Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

süper bi haber bu maşallah oğluna
aşk bu işte

ya canm tek yumurtamı çift yumurtamı ben safım onu sormadım hiç de aklıma gelmedi doktorda söylemedi bu salı soracam artık.. ama bana çift gibi geliyor çünkü aralarında baya boşluk var uzaklar birbirlerine yakın değiller yani ama bilmiyorum bakalım sorucaz ama Allah biliyor ya bi kız bi erkek istiyorum inşlh gönlüme göre olur tabi öncelik sağlıklı olsunlar

canım çift yumurtaysa ohhhhh ne güzel bi kızın bi oğlun olucakkkk sağlıklı ve hayrlın evlat olsunlarrrrrr

canım gözün aydınnnn oğluşun olucakkkkkk analı babalı büyütürsün inşallahhhhhhhhhhhh

süper bi haber bu maşallah oğluna
aşk bu işte
Ask bu gercekten bugune ladar yasanan hicbisey onu yerini tutamaz tabii kocisim o hivbiseyden degil iyiki var ki bi bebegimiz oluyor:))

küvetten bende çok memnunum fileli kullanıyorum aradada içine polar battaniye koyup filesiz kullanıyorum.

Kızlar bence giyim alışverişini ilk 0-3 aylık olanları abrtmamak lazım 3 ay hemen geçiveriyor ve bebişler çok hızlı büyüyorlar.
Bende heves ettim çok şey aldım hepsinide küçük almışım giydirmeye sıra gelmeden pıt diye küçüldüler.

ayy gerçekten 30 oluverdik birden, ama hamilelik döneminin de güzelliği ayrı..Rabbim her isteyene versin..bize de sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin..

slmmmmmm
perim hayırlı olsun maşallah kuzuna
roses başlarda banada zmn geçmiyordu bu arada bnm eşimde tek yumurta ikizi

bugün bizim yıldönümümüzzzzzzzzzz ve sonunda bebeğimizle giriyoruz yıldönümümüze
ne kadar şükretsek az seneyede 3 kişi kutlıycaz
eşimin iş yerine çicek gönderdim bakalım aldımı
akşamda perinatalog var kızımımıda görcez

kızlar ya nolur yardım edin kafayı yiycem... bebeğim sürekli göz kapaklarında ve şimdi altında da kırmızı isilik gibi şeyler var ve kaşıntıdan ölüyor. gözünü çıkaracak. o sürekli var ve bir de arada bir kulağının arkası şöyle bir minik isilik gibi çıkıyor alerji mi artık ne bilmiyorum o da kaşınıyor. hadi o alerji diyelim. peki bu gözleri beni düşündürüyor. şimdi içimden küfürler ettiğim çocuk dr.u na götürüyorum götürüyorum gözünün içine ışıkla bakıyor birşey yok diyor e be adam ben sana gözünde mi var dedim göz kapakları diyorum. cildiyeye götür diyor. cildiyeye götürdüm. adam ışıkla baktı :) yine... kem küm etti hiçbirşey anlamadım hametan verdi e gözüne kaçarsa dedim ha kaçırmıcan dedi. hey allahım sürmedim ben de çünkü arka kulağında denedim geçirmedi orayı. gözüne nasıl sürerim ovalıyor zaten sürekli bulaşır içine mazallah... tekrar çocuk dr. una götürdüm özele bu sefer o da dedi daha küçük ilaç veremem hele 6 7 aylık olsun görüşelim. offfffffffffffffffff.... bursadayım. adam gibi bir dr. yok mu? egzema olabilir mi allah korusun... nolur egzema olanlar bir söyleyiversin bu egzema olabilir mi... başka hiçbir yerinde yok ve 2-3 aydır böyle..

Tunaydinnn

Lovely canim boyle yazmaniz iyi oluyor akliniza geldikce ekleyin mesela abatmayin derken ne kadar gerekiyor hani az cok sayi versen mesela su kadar tulum yeter pijama su kadar olsun gibi benim ki kis bebegi olucak nasil giydirmeliyim onuda hic bilmiyorum bebekler cok usur diyorlar ama

Hilos nice muylu yillariniznolsun prensesinizle en guzel hediyede bugun onu gormek olucaktir

Kuzii tahmin etmek cok zor zaten biz ne desek icin rahat etmez bence iyi bir cildiye dr u bulup gotur ben olsam oyle yapatdim devamli gittigi cocuk dr uda pek iyi degil sanirim onunda iyisini bulsan iyi olur insallah cok onemli bisey degildir kasinti onu cok rahatsiz ediyordur kiyamam yaa:26:

Ben ilk doğduğunda tulumları çok rahat kullandım alt üst takım çok almıştım ama iki kat üst üste giydirdiğim için iki tane lastik aynı yere gelip belini acıtır diye kıyamadım hep tulum giydirdim.
Kübra mart sonu doğdu bahar bebeği olmasına rağmen ben uzun süre alttan ince bir pijama giydiriyordum üsttende bir tane çıtçıtlı atlet üzerine zıbın üzerinede tulumunu giydiriyordum ben böyle 1.5 ay kadar kullandım çok rahat oldu.

