kesmeye gerek yok cnm mutlu haberi alınca ara verirsiniz
Tunaydin kizlarr
Rossesimm ben hamile kaldigim ay en umutsuz animdi jstelik zayiflicam diye spora gidiyor yapmadigimi birakmiyordum hemde adetimi 5 gun gecip hamilemoldugumu ogrenene kadar ne agirliklar kaldirdim topuklu ayakkabilarlar ne gezdim ama bu benim bunyemmis Allah nasib etmis simdi kimseye yap yada yapma diyemem ama arkadaslarin soyledigi mantikli son gune kadar sansinda olabilir
Kizlar dun degil onceki aksam soluma yattim karnimda segirma gibi bisey oldu ama tamda oyl degil belli bi ritimdede degildi atiyorum 3 kere oldu durdu 5 kere oldu durdu gibi sobra ben kendi kendime ne alakaysa bebehimin kalbi duzensizmi diye tirstim tabiiki kalbi hissedilmezdesonra esim ve annem bebek olabilir dedi bu hic aklima gelmemisti olabilir mi gercekten
çooooooooooookkkkkkkkk kötüyüm yardım edin bana morale çok ihtiyacım var testesteron hormonum fazla çıktı nasıl oolur böle bişey daha önce böle bişi yoktu doktorumu değiştirdim yeniden test istedi çok yüksek değil sınırın çok az üstü doktor 6 ay tedavi dedi yorumları almadan bişey yapmak istemiyorum çıldırmak üzereyim bide yarın ikinci kez rahim filmi çektircem çok kötüyüm gerçekten iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var(((((((((((
Bugunlere geldim cok cok mutluyum devaminida vakti geldikce yasarim insallah sonra senin gibi bende ilk adimlari beklerimtam anlamıyla 20 haftada hisetmiştim sanırım ama 16 haftalarda hafiften hissediliyor :) az kalmış cnm hissetmeye
haklısınız kızlar olacağı varsa olur zaten bebek sorunsuz bi şekilde yerleştiyse hiç bişey Allahın izniyle etkilemez
perim senin o bebişini yerim ben (kızını diicektim) Allahmı söyletti ne
çooooooooooookkkkkkkkk kötüyüm yardım edin bana morale çok ihtiyacım var testesteron hormonum fazla çıktı nasıl oolur böle bişey daha önce böle bişi yoktu doktorumu değiştirdim yeniden test istedi çok yüksek değil sınırın çok az üstü doktor 6 ay tedavi dedi yorumları almadan bişey yapmak istemiyorum çıldırmak üzereyim bide yarın ikinci kez rahim filmi çektircem çok kötüyüm gerçekten iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var(((((((((((
sağol canımderyacım oğluşun yürüyormuş maşallahhhh
prensesim senin oğlunda maşallahhhhhhhoda yürüyormuş darısı bize inşallah
Tunaydin kizlarr
Rossesimm ben hamile kaldigim ay en umutsuz animdi jstelik zayiflicam diye spora gidiyor yapmadigimi birakmiyordum hemde adetimi 5 gun gecip hamilemoldugumu ogrenene kadar ne agirliklar kaldirdim topuklu ayakkabilarlar ne gezdim ama bu benim bunyemmis Allah nasib etmis simdi kimseye yap yada yapma diyemem ama arkadaslarin soyledigi mantikli son gune kadar sansinda olabilir
Kizlar dun degil onceki aksam soluma yattim karnimda segirma gibi bisey oldu ama tamda oyl degil belli bi ritimdede degildi atiyorum 3 kere oldu durdu 5 kere oldu durdu gibi sobra ben kendi kendime ne alakaysa bebehimin kalbi duzensizmi diye tirstim tabiiki kalbi hissedilmezdesonra esim ve annem bebek olabilir dedi bu hic aklima gelmemisti olabilir mi gercekten
sağol canım
dün bi güzel yürüdü bugün adım atmıyor nedense
daha erken canım hissetmek için
ben ilk 15.haftada seyirme gibi hissetmiştim
mesela çırpınma gibi hiç hissetmedim sanki kayıyordu içimde balık gibi
sağol canımOyy kuzusun ayklarina kuvvet annesi kostursun
Bakalim ne zaman hissedicem insan cok heves ediyor en buyuk istegim kokusuu o gune saglicakla gelelim insallah
Gunaydinlarr
Bakiniz 199 gun kaldi bebisime kavusmaya yani hedef 99 oldu saglicakla insallah
sağol canım
inş hissedeceksin harika bir şey o ayacıklarını hissetmek
hadi bakalım darısı 99 un başına
Herkese merhaba
Uzun zamandır gelemedim kendimi unutturmıyım dedim
Aslında gündüz giriyorum ama kimsecikler olmuyor
Kübra hanım büyüyor teyzeleri çok şükür 3 aylık oldu
Ama gaz sorunumuz hala devam ediyor.Arada birkaç gün geçer gibi oluyor ama yeniden başlıyor.
Bazen öyle bir ağlıyorki yarım saat aralıksız yorulunca susup uyuyakalıyor
gaz yüzünden emmeyide bıraktı çok bocaladım uğraştım emsin diye ama emmedi artık mama içiyor sadece.
Bu arada başa gelmeyince bilimiyormuş topikteki sütü azalanlara yada bebeği emmeyenlere olsun mama ile büyür üzülme diyordum ama öyle olmuyormuş memeyi bıraktığı dönemde çok kötü oldum hergün ağladım emmiyor diye mama ilede büyür sonuçta aç kalmaz ama emzirememek psikoljik olrak kötü etkiliyor insanı neyseki bir aya yakın zaman oldu ve alıştım artık topardım.
şuan mamanın kabızlığıyla uğraşırken emmesini unuttum bile inşallah oda zamanla düzene girer bağırsakları mamayı sindirmeyi öğrenince düzelecek sanırım.
lovelym memeyi bırakmasına üzüldüm ya üzülme dicem elde olmuyor malesef bizim sıpada diş çıkarcak ek gıda almıyo diye üzülüyorum sıkılıyorum annelik çok zor çok herşeyi takıyoruz bir çay kaşığı zeytinyağı koy mamasına cnm su ver ara ara zaten havalarda ısındı su lazım bebişlere rabbim sağlık sıhat versin yavrulara
hilalcimmaşallah hep iyi olun inşallah
bende çok üzüldüm 2 yaşına kadar emecek diye hayallerdim hep ama olmadı sağlık olsun o iyi olsundalovely canım kubranın emmeyı bırakmasına cok uzuldum
tesellı edecek bıseyde olmuyor
furkanda mama ıle buyudu bende az emzırdım cok ıyı anlıyorum senı
teyzelerı bugun oğlum 11 aylık oldu
tıpış tıpış yuruyor okadar sevımlıkı koşarak gıtmesı benı yakalayınca sarılması
ahh bıde hıc düşmese daha ıyı olcak
bızde dısardan geldık cookkk sıcak Furkan uyansın pıknıge gıtcez
yemek sorunumuz hala var
hıc bısey yutamıyor
samsuna tıp fak.göturcem bıkac ay daha böyle gıderse
kusuyor günde 1-2 kez
hıc ıstahı yok
off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?