Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Büyüdüğü içindir bence destekle oturabiliyormu oturtup yere ilgisini çekecek renkli hareketli oyuncaklar koysan oyalanırmı acaba:44:Benim kızım henüz 3.5 aylık bildiğimden değilde işte aklıma geldi fikir olur belki dedim.

Bua arda bencede annene herşeyi anlatamamakla en iyisini düşünmüşsün bizimde eşimle sorunlarımız var bu ara ama anneme yansıtmam hiç.

Son düzenleme:
Saol tatlım sorduğun içünnufak tefek şeyler oluyo ama olcak o kadarcık da söylemeye değmez çok şükürçalışıyoruz işte..inşallah eşim böyle devam eder, şuan için iyi bakalım:26:

nşalah canımmm hamilelikte ilgi çok fazla olup doğumdan sonra birden ilgisizleşince insan boşlukta hissediyor kendini demekki bütünilgi bebeğini taşıdığım içinmiş diyorum şuan hayır birtek o olsa neyse herkes hamileyken üzerine titrerken birden ilgi çekip nasılsın bugün ne yapıyorsun diye soran bile yok

sağol lovely deneyeceğim... anneme yansıtmamam imkansız olabiliyor bazen... ya aslında durumumuz şuan eşim işinden olduğu için yok ve annemlere muhtacız o da bizi ezmek için elinden geleni yapıyor. bazen onunla yiyip içmek zorunda kalıyoruz eşim geç geliyor onda kalıyorum akşama kadar kafamın etini yiyor.. sen öğretmensin eşinin işine bak inşaatta iş bulabildi anca, zaten kimse işe almaz ömür boyu böyle bekle yolunu işte.... herkes öğretmenle evli tatilde şimdi.... falan filan.. mecburen herşey ortada oluyor... o değil de şimdi sansuna gitti tatile sen bak okul bitti oruç tutamam ben çocuğa bakıp dedi.... şimdi arıyor baban burda iş bulur kalır belki ben de gelirim okul açılınca ama sizde kalırım diyor... ya annem tamam kalsın da inan olmuyor 3 kere kaldı üçünde de kavgayla ayrıldık... eşimi evden kovdu kavga etti akşama kadar ağzına ne geldiyse söyledi kavga gürültü geri gitti özür diledik. öyle öyle.. şimdi korkuyorum diyemedim de birşey... ben kış geliyor bir doğalgaz masrafı daha veremem ayrı eve diyor. offff ne halt yiyeceksem.. olmazsa söylicem olmuyor beraber.. amaa bana bu sefer de diyecek paranız var sanki ben sizin için burdayım....

anladım cnm..doğrudur yaşamadan bilemiycem galiba..herkesten beklerim onu ama dediğin gibi eşim de öyle yaprsa onu maffederim..diorum zaten istersen ilgilenme anlatırım yavruma ne ilgisizdi baban diye diyorum, kayınvalideme bile öyle diyorum, anlatırım torununuza hiç ilgilenmedi babannen sen karnımdayken diorumşaka karışıkama şöle bişi duymuştum babaların baba rolünü kabullenmesi 1 seneyi bulabiliyormuş..:26:

Canm anladım zor ve karışık bir durum ama tüm sorun annende anlayışlı olması lazım ne geçiyor elne eşini kötülemekle evlenmişiniz ve bir aile olmuşsunuz artık boşansanız hoşunamı gidecek bence lafını esirgeme ezdirme kendini bebeğine sen çalışırken annen bakacak sanırım dimi peki sende açlıştığınzaman annene ihtiyaç olmadan idare edemzmisiniz yada kendi eivnde baksa doğalgazınızı o ödemek zorund akalmaz sende çalışırken

cnm yazın evdeyken senn bakman daha uygun bence bebişe, annem de yeğenime bakıyordu mesela ama ramazanda bakamıycam dedi, izne ayrıldı yengem..bi yaştan sonra zor oluyo hakkaten..ama birlikte oturmayın tabii ki durum bu kadar fenaysa..peki başka uygun fiyata bi bakıcı bulamaz mısın anneni tamamen çıkarsan bebek bakımından?:26:extra ödemelriniz mi var cnm bir öğretmen maaşıyla geçinen çok yakınlarım var da?

Canım sen sakın bunları takıp üzme kendini bu bizimkilere özel bişi senin eşin öyle olmaz ailen destek olur.
Bana emzirirken bile kimse destek olmadı kızım ağlıyordu bende üzüldüğüm için ağlıyordum birde lohusalıkta ben çok duygusallaşmıştım destek olup beni mutlu etmeye çalışan olmadı hepp annem olsun eşim olsun hehe yine neden ağlıyorsun sütün kaçıcak çocuğu huzursuz ediyorsun vs dediler ben dahada içime kapandım.Şuan ne annemle nede eşimle sohbet edemiyorum ne desem yanlış anlıyorlar kimsenin sabrı yok hemen tersliyorlar.

