varmıdır ki :26: vardır ya olmaz mınumune bunlar bak pufimde dökülsün onda da var bi tane cevher
miyaba davıklı
ben gebe değilim ama bütün gün oturup sallamaktan benimkiler de şiş..
ayak bileklerimi sabahlarımı seviyorum,akşama doğru deel
naparsın kuzu?Anlatsana
aynen cnm ya benmki de oturmaktan bazen de fazla ayakta kalmaktan oluyo..ama yükseğe koyunca geçiyo..
Merhaba ben eski camasirlarini bile giyemeyen henuz 3 aylik ama gobegi 4-5 aylik kiz
Bugun pijama aldim kendime L beden soyle rahat rahat giyiyim dedim ama ben eskiden s bedendim tovbe yarabbim erkenmi yoksa normal mi kizlar
Cuma dr tartar anlariz artik durumu ama gobusum gayet belirgin bebegim iyi olsun halimden memnunum cok sukur bugunume darisi isteyenlere olsun
Bu arada Allah okuzlerimizden ayirmasin kizlar bu aralar cok seviyorum ne zaman sikayete gelirim bilmem ama
Bak mesela saat kaç oldu ama daha işteyim ben
Cok iyi fikir niye dusunemedim acaba benimde her an elimden bi kaza cikabilir sevdim bu fikri :))))ilk aylarda herşey hemen rahatsız etmeye başlıyor sıkmasada sıkıyor gibi rahat olmuyor en iyisini yapmışsın bolbol giyersin bebişi daraltmaya gerek yok.ben mesela hiçbir iç çamaşırı ile rahat edemezdim hepsinin belini kesiyordum
Bak mesela saat kaç oldu ama daha işteyim ben
Cok iyi fikir niye dusunemedim acaba benimde her an elimden bi kaza cikabilir sevdim bu fikri :))))
Megim patronluk boyle bisey galiba benim sevgili kocamda ancak geliyor diyorum sen patronsun yorma kendini telefonla hallet islerini yoook olmaz illa gidicek neyse Allah emeklerinizin karsiligini versin insallah
bir yandan cimcimeyi sallıyorumda uyusun diye bir müzik açtım benim uykum geldi ama onda etki etmyor tıntın tın tını tını tınnnn diye birşey
herkese slm yatıcamda bir slm vereyim dedim meganım o cimcimemi öp kokla sık emi yerim onu ben
ayy oyuna dalmışım yeni gördüm mesajını hoşgeldin nasılsın
Tamam öperim teysezi senin ki ne ypaıyor ne kadarlık oldu
gunaydınnnnnnnnnnnnnnn
megim senn içinnnecuş fotolarndan bi demet opyrzz seniii
duygum maaşallah kızına nasıl büyümüş kuzum rabbim nazarlardan korusun bahtını açık etsin maaşallah sübhanallah bayıldım bayılım hele o pempiş tayt ve elbisesine nasılda yakılşmış pamuğum öp yerime annesi öp
çok teşekkür ederiz elif teyzmzz bi uyansın operm hemenceck
bu arada neobaby iki şişe bttiüçncüye gecicez gunde en az iki kez verıorm kaka sorunu baya bi azaldı gaz oluo geceleri ama çok aglamıo oyle artık gece zor uyuo o da duzelcek inşş
ayy çok sevindim duygum işe yaramasına vallaha benimkide 3. şişe vermesem halimiz duman kuzum aman ne zaman bitecek bu gaz sorunu nasıl çekiyolar yavrulRIMZ inş süt verdimiz sürece devam etmez öyle olurmuş s
tten yaa bakalım nasıl olucak duygum öpüyorum ikinizide canım Allaha emante olun
Günaydın bos topikimizbiz iyiyiz cok şükür buyuyoruz kızçemle kızlar olur ya bırı okır bı cevap yazmak ister benım karnım buyudukce tekmeler iyıce kuvvetlendıkce ozellıkle bu hafta kasıklarıma dogru alt karnım et kesmiş gibi egılıp kalkınca zorlanıyorum normalmı sızedede oldumu tecrubeli gebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?