Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet duygum çare olan tek ilaç her seferinde ofluma dua ediyorum sağolsun sayesinde rahat kuzum bakalım bizim 6. ayımıza girdik bugün yavaşş yavaş geçicekmi duygum emme durumumuz aynı gibi eskiye nazaran daha iyi en azından reddetme yok ama iştahllıda emmiyo canı isterse birde uykuda bende alıyorum ayaklarıma sallıyorum tam uykuya dalarken emziriyorum sonra birde uyanmaya yakın derken çok şüğkür bu zamana geldik zaten artık 6 ayı tamamlarsak çok sıkıntı etmiycem emmek istiyo deli gibi meme istiyo ama paşam uykuya daklsrken emecekmiş olsada az öncesinde versem ağlıyo hemen emerek tam uykuya dalıyo alıştıda sııpamuyku düzeni bizdede yok gündüzleri yarım saat ama sallrsam 3 saate kadar uyuo duygum emmesi için alıştırdım ne yapayım tek emsinde saatlerce sallamaya razıyım :26:

cevap veriyorum evt bana da cok sık oluyodu
hatta dr yorulduğun zmn vücudun sinyal veriyo dinlen demişti

Ah canım sağol içimi rahatlattın bende ayakta kalınca oluyo belkide yatıyım bende ole olunca teşekkür ederiz teyzesi cevap için

canım mahşaalh subhanallah az kalmış doğumuna kızına kavuşmana Allah hayırlısıyla sağlıcakla kavuşmanızı nasip etsin.
cevap yazayım istedim ama hatırlayamadım bended eoluyordu son zamanlar kasılmalr değişik birşeyler ama inana hatırlayamıyorum sanki doğum yapalı yıllar ollmuş gibi şimdi farkettim hiç hamile hamili hatırlayamıyorum nedense:44:

benim de ara ara acik kahve rengi oluyor lekelerim, hemsireyi aradim normal dedi, benim de bu cuma randevum ins her sey yolundadir cnm guzel haberlerle gel ins yarin... :)

Cvp verdgn icin tesekkr ederm cnm.. Bu topikte anladgm kadaryla herkes bebislerini kucagina almis saglkla buyusunler insallah.. Benm gibi bebek bekleyenlerede saglkla kucagmza almayi nasip etsin Rabbim.. Gittim doktora.. İlk gebeligmde gec dollenmeydi !! Kaderleri benzemesn yine gec dollenme olmus.. Bunda suan bi skntm yok.. Sadece yasaklarm var bol bol.. Seyahat yasak cok yurumek yasak o yasak bu yasak.. Hayrlsyla atlatiim su zorlu donemi baska bisey istemiorum...!! Denize gitmek istiyorum doktora soramadm ama muhtemelen oda yasaktr  bebisim saglkli olsunda gerisini boswerdm artk.. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin insallahh...

Ferdacım bu araba kapanırken ortasından ikiye katlananlardan mı? yani tam şemsiye gibi kapanmıyor sanki gördüğüm kadarıyla?
bu arada sana arkadaşlık isteği gönderdim eklersen sevinirim

endiweler bitiriyo beni zaten. her dakika bebegi duwunuyorum ona bir wey olacak korkusuyla yawiyorum. Allah kucagimiza almayi nasib etsin

Çok şükür meganım ya Rabbim bugunleri gösterdi ama şu iki ayda hemen gecsin istıyorum hatta sen geliyosun aklıma son zamanlar sabırsızlanıyodun şimdi sanki bana ole vakit gecmiyo kübracık abla kız oldu bile maşallah darısı bize inş günler geciyo cok şükür o zor gunler gerıde kaldı Allahım arzu eden herkeze nasıp etsin inş

arkadaşlar merhaba bende hamile kalmak isteynlerdenim...hormon testi vs de hiçbişey cıkmadı herşey normal ama kac ay oldu hala tık yok (( hamile kalan arkadaşlar nasıl hamile kaldınız uyguladığınız kürler veya yöntemleri anlatırsanız cok mutlu olcam tşkler :))))

