Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

merhaba;
melek gibi bir eşin var ve işi yok diye boşanmayı düşünüyorsun hata edersin cnm bide bebişiniz var güzel rabbimin neler göstereceğini kimse bilemez ilerde eşinin çok iyibir iş bulmayacağının garantisini kimse veremez 3. şahısların dediklerine bakma herkes bişi der sen eşini seviyorsan burumdan rahatsız değilsen hiç kimseye bakma bence sen annenin dedikleri yüzünden bunalmışsın bol bol dua et allahtan eşin için iyi bir iş nasip etmesini dile rabbim yakarışını karşılıksız bırakmayacaktır

Son düzenleme:

Sen bir öğretmenle evlenmedin ve şu an bir sayfiye yerinde tatil yapmıyorsun..
Ama sanıyor musun ki,öyle olsaydı bile herşey garantide olacaktı?
Belki aldatılıyor olacaktın,belki kaynana derdin yoğun olacaktı,belki seni ezen biri olacaktı???

Çocuk da varken,sarıl evliliğine canım..

kuzi canım sen durumun içindesin tabiki bize söylemesi kolay ama bence de boşanma.....adam ne yapsın...iş bulmaya yanaşmayıp evde oturuyor olsa o ayrı....ama iş arayı sorup soruşturup bulamıyosa adam ne yapsın.inşallah sansı açılır en kısa zamanda da senin ailene de ders olur.....eşin iyi bi maaş alıyo olsaydı o zamn da laf ederlerdi...iyiki bi öğretmenle evlenmemişsin bak ondan fazla alıyo diye...insanların ağzı torba değil ki büzesin annen baban da olsa....

ayrıca bi şey dicem....evinde yemek yapsan annenlerde yemesen...yani bi gün bulgur pilavı bi gün çorba yada makarna ne bilim.....azıcık aşım ağrımaz başım hesabı.....dediğim gibi tam olarak durumunu bilemediğim için böyle konusuyrm...yazık günah...başkaları yüzünden kıymayın kendinize bebeğinize....

allah razı olsun hepinizden ... içimöi dökmeye ihtiyacım varmış. dediğiniz gibi sanrım annemden bunaldım. sürekli karakter değiştiriyorum adama bu yüzden bir iyi davranıyorum bir böyle dolduruşa gelip saldırıyorum... offf haklısınız galibaçç....

Kuzim seni bu dönemde bebek de yoruyor doğal olarak..
Ancak bu günler geçecek ve sen de önceden olduğun gibi daha dinç olucaksın.. daha dayanıklı..daha moralli..
Sen o günlere eriştiğinde,sevdiğin adamın yanında olmasını istemez misin..
Sabır..

Son düzenleme:
iki öğretmen vardı annesi babası bakıyordu kızın çocuğa aynı evde boşanmışlar bana onu diyor :) ben de dedim aaa bak tam senlik damattı aslında anne nasıl boşanırlar demekki memurlukla da olmuyormuş dedim. kesin annesi babası boşamıştır onları... çünkü sürekli annem diyordı adam diyormuş bize uymuyor bu damat.... bana bir de diypordu beraber yaşasak sen ayrı kira ben ayrı bir de beraber yaşasak birbirimize gireriz herhalde...

bazen mantıklı düşünemiyoruz eşimize sarıyoruz eşimin ailesinin evlenmemizde hiç katkısı olmadı herşeyi biz yaptık ve borçla evlendik arada kafam atar eşime bir sürü söylenirim ama inan çok pişman oluyorum sonuçta eşimi ben seçtim ve kimse beni bu evliliğe zorlamadı eşimi seviyorum ve maddi zorluk olursa olsun onun elini sımsıkı tutacağım inş

Allah hep mutlu etsin inşallah canım

valla hepinizz iyiki varsınız okudum içim açıldı resmen
doktorumu aradım durumu anlattım heee onda bişey
yok takılma dedi kan ve idrarda da problem yokmuş
ki bnm dr normalde çok ayrıntıcı pimpirikli falandır
ama yok geçicek bişey takılma dedi
bende takılmıycam herşey güzel olcak
hazırlıklara vercem kendimi bide hayırlısıyla ev bulup taşınırsak

Bu topik e iki gun once girmeye basladim bende gebeyim.okuyabildigim kadar okudum en baslarini sonra baktim baya yillar var biseyi ogrenmeyi istiyorum meg arkadasa bayildim konusmalari uslubu gulmakten catlatti beni hele o batinin en hizli .....indirme sampiyonu olma meselesi o kadar kalbi guzel birinin bebegi oldumu cok merak ediyorum.

