Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kuzi hamak yatak bende aldım çınarki sallanmayı çok seven bir çocuk, üzerinde 2 kere anca uyudu :26::26:
150tl para vermiştim bide ilk çıktığında

Kizlar selam
Bugun misafirim vardi cok yoruldum
Yarin sabahta dr randevumuz var insallah guzel haberlerle gelirim
Beyazkelebekte yarin gidicekti insallah bebisinin kalbini dinlicek

ebet sonlara yaklaştıkça zaman geçimiyor heleki son günler hiç geçmiyor
ama geçicek bir bakmışsın bebeişin kucağında

cok tatli ya bu Allah bagiwlasin. inwallah benim de cocugum boyle wirin olur))
sağol canım benim inşallah seninki sağlıklı, topacık, şirin tatlı mı tatlı olur :)))

kuzi hamak yatak bende aldım çınarki sallanmayı çok seven bir çocuk, üzerinde 2 kere anca uyudu :26::26:
150tl para vermiştim bide ilk çıktığında
hadi ya ben de vazgeçtim gibi zaten amaaaannn kaslscak o da orda.. öyle şaçma şeyler varmış ki aldığım keşke almasaydım dediğim...
küvet mesela, ne gereksiz birşey, biryere de sığmıyor ...çocuk 5 aylık oldu yeni içine sığmıyor artık aman diyim boşa küvet almayın.. oyun halısı almayın... :)
şimdi dışardan geliyorum çocuk oyuncaksız diye üzüldüm birşey alayım dedim hiçbirşey alamadan geldim ... :) ya ona gidiyor elim aaa gereksiz buna gidiyor yok ya amaaannn buna ne gerek :) ben ne alıcam ya... çıngırak dedim bir çıngıraklar var ben zor kaldırdım yerinden :) küçüklerinin içine de biriki boncuk atılmış zor ses çıkıyor... kitap alayım dedim baktım , ilgilenmez ki onunla daha 5 aylık... eee ne alsam ben yaaaa.. bir ayıcık alayım dedim konuşsun ona baksın o da 75 tl mübarek............ aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çıldırmak üzereyim...nolur yaaa bana 1-2 oyuncak önerin dişlik, çıngırak tarzı... alayım kurtulayım...

günaydın
moralım cok bozuk
furkanı yıne yataktan dusurdum ama buseferkı cok fenaydı yanı tam tepesının ustune cakıldıo an aklımı oynattım sandım
aslında yataktan ınmeyı bılıyor unutsa bıle arkanı dön annem dıyorum hemen dönup ınıyor
ama bu sefer oyun oynuyorduk benden kaçıyordu tepesı ustune acele acele ınmeye başladı ayaklarından tuttum dusersın böyle ınılmez dedım oyle bır attıkı kendını tam beynının ustune çakıldı
tuttum ayaklarından ama yınede çarptı halıda yoktu orda
cok ağlamadı kucağıma alınca sustu hemen
yan falan düşseydı keşke bu çocuk cok hareketlı ya yetısemıyorum hıc durmuyor yerınde
kızlar 2 saat tuttum şiş falanda yok bısey olmaz dımı
sımdı uyuyor
hareketlerıde normaldı
yanı olsa basta olurdu sonradan bısey olmaz dıye düşünüyorum doktora gıtmeye gerek varmıkı

seni cook iiyi anlıyrum cnm gecen bende emiri yanıma almıştım uyuya kalmışım ve emir dönerek kafasının üstüne yere cakıldı dediğin gibi halı da yoktu Allah korusun onları iyi görünüyosa iyidir korkma

oy kuzuya yaaa... canım yapacak birşey yok hareketliler dediğin gibi kendini suçlamaa... birşeyciği yoktur annesi, bak üstünden kaç saat geçmiş,,, sen yine takipte ol da... allah korusun kuzularımızı...

deryacım gelmiş geçmiş olsun kuzum ya afacanlar çok hareketlendi rabbim korusun hepsini

kuzican sende oyuncak sormuşsun benimki plastik şişlere bayılıyor çok ekonomik bir çocuk:)))onun harici oyun halısını -3-4 aylıkken kullandık sonra sıkıldı konuşan köpek aldık onlada baya oynadı-aktivite masası aldık fisherin onla 6 aylıkkenden beri oynuyor ama artık eskisi kadar oynamıyor, yine fisherin sevimli rinosu var onu sevmişti 2-3 aylıktan beri oynar onla yumuşak topla oynuyor birde demir ilacı şişesinle oynuyor :)

