Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Çünkü içten içe kıskanıyor ve belli de edemiyor.. Çünkü saçma olduğunu biliyor ama bu duyguyu hissediyor işte..
Pisim kendi odanda yatıyorsun değil mi.. Bebek aranızda büyür gider..Sadece bebeğine yoğunlaşma..
Bak düzenin nasıl idiyse,aynısını oluştur sen gene..
Dostuz biz.. Bu sebeple rahatça söyleyebiliyorum bunları.. Kızma..

Bebegimle ilgili hep olumlu olmaya calisiyorum icim hep rahat ama tekmeler baslasa daha bi inanicam evet sipam 6, 5 cm olmustu cuma simdiye bile buyumustur

Hep dualarimdasin canim benim:13:

Meg hakli lovely papucunu dama atildi zannetmesin

evet yatak odasında yatıyoruz beşikte yanımızda zaten aslında birazda bende var hata kübra hemen ağlıyor nazlı babasıda sevmek istiyor elleme öpme sevme diye diye yanımıza yaklaştımıyorum sanırım biraz kızımla fazla ilgileniyorum onu ben attım ikinci plana ama şimdide eksikliğini hissediyorum düzelecek inşalah bende inanıyorum ama zaman lazım şuan yatak odasında yaşıyorum sürekli kübranın yanındayım sanırım kübranın uyanık kalma süresi uzayınca düzelir

Bebegimle ilgili hep olumlu olmaya calisiyorum icim hep rahat ama tekmeler baslasa daha bi inanicam evet sipam 6, 5 cm olmustu cuma simdiye bile buyumustur

Hep dualarimdasin canim benim:13:

Meg hakli lovely papucunu dama atildi zannetmesin

Canım hoşgeldin nasıslın.

Ama atıldı pabucu dama ve ben sanırım bunu fazlasıyla hissettiriyorum

Tamam işte sen biliyosun pisim..
Küboş büyüdükçe zaten eski rutine dönülecektir yavaş yavaş..

not:Genel olarak söylüyorum;
Eşler ihmale gelmez.. Her zaman gözleriniz üstlerinde olsun..
Yoksa zayıf iradeli erkek ırkı çok üzebilir!
Allah korusun,Allah şaşırtmasın...

maşallah perimin miniğine
Teşekkürler pericim benim..

Evet doğru tespit megim şimdi kafamda parçaları birleştirdimde kıskanıyor kızını Geçen gün kendine pantalon tişört vs alıcaktı tek gitmek zorunda kaldı giderkende hep keşke beraber gitseydik önceden ne güzel ikimiz alışveriş yapardık demişti bende git kendi başına dedimNe yapayım mağazalar hep klimalı

Artık beraber yaptığımız hiçbirşeyi yapamıyoruz ondan öyle olduk sanırım kızımız biraz büyüyünce düelir inşallah

Bendede var aslında bende az değilim kübra uyanacak diye hapşırma öksürme tıkırtı yapma oldu nefeste almıyım ozaman diyor alma

slm kızlar çok sitersliyim çok bide sıcakki off
5 inde olmam gerekiyordu ve ben hala test yapmadım rahatlıma bakın
ateşimde 36,7 hala bugünde olmam bakalım yarın nasıl olacak
pericim senin bebişi yerim ben çok güzel bi anne olucaksın inşlh

İnşalah megim bende inanıyorumda zaman lazım sanırım.
Not:O konuda sıkıntı yok çok şükür

Canım hoşgeldin nasılsın.Ayy hadi inşalah test yapsana gecikiyormuydu öncedende?

Siz gece 3lere kadar otururdunuz.. İçiniz kıyılırdı sen kalkar sandviç yapardın.. Film izlerdiniz..
Gene gelecek o günler pisicim..Anca beraber,kanca beraber olucaksınız gene inşallah..
O zaman eşinden yana sorun kalmayacak inşallah..

