Herkede merhaba
Dr a kontrolumuz bugundu cok sukur hersey yolunda ve bi oglum olucagi kesinlesti bacak arasinda kordon vardi biraz ugrastik emin olmak icin doppler filanda bakti dr ve kesinlesti ultrasonu iyi oldugu icin guveniyorum bu arada 3 boyutlu mu 4 boyutlu mu ondanda baktik kocaman olmus
Darisi isteyenlerin basina insan kucucuk bi seye nasil boyle asik oluyor bilmem
Hiic gecmiyor zaman ama geciyor aslinda :))
Cok sukur bugunleride gorduk yaa oglusum olucakmis saglikli olsun bana yeter icimde oyle buyuk bi sevgi varki kiza oglana sarisina esmere hepsine yeter yeterki kollarima aliyim diyorum
Amin canim Allah herkese nasib etsin cok guzel bir duygu ben hala oglum diyemiyorum ruya gibi bisey hamilelik artik alissam iyi olucak:))
Seninkilerin cinsiyeti ayri olabilir ayri yumurta ikizidirler dimi oyy kuzucuklar yaa eger cinsiyetleri ayriysa alisveriste yasadin hic gozun kalmaz
Davikli ogluna rakip geliyor
canım çift yumurtaysa ohhhhh ne güzel bi kızın bi oğlun olucakkkk sağlıklı ve hayrlın evlat olsunlarrrrrrya canm tek yumurtamı çift yumurtamı ben safım onu sormadım hiç de aklıma gelmedi doktorda söylemedi bu salı soracam artık.. ama bana çift gibi geliyor çünkü aralarında baya boşluk var uzaklar birbirlerine yakın değiller yani ama bilmiyorum bakalım sorucaz ama Allah biliyor ya bi kız bi erkek istiyorum inşlh gönlüme göre olur tabi öncelik sağlıklı olsunlar
Herkede merhaba
Dr a kontrolumuz bugundu cok sukur hersey yolunda ve bi oglum olucagi kesinlesti bacak arasinda kordon vardi biraz ugrastik emin olmak icin doppler filanda bakti dr ve kesinlesti ultrasonu iyi oldugu icin guveniyorum bu arada 3 boyutlu mu 4 boyutlu mu ondanda baktik kocaman olmus
Darisi isteyenlerin basina insan kucucuk bi seye nasil boyle asik oluyor bilmem
Ask bu gercekten bugune ladar yasanan hicbisey onu yerini tutamaz tabii kocisim o hivbiseyden degil iyiki var ki bi bebegimiz oluyor:))süper bi haber bumaşallah oğluna
aşk bu işte
ya canm tek yumurtamı çift yumurtamı ben safım onu sormadım hiç de aklıma gelmedi doktorda söylemedi bu salı soracam artık.. ama bana çift gibi geliyor çünkü aralarında baya boşluk var uzaklar birbirlerine yakın değiller yani ama bilmiyorum bakalım sorucaz ama Allah biliyor ya bi kız bi erkek istiyorum inşlh gönlüme göre olur tabi öncelik sağlıklı olsunlar[/QUOTE
anlasiliyordur o dr a sor bakalim evet degisik olsa super olur ama herturlu canlari saolsun yerr teyzesi onlariii
Saol canim darisi basina sende ogren dahada heycanlaniyor insan ogrenincecanım çift yumurtaysa ohhhhh ne güzel bi kızın bi oğlun olucakkkk sağlıklı ve hayrlın evlat olsunlarrrrrr
canım gözün aydınnnn oğluşun olucakkkkkk analı babalı büyütürsün inşallahhhhhhhhhhhh
Eger tecrubeli bi dr ve iyi bi ultrasonu varsa ikili test zamani az cok tahmin yurutur benim ki o zamanda soylemisti inanmamistim ama
benim yeni favori arabam joie aire
e bebekte satılıyor ve sadece 4 kilocuk
üstüne ana kucağı takılıp travel de oluyor
süper süper
ıslak mendil saf pamuk su huggies yenidoğan da var
fiyatı da daha ekonomik hem
küveti ben kullandım ya hala da kullanıyorum bende mi tuhaflık var
Ask bu gercekten bugune ladar yasanan hicbisey onu yerini tutamaz tabii kocisim o hivbiseyden degil iyiki var ki bi bebegimiz oluyor:))
ya canm tek yumurtamı çift yumurtamı ben safım onu sormadım hiç de aklıma gelmedi doktorda söylemedi bu salı soracam artık.. ama bana çift gibi geliyor çünkü aralarında baya boşluk var uzaklar birbirlerine yakın değiller yani ama bilmiyorum bakalım sorucaz ama Allah biliyor ya bi kız bi erkek istiyorum inşlh gönlüme göre olur tabi öncelik sağlıklı olsunlar[/QUOTE
anlasiliyordur o dr a sor bakalim evet degisik olsa super olur ama herturlu canlari saolsun yerr teyzesi onlariii
Saol canim darisi basina sende ogren dahada heycanlaniyor insan ogrenince
Eger tecrubeli bi dr ve iyi bi ultrasonu varsa ikili test zamani az cok tahmin yurutur benim ki o zamanda soylemisti inanmamistim ama
insallah canım çok merak ediyorumm cinsiyetinii canım sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsunnnnnnn çok güzel bi duygu demiii allah herkese bu duyguyu yaşatsınnnnnnnnnnnn
canımm iyiler sanırım yani ben kendimi iyi hissediyorum salı günü daoktor randovümuz var sabırsızlıkla bekliyorum yavrularımı görmek için
senin kkuzucuk napıyor az kaldı senin doğuma zaman çabuk geçiyor sağlıkla doğsun hepimizin yavruları
Tunaydinnn
Lovely canim boyle yazmaniz iyi oluyor akliniza geldikce ekleyin mesela abatmayin derken ne kadar gerekiyor hani az cok sayi versen mesela su kadar tulum yeter pijama su kadar olsun gibi benim ki kis bebegi olucak nasil giydirmeliyim onuda hic bilmiyorum bebekler cok usur diyorlar ama
Canimm elleeine saglik cok guzel anlatmissin ben icine bi tane kisa kollu ustune tulum yeter saniyordum oyle degilmis iyi oldu ogrendigim cok saol
Evet canim ogrendim heycanim yatisir derken dahada artti simdi ona bicir bicir seyler alasim varperi cınsıyetı ögrenmıssın oğlun oluyormuş canım
öptüm ıkınızıde
Bugün internet ara ara kopuyor..
Perim oğluşun olucakmış
Sağlıkla gelsin inşallah annesinin kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?