Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

benm hep karından bakıldı tatlım, kalp atışını şuan sadece görüyosuun yanlış hatırlamadıysam, daha sonra sesiini duyuyosunyada benm önceki dr un cihazı ii değildi

bende ilk kalp atışlarını alttan bakarak dinlemiştim ama leklenme oluyo diye gitmiştim
rahatsız oluyısan karından da duyulur artık

Gunaydin tatlim en guzel gunun olsun onlarin kalbini duyarsin insallah bugun
Ben 4+5te kesesini 6+2 de kalp atisini dinledim karindan ikiside ama eger kese gorunmese yada kalp atisi duyulmasa benim dr umda alttan bakicakti ve ben kesinlikle kabul etmicek bi kacgun daha beklemeyi tercih edicektim zarari var mi yok ama istemezdim iste
Bu arada benim dr umun ultrason cihazi cok cok iyi o zaman sanli oldugum icin erken duydum zannediyordu ama saniri cihazdan cunki simdi bebegimin ultrasonuyla ayni hafta baska birinin ultrasonuna bakiyorum arada daglar kadar fark var ben kucuk adami her ayrintisiyla guruyorum
Eger duyulmazsa moralini bozma sakin daha erken olabilir

Kizlar bu arada benim karnimin altinda egilip kalkinca bi agri oluyor belime dogru bu normal midir
Dun gece sordum yine soruyorum tekmeler ne zaman baslar o gunlerede gelelim insallah

cnm benm tekmeler 18 de filan ufak anlamlandıramadığım kıpırdanmalar şeklindeydi, 20 de filan anlaşılır olmuştu, şimdi ise 2 gündür tam bi bebek taşıdığımı hissettiriyo yavrum maşallah az kalmış senn de..ama herkesin farklı oluyo..fekat 12 de duydum diyenler bence gazı bebek sanıyobeni sinir ediolardı cahil insanlar, daha 12 haftalıkken "aa duymadın mı daha, ben 12 haftalıkken oo hooo" diolardı..bunu diyen de en son çocuğunu doğuralı 30 sene olmuş, ayy sinirlendim..ağzı olan konuşuyo..

benm hep karından bakıldı tatlım, kalp atışını şuan sadece görüyosuun yanlış hatırlamadıysam, daha sonra sesiini duyuyosunyada benm önceki dr un cihazı ii değildi
demkki bu doktorun cihazıda iyi değildi çünkü benim doktorum istemessen bakmam hiç alttan demişti
bende ilk kalp atışlarını alttan bakarak dinlemiştim ama leklenme oluyo diye gitmiştim
rahatsız oluyısan karından da duyulur artık
inşlh cnm karından baksın ve duyulsun artık

ewet canm zararı yok belki ama ben hiç sevmiyorum kasıyorum kendimi en azından 3 ayı atlatalım sonra baksada biraz daha rahat olurum şimdi bişe olucak diye kasıyorum artık duyalım kalp atışlarını yaa çok heyecanlıyım
canım senin tekmelerde başlar yakındır inşlhh duyarsın güzel anne

slm kızlar
deryacım bende okumuştum aynı makaleyi hatta dra alper mumcuya ait
ama işte bnm durumum farklı 2 defa düşük yapmıştım
senin bi durum olmadıgından kullanmanada gerek yoktur
bakalaım bugün doktorun ne diycek

perim bende 18 de çok net 2 defa kapıya vurulur gibi hissetmiştim
yok kelebek kanat çırpması yok balık kayması gibi şeyler hiç hissetmedim
seninde çok az kaldı olunca çok net ayırıcaksın merak etme

roses cnm için nasıl rahat etcekse öyle yap cnm bende alttan baktırdım
benimde başta kanamam vardı mecburdu orayada bakmaya açıkcası
doktoruma güvendiğim için tereddütte etmedim ama seni de anlıyorum
bir dahaki randevun ne zmn ?

