Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Klomenle daha fazla yumurta daha fazla sans diye dusunuyorum bird catlatma ignesiyle sans artiyor zaten bizimde kucuk bi sansa ihtiyacimiz var sen olumlu dusun olucak insallah
Ama gonlumden gecen bu ay bi surpriz yasaman insallah

Puffym maşallah ogluna o saclar ne oyle ne çabuk buyudu sipalar rabbim korusun hepsini.nezaman bam yedin cnm bosver gelsen bende gelemiyorum sık ama arada geliyorum eskilerden de kimse kalmadı özledim eski muhabbetleri.bizim diş çıkıyor ama bizi mahvediyor sizde varmi dis

Ferdam kuzeyinde doğumgünü kutluyorum unutmuşum op tatli yanaklarından

kımseler yok
bende annemlerdeydim 2 haftadır gecen hafta sonu geldık pazartesı seminere başladım ücretsız ıznım bıttı oğlumdan ılk kez ayrıldık anneannesine bıraktığım ıcın gözüm arkada degıl cok sukur
cumada son zaten
furkan yuruyor teyzelerıınanamıyorum hala ne zaman buyudu bu çocuk

10 gun öncede hasta oldu kakasında amıp mıkrobu yanı ıshal cıktı ama bugun kontrolü vardı gecmıs sukur
gercı 1 tahlılı çıkmadı hala ama dıgerlerı temız cıktı ben onunda temız çıkacağına ınanıyorum

kocam meyve getır dıyor çıkıyorum sımdılık
beyazkelebek tebrıkler demedım galıba sana ben allahım kuçağına almayıda nasıp etsın

merhaba kızlar dün beta hcg istedi doktorum bu 4. betaydı sonuç 515 çıkınca herşey dış gebelik lehine ilerliyor dedi umarım öyle değildir dedi biopsi yaptı yarın patoloji sonucu alacaz yarın tekrar beta hcg verecem eğer dış gebelikse hastaneye yatacam tedavi olacam sağlılksız bi gebelik geçirdim ve kürtaj oldum allah herkesin evladını bağışlasın umarım en kısa zamanda anne olurum

Herkese selam

Prensescim oğlun iyi ki doğmuş rabbim saglik mutluluk versin yuvaniza
amin canım sağol
Musab ve Kuzey iyiki dogdunuz minikler

Prenses ve Ferdacim sizide tebrik ederim Allah yavrularinizi anali babali buyutmeyi nasib etsin
sağol tatlım aminnnnnnn
evet cnm öyleymiş bakalım bizde başlıcaz doktor adetin 2 günü çağırdı
yok ama ya tek olanlarda vardır heralde dimi
olasılık var ama ben klomenle hamile kaldım tek yumurtam çatladı vee musabım oldu

maşşallah canım
benim oğlan da gece gece yürümeye başladı
o nasıl bir güzelliktir o
Rabbim bizlere bağışlasın

birtek ben varım bir tek ben gözlerim yaşardı nerde eski topikimiz
neyse kızlar size bir sorum olucak şimdi mesela atıyorum adete 10 gün felan var bebek varsa döllenme aşamasındadır mesela şuan
şeyi merak ediyorum bu aralar ilişkiyi kesmek mi lazım acaba:26: adette kadar hani varsa eğer bozarmı ilişki döllenmeyi
benim bi arkadaş öyle dedide adete yakın çok olmaması gerekiyormuş

Son düzenleme:
Bence ben son bi kaç gune kadar denenmesi taraftarıyım gec dollenme dıye bişey var canım yanı döllenme olsa bıle o donemde ilişki zarar veremez klomen kullandıgımda ve catlatma iğnesi oldugumdada doktorum adete 3 gun kalana kadar gün aşırı ilişki onermiştı bence calışmaya devam en azından bı kac gun daha kızlar biz geldik kızçemi gördük bugun maşallah kıpır kıpır kocaman olmus cok şükür hersey yolunda üç hafta sonra görüşcez nasıpse bır kg mı gecmiş kızım maşallah bizde haberler bole yaklaştıkca sabırsızlanıyorum gel eylül gel çok sıcakkk cokk

anladım canım doğru geç döllenmede olabilir yani
bebeğine kocaman bir maşallah diyorum canım sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah

kesmeye gerek yok cnm mutlu haberi alınca ara verirsiniz

deryacım oğluşun yürüyormuş maşallahhhh

prensesim senin oğlunda maşallahhhhhhhoda yürüyormuş darısı bize inşallah

Tunaydin kizlarr

Rossesimm ben hamile kaldigim ay en umutsuz animdi jstelik zayiflicam diye spora gidiyor yapmadigimi birakmiyordum hemde adetimi 5 gun gecip hamilemoldugumu ogrenene kadar ne agirliklar kaldirdim topuklu ayakkabilarlar ne gezdim ama bu benim bunyemmis Allah nasib etmis simdi kimseye yap yada yapma diyemem ama arkadaslarin soyledigi mantikli son gune kadar sansinda olabilir

Kizlar dun degil onceki aksam soluma yattim karnimda segirma gibi bisey oldu ama tamda oyl degil belli bi ritimdede degildi atiyorum 3 kere oldu durdu 5 kere oldu durdu gibi sobra ben kendi kendime ne alakaysa bebehimin kalbi duzensizmi diye tirstim tabiiki kalbi hissedilmezde sonra esim ve annem bebek olabilir dedi bu hic aklima gelmemisti olabilir mi gercekten

Cnm bendede oluyordu o sekilde ama damar atmasi mis..bebisi ilk hissettigimde sanki kelebek kanat cirpmasi gbi oluyordu ilerleyen dönemlerde kayma gibi oldu:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…