Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Klomen,serophen,genophen kullananlarda çoğul gebelik olasılığı oluyor

Son düzenleme:

zaten şu annesine yakın olanları bir kıskanıyorum varya rahatlar nasıl özlem yok hiç
yani mutlaka büyürler zaten bir bebeğe annesinden başka kim en iyi bakabilirki
tabi Rabbim yapamayacağımız imtihanın altına sokmaz bizleri inşlh

bazen ben de öyle diorum bazen de..ailelerin karışma durumu vs duyunca böyle de iyi galiba diorum..

evet cnm öyleymiş bakalım bizde başlıcaz doktor adetin 2 günü çağırdı
yok ama ya tek olanlarda vardır heralde dimi

Tek olanlar da vardır tabii de,hani o ilaçların amacı yumurtlatmak ya,birden çok yumurtlatıyor..
e tutarsa da.....

Tek olanlar da vardır tabii de,hani o ilaçların amacı yumurtlatmak ya,birden çok yumurtlatıyor..
e tutarsa da.....

bakalım megim yaa kısmetimizde ne varsa onu görücez artık
biyerlerden başlayalımda neler olcak kısmetimizde

yani ewt oda var her iki tarafta laf söylicek felann birsürü tantana böyle saygı var arada
ama birtek benim annem olsaydıı iyi olurdu yani

yaa eşine bağlı biraz da..eşim çok sever vs annemleri..ama bakıyorum bizimkilere biraz çok gidelim vs hemen vicdan yapıyor, gerekli gereksiz kendi ailesine de gidiyoruz..halbuki ben bi dönem onun ailesine çok gitsek onun kadar problem yapmıyorumyani bana öyle geliyor ki annemler yakın olsa ailesine karşı vicdan azabından bizi senenein yarısı annesigilin memleketinde yaşatır

erkeklerin klasik zaten hepsi aynıdır bence.. kendi ailesine yöneltmeye çalışırlar sen üst üste gitsen kendi ailene laf ederler
valla biz sırayla geçen bayram bizim memleketteydik bu bayram onların memlekete gitcez sonra bize öyle anlaştık öyle ağzını açamıyor pek. tabi bu arada benim annem gelip bende kallıyor 1 hafta felan 2 ayda bir
çok istiyorsa kendi anneside gelsin yani

öyle valla cnm..biz de öyle yapıyoruz..ama hissediyo insan yakın olsa sıkıntı olcağnı..en iyisi herkesle böyle uzak uzak iyi olmak napalım..Allah sağlık versin de hepsine..zaten ben çalışmaya başlıyınca 1-2 sene benmkileri de onunkileri de bizim evde bayağı görcez innşallahh..

öyle cnm sağlıklı olsunlarda en önemlisi bu Allah başımızdan eksik etmesin ailelerimizi

pufidik napıyon duruyon orda pufy pufy

yavrın napıyo büyüdü mü bıdık..

tavuklum büyüdü benim minik.
dün ananesi ile tatile gittiler, hafta sonu bende onlara katılıcam kısmetse.
Eki Görüntüle 743168 Eki Görüntüle 743169

Sitede artık fikir beyan etmek istemiyorum, gezi olaylarından dolayı ceza aldım ve çok kırgınım. Aslında prostesto için yazmıyodum ama yanlış anlama yazdımda cevaplamadı olmasın diye yazdım.

Maşallahhhh yağuşuhlu oğlana be

Pufim yazdımdı sana ama görmedin..
Sen buraya gel yaz, etme eyleme,sensiz bırakmasana kızım

anladım cnm..sen bilirsin tabi..maşşallah oğluş da bal olmuş heeebana da bana da...

Maşallahhhh yağuşuhlu oğlana be

Pufim yazdımdı sana ama görmedin..
Sen buraya gel yaz, etme eyleme,sensiz bırakmasana kızım

anladım cnm..sen bilirsin tabi..maşşallah oğluş da bal olmuş heeebana da bana da...

teşekkürler kızlar.

Megim gördüm ama inan içimden gelmiyo yani. Yoksa sni ne çok sevdiğimi biliyosun

teşekkürler kızlar.

Megim gördüm ama inan içimden gelmiyo yani. Yoksa sni ne çok sevdiğimi biliyosun

O konuda banlanan banlanana pufim..Ve çoğu da gerçekten hakediyor..
Boşver sen orayı..
burda aramızda laflıyoruz yahu kime ne

Son düzenleme:
Kizlar anneden uzak olmak zor tabii ama uzakta olmak sizi birbirinize bagliyor biz Kibrista birbirimize ne kadar duskunduk cok ozledim o ginleri benim boylede pek problemim yok bi avantajim anneme sik godip geliyordum oda yilda 2 kez yelip kaliyordu hem onada degisiklikti simdi gidelim dese kosa kosa giderim

Rosses evet o tedavide ikiz sansi artiyor hakkinda hayirlisi arkadasim Rabbim biran o ce versin insallah teki cifti yok zaten bizim gibi tembel hatunlar arayi uzatmafan yapicaksa yapmali ikinciyi :))

Pufidik senin cocugu isiririmmmm

pericim canm peki merak ediyorum şimdi bu klomen yumurtlatıyor ya.. ee ben zaten yumurtluyorum yani bu klomenin bana onun dışında ne faydası olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…