Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hilalcim hoşgeliyor prenses nazlıcanımız

Moonum değildir belki de o rahatsızlık.. İnşallah değildir..
Ama öyle teşhislense bile üzülme nolur.. Ben okudum az önce deri renginde açılma oluyormuş..Tedavi de edilebiliyormuş..
Allah şifasız dert vermesin inşallah..

Allah anali babali buyutsun cnm

Megim inşallah bizimde temmenimiz o oyle olsa bile inşallah yayilmaz

moon canım bencede degıldır
inşallah temız çıkar
cıldıyecıyede götür sakın 1 doktorla kalma canım

benım oglusunda gıdığında vardı beyazlama ve buyuyorduda cok kafaya takmıştım doktora göturmedımde gectı kendılıgınden
bebeklerde her sey çıkıp gecıyor bır arada kırmızı lekeler çıkıyordu yıne göturmedım doktora onlarda gectı
fatıhınkıde önemsız bısey olsun ınsallah

cnm el ayak değil ense sıcaklığı önemli olan ensesi sıcaksa üşümez.zaten doğunca hemen annelik içgüdüsyle çözüyorsoun olayı dr dediği sen ne giyiyiyorsan birkat fazlasını giydir
Aa bu bilmedigim biseydi saol canim ogrendim
Bu arada oglun icin olumlu dusunuyorum soyle isinin eri bir dr bul Allahin izniyle oyle bisey yoktur insallah

evt seninki kışa geliyo bi kat fazla olabilir
büyük yeri ısıtmak zor oluyo evt
ama bebek bakımında en önemli kural telaş yapmayacaksın
Normalde cook serin kanli bir insanim hamileligimi bile oldukca rahat gecirmeye bakiyorum insallah sakin bi annede olurum dicem ama soz konusu kendi kucucuk ama buyuk askim olunca ne olucak bilmem

Kizlar su hamilelik belirtisi sayilan kasik agrisi varya o gec olsada bendede olmaya basladi galiba arada boyle yumurtaliklarimdan asagi bi agri olup geciyor normal biseydir dimi bebegim mi buyuyor insallah

ay böyle içim içime sıgmıyor çok sagolun kızlar
kucagıma aldıgım günleri hayal ediyorum
hala inanamıyorum bu günleri gördüğüme
rabbim herkese nasipt etsin

Canım bence garanti olması için çift çizgi çıkar çıkmaz başlayın çalışmalara soluklaşa kadra deavm adete bir hafta kala bırakırsınıza çalışmları böylesi daha garanti değilmi.
Benim kızım belkide çok üşüyordu bilmiyorumki ama ben tek kat giydiremedim nisan ayı bile çok soğuk geçti bu yıl ve şuandada dediğim gibi bir çıtçıtlı badi üzerinede bir tişört ve altınada şorta yada eşofman giydiriyorum ama hiç terlemiyor.Bbelkide ben sıcağa fazla alıştırdım hep korktum üşütecek diye ben kendim sabah kalktığımda üşürsem onada pijama giydiriyorum terliyorsam onada şortlu kısa tulum giydiriyorum.

Uzun bi aradan sonra herkese selamm

Tatildeydik yeni döndük, toparlan diyene kadar anca girebildim,
hamiş listesine baktım hemen, kocaman Maşallah
Darısı isteyen arkadaşların başına inşallah

Kızlar merhaba,
Cumartesi günü doktora gittim, sata göre 5+6 yım bugün, ama yine de cumartesi günü keseyi göremedik.
Doktorum tekrar kan istedi, beta hcg 3710,30, progesteron 16,6...
Değer yüksek ama çarşamba tekrar bakalım dedi.
Ama progesteronun sağlıklı bir gebelikte 25 ve üzeri olması gerektiğini okumuştum doktor sitesinde.
Sizlerde de progesterona bakılmış mıydı hiç?

merhaba deryacım eger karından baktırdıysan henüz görülmeyebilir
hatta alttanda henüz bazı doktorlar göremeyebilir
değerin git gide katlancak bir dahaki gitttiğinde inş.görceksin merak etme
bnmde progestan 14 gibi bişey çıkmıştı progestan fitil ve iğne kullandım
fitili hala kullanıyorum sende doktoruna sorarsın hem rahmi güçlendiriyor
bi zararı yok

Hilalllllllll Allah senden razı olsun, nasıl içime su serptin anlatamam
Karından baktı, göremeyince ben vajinal baksanız sakıncası var mı dedim, yok ama önce bi kan değerlerine bakalım dedi.
Neden vajinal bakmak istemedi anlamadım, halbuki ben razıydım bakmasına :26:
Çarşamba çağırdı ama beklemey tahammülüm yok, acaba bugün gitsem mi diyorum, ama daha erken deyip bugün de göremezsek daha çok moralim bozulur

cnm bazı doktorlar ilk zamanlar karından bakmayı tercih ediyorlar
tercih meselesi yani çok takılma bakmış kan değerin sağlıklı yükseliyor
nasıl olsa bikaç gün sonra bakarız diye düşünmüştür
bekle sen çarşambayı bol bol ya varis çek

