bende çok uğraştım drendim emsin diye ve sreklide sağdım ama hiç emediğii için sağsamda sütüm keildi çıkmıyor artıkslmmmm
deryacım masallah oğluna darısı benim paşaya
katı seyleri mi yutamıyor sadece sıvı mı besleniyo :44:
lovely cnm emzirmekten vazgecme nolur ya almayınca almıyolar biliyorum ama kesinlikle dönemsel bişey emir de 3. aylar civarı yaptı hatta bi göğsümden süt kesildi şimdi sadece birini emiyo keşke diyorum sağsaydım cahillik ettim ama gececek bence sen her fırsatta dene
emir şimdi yakamdan düşmüyo emmek için
tmm bebekler mamayla da büyüyo ama anne sütünün yerini hangi mama tutar ki
seni üzmek için demiyorum yanlış anlama sende mutlaka cok iyi biliyosun ama benim fikrim sütünü sağ en azından kendi emene kadar
Özledim bebeleri yahu
Merhabalar arkadaslar.. Deneyimli arkadaslarn yardmna ihtiyacim var... Sorum su; bumdan yaklasik 10 gun once idrar testi yaptim pozitif cikti.. Fakat sehirdisindaydm herhangi bir doktora gprunmek istemedm ortammda pek musait deildi acikcasi.. Dondugumde ise doktorum 5 gun sonraya randevu verdi.. O 5 gunude doldurdum yarn kontrolum var. Bu ikinci gebeligim.. İlki dusukle sonuclanmisti.. Bu gebeligimde kndmi gayet iyi hissediyorum ama az once cok az miktarda turuncu bir akintim geldi... Boyle bisey yasayan var mi cok korkuorum.. Bu bebegimide kaybetmek istemiyorum.. Kisacik sorumu cok uzattim kusuruma bakmayn icimi rahatlatacak bi isik ariorum.. ://
Hakkınızda hayırlısı olsun o zaman
Terkedilmiş topik oldu burası dimi Hilalim
Kıyamam ben sana geçmiş olsun kuzum
hadiya daha terk edilmesinben yeni geldim
meg öbür tarafda böyle, sanırım terkedilmek değilde yazın sanki daha bir hayata dönmüş oluyoruz
megimm nasılsın
Mervemmm
İyi diyelim iyi olalım inşallah..
Sıcaklarla boğuşmaca..
Tükanda tıkılı kalmaca ve boğulmaca..
Benimkinin kıllığıyla uğraşmaca..
vs vs vs :86:
Sen nasılsın?
sıcakla uğraşmaca
emirle boğuşmaca
delirmecehe bi de benimkinin öküzlüğüyle uğraşmaca
bu kadar
ohhhne mutlu öküzü olana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?