Kizlar selam
Cok mutluyum bebisimizi gorduk ense kalinli vs normal kan testide normal cikicak insallah
Bugun uyuzlugu ustundeydi sipanin basini bi turlu dr un istedigi gibi yapmadi neler yaptik ancak olcturdu 1 gun onde gidiyor cok sukur
Bu arada yandan bakinca bisey gorunmuyor kiz olabilir dedi ama yukardan bakinca cikinti gordu aa erkek galiba dedi
Dedim ya uyuzlugu tuttu bugun hicbiseyi tam gostermedi
Hadi bakalim bizi kandirmadiysa daviklinin ogluna rakip geliyor hayirlisiyla insallah

Beyazkelebegim senden haber bekliuoruz gadi gel sende sevindir bizi

Deryacim uzme kendini cocuk o duse kalka derlervya basina geldi diye korkuyorsun anliyorum eger kusma filan olursa dr a goster mutlaka Allah emanet senin yaramaz

canım çok çok mutlu oldum herşeyin yolunda olmasına maşallah size o çıkıntı kordonda olabilir aman sağlıklı olsunda çok şükür
bu arada benim yarın doğum günüm yaa inşlh hediye olur bana adet olmadım dündü günüm sabah ateş 36,7 idi birde sanki sol kasığımı için bir iğne var sürekli batıyor gibi off inşlh hayal kırıklığı olmaz

Son düzenleme:

Evet canim kordon olabilir hayirlisi insallah 2 hhafta sonda gidicem kontrole hem gorurum bebisi hemde daha belli olur

Dogum gununu simdiden kutlarim en guzel hwdiyeni alirsin insallah
Ates cok guzel adetimin ustunden 5 gun gecmisti test yaptigim sabah bende bi olcmustum ona gore test yapicaktim 36.7 ydi hadi insallah canim

sağol canım inşlh olmştur artık tabi bu ateşde inşlh düşmez geçen ayda böyleydi ertesi gün düştü ve geldi benimki neyse hakkımızda hayırlısı artık emanetimiz Allaha canım

sağol canım inşlh olmştur artık tabi bu ateşde inşlh düşmez geçen ayda böyleydi ertesi gün düştü ve geldi benimki neyse hakkımızda hayırlısı artık emanetimiz Allaha canım

Canim yarinda olc atesini bu civarlardaysa test yaparsin hayirlisi insallah ama senden guzel haberi duymayi cok istiyorum opuyorum seni
Eger sipa kandirmadiysa erkekse senden kiz isterim bak

Canim yarinda olc atesini bu civarlardaysa test yaparsin hayirlisi insallah ama senden guzel haberi duymayi cok istiyorum opuyorum seni
Eger sipa kandirmadiysa erkekse senden kiz isterim bak

bakalım cnm artık evde test bile yok aylardır almmıyorum eşime aldırırım artık bu akşam gelirken alsın
bende senden duydum ya hamile olduğunu inan bana kendimmiiş gibi sevinmiştim senin şu yazılarını okuyorum ya bebeği gördük felan diye nasıl mutlu oluyorum tariifi yok valla bak
erkekse seninki söz sana kız doğuracam o değil bu aralar gördüğüm rüyaların anlamları hep kızım olacağına işaret hayırlısı tabi

slm kızlar
perim maşallah size çok şükür
rose cnm gönlüm seninle çok yakında verceksin güzel haberleri
deryacım geçmiş olsun

aaa internetten aldıgım badiler geldi ilk kıyafetler
sürekli gidip gidip bakıyorum kokluyorum kafayı yedim galiba

bu akşamda çocuk kardiyologunda randevumuz var inş.sorunsuz geçer

canım çok sağol cevapladığın için... ben hala oyuncaklara bakıyorum internetten yok ya durmuyor hiç birkaç birşey alıcam şimdi alacakalrımı koyacak bir bakıverin gereksizse çıkarayım sepetten....

öyle iştahlı anlatmışsın ki yeniden hamile kalasım geldi :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. ya ne soracam diyodum hilal hatırlattı... biz eşimle korunmuyoruz tüp bebekti zaten bende pko yani aşırı yumurta üretilip olgunlaşmadan adetle atılması hastalığı var. ben de nasıl olsa olmaz diyorum... olur mu kızlar napsam korunsam mı???

kızlar saolun cok sukur Furkan ıyı
hatta okadar ıyıkı yaramazlıkda ustune yok
soğan doğruyordum bır cıglık geldı benımkının parmağı çekmecenın arasında öptük gectı sonrada mutfak sandalyesını cektı kafasına dusurdu delı ettı benı
benmı bakamıyorum bu çocuğa ya 2 sn arkamı döneyım bır iş gelıyr basına

perı bebegını görmussun bugun maşallah ona

kuzııı keşke olsa ne güzel ıkısı bır buyur

benım kuzenın 5 buçuk aylık bebegı var 2 buçuk aylıkda hamıle ve sezeryan olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…