çok sağol Hilalcim Allah razı olsun, rahatlattın beni
Peki neden düşükmüş senin progesteronun, bişi dedi mi doktor?

kızlar merhaba sonunda oto koltuğumu aldım. bebekhouse diye bir site ilk kez birşey aldım ama 1 günde geldi en uygun orda buldum 0-18 kg chicco proxima 212 tl ye aldım.

ferda, joie aire sende mi vardı, burdan duyup gidip inceledim dün ebebekte..

ve aldım hem de anakucağıyla..(hafifliğine bayıldım, maclarenden bile hafifti, ayrıca fiyatı da çok uygun)

ancak cevaplayabilirsen kafamda bir iki soru var:

biri kumaş kalitesi, çinde üretilmiş olması dolayısıyla, biraz da sentetik gibi bebeği rahatsız eder mi?

ikincisi: dayanıklı mı, bir kaç ayda elimizde patlar mı?:26:

1 hafta değişim süresi varmış, çok hoşuma giderek aldım ama:26:

kırmızı aldım ayrıca, erkeğe de yakıştığını düşünüyorum

selam kizlar nasilsiniz? biz bugun bebisimi gorduk dr randevumuz vardi :) buyumus 24.1 mm omus canim beniiim...
elleri kollari var, hareket ettriyo dedi doktro ama ben tama goremedim. haftaya yeni doktroa gecices orda bi da ultrason yaparlar belkim cok farkli bi duyguymus yaa.. icimdeki minicik bi seyi bu kadar ck sevmek ve ozlemek...

çok sağol Hilalcim Allah razı olsun, rahatlattın beni
Peki neden düşükmüş senin progesteronun, bişi dedi mi doktor?

cnm gündüz şarjım bitti yazamadım
bnm doktor düşük demedi yaptırdıgım yerdeki degerleri tam
hatırlamıyorum ama 5-28 arası olabilir
ben daha önce düşük yaptıgım için
önemlem amaçlı verdi progestanı ama dedim ya bi zararı yok
rahmi güçlendirip bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş
seninki eksik olsa doktorun söylerdi bence senin değerinde normal
öbür türlü olsa bile çözümü var

beyaz kelebeğim maşşallah size insan inanamıyor 10..haftaya geldiğinde
bende çok şaşırmıştım kıpır kıpır bebek

Topik cok sessiz kaldi
Bu yaz beni cok zorluyor arkadarlar avuclarimin icinden ates fiskiriyor normaldir diye dusunuyorum :26:
Yaa benim karnim baya baya belli oluyor artik biraz erken biliyorum ama napalim galiba son zamanlarda oldukca sisicek
Kizlar tekmeleri ne zaman hissettiniz ??? Yakin midir uzak midir merak ediyorum ve tabii cok istiyorum sanirim hareket edince orda oldugunu hissetmek beni rahatlaticak simdi hep aklim onda

Beyazkelebek sen ne ara 10 haftalik oldun eger yapilicaksa ikilitest icin gittiginde kocaman bi bebek gorucen orda 12 hafta civarisenin bebis erkek mi acaba ici den oyke gecti hayirlisi insallah :44:

Hiloss napiyor senin prensesyirim onuuu

Derya insallah bidahaki randevuda tum endiselerinden kurtulursun

günaydın kızlar
bugün doktor randovumuz var aslında ben dayanamadım dün akşam gittik benim doktor yoktu nöbetçi başka doktor vardı neyse dedik yinede olsun girdik içeri kalp atışlarını dinlicektik dedik doktor demesinmi alttan bakıcam diye bende karından baksanız dedim yok dedi alttan duyulur ancak dedi sinir oldum baktırmadım neyse ben bugün kendi doktoruma randovuma gideyim en iyisi karındanda bakılıyor yani dimi kızlar duyulurmu o şekilde sizce benim doktorda demesin alttan diye gerçi o 8. haftadan sora bakıyorum ben demişti yani karındanda duyulur dimi kalp atışları

olsun canım
doktorumla daha yüzyüze görüşemedim, yarın randevum bakalım o ne diyecek. ben de sabırsızlıkla zaman geçirmeye uğraşıyorum:18:
Ben tanınmış bir kadın doğum doktorunun bi makalesinde; dışarıdan alınan sentetik progestan ilaçlarının bebekte ilerleyen zamanlarda bazı sorunlara sebep olduğunu, ve olabilecek düşüğe progestanın hiç bir faydasının olmadığını okumuştum. İnşallah doğru değildir :26:

inşallah canım, randevum yarın. Hayırlısıyla gidip güzel şeyler duysam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…