O adam gitti başka biri var şuanBen yine aynı benim ama o çok değşti konuşsamda anlamıyor inşallah biran önce eski haline döner Hiç tartışmadığımız kadar ok tartışıyoruz bebiş olduktan sonra neden böyle olduk bilmiyorum
Meg hakli lovely papucunu dama atildi zannetmesinÇünkü içten içe kıskanıyor ve belli de edemiyor.. Çünkü saçma olduğunu biliyor ama bu duyguyu hissediyor işte..
Pisim kendi odanda yatıyorsun değil mi.. Bebek aranızda büyür gider..Sadece bebeğine yoğunlaşma..
Bak düzenin nasıl idiyse,aynısını oluştur sen gene..
Dostuz biz.. Bu sebeple rahatça söyleyebiliyorum bunları.. Kızma..
Çünkü içten içe kıskanıyor ve belli de edemiyor.. Çünkü saçma olduğunu biliyor ama bu duyguyu hissediyor işte..
Pisim kendi odanda yatıyorsun değil mi.. Bebek aranızda büyür gider..Sadece bebeğine yoğunlaşma..
Bak düzenin nasıl idiyse,aynısını oluştur sen gene..
Dostuz biz.. Bu sebeple rahatça söyleyebiliyorum bunları.. Kızma..
Bebegimle ilgili hep olumlu olmaya calisiyorum icim hep rahat ama tekmeler baslasa daha bi inanicam evet sipam 6, 5 cm olmustu cuma simdiye bile buyumustur
Hep dualarimdasin canim benim:13:
Meg hakli lovely papucunu dama atildi zannetmesin
evet yatak odasında yatıyoruz beşikte yanımızda zaten aslında birazda bende var hata kübra hemen ağlıyor nazlı babasıda sevmek istiyor elleme öpme sevme diye diye yanımıza yaklaştımıyorumsanırım biraz kızımla fazla ilgileniyorum onu ben attım ikinci plana ama şimdide eksikliğini hissediyorum düzelecek inşalah bende inanıyorum ama zaman lazım şuan yatak odasında yaşıyorum sürekli kübranın yanındayım sanırım kübranın uyanık kalma süresi uzayınca düzelir
Tamam işte sen biliyosun pisim..
Küboş büyüdükçe zaten eski rutine dönülecektir yavaş yavaş..
not:Genel olarak söylüyorum;
Eşler ihmale gelmez.. Her zaman gözleriniz üstlerinde olsun..
Yoksa zayıf iradeli erkek ırkı çok üzebilir!
Allah korusun,Allah şaşırtmasın...
slm kızlar çok sitersliyim çok bide sıcakki off
5 inde olmam gerekiyordu ve ben hala test yapmadım rahatlıma bakın
ateşimde 36,7 hala bugünde olmam bakalım yarın nasıl olacak
pericim senin bebişi yerim ben çok güzel bi anne olucaksın inşlh
Evet doğru tespit megim şimdi kafamda parçaları birleştirdimde kıskanıyor kızınıGeçen gün kendine pantalon tişört vs alıcaktı tek gitmek zorunda kaldı giderkende hep keşke beraber gitseydik önceden ne güzel ikimiz alışveriş yapardık demişti bende git kendi başına dedim Ne yapayım mağazalar hep klimalı
Artık beraber yaptığımız hiçbirşeyi yapamıyoruz ondan öyle olduk sanırım kızımız biraz büyüyünce düelir inşallah
Bendede var aslında bende az değilim kübra uyanacak diye hapşırma öksürme tıkırtı yapma oldu nefeste almıyım ozaman diyor alma
slm kızlar çok sitersliyim çok bide sıcakki off
5 inde olmam gerekiyordu ve ben hala test yapmadım rahatlıma bakın
ateşimde 36,7 hala bugünde olmam bakalım yarın nasıl olacak
pericim senin bebişi yerim ben çok güzel bi anne olucaksın inşlh
İnşalah megim bende inanıyorumda zaman lazım sanırım.
Not:O konuda sıkıntı yok çok şükür
Canım hoşgeldin nasılsın.Ayy hadi inşalah test yapsana gecikiyormuydu öncedende?
Kız test yapsanaaa
tamam iyi
maşallah
yemeğe kaçıyoruz,gelicem gene
Siz gece 3lere kadar otururdunuz.. İçiniz kıyılırdı sen kalkar sandviç yapardın.. Film izlerdiniz..
Gene gelecek o günler pisicim..Anca beraber,kanca beraber olucaksınız gene inşallah..
O zaman eşinden yana sorun kalmayacak inşallah..
yapasım yok biraz daha geçsim 10 gün mesela
Afiyet olsun canımmKız test yapsanaaa
tamam iyi
maşallah
yemeğe kaçıyoruz,gelicem gene
Daha iyi olacaksın İnşallah Allah tüm acılarını unutturacak minik mucizeni bu ay vermiş olsunmrb canm iyi olmaya çallışıyorum sen nasılsın bebişin nasıl..canm geçen ayda böyle gecikti bilmiyorum umutlanmak istemiyorum
testte yapmak istemiyorum
Perim aklıma gelmişken söyliyim dedim alışverişte mutlaka en az 50 tane mendil al çok lazım oluyor benim 50 tane kadar var sanırım inanki yetişmiyor abartısız şuan tüm mendiller kirlendi ve tişörtlere geçtim yarısı kirlide yarısıda ipte ipten toplayacak fırsat olmadı aşağıda annemlerin bahçede asılı inemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?