Perim biliyorum insan cok sabırsızlanıyo benim 18 de baloncuk gibi bişi ler patlıyodu ama ben kuvvetli tekme beklediğim için onları bebekmi değilmi ayırt edememiştim 20 den sonra net bi şekilde ben burdayım dedi ve şu an karnımdan çıkıcak gibi vuruyo sıpa karnımın içi acıyo dalgalanıyo dışardan resmen çok şükür az kaldı sende görüceksin annesi
Canım hadi gözün aydın Rabbim sağlıkla kucaklarımızıda doldurur inş
Bence okadar kasma kendını canım doktor sakıncalı görse bakmaz ikiz oldugu içinde alttan daha ayrıntılı bakmak istıyebilir benim tüp bebek ve 11 hafta altan muayne oldum korkma lutfen rabbime emanetler

ozimmm cnm nasılsın
bizde bugün şeker yüklemesi yaptırdık umarım bişey çıkmaz
benim hala hiçbişeyim yooooook daha taşıncaz
çok bunalıyorum annemde alınganlık yapıyo kim hamile anlamadım ben yaaa

İyiyim çok şükür hilalcim ya napalım baya baya agırlaştım ben son zamanlara bırakma yanı benım şuan hiç halim yok ben zaten toplu alışveriş yapan bi tipim int. Cok aldım hepside güzel geldi eksiğim varmı bılmıyorum ama hiç halim yok şuara bıde nstde kasılman var yat dedi doktor korkuyorum inş vaktını saatını bekler kızçem dua edin şeker yuklende güzel cıkar inş hilalim cok sukur bu gunleri gördük inş sagsaglım sonuna varırız şekerden sonra bişi kalmıyo zaten

kızlar merhaba canım çoooookkk sıkkın ((((( bebeğimde atopik dermatit çıktı yani egzema... herşeye alerjisi olabilir. ama bulmak mesele... sürekli kulakları ensesini parçalıyor kıpkırmızı alerji... ((( napcamı şaşırdım bir yandan ek besinlere geçtik bugün bakalım daha da azarsa bir krem verdi kortizonlu çok azarsa sür dedi bir kere sürdüm bugün ama daha süremem kortizon çok zararlı. bir de bitkisel bioderm in abc ato diye bir temizleyici nemlendirici sütünü verdi. o fazla kar etmiyor. şampuanı da ondan aldık ama ilaç lazım o da çok zararlı. napsam bilmiyorum ki araştırdım 2 yaşından önce alerji testi yapmak sonuç vermiyormuş. ama bilmiyorum yaptırsam mı? evde ne gibi önlemler alsam deterjandan falan da olur. doğal nasıl birşey kullansam. zeytinyağı sabununu rendeleyip onu mu kullansam. gerçi ondan olduğu da kesin değil ama mümkün olduğunca doğal olacakmış.bnerden başlasaM ne yapsam bilemedim. offffffffffffffffffffff... içim daralıyor. allah başka dert vermesin...

slm kızlar
nasıl uyuyorum bi görseniz hep uyusam yani
hilalcim bugün randevumuz dayanamadım dün gitmiştik ordaki doktor alttan deyince vazgeçtik artık bugünki kendi doktorumun randevumuza gideriz inşlh alttan demez artık dersede napim mecbur bakılacak yeterki bebeklerim sağlıklı olsunlar

cnm bebeğin çamaşırlarına ne kullanıyordun doğal sabun rendesi olanlardan kullan bence
birde mustelanın alerjik bebeler için şampuanı kremi fln vardı eşimin yeğeni mevlütten sonra
kıpkırmızı olmuştu millet öptü tabi makyajlı makyajlı o ürünlerle 1 haftada geçmişti
bide bnm bildiğim egzamada kuru bırakmıycaksın nemlendirceksin o bölgeyi
tez zamanda geçsin inş.

sorma cnm ya zmn nasıl da geçiyor bende hala inanamıyorum herkes ev derdinde bense bebeğimin derdindeyim
taşınmaymış evin şu eksiği bu eksiği umrumda değil ama daha kendi anneme anlatamıyorumki
yat cnm sende dikkat et nasıl olsa biz yatmaya alışığız aylarca yattık doğsunlar hele seneye yaza hep sürtcez bebelerle