slm kızlar uzun zamandır sıteye gırmıyorum cunku pısıkolojım alt ust oldu
kızlar adetım cok gecıktı ve benım kasıklarda ağrım özellikle sol tarafımda once batmalar ve sonra ağrıya donuştu ilişkiye girdiğim zamn ağrım ve acım ıkı katına çıkıyordu gecen hafta mıde bulantılarım çoğaldı yemek yaparken yemek kokusuna dayanamım ve istifra yaptım eşim benı ole görünce acıle goturdu dr muayne ettı ve sol tarafımda buyuk bır kıst oldunu soledı sabah gel daha detaylı bakalım dedı
sabah gıttım buyuk ultrasyonda baktı dıs tabakası cok kalın ve rahım arkasına doğru uzamış amelıyatla almak lazım dedı ve sol yumurtaların bır çoğunu alıcaz dedı ve mr yolladı mr gırdım buyuk ve çatlamak üzere olan bır kıst dıe cıktı ( rüptüre kisti )ve ogun adet oldum dr dedı adetın 3 gunu gel tekrar bakalım gıttım ve kıstı incelmiş dedi ama yınede ameliyat olman gerekıcek dedı ılac verdı ve ılactan sonra rahım fılımı cektırıcez rahıme ve tüplere bakıcaklarmıs kanser ıcını tahlıl yaptı cok sukur temız cıktı kızlar bana önerebılcenız başka güzel bır dr varmı bır dr kalmak ıstemıyorum ve benım durumumda olan arkadaşların yorumlaruını bekliyorum

eski nicki elibeses olan arkadaşımız doğum yaptı, oğluşu biraz erkenci çıkmış. Haber veriyim iştedim, yeni nicki hatırlayamadım :26:

cnm tbyn çok geçmiş olsun hangi şehirdesin doktorun kim?
birde bi ay bende adet gecikmesi kasık batması yaşadım ohhh
hamileyim die hmn doktora koştum kocaman bi kistin var ameliyatla almamız
lazım dedi ben yıkıldım sonra dogum kontrol hapı verdi onuda aldıgım ilk gün
gıda zehirlenmesi yaşadım hastaneye kaldırıldım dr kullanma bu ilacı dedi
bende soğan kürü yaptım nasıl olsa bekliycem die sonra bi dahaki ay ne kist ne bişey
hiç bişey kalmamış tertemiz dedi dr peşinden 2 ay sonra gebe kalmıştım
darısı başına moralini bozma lütfen

inş cnm öle cok korkuyorumkı çünkü rahim arkasına doğru sucuk gıbı uzamış dedı sol yumurtanı alabılırız dedı çocuk ıhtımalı % 40 olur dedı İstanbul bağcılar safa hastanesi dr nurper alemdar gıttım o buldu ondan ıkı ay once ikitelli batı bahat hastanesı dr reşat bahat gıttım o hıçbırsey yok tertemnız çocuk olur ıkı aya kalmaz dedı ıkı ay ın-cınde çocuk deıl kıst cıktı nurper hanım dalında cok ıı bır dr ama başka dr onerılerınıde duymak ıstıyorum soğanı nasıl yapıyorsun cnm bırde cok kokuyormu ben normalde soğanı yıyemıyen bır kısım ama gerekırse zorlucam kendımı

hilalcim bu soğan kürünün mucizesine okadar inanıyorum ki anlatamam bende yapmıştım geçen sene ama tam yapamadım bu soğan kürü yumurtalıkları çok çalıştırıyor hamile kalmak için süper bişey bu ay olmassa yine denicem

cm soğan kürü var inrahim saraçoğlunu nete yaz çıkar kaynatıp suyunu içiyorsun
öyle berbat değil tadı ztn geçici bişey sonuçta kistin geçsinde hem bebek ihtimalini de
arttırıyor bence öyle operasyone fln karar vermeden önce mutlaka başka doktora da gözük
üniversite yada araştırma hast.gidebilirsin ben o taraflarda dr bilmiyorum
bnm eski doktorum karşıda acıbademde aslında uzmanlıgı perinatoloji pek işine yaramaz ztn
senin prof tarzı çok deneyimli birine gitmen lzm bide gönlünü ferah tut

