bu da benim oğluşummmmmEki Görüntüle 748481
Çok şükür meganım ya Rabbim bugunleri gösterdi ama şu iki ayda hemen gecsin istıyorum hatta sen geliyosun aklıma son zamanlar sabırsızlanıyodun şimdi sanki bana ole vakit gecmiyo kübracık abla kız oldu bile maşallah darısı bize inş günler geciyo cok şükür o zor gunler gerıde kaldı Allahım arzu eden herkeze nasıp etsin inş
sağol canım benim inşallah seninki sağlıklı, topacık, şirin tatlı mı tatlı olur :)))cok tatli ya bu Allah bagiwlasin. inwallah benim de cocugum boyle wirin olur))
hadi ya ben de vazgeçtim gibi zaten amaaaannn kaslscak o da orda.. öyle şaçma şeyler varmış ki aldığım keşke almasaydım dediğim...kuzi hamak yatak bende aldım çınarki sallanmayı çok seven bir çocuk, üzerinde 2 kere anca uyudu :26::26:
150tl para vermiştim bide ilk çıktığında
günaydın
moralım cok bozuk
furkanı yıne yataktan dusurdum ama buseferkı cok fenaydı yanı tam tepesının ustune cakıldıo an aklımı oynattım sandım
aslında yataktan ınmeyı bılıyor unutsa bıle arkanı dön annem dıyorum hemen dönup ınıyor
ama bu sefer oyun oynuyorduk benden kaçıyordu tepesı ustune acele acele ınmeye başladı ayaklarından tuttum dusersın böyle ınılmez dedım oyle bır attıkı kendını tam beynının ustune çakıldı
tuttum ayaklarından ama yınede çarptı halıda yoktu orda
cok ağlamadı kucağıma alınca sustu hemen
yan falan düşseydı keşke bu çocuk cok hareketlı ya yetısemıyorum hıc durmuyor yerınde
kızlar 2 saat tuttum şiş falanda yok bısey olmaz dımı
sımdı uyuyor
hareketlerıde normaldı
yanı olsa basta olurdu sonradan bısey olmaz dıye düşünüyorum doktora gıtmeye gerek varmıkı
oy kuzuya yaaa... canım yapacak birşey yok hareketliler dediğin gibi kendini suçlamaa... birşeyciği yoktur annesi, bak üstünden kaç saat geçmiş,,, sen yine takipte ol da... allah korusun kuzularımızı...günaydın
moralım cok bozuk
furkanı yıne yataktan dusurdum ama buseferkı cok fenaydı yanı tam tepesının ustune cakıldıo an aklımı oynattım sandım
aslında yataktan ınmeyı bılıyor unutsa bıle arkanı dön annem dıyorum hemen dönup ınıyor
ama bu sefer oyun oynuyorduk benden kaçıyordu tepesı ustune acele acele ınmeye başladı ayaklarından tuttum dusersın böyle ınılmez dedım oyle bır attıkı kendını tam beynının ustune çakıldı
tuttum ayaklarından ama yınede çarptı halıda yoktu orda
cok ağlamadı kucağıma alınca sustu hemen
yan falan düşseydı keşke bu çocuk cok hareketlı ya yetısemıyorum hıc durmuyor yerınde
kızlar 2 saat tuttum şiş falanda yok bısey olmaz dımı
sımdı uyuyor
hareketlerıde normaldı
yanı olsa basta olurdu sonradan bısey olmaz dıye düşünüyorum doktora gıtmeye gerek varmıkı
Kizlar selam
Cok mutluyum bebisimizi gorduk ense kalinli vs normal kan testide normal cikicak insallah
Bugun uyuzlugu ustundeydi sipanin basini bi turlu dr un istedigi gibi yapmadi neler yaptik ancak olcturdu 1 gun onde gidiyor cok sukur
Bu arada yandan bakinca bisey gorunmuyor kiz olabilir dedi ama yukardan bakinca cikinti gordu aa erkek galiba dedi
Dedim ya uyuzlugu tuttu bugun hicbiseyi tam gostermedi
Hadi bakalim bizi kandirmadiysa daviklinin ogluna rakip geliyor hayirlisiyla insallah
Beyazkelebegim senden haber bekliuoruz gadi gel sende sevindir bizi
Deryacim uzme kendini cocuk o duse kalka derlervya basina geldi diye korkuyorsun anliyorum eger kusma filan olursa dr a goster mutlaka Allah emanet senin yaramaz
canım çok çok mutlu oldum herşeyin yolunda olmasınamaşallah size o çıkıntı kordonda olabilir aman sağlıklı olsunda çok şükür
bu arada benim yarın doğum günüm yaa inşlh hediye olur bana adet olmadım dündü günüm sabah ateş 36,7 idi birde sanki sol kasığımı için bir iğne var sürekli batıyor gibi off inşlh hayal kırıklığı olmaz
Evet canim kordon olabilir hayirlisi insallah 2 hhafta sonda gidicem kontrole hem gorurum bebisi hemde daha belli olur
Dogum gununu simdiden kutlarim en guzel hwdiyeni alirsin insallah
Ates cok guzel adetimin ustunden 5 gun gecmisti test yaptigim sabah bende bi olcmustum ona gore test yapicaktim 36.7 ydi hadi insallah canim
sağol canım inşlh olmştur artık tabi bu ateşde inşlh düşmez geçen ayda böyleydi ertesi gün düştü ve geldi benimki neyse hakkımızda hayırlısı artık emanetimiz Allaha canım
Canim yarinda olc atesini bu civarlardaysa test yaparsin hayirlisi insallah ama senden guzel haberi duymayi cok istiyorum opuyorum seni
Eger sipa kandirmadiysa erkekse senden kiz isterim bak
canım çok sağol cevapladığın için... ben hala oyuncaklara bakıyorum internetten yok ya durmuyor hiç birkaç birşey alıcam şimdi alacakalrımı koyacak bir bakıverin gereksizse çıkarayım sepetten....deryacım gelmiş geçmiş olsun kuzum ya afacanlar çok hareketlendi rabbim korusun hepsini
kuzican sende oyuncak sormuşsun benimki plastik şişlere bayılıyor çok ekonomik bir çocuk:)))onun harici oyun halısını -3-4 aylıkken kullandık sonra sıkıldı konuşan köpek aldık onlada baya oynadı-aktivite masası aldık fisherin onla 6 aylıkkenden beri oynuyor ama artık eskisi kadar oynamıyor, yine fisherin sevimli rinosu var onu sevmişti 2-3 aylıktan beri oynar onla yumuşak topla oynuyor birde demir ilacı şişesinle oynuyor :)
öyle iştahlı anlatmışsın ki yeniden hamile kalasım geldi :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. ya ne soracam diyodum hilal hatırlattı... biz eşimle korunmuyoruz tüp bebekti zaten bende pko yani aşırı yumurta üretilip olgunlaşmadan adetle atılması hastalığı var. ben de nasıl olsa olmaz diyorum... olur mu kızlar napsam korunsam mı???slm kızlar
perim maşallah size çok şükür
rose cnm gönlüm seninle çok yakında verceksin güzel haberleri
deryacım geçmiş olsun
aaa internetten aldıgım badiler geldi ilk kıyafetler
sürekli gidip gidip bakıyorum kokluyorum kafayı yedim galiba
bu akşamda çocuk kardiyologunda randevumuz var inş.sorunsuz geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?