kuzicim valla böyle deyipte gebe kalan çok duydum o yüzden ne olur ne olmaz
deryacım valla bence bütün çocuklar böyle ve böyle büyüyorlar
ohoooo bnm ne marifetlerim var anlatsammmm hele eşimin
ne badireler atlatmışız inan sürekli gözünün önünde de olsa
gene olucagı varsa olur allaha emanet kuzularımız
ay susun allah korusun.. annem bakıyor zaten bir tane daha olursa bakmam bıktım diyor duruyor :) bakıcım kaçar sonra :)
oyuncağa taktım kafayı sepette bunlar var 239 tl tuttu hepsi yaaama çoğu beni uzun süre idare edecek cinsten... hangileri gereksiz sepetten çıkarayım...
Eki Görüntüle 749532 Eki Görüntüle 749531 Eki Görüntüle 749530 Eki Görüntüle 749529 Eki Görüntüle 749528 Eki Görüntüle 749533 Eki Görüntüle 749534 Eki Görüntüle 749535 Eki Görüntüle 749536
çıngırak-dişlikli çıngırak- dişlik-sesler çıkaran köpek-sesli uyku arkadaşım aslan-ilk kumandam sesli-eğitici sesli kitap-bez top ve aktivite masası....
nasıl anlatsam nerden başlasam huuuuuuuu
direk konuya gireyim en iyisi bu akşam kontrol vardı
çocuk kardiyologunda fetal eko çekildi
bebekte olmaması gereken bi yerde kalbinde delik varmış
doktor ne dese beyenirsiniz çok üzülme
az üzül demek bu heralde manyak
neyse sonra annem aradı nasıl geçti die aradım anlattım geçicek inş.fln dedim
tabi bunlar panik,ablam arayıp çocugun kalbimi delikmi die sorunca başladım
ağlamaya boşaldı sinirlerim ,kızdım herkese ben mi moral vercem insanlara yaaa
bebeğim iyi biliyorum ve sadece dua etmek geliyor elimden
karalar bağlamıycam güçlüyüm kızım için güçlü olucam
Günaydın meggilimmmm
Hilalcim canım biliyorum sen cok akıllı ve bi okadar güçlü bi insansın neler gectı hiç mutluluğuna gölge düşürme olurmu Rabbim öle buyukki daha 6 aylık cocugun orası burası ne kurcalıyolar anlamıyorum seneler once tvde dınlediğim bı programı anlatmaya calışıyım sana prof bı doktora kadının sorusu suan hamıleyım cocugumda susu var dediler aldırmalımıyım sızce dogrumu bu lar varmıdır falan dedi o prof kadının acıklaması hiç unutmuyorum şimdi bir elma düşünelim dalında yenı çiçeklenmiş sizce hemen koparsak elma elma olurmu içindeki cekirdeği bile cekirdeğe benzemez şekli kücük rengi yok tadı yok herseyın bir vaktı var vaktı gelmeden kopardıgın elmanın elma olucagını bıle zor ınandırırsınız insanlara demiştı bırakın onun bı suresı var yaradanı var vaktını zamanını tamamlasın kızarsın sulansın ozaman bakın dalında kurcalamayın delik acarsınız kurt kacar demişti bakın siz de içinize kurt düşmüş dedi ve devam etti Rabbime zor yok halden hale koyar bana sorarsanız tevekkül olun saglan olan bebegınızı sonrakı kusurlardan korumaya gıcunuz varmı yok Allaha emanet bir can varsa ortada yaranı nası isterse ole olur dua edin demişti sonra kadının cevabı ilk cocugumda birsuru seu soledıler sapasağlam oldunasıl anlatsam nerden başlasam huuuuuuuu
of kızlar ya delirmek üzereyim yeni uyuttum kuzey'i ama her an uyanabilir... öldüüümmm.... kucaktan inmiyor.. napsam bilmiyorum ki belim çok ağrıyor kollarımda takat kalmadı daha yeni 5 aylık oldu 8200 gr... ben 60 kiloyum nasıl taşıyayım... bana bir çare söyleyin... alacağı olsun o annemlerin de... kaçtı gitti samsun'a... hayır evlatlarının yanına gitse ah demeyeceğim... 2 abim adana'da biri izmir'de biri kocaeli'de ben bursa'da sen kalk samsun'a git. ben samsun'da okudum beraber kaldık oraya taşındık... ben bursa'yı kazanınca onlar hala orda kaldı 9 sene orda yaşadılar ben doğum yapınca da emekliyiz nasıl olsa diye çocuğa bakmak için buraya geldiler... ya o kadar doluyum ki aslında... demiştim size eşim hapse girdi sabıkalı bir iş de bulamıyor. benim maaşla idare ediyoruz. annemlerde yiyp içiyoruz bazen ama huyu suyu çok değişmiş annemlerin yediğimi içtiğimi laf ediyorlar. yesem olmuyor yemesem olmuyor. sen öğretmensin aldığın adama bak işi gici bile yok deyip duruyor akşama kadar psikolojimi bozuyor. anne tamam haklısın da bunları söylemenin benim psikolojimi bozmaktan başka ne faydası var diyorum anlamıyor. ben de öyle öyle doluyorum akşama kadar eşim işten gelince ( şimdilik inşaatte yevmiyeyle çalışıyor) ona sarıyorum her gün kavga... sen beni ne hallere düşürdün, nerden evlendim senle falanlar filanlar... napcamı şaşırdım... bıoşansam olmuyor... boşanmasam olmuyor... diyorum bazen keşke evlenmeseydim ama ailemle de yaşayamazdım yaptıklarına baksana... şimdi de oruç tutumam ben çocuk bakıp dedi aldı başını gitti samsun'a... çocuklarının yanına git tatil yapcaksan.. bir de beni arıyor ordan ahbapları dostlarıyla bak ayşe teyzen ne diyor o kızın deli gidip bir öğretmenle evlenmedi ah akılsız başı diyor diyor...herrr günnn... boşanmamı mı istiyorsun diyorum banane yapmışın yapacağını böyle çekeceksin işte hem bize hem kendine çektiriyorsun diyor... offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff... o kadar doluyum ki... aslında içime atarım paylaşmam böyle şeyleriama çok doldum napim....(((( sizce ben hata mı yaptım... boşansam ... offf ne bileyim yaaaa....
bunların hiçbiri yok, melek gibi tek hatası işi yok ... ben saldırıyorum sürekli ona allahı var cevap vermiyor yazık kimsenin garantisi yok hayatta diyor sadece... ben mi istedim böyle olmasını diyor... annem de sürekli bak öğretmen olsa tatildeydiniz şimdi bekle inşaattan gelsin delisin diyor... herkes keyfinde sen ay sonunu nasıl getiririm derdindesin deyip duruyor çok doluyorum (((Kuzi canım boşanmak kelimesini bile düşünme bence..
bak dayak-aldatma-içip kendini kaybetme,sizi rezil etme,kumar oynama falan falan gibi durumlar yoksa şayet neden boşanasın..
bu saydıklarım direkt boşanma sebebi olanlar.. bu konularda bile kadınlar zaman zaman affedici olabiliyorlar..
Çocuk babasız büyümesin.. At kafandan bu düşünceyi..
sen kendi çekirdek ailene yoğunlaş..Tıka kulaklarını..
Adamı da hakir görme.. ya da bunu başaramıyorsan bile ona hissettirme.. yazık..
bak gitmiş inşaatta çalışıyor.. bi şekilde eve ekmek getirebilmek derdinde..
yapma.....
Hakkınızda hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?