Selam
Cumartesi tükanı birazcık erken kapataraktan Çeşme'ye anamların yazlığına kaçtık
Hiç de gelesim gelmedi amma yapacak bişey yok,tükan açılmalı
Herkes iyidir umarım
Bebeler napıyolar acaba
meggican sen kalsaydın eşin dönseydiiiiçeşme diyosun yaaaaa....
Bu dediğin mantıklı ancak ben yapamıyorum şekercim ya :26:
Anca beraber,kanca beraber hesabı
doğru diyosun.sana diyorum da bende kalamazdım ki
Sıcaklardan da nefffrett ediyorum,sevmiyorum yazı hiççç
En güzeli kafayı sudan çıkartmamak galiba
canım nasılsın çok özeldim ben seniiiiiiii
İstanbula hala yaz gemedimi yoksa bizim evemi gelmedi acaba
Ben hala atlet ve çorapta kutulamadım çıkarınca karnım ağrıyor
baya sessiz burasi
dun yazdim baktim kimse yok yine
gamze nasil haberi olan var mi
Bu arada benden son durumlar bunalıma girdim acayip sinir küpüyüm artık adet olsam belki biraz sakinleşrimiyim acaba eskiden adetim yaklaşınca böyle olurdu çatıcak yer araradım aynen öyleyim bugün hiç sabrım yok kızım hariç herkesten herşeyden nefret ediyorum şuan
Oy benim pisiciğimmmm ben de çok özledim seni bebeğimcanım arkadaşım benim
Güzellergüzeli minicik fıstıkım napıyo bakalımmaşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
İyi çok şükür teyzesiii sadece çok nazlı ve sabırsız gazı hala devam ediyor ondan mı mızmız yoksa huyumu böyle bilmiyorum.
Uykusu geldimi 10 dk içinde uykuya geçti geçti geçemediyse vay halimize yıkıyor ortalığı aynı şey acıktığındada geçerli çok sabırsız çok iştahlı olduğu söylenemez ama acıktığı an maması hazır olacak içecek gecikirse yine yıkar ortalığı artık versende almaz
Derin derin nefes al ver pisim
İyi,olumlu olan şeyleri düşünmeye çalış....
Amaniiiiinnnnn
E bu kadar güzel olduğu için,hakkıdır azıcık kapris naz eda
yok dünden beri böyleyim nefesle geçmez birini gırtaklamam lazım
bebişin bakımı ile ilgili anlamadıkları halde müdahale edenlere sinir oluyorum ondan böyle doldum ememdi mecbur mama içiyor ne içicek yapay besleniyormuş yok huzursuzluğu çok yediğindenmiş eskiden bebekler açmış biraz aç dursa midesi dinlenirmiş zaten 3-4 saatten önce içmiyor
Hep söylüyorum,ben de emmemişim.. Ancak 20 gün kadar işte..
Sonrasında halis inek sütü..Yalan olmasın ama esema diye bir mama da arada alınırmış galiba..:26:
Hiç bişeycik olmaz allahın izniyle pisim..
Çok beklediniz çekin bakalım diyor.Aslında ben sabırlıyım çok şükür kızıma karşı ama eşimden beklediğim desteği göremiyorum
ilk haftalar güzeldi kucağından indirmiyordu ne yapsam gelip izliyordu şimdi yine yapıştı pc ye hep oyun oynuyor o oturma odasında ben yatak odasındayım kızımla yanımıza uğradığı bile yok
bazen gel azıcık salla diyorum hemen sen ne yapacaksın diyor sinirle eliyor
bende zaten keyfi çağırmam hiç ya biberonları yıkayacak oluyrum yada sıkıştığım için çağırıyorum
işte durumlar böyle içimden hiç konuşmak bile gelmiyor şuan onunla ama bu defa dahada kötüye gider diye korktuğumdan konuşuyorum
canım seni üzmek istemem hamileliğin tadını çıkar çevrende anlayışlı kişiler yoksa lohusa depresyonu koca kaprisi anlamadıkları halde bebeğin bakımı ile ilgili boşboş konuşanlar delirmemek elde değilHerkese Merhaba,
Lovelym ya zaten pazartesi depresyonundan yeni çıktım şimdi de doğumdan sonra nasıl olcak psikolojisine sokma beni..
eşine de kızzdım ama konuşmamak asla çözüm değil hatta belki bu durumdan raatsız olduğunu konuşman lazım onunla güzel bi dille..
erkekler açıkça söylemeden anlamıyor pek çok şeyi:44:
sanırım buna benzer sebeplerden dolayı da,ana gibi yar olmaz deniliyor..
tabii ki iletişimi kesme pisim sen.. Düzelir inşallah..Hele kız azcık dillensin,baba falan demeye başlasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?