- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
merhaba;bunların hiçbiri yok, melek gibi tek hatası işi yok ... ben saldırıyorum sürekli ona allahı var cevap vermiyor yazık kimsenin garantisi yok hayatta diyor sadece... ben mi istedim böyle olmasını diyor... annem de sürekli bak öğretmen olsa tatildeydiniz şimdi bekle inşaattan gelsin delisin diyor... herkes keyfinde sen ay sonunu nasıl getiririm derdindesin deyip duruyor çok doluyorum (((
bunların hiçbiri yok, melek gibi tek hatası işi yok ... ben saldırıyorum sürekli ona allahı var cevap vermiyor yazık kimsenin garantisi yok hayatta diyor sadece... ben mi istedim böyle olmasını diyor... annem de sürekli bak öğretmen olsa tatildeydiniz şimdi bekle inşaattan gelsin delisin diyor... herkes keyfinde sen ay sonunu nasıl getiririm derdindesin deyip duruyor çok doluyorum (((
allah razı olsun hepinizden ... içimöi dökmeye ihtiyacım varmış. dediğiniz gibi sanrım annemden bunaldım. sürekli karakter değiştiriyorum adama bu yüzden bir iyi davranıyorum bir böyle dolduruşa gelip saldırıyorum... offf haklısınız galibaçç....
bazen mantıklı düşünemiyoruz eşimize sarıyoruz eşimin ailesinin evlenmemizde hiç katkısı olmadı herşeyi biz yaptık ve borçla evlendik arada kafam atar eşime bir sürü söylenirim ama inan çok pişman oluyorum sonuçta eşimi ben seçtim ve kimse beni bu evliliğe zorlamadı eşimi seviyorum ve maddi zorluk olursa olsun onun elini sımsıkı tutacağım inşallah razı olsun hepinizden ... içimöi dökmeye ihtiyacım varmış. dediğiniz gibi sanrım annemden bunaldım. sürekli karakter değiştiriyorum adama bu yüzden bir iyi davranıyorum bir böyle dolduruşa gelip saldırıyorum... offf haklısınız galibaçç....
bazen mantıklı düşünemiyoruz eşimize sarıyoruz eşimin ailesinin evlenmemizde hiç katkısı olmadı herşeyi biz yaptık ve borçla evlendik arada kafam atar eşime bir sürü söylenirim ama inan çok pişman oluyorum sonuçta eşimi ben seçtim ve kimse beni bu evliliğe zorlamadı eşimi seviyorum ve maddi zorluk olursa olsun onun elini sımsıkı tutacağım inş
amin allah'ım cümlemizi çok mutlu etsin inşAllah hep mutlu etsin inşallah canım
Bu topik e iki gun once girmeye basladim bende gebeyim.okuyabildigim kadar okudum en baslarini sonra baktim baya yillar var biseyi ogrenmeyi istiyorum meg arkadasa bayildim konusmalari uslubu gulmakten catlatti beni hele o batinin en hizli .....indirme sampiyonu olma meselesi o kadar kalbi guzel birinin bebegi oldumu cok merak ediyorum.
MerhabaVe teşekkür ederim güzel sözler için
Bizim aksiliklerimiz pek çok ve üstüste geldiğinden dolayı,henüz bebek yok şekercim..
Allah isteyen herkese versin inşallah..
Sen de sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini..
Tekrar teşekkürler
Her zaman gel
Bu topik e iki gun once girmeye basladim bende gebeyim.okuyabildigim kadar okudum en baslarini sonra baktim baya yillar var biseyi ogrenmeyi istiyorum meg arkadasa bayildim konusmalari uslubu gulmakten catlatti beni hele o batinin en hizli .....indirme sampiyonu olma meselesi o kadar kalbi guzel birinin bebegi oldumu cok merak ediyorum.
hosgeldınnn
cok guzel bu topıc cok rahatlatıcı, destekleyıcı bılgılendırıcı
ve Meg harıkaaaa bırııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?