allahrazıolsun cnm teşekkürederim

ne demek cnm sen yaz hmn cvp yazamasakta biri görünce mutlaka yazar
tez zamanda güzel haberlerle gel inş.
ben aklına gelebilcek her türlü kürü yöntemi denemiş biri olaraktan
lunu diycem en önemlisi kafanın rahat olması

arkadaşlar merhabaaaaa....
internetim yoktu 1 aydır giremedim pek cepten ara sıra... annemler de tatile gitti zaten, artık okul kapandı sen bak diye... günlerim o kadar yorucu geçiyor ki inanmazsınız, tuvalete zor gidiyorum.... çocuğu tuvaletin yanındaki halıya yatırıp öyle gidiyorum :))))
neyse nasılsınız özledim sizi vallaha... hamile kalan arkadaşlar, diş çıkaran bebişler, doğum günü kutlanan bebişler, hamile kalmak isteyen arkadaşlar olmuş... hepsini tebrik ederim... okudum ama o kadar gerideydim ki genek yazayım dedim....
okul bitti annemler de gitti dediğim gibi tek başımayım. bebeğim ishal oldu, ilaç kulllanıyoruz ama 3 gündür geçmedi hele bir kan alma seramonisi vardı annem bayıldı, ben orda ağla ağla... o neymiş arkadaş... hala rüyalarıma giriyor... yavrumu bağırta bağırta kan aldılar... ben de aldım özele götürdüm mecburen, ilaç yazdı ama hala geçmedi. kötü birşey çıkmadı allahtan... bakalım geçecek mi... mama değiştirdim sanırım ondan oldu... aptamile devam 4 gündür... düzelir inşallah... bir de alerji var kulağının arkasında dr ilaç yazamam küçük dedi... ne yapsam acaba.. dalin kullanıyorum ürünlerini... sebamed e mi geçsem ne dersiniz... onların etkisi var mıdır... bir de ne yemesem neyin etkisi olur...

bebeğime araba yeni aldık :) 150 tl lik birşey ... öyle pahalıya gerek görmedim dışarı çıkarsın bizi yeter... yalnız 0-18 ya da 0-25 oto koltuğu almak istiyorum... 2 model arasındayım kraft royal 0-25 ya da chicco eletta 0-18 hangisi sizce??? krafta daha yakınım 0-25 olduğu için...

bu arada birkaç gündür yüzsüz bir aile dostumuz var... beni sinir ediyor oğlumun adı kuzey ... kuzey diye isim mi olurmuş.. iğrençmiş... büyüyünce dalga geçerlermiş.. bu ne ya.. bozuyorum anlamıyor da... çok mu kötü arkadaş... ben severek koydum... allah allaahhhh

ohh içimi döküyorum :)

150 günlük olduk 5 aylık mı oluyoruz şimdi ek gıdaya 1 ay sonra mı başlıycaz yani...ay inşallah yer iştahsızlık yapmaz..

bu arada süt makinesi demiş bir arkadaş benimki lansinoh çooookk memnunum 5 aydır 2 saatte bir sağıyorum hor kullanıyorum gık demedi...

bir de arkadaşlar 5 aylık oğluma hangi oyuncakları alayım ne gerkesiz ne almayayım mesela ıyun halısı almıştım arkadaşlara da tavsiyem olsun çok gereksiz keşke almasaydım

şuanda ne alabilirim 1 çıngırak 1 ince dişlik ( kalın var bir tane taşıyamıyor yavrum) 1 de bez kitap alayım diyorum... sizce???

ha bir de şu hamak beşikler nasıl bezde sallanmaya alıştı da paşa hamak var internette kullanna va rmı çok metediyorlar... 3-4 yaşına kadar kullanabiliyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…