Perim aklıma gelmişken söyliyim dedim alışverişte mutlaka en az 50 tane mendil al çok lazım oluyor benim 50 tane kadar var sanırım inanki yetişmiyor abartısız şuan tüm mendiller kirlendi ve tişörtlere geçtim yarısı kirlide yarısıda ipte ipten toplayacak fırsat olmadı aşağıda annemlerin bahçede asılı inemiyorum.

Kız test yapsanaaa

İnşalah megim bende inanıyorumda zaman lazım sanırım.
Not:O konuda sıkıntı yok çok şükür

tamam iyi
maşallah

yemeğe kaçıyoruz,gelicem gene

Canım hoşgeldin nasılsın.Ayy hadi inşalah test yapsana gecikiyormuydu öncedende?

mrb canm iyi olmaya çallışıyorum sen nasılsın bebişin nasıl..canm geçen ayda böyle gecikti bilmiyorum umutlanmak istemiyorum
testte yapmak istemiyorum

Anam nasılda biliyor megim bizi
şuan eşim acıktım diyor gece git dolapta bak ne varsa koy ekmeğin içine yee zaten 5 dk boş görsen hemen birşey istiyorsun diyorumZaten eve alışveriş bile yapmıyoruz annem pişirip getiriyor.

o oturuyor hala 2lere kadar ben hep uykusuz olduğumdan gece sık uyanmak zorunda oladuğumda kübra uyur uyumaz yatıyorum davık gibi

E haliyle oda erkenden yatamayacağından aynı saatte yatağa giremiyoruz.
Ve hala kübranın çok gazı olduğundan ve her an ağlam ihtimali olduğundan annemde anahtar var tıkırt açar girer

Eski düzenimizin oturması için öncelikle eve alışveriş yapıp benim yemek pişirmeye başlamam lazım

Benim yemek yapabilmeme içinde kübranın azıcık daha oyuncaktan vs den anlayıp oyalanabilmesi lazım.

yine birlikte oturupfilm izleyebilmemeiz için kübranın gece uykuları kesintisiz olması lazım sanırım buda gazı geçtikten ve eke gıdaya tam başladıktan sonra mümkün olabilir.
Annemin anahtarla gelmesini ben istiyorum ve bununda son bulması için kübranın azcık daha büyümesi laızm belki ay daha

Son düzenleme:
yapasım yok biraz daha geçsim 10 gün mesela

geçsin tatlım bence de..benm de düzensizleşmişti..artık adet olcam diyip düşünüyodum üzülmeyim die.:26:ama hamile kaldığım ay yumurtlama testi yapmıştım hemen ona göre beklenen adet tarihinden 2 gün sonra yaptım testi..yumurtlama testi filan yapmadıysan bekle düşünmemeye çalış unutmaya çalış başka bişilerle uğraşiş çıkar kendine..

Kız test yapsanaaa

tamam iyi
maşallah

yemeğe kaçıyoruz,gelicem gene
Afiyet olsun canımm
mrb canm iyi olmaya çallışıyorum sen nasılsın bebişin nasıl..canm geçen ayda böyle gecikti bilmiyorum umutlanmak istemiyorum
testte yapmak istemiyorum
Daha iyi olacaksın İnşallah Allah tüm acılarını unutturacak minik mucizeni bu ay vermiş olsun
İyiyim bende kübrada iyi teyesi çok şükür gazman gibi sadcee gazıda geçseydi rahatlıycaktı.

lovely ya bende mi bööle olcam acaba..arkdaşlarımdan da senn gibi çocuğa çok tititzlenenleri görünce ben böyle olmayım ya filan diorum ama onlar da böyle diodu belki zamanında..hatta dün eşim atıp tutuyo bebeği saalamaya alıştırmıycaksın falan filan, dedim böyle atması kolay doğunca karar verelim istersen bunaama erkekler kesinlikle bebekten uzak tutulunca iyice uzaklaşıyo..bırak herşeyini yapsın, Allah koruru melekleri, baksana geçen gün topikte kızlar yazıyodu bebekleri yanlışlıkla nasıl düşürdüklerini..Allah korur sen merak etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…