Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

slmlar naslsnz kızlar gremedm uzun zamandr iiz biz iki gun okul vardı şimdi başladı yne tatl evdeyz işte eceyle arada anneanne babaanneye gdıorz yne aynı durumlar bizde gunduz ii uyuo gece çok zor uyukuya dalıorz gece aglamaları yok pek ama bence kolik dvm edıo bagrsakları gece faal gazı da gece fazla ondan uyuyamıo zaten ben de bırakıorm gunduz uyusun zaten şu an bnm elmde degl duzen otrtmak gunduz uyumassa daha bi huysuz oluo cunku ...artık temmuz ortası gibi başlıcam bakalm duzenini otrtmaya şu gaz olayı iice bi duzelsn ... hala dvm edıorz gaz ilacına belki vermesem yne aglıcak esikisi gibi o ii gaz çıkarttrıo daha bi rahat ettk onnla ...

slmmmm
deryacım masallah oğluna darısı benim paşaya
katı seyleri mi yutamıyor sadece sıvı mı besleniyo :44:

lovely cnm emzirmekten vazgecme nolur ya almayınca almıyolar biliyorum ama kesinlikle dönemsel bişey emir de 3. aylar civarı yaptı hatta bi göğsümden süt kesildi şimdi sadece birini emiyo keşke diyorum sağsaydım cahillik ettim ama gececek bence sen her fırsatta dene
emir şimdi yakamdan düşmüyo emmek için
tmm bebekler mamayla da büyüyo ama anne sütünün yerini hangi mama tutar ki
seni üzmek için demiyorum yanlış anlama sende mutlaka cok iyi biliyosun ama benim fikrim sütünü sağ en azından kendi emene kadar

Özledim bebeleri yahu

Son düzenleme:
ben de hep sayardim simdi oglusum kac aylik diye sayiyorum
darisi basina canim

Heycanli bekleyis gunler zar zor geciyor hep iyi oldugunu bilse insan ne kadar rahat edicek ama Allaha emanet insan yuzunu gormeden bu kadar seviyorsa sizi dusunemiyorum suan

Kizlar selam kimsecikler yok ama arada iyiyiz diyin yazin iki satir

Pufim benim Çınarı özlememe gibi bir durumum olabilir mi Çok özledim hem de.. Hem de bittimmm bu fotolaraaaa:98:
Maşallahhhhhhh
Teşekkürler annesigilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…