Bak fotoğraflarla anlatmak gerekirse şunları giydiriyordum üst üste.
içten bir çıtçıtlı

üzerine zıbın

Alttan bir çorap ve ince patikli alt

içi böyle giydirsen yeter üzerinede
istersen bir takım

yada böyle bir tulum giydirebilirsin.

şapka eldiven birde ince penye battaniye ile sardımmı tamma al san kış bebesiii

Bu fotoğrafta gördüklerinden 5 er tane alsan yeter bence sıksık yıkar kullanırsın zaten çok çabuk küçülecek sonra ihtiyaca göre alırsın.

Son düzenleme:
Canimm elleeine saglik cok guzel anlatmissin ben icine bi tane kisa kollu ustune tulum yeter saniyordum oyle degilmis iyi oldu ogrendigim cok saol

Canimm elleeine saglik cok guzel anlatmissin ben icine bi tane kisa kollu ustune tulum yeter saniyordum oyle degilmis iyi oldu ogrendigim cok saol

Bence yetmez öyle bizim ev sıcak oluyor ama ben yinede üç kat üst giydirdim iki katta alt.
Sonra havaların durumuna göre üstten sadece çıtçıtlı atlet ve uzun kolu giydirmeye başalrsın iyice ısınıncada alttaki iç pijamayıda giydirmezsin.

Ben şuan bile kübraya hep içten bir kolsuz atlet üzerinede tişört giydiriyorum hiç tek katçıtçıtlı zıbınla durmadı gazlı karnı ağrır diye korkuyorum.

Birde penye bebek patikleri çok kullanışlı oluyor patikli altların boyları uzun gelirse paçaları uzayıp gitmesin diye giydirebiliyorsun hemde ayakları sıcak oluyor

Son düzenleme:
peri cınsıyetı ögrenmıssın oğlun oluyormuş canım
öptüm ıkınızıde

buarada moon ne zamandır gırmıyor
haberı olan varmı merak ettımde
tatıle falan mı gıttı bısey sölemısmıydı????

Bugün internet ara ara kopuyor..

Perim oğluşun olucakmış
Sağlıkla gelsin inşallah annesinin kucağına

[QUOTde E=lovely17k;31241902]Bence yetmez öyle bizim ev sıcak oluyor ama ben yinede üç kat üst giydirdim iki katta alt.
Sonra havaların durumuna göre üstten sadece çıtçıtlı atlet ve uzun kolu giydirmeye başalrsın iyice ısınıncada alttaki iç pijamayıda giydirmezsin.

Ben şuan bile kübraya hep içten bir kolsuz atlet üzerinede tişört giydiriyorum hiç tek katçıtçıtlı zıbınla durmadı gazlı karnı ağrır diye korkuyorum.

Birde penye bebek patikleri çok kullanışlı oluyor patikli altların boyları uzun gelirse paçaları uzayıp gitmesin diye giydirebiliyorsun hemde ayakları sıcak oluyor

Eki Görüntüle 759581 [/QUOTE]
Ayy bunlardan gordum cok sirin oluyorlar bitane aliyim bende bebegime sicak sicak giyerr ayy kis gelsin bebisim gelsin
Saol Lovelym cok iyi oldu bunlari yazdigin kizini ve seni opuyorum
peri cınsıyetı ögrenmıssın oğlun oluyormuş canım
öptüm ıkınızıde
Evet canim ogrendim heycanim yatisir derken dahada artti simdi ona bicir bicir seyler alasim var
Benimsenin gibi yaramaz bi oglusum olucak insallah

kızlrrrrrrrr
biz geldik herşey yolunda gitti çok şükür
çok mutluyum,bagırsaklardaki parlaklık azalmış
direnç normale yakına dönmüş,ve kalbinde de hiç bişey yok dedi
böyle içim içime sıgmıyor boyu kilosuda iyi
prensesin yüzünüde çok net gördük hala inanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…