Merhaba Ve teşekkür ederim güzel sözler için

Bizim aksiliklerimiz pek çok ve üstüste geldiğinden dolayı,henüz bebek yok şekercim..
Allah isteyen herkese versin inşallah..
Sen de sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini..

Tekrar teşekkürler
Her zaman gel

Ben de 3,5 yıllık evliyim.. Eşim denizci. İlk zaman birlikte yaşadık ailesiyle.. Eşim de uzakta olduğundan istemedik tabi.. Açıkçası eşim karaya geçmek istiyor ve bunun çabuk olabileceğini düşünüyorduk Ancaköyle olmadı ve baktık iş uzuyor kendi evimize çıktık. Çok şükür kendi evimiz oldu ama tabi bir ton da borcunu vs ödüyoruz.. bunu özellikle yaş ilerliyo kendi düzenimizi kuralım diye yaptık tabi.. Şimdi yaş oldu 29.. çocuk istiyoruz. hep çok istedik zaten ama 30 olmadan da doğurmak istiyorum.. Bebekle o kadar yaş farkı olmasın isterdik hep sözde... Ama şu bi gerçek ki ben de çalışıyorum üstelik de biraz ağır bi işim var.. Eşimin özlemi, tek başına mücadele verme vs ama uzaklık nedeniyle arada birbirimizi yememiz de cabası... O yüzden çok korkuyorum arkadaşlar bildiğiniz gibi değil.. Tek başıma baş edebilecek miyim, o kadar gücüm var mı, ayakta kalabilecek miyim hiç bilemiyorum... Bir yanım çok istiyor bir yanım çok cesaretsiz/korkulu/güçsüz... Fikir verebilecek olan var mı acabaa??? Sizler neler yaşadınız neler düşünüyorsunuz?? (

Vardir bi hayir canim.vakti ne zamansa gelir insallah.insanlara bu kadar moral verebilen biri nasil kotu olabilir ki....
Artik bende burdayim herzaman gelicem insallah....davetin icin ayrica tesekkur ederim....

hosgeldınnn
cok guzel bu topıc cok rahatlatıcı, destekleyıcı bılgılendırıcı
ve Meg harıkaaaa bırııı

kuzi canım yazdıklarını cok üzülerek okudum
eşini sevıyorsan lütfen ondan ayrılmayı falan düşünme
adam evde bıle oturmuyor baksana ınsaatta çalışıyor kımın garantısı var gerçekten
senın karakterını bıraz kendıme benzetiyorum
bende annemın sözlerinden cok etkılerınım hemen gaza gelırım aksamada esımle kavga ederım hatta esım ne olduğunu anlamaz bıle
bence annene söyle benım kocamı kötüleme bana benım mutluluğum ıcın de
ınsallah esınınde kısmetı açılır ıyı bır iş bulur canım
hem cok önemlı bırsey para belkı ama yınede hersey degıl
okadar ınsan varkı para sıkıntısı yok ama evlılıgı berbat gıden
hıc gaza gelme esınlede gurur duy kendını kasmıyor adam ya ne iş olsa yapıyor baksana

hılal canım gecmıs olsun arkadaşlarda sölemıs zaten kapanan bısey o
senın kızcegınınde kapanacak doğana kadar ınsallah

yıne gıttım gecmıs sayfaları okudum duygulandım
ne günler gecırmısız beraberr

Selam

Cumartesi tükanı birazcık erken kapataraktan Çeşme'ye anamların yazlığına kaçtık
Hiç de gelesim gelmedi amma yapacak bişey yok,tükan açılmalı

Herkes iyidir umarım
Bebeler napıyolar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…