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel rosseum,bide kendini kasma bakılırken

Kizlar cevap veediginiz icin cok saolun
Yanii anladim ki 18. Haftada biseyler olmaya basliyor amaa asil 20. Hafta heralde o zaman hissedicem tam olarak
Ozimm nasil hevesle bekliyorum bi bilsen ama ben arada tekmelesin ben iyiyim desin diye istiyorum en cok
Insallah saglikla gelirim bende o gunleee sonrada hoop kucagimaa

Arkadasim 37. Haftasindaydi oglu surpriz yapti ve bu sabah itibariyle dogdu az once geldim onu gormeye gitmistim bebisi cook tatliydi masallah

Rosss hadi yaa niye gec gidiyorsun sen dr a yaa teyzesi merak etti onlari gelde haber ver

Kuzi cok gecmis olsun insallah gecer hemencik :26:

kızlar büyük bir hayal kırıklığı ile döndüm hastaneden bebek bitaneymiş benim salak doktor bugünde yoktu başka doktora girdik resmen 1 tane çıktı bebeğim güya özel hastane ultrasyon cihazları çok kötü doktor kendi ağzıyla dedi kalp atışları dedim radyolojiye girdim ordan daha net görüntü ve kalp atışı duyuluyormuş kalp atışları var dedi ama ses yok gibiydi daha erken olabilir dedi şaka gibi ya Allahım ne yapacağımı şaşırdım

Son düzenleme:

Canim hayal kirikligina ugramakta haklisin ama uzme kendinide bebeginide cok sukur kalp atislari baslamis duymamais olman sorun degil cihazdan kaynakli birdahakine daha buyudugu icin dinlersin
Fakat ben sok oldum boyle bir yanlisligin olabilmesine bence yarin baskabiyere git seni rahaaticak bi dr bul eger imkanin varsa tabi

çok şükür başladığını söyledi ama bi kaç kez attı kalbi kalkıp iniyordu bu kalbinin attığını gösterir dedi ama bebeği tam olarak göremedik normalmi yani kese büyümüştü ama içinde bebek tam görünmedi yada ben bişe anlamadım şuan sata göre 7 haftalık ama aslında 5 yada 6 haftallığım aslında doktora bunu söyledim ewet oda var dedi sonuçta ben adet günümdemi hamile kaldım
ikiz konusunda ondan eminiz nerdeyse 10 dk baktı tekti ama hastaneyi değiştirecem kararlıyım

Son düzenleme:

Evet canim bu haftanda zaten tam net gorulmez o konuda icin rahat olsun zaten cihazlarida iyi degil kalp atisi baslamis tamamdir zaten goruntu olarak yanip sonuyor gibi huzursuz olma sakin bence hersey yolunda onemli olan kalp atisiydi bencede hastaneyi degistir olay biraz tatsiz
Allah rahatlik versin iyi geceler

rossuem öncelikle tabi sağlıklı evlat olsun da ikiz tek çok takılma derim..

fekat ümitlendirmek gibi olmasın ama senn kan değerin hakkaten çok yüksekti..:26:

benm ikizleri olan arkadaşım 3.aya öğrendi ikiz beklediğini ve çok iyi bir hastaneye gitmesine rağmen..

bebişlerin biri diğerinin arkasındymış görünmemiş sıpam

içine sinen referanslı bi dr bul ve ona git derim

ewt canım sağlıklı olsunda ona bende takılmıyorum ben o ikiz meselesini atlattım zaten
ama ben bebek iyimi değilmi ordayım ilk önce doktor kendi ultrasyonuyla baktı kesenin içinde beyaz mercimek gibi bebek göründü kaplp atışıda görüldü ama duylmadı sonra ben endişe edince doktor için rahatlasın seni radyoloojiye alalım dedim birde ordan bakılsın dedi ordaki görüntü daha netti kese iki hafta öncesine göre büyümüştü kalp atışları yine görüldü ama net duyulmadı
tek istediğim sağlıklı olsun doktor 3 gün sora tekrar gel dedi bakalım ama oraya gitmicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…