Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım oğluşun oluyormuş çok sevindim Allah hayırlı sağlıklı evlat olmasını nasip etsin.Bu patikle çok kullanışlı oluyor ama en az 3 tane al bence.renkli renkli giydirirsin.

Birde aklıma gelmişken yazayım çorapları çok dikkatli seçmek gerekiyor ben en az 30 çift çorap almışım ama hiçbirini giyemedi hepsinin lastikleri ayak bileğine iz yaptı sonra yeniden dikkat ederek aldım.

Canım çok sevndim herşeyin yolund aolmasına ayy cinsiyetler belli oldu hee bir prenses dahamı geliyor

Gözün aydın hilalcim maşallah prensese

Arkadaşlar aranızda adetinin geciktiği ilk günlerde idrar testi- olup sonradan gebe olduğunu öğrenen var mı bugün adetim gecikeli 2 gün oldu ve idrar testi- çok üzgünüm kan testi yaptırmaya da cesaretim yok

ay böyle içim içime sıgmıyor çok sagolun kızlar
kucagıma aldıgım günleri hayal ediyorum
hala inanamıyorum bu günleri gördüğüme
rabbim herkese nasipt etsin

merhaba cnm bnm daha öncekinde adetim 1 gün geçti test negatifti
3.gün sabah idrarıyla tekrarlayınca silik pozitifi görmüştüm
biliyorum zor ama 1-2 daha bekleyip tekrarla

Merhaba arkadaslar size sirayla yapdigim ovu testlerini gostermek istiiyorum.lutfen beni aydinlatin kafam cok karisti.biz testim koyulasdigi andan itibaren calismaya basladik ve test solgunlasdigi gun sonuncu yakinlik oldu sonra zaten solgun artik dollenme ihtimali bitmis die burakdik,fakat ben arasdiirirken okudumki ikinci cizgi koyulasdiginda henuz catlama olmamis,24saat sonra olacak die..yani anlayacagiiz ben asil cift cizgi koulasdikdam sonra calisma yapmaliydim.ama tam tersi koyu oldugunda calisma yapdik ertesi soldu die burakdik..benmi yalnis anladim yoksa hakkaten solgunlasdiginda i asil olan vakitdi???lutfen cevaplayinnn

hilalcim gözün aydınnnnn kızının iyi olmasına çok sevindimmm

cnm bak

lh sari cizgi, en yuksege ciktiktan sonra oluyor yumurtlama.

hilalcim bebeginin iyi olmasina cok ama cok sevindim, ins Allahim bizler de guzel haberlerle geliriz. pazartesi gidices doktroa az kaldi, hem merak ediyorum hem korkuyorum, Allahim ins iyidir, buyumustur... amin...

lovely cim ne guel aciklamissin canim, bizim burda bi arkadas vardi, aralik ta dogdu bebegi, evin ici sicak oldugu icin sadece tek tulum giydiriyordu bebegine, ve ustunu bile ortmuyordu terliyor diye, bebegi o kadar cok agliyodu ki gazdan. burda amerikalilar cok cok az giydiriolar bebekleri millet de onlara ozeniyor..

iyi akşamlar hilal canım meleğinin ve senin adına çok sevindim rabbim tammına erdirsin inşallah seninkini ve tüm gebelerinkini

süppperrrr bir haber buu çok sevindim çookk çok şükürr Allahıma

Canimm elleeine saglik cok guzel anlatmissin ben icine bi tane kisa kollu ustune tulum yeter saniyordum oyle degilmis iyi oldu ogrendigim cok saol

dayanamadım yazıcam cnm bebegi cok sıkmaya gerek yok ya sonra da isilik pişik oluyolar yazık
emir eylül doğumlu ben o günden beri senin dediğin gibi giydirdim kışın da artı olarak bi yelek cook şükür fazla da hasta olmamıştır kalın giymye alışırsa bi kat cıkarsan üşüyüp hasta olacak

benim ruhum daralıyo kat kat giydirilen bebekleri görünce

Canimm cok sevindim kocaman bir masallah size
Evet canim insallah bir oglusum oluyor insallah saglicakla kavusuruz yavrumuza
Tamam bu patiklerden alicam corap konusundada haklisin ben bikactane aldim ama lastigi var sikicak gibi anlamistim zaten bidaha alirken onada dikkat edicem
iyi akşamlar hilal canım meleğinin ve senin adına çok sevindim rabbim tammına erdirsin inşallah seninkini ve tüm gebelerinkini
Eminem sen ozleniyorsun biliyorsun dimii

Vee gunaydin sessiz topik
Simdi agustosun 12 si nasil gelicek taa o zaman randevumuz:26:

Ama yeni dogdugunda cok soguga denk gelicek ozellikle o donemde usutmem ama sobradan alistirmaya calisirim artik ellerini ayaklarini yoklayip anlicaz usudumu bunaldi mi birde bizim salonumuz cok buyuk oturma odamiz ust katta normalde salon cok isinmiyor diye ust kata cikardik ama bebek gelince bu kis salonu kullanicaz insallah isitabiliriz bide bu var :26:

deryacım beni merak etmişsin tatlım iyiyz biz fırsatım olmadı yazmaya okuyorum bazen bu ara fatihleuğraşıyorum 4 dişi çıktı,baktım kolunda beyaz bir leke vardı dr üstün körü bakı vitiligo dedi moralim bozuk cildiyeciye götürcem ışıkla bakılması gerekiyormuş eşimin dr arkadaşına sorduk hemen anlaşılmaz dedi inşallah temiz çıkar.senin oğluşun sonuçlarıda temiz çıkmış maşallah .

ferdacım oğlun karizma maşallah çok tatlı çokkkkkkkkkkkk

bende oğlumu kışın çıtçıtlı badi,altına ince ayaklı pijama,üstüne bir takım kıyafet yelek giydirdim.artı kız çocuları erkeklere göre sıcağı daha çok sever.o yüzdenerkek bebişler pek sıcak sevmez ateşliler:) bubuda göz önünde blundurmak lazım asıl terleyince hasta oluyorlar

Son düzenleme:

evt seninki kışa geliyo bi kat fazla olabilir
büyük yeri ısıtmak zor oluyo evt
ama bebek bakımında en önemli kural telaş yapmayacaksın

cnm el ayak değil ense sıcaklığı önemli olan ensesi sıcaksa üşümez.zaten doğunca hemen annelik içgüdüsyle çözüyorsoun olayı dr dediği sen ne giyiyiyorsan birkat fazlasını giydir

cnm el ayak değil ense sıcaklığı önemli olan ensesi sıcaksa üşümez.zaten doğunca hemen annelik içgüdüsyle çözüyorsoun olayı dr dediği sen ne giyiyiyorsan birkat fazlasını giydir

aynen katılıyorummm moonuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…