Kızım gazlı bazen kolik krizleri oluyor annem gelip diyorki ben araştırdım anneden oluyormuş sen streslisin ondan böyle oluyor bende diyorumki anne neden öyle diyorsun ben zaten üzülüyorum kızım ağlıyor diye sende gelip senin yüzünden demiş gibi oluyorsun alınıyorum diyorum güzellikle ama o hemen amann ne halin varsa gör sanada birşey denmiyor deyip dönüp arkasını gidiyor

Çok dolmuşum kusuruma bakma hamile hamile sıktım sende ama dediğim gibi bunlar numunelik bizimkilere özel hareketler bence

Son düzenleme:

cnm yaa annene de gıcık oldum..valla ne diyeyim bilemedim..unutmuş annen artık seneler geçmiş, herşey çok kolaydı sanıyor muhtemelen..herkes çok anlayışlı olmuyor..beklentiyi keselim biz de madem..kafamızda bitirelim mesela annem anlayışsızdır diyelim..değişmiyceğine inandıralım ve kabullenelim...başka bi tavsiye gelmiyo elimden..

annemle benim de %100 uyumlu olduguuzu söyleyemem ama inşallah iyi oluruz o zamanlar da..gelcem bakcam filan diyo mesela bana ama ben ona rağmen arkadşlar sorunca gelcem gitcem diolar annelerin ikisi de ama kimseyi de zorla getirmeyi düşünmüyorum çocuğuma ben bakarım Allahın izniyle diyorum..beklentiye girmek istemiyorum çünkü..

bir de burda bi arkadaşım var 2 çocugu ardarda oldu..ikisinde de ne annesi ne kv si gelmedi..herşeye yetti..ve onlardn sedce gelmediler die bahsediyo..ben onun yerinde olsam burnundan getiririm ikisnin de yavrumun yüzünü de göstermem...o arkadaş bana idol oldu biraz galiba..

Zaten artık kimseden anlayış beklemiyorum nasılsın diye soran olmayalı uzun zaman oldu sağolsunlar kübra nasıl diye soruyorlar bakımı konusunda annem destek oluyor hakknı yiyyemem ama bana destek olan moral veren halimi hatırımı soran yok kübra uyandımı ağlıyorsa çağır uyutalım haa uyudumu hadi ben gidiyorum eşim uyur uyumaz pc ye yapışıyor annem evine gidiyor.

E zaten başkada gördüğüm insan yok neyse alıştım artık zaten kızım büyüsün onunla sohbet ederim

Acil çıkış yaptım,yoğunlaştı burası çünkü pardom..

Kızlar bebekler göbişlerde,kucaklarda.... Maşallahh

Bozmayın moralleri.. Allah sağlık versin hepimize.. Gerisi hallolur şeyler değil mi..

Son düzenleme:

Olumlu bir geliş me hala eski kotlarıma sığamasamda bugün eski eşofmanıma sığdımmm

Aynı şeyleri giymekten bıkmıştım moral oldu bu bana
Gerçi birazcık göbüş belli oluyor daracık oldu ama olsun girdimya içineee

Yahu o göbişten o nurtopu zilli çıktı kızım,boşver o kadar göbek oluversin..
Çok güzel incelmişsin aferim sana

Herkese selam kizlar

Kendinizi uzmeyin bebeklerke mutlu olmaya bakin dicem ama olmuyor biliyorum 3 ay bitti gorumcem 1 kere kayinvalidem hic arayip nasilsin demediler bazen esimin yuzune neler diyorum ama yanlis iste napsin diyorum sonrada onlarin bu halini gorsun kendiside saf saf ustlerine dusmesin diyorum bosuna kendimi yiyorum artik biraktim herkes ne hali varsa gorsun ben bebiaime aaglikla kavusiuimda herseyin ustesinden gelirim anneyim artik ben Allahin izniyke bwbgimdwn baska herkes kendi yoluna esimde kiymetimizi bildigi surece omur boyu yanimda olsun yeter

Dr da telefon bekliyorum ikili test sonucumuz cikti insallah hersey yolundadir bu arada serbest beta 29nlu bisey galuba bebik kiz mi oluyordu erkek mi gerci dr once kiz galiba diyip yumardan bakinca aaa erkek galiba demisti neyse 15 gun sonra ogrenicem insallah

Dun bi battaniye aldim nasil yumusak tam kislikti askimi saricam ona sicak sicak alicam kollarima

Allahim tum arkadaslarima nasib etsin muhtesem bi duygu ama ben hala tam inanamiyorum hamile olduguma :))

Sağol megimm 18 kg dan 11 i gitti 7 si kaldı oda gider inşalah hiçbirşey yapmadım henüz

Eşinle ne kadar yakın bir çifttiniz..
Gene öyle olun e mi..
Bozmayın ağzınızın tadını pisim
Eski düzeni oturt bir an önce

Perim inşallah herşey yolunda gidicek.
Hiç bişeyi bence de takma kafana..
Hem artık inansan iyi olur,zira bebek kocaman oldu bile annesi..

Eşinle ne kadar yakın bir çifttiniz..
Gene öyle olun e mi..
Bozmayın ağzınızın tadını pisim
Eski düzeni oturt bir an önce

O adam gitti başka biri var şuan Ben yine aynı benim ama o çok değşti konuşsamda anlamıyor inşallah biran önce eski haline döner Hiç tartışmadığımız kadar ok tartışıyoruz bebiş olduktan sonra neden böyle olduk bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…