valla blmıorm elifm ama ben de 6. aya kadar kullancam neobabyi belki de daha sonra da kullanrm duruma gore hem btksel hem de gerçekten bize yarayan tek ilaç nerdeyse biraz da aguline'ı sevdm ama dgerleri hiçç bi işe yaramadı ...evt anne sütü süresnce olcak gaz cnm heralde aman aglaması olmasın da razııym ben bi de uyku duzeni oturursa on numara olcak gerçekten ...
bu arada sizin emme durumu neoldu duzeldi mi?
cevap veriyorum evt bana da cok sık oluyodu
hatta dr yorulduğun zmn vücudun sinyal veriyo dinlen demişti
Günaydın bos topikimizbiz iyiyiz cok şükür buyuyoruz kızçemle kızlar olur ya bırı okır bı cevap yazmak ister benım karnım buyudukce tekmeler iyıce kuvvetlendıkce ozellıkle bu hafta kasıklarıma dogru alt karnım et kesmiş gibi egılıp kalkınca zorlanıyorum normalmı sızedede oldumu tecrubeli gebişler
benim de ara ara acik kahve rengi oluyor lekelerim, hemsireyi aradim normal dedi, benim de bu cuma randevum ins her sey yolundadir cnm guzel haberlerle gel ins yarin... :)
yeni çıkan bi marka canım
joie diye bi italyan markası joie aire ebebekten aldım süper bişey en hafif baston
ve bastonlar tam yatmaz aslında bu tam yatıyor tek elle açılıp kapanıyor gayet konforlu bişy çok memnun kaldım bundan da
canım mahşaalh subhanallah az kalmış doğumuna kızına kavuşmana Allah hayırlısıyla sağlıcakla kavuşmanızı nasip etsin.
cevap yazayım istedim ama hatırlayamadım bended eoluyordu son zamanlar kasılmalr değişik birşeyler ama inana hatırlayamıyorum sanki doğum yapalı yıllar ollmuş gibi şimdi farkettim hiç hamile hamili hatırlayamıyorum nedense:44:
cnm tbyn çok geçmiş olsun hangi şehirdesin doktorun kim?
birde bi ay bende adet gecikmesi kasık batması yaşadım ohhh
hamileyim die hmn doktora koştum kocaman bi kistin var ameliyatla almamız
lazım dedi ben yıkıldım sonra dogum kontrol hapı verdi onuda aldıgım ilk gün
gıda zehirlenmesi yaşadım hastaneye kaldırıldım dr kullanma bu ilacı dedi
bende soğan kürü yaptım nasıl olsa bekliycem die sonra bi dahaki ay ne kist ne bişey
hiç bişey kalmamış tertemiz dedi dr peşinden 2 ay sonra gebe kalmıştım
darısı başına moralini bozma lütfen
cnm tbyn çok geçmiş olsun hangi şehirdesin doktorun kim?
birde bi ay bende adet gecikmesi kasık batması yaşadım ohhh
hamileyim die hmn doktora koştum kocaman bi kistin var ameliyatla almamız
lazım dedi ben yıkıldım sonra dogum kontrol hapı verdi onuda aldıgım ilk gün
gıda zehirlenmesi yaşadım hastaneye kaldırıldım dr kullanma bu ilacı dedi
bende soğan kürü yaptım nasıl olsa bekliycem die sonra bi dahaki ay ne kist ne bişey
hiç bişey kalmamış tertemiz dedi dr peşinden 2 ay sonra gebe kalmıştım
darısı başına moralini bozma lütfen
inş cnm öle cok korkuyorumkı çünkü rahim arkasına doğru sucuk gıbı uzamış dedı sol yumurtanı alabılırız dedıçocuk ıhtımalı % 40 olur dedı İstanbul bağcılar safa hastanesi dr nurper alemdar gıttım o buldu ondan ıkı ay once ikitelli batı bahat hastanesı dr reşat bahat gıttım o hıçbırsey yok tertemnız çocuk olur ıkı aya kalmaz dedı ıkı ay ın-cınde çocuk deıl kıst cıktı nurper hanım dalında cok ıı bır dr ama başka dr onerılerınıde duymak ıstıyorum soğanı nasıl yapıyorsun cnm bırde cok kokuyormu ben normalde soğanı yıyemıyen bır kısım ama gerekırse zorlucam kendımı
cm soğan kürü var inrahim saraçoğlunu nete yaz çıkar kaynatıp suyunu içiyorsun
öyle berbat değil tadı ztn geçici bişey sonuçta kistin geçsinde hem bebek ihtimalini de
arttırıyorbence öyle operasyone fln karar vermeden önce mutlaka başka doktora da gözük
üniversite yada araştırma hast.gidebilirsin ben o taraflarda dr bilmiyorum
bnm eski doktorum karşıda acıbademde aslında uzmanlıgı perinatoloji pek işine yaramaz ztn
senin prof tarzı çok deneyimli birine gitmen lzm bide gönlünü ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?