassasiyeti kasıklarda ağrı yani herşey normal de bide tuttursak artık

bende hiiççç belirti olmadı desem yeridir..belki de kendimi dinlemediğim için..ama tam otarihlerde izindeydim, yoğun değildim yani, ama hiçbi değişiklik farketmedim..her zamanki adet belirtisi filan..sadece bir kez şiddetli bi kasık sancısı oldu zor durdum ayakta...sonra da inanamadım zaten...inşallah ayın 4 ünde iyi haberlerini bekliyoruz cnm..

kasık ağrısı zaten en önemli belirti.birde hamilelikteki kasık ağrısı bence adet olcaktaki kasık ağrısından daha bi değişik oluyo gibi sanki insan hissediyor
eğer olmazsa zaten klomene başlıcam
ya bide yeni öğrendim benim arkadaş 4 aylık klomenle ikizlerine hamile
inşl bendede öyle olur

inşallah gönlüne göre olsun tatlım..demiştim galiba benm arkadaş da öyle şimdi ikizlerini büyütüyo..ama yapamayacağımız imtihanı da vermesin Rabbim..kolay değil ikiz de hani..

inşallah gönlüne göre olsun tatlım..demiştim galiba benm arkadaş da öyle şimdi ikizlerini büyütüyo..ama yapamayacağımız imtihanı da vermesin Rabbim..kolay değil ikiz de hani..

doğru aslında zor da ama birkerede olsun birdahada yapmam hiç çocuk
biryandanda düşünüyorum nasıl becerecem ailemden uzaktayız kimsem yok burda
hayırlısı ne ise o olsun artık diyorum

doğru aslında zor da ama birkerede olsun birdahada yapmam hiç çocuk
biryandanda düşünüyorum nasıl becerecem ailemden uzaktayız kimsem yok burda
hayırlısı ne ise o olsun artık diyorum

ben de uzaktayım cnm.. arkadaşım mesela annesinin dibine taşındı resmen..ohh ablası da gelip gidiyo..ancak öyle bakılıyo rahat olarak..ha yurtdışında yada bizim gibi ailesinden uzakta da gayet iyi büyüyor yavrular ama kendi adıma demek ki ben yapamayacaktım diyorum..ama öyle bi haber alırsan bil ki yapabileceksin ki oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…