Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Merhaba ben eski camasirlarini bile giyemeyen henuz 3 aylik ama gobegi 4-5 aylik kiz
Bugun pijama aldim kendime L beden soyle rahat rahat giyiyim dedim ama ben eskiden s bedendim tovbe yarabbim erkenmi yoksa normal mi kizlar
Cuma dr tartar anlariz artik durumu ama gobusum gayet belirgin bebegim iyi olsun halimden memnunum cok sukur bugunume darisi isteyenlere olsun
Bu arada Allah okuzlerimizden ayirmasin kizlar bu aralar cok seviyorum ne zaman sikayete gelirim bilmem ama

ilk aylarda herşey hemen rahatsız etmeye başlıyor sıkmasada sıkıyor gibi rahat olmuyor en iyisini yapmışsın bolbol giyersin bebişi daraltmaya gerek yok.ben mesela hiçbir iç çamaşırı ile rahat edemezdim hepsinin belini kesiyordum

Cok iyi fikir niye dusunemedim acaba benimde her an elimden bi kaza cikabilir sevdim bu fikri :))))
Bak mesela saat kaç oldu ama daha işteyim ben

Megim patronluk boyle bisey galiba benim sevgili kocamda ancak geliyor diyorum sen patronsun yorma kendini telefonla hallet islerini yoook olmaz illa gidicek neyse Allah emeklerinizin karsiligini versin insallah

hehe dene çok rahat oluyor heleki göbüş dahada büyüdükçe ben yanlardan birer çıt atıyordum bel lastiklerne son zaman evde giydiğim taytların bile bellerine sağ ve soldan makas atmıştım üzerine de eşimin büyük tişörtlerini giyiyordum hamileyken kıyafet yetiştirme çok zor her aldığın küçülüyor.bu arada ben 18 kg almıştım hiçbirşey yemediğim halde ve 10 kg ını verebildim 8 kg hala duruyor

bir yandan cimcimeyi sallıyorumda uyusun diye bir müzik açtım benim uykum geldi ama onda etki etmyor tıntın tın tını tını tınnnn diye birşey

bir yandan cimcimeyi sallıyorumda uyusun diye bir müzik açtım benim uykum geldi ama onda etki etmyor tıntın tın tını tını tınnnn diye birşey

herkese slm yatıcamda bir slm vereyim dedim meganım o cimcimemi öp kokla sık emi yerim onu ben

ayy oyuna dalmışım yeni gördüm mesajını hoşgeldin nasılsın
Tamam öperim teysezi senin ki ne ypaıyor ne kadarlık oldu

benimkide uyuyo teyzesi yrın 6 aya dönüyoruz tzm 5ay oldıuk çok şükür meganım yerinde durmuyo çok fena çok muzur

Son düzenleme:
gunaydınnnnnnnnnnnnnnn
megim senn içinnn ecuş fotolarndan bi demet opyrzz seniii

duygum maaşallah kızına nasıl büyümüş kuzum rabbim nazarlardan korusun bahtını açık etsin maaşallah sübhanallah bayıldım bayılım hele o pempiş tayt ve elbisesine nasılda yakılşmış pamuğum öp yerime annesi öp

çok teşekkür ederiz elif teyzmzz bi uyansın operm hemenceck
bu arada neobaby iki şişe btti üçncüye gecicez gunde en az iki kez verıorm kaka sorunu baya bi azaldı gaz oluo geceleri ama çok aglamıo oyle artık gece zor uyuo o da duzelcek inşş

ayy çok sevindim duygum işe yaramasına vallaha benimkide 3. şişe vermesem halimiz duman kuzum aman ne zaman bitecek bu gaz sorunu nasıl çekiyolar yavrulRIMZ inş süt verdimiz sürece devam etmez öyle olurmuş s
tten yaa bakalım nasıl olucak duygum öpüyorum ikinizide canım Allaha emante olun

valla blmıorm elifm ama ben de 6. aya kadar kullancam neobabyi belki de daha sonra da kullanrm duruma gore hem btksel hem de gerçekten bize yarayan tek ilaç nerdeyse biraz da aguline'ı sevdm ama dgerleri hiçç bi işe yaramadı ...evt anne sütü süresnce olcak gaz cnm heralde aman aglaması olmasın da razııym ben bi de uyku duzeni oturursa on numara olcak gerçekten ...
bu arada sizin emme durumu neoldu duzeldi mi?

Son düzenleme:
Günaydın bos topikimiz biz iyiyiz cok şükür buyuyoruz kızçemle kızlar olur ya bırı okır bı cevap yazmak ister benım karnım buyudukce tekmeler iyıce kuvvetlendıkce ozellıkle bu hafta kasıklarıma dogru alt karnım et kesmiş gibi egılıp kalkınca zorlanıyorum normalmı sızedede oldumu tecrubeli gebişler

cevap veriyorum evt bana da cok sık oluyodu
hatta dr yorulduğun zmn vücudun sinyal veriyo dinlen demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…