Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bende çok uğraştım drendim emsin diye ve sreklide sağdım ama hiç emediğii için sağsamda sütüm keildi çıkmıyor artık
Özledim bebeleri yahu

meg teyzesi sen istersinde eklemezmiyiz albüme ekliyorum hemen.

Merhabalar arkadaslar.. Deneyimli arkadaslarn yardmna ihtiyacim var... Sorum su; bumdan yaklasik 10 gun once idrar testi yaptim pozitif cikti.. Fakat sehirdisindaydm herhangi bir doktora gprunmek istemedm ortammda pek musait deildi acikcasi.. Dondugumde ise doktorum 5 gun sonraya randevu verdi.. O 5 gunude doldurdum yarn kontrolum var. Bu ikinci gebeligim.. İlki dusukle sonuclanmisti.. Bu gebeligimde kndmi gayet iyi hissediyorum ama az once cok az miktarda turuncu bir akintim geldi... Boyle bisey yasayan var mi cok korkuorum.. Bu bebegimide kaybetmek istemiyorum.. Kisacik sorumu cok uzattim kusuruma bakmayn icimi rahatlatacak bi isik ariorum.. ://

benim de ara ara acik kahve rengi oluyor lekelerim, hemsireyi aradim normal dedi, benim de bu cuma randevum ins her sey yolundadir cnm guzel haberlerle gel ins yarin... :)

slmm diycem ama kime bilmiyorum :44:
bugün hem kan verdik hem iğne hem tetanoz aşısı
çok halsiz hissediyorum biri bana baksa yaaa

slm kızlar bende bebek bekleyenlerdenim 9 ay oldu evleneli ilki düşükten korktum 7 ay sonra sabırsızlıkla bebeğim olsun istiyorum tabi yine korku var daha test yaptırmadım tabi :)

Terkedilmiş topik oldu burası dimi Hilalim

Kıyamam ben sana geçmiş olsun kuzum

Son düzenleme:
megimm nasılsın

Mervemmm

İyi diyelim iyi olalım inşallah..
Sıcaklarla boğuşmaca..
Tükanda tıkılı kalmaca ve boğulmaca..
Benimkinin kıllığıyla uğraşmaca..
vs vs vs :86:

Sen nasılsın?

Mervemmm

İyi diyelim iyi olalım inşallah..
Sıcaklarla boğuşmaca..
Tükanda tıkılı kalmaca ve boğulmaca..
Benimkinin kıllığıyla uğraşmaca..
vs vs vs :86:

Sen nasılsın?

sıcakla uğraşmaca
emirle boğuşmaca
delirmece he bi de benimkinin öküzlüğüyle uğraşmaca
bu kadar

sıcakla uğraşmaca
emirle boğuşmaca
delirmece he bi de benimkinin öküzlüğüyle uğraşmaca
bu kadar

Oyy ne güzel ya hepimiz birer ökküze sahibiz değil mi Mervem :86:
Ne güzel ne mutlu bize ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…