Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Merhaba ben birşey soracaktım yaşım 22 geçen ay pco olduğumu öğrendim ve internete araştırırken ovulasyon testini öğrendim ve aldım dün adetin 12. günüydü ilk testimi yaptım ve C çizgisi koyuydu T çizgisi C ye göre çok az silikti şimdi benim yumurtlamam yaklaştı mı yoksa negatif mi koyuluk oranına göre mi anlıyoruz ???

Bir de koyu olduğu hergün ilişkiye mi girmek gerekiyor

Son düzenleme:

Her gün aynı saatte testi yapmaya özen gösterin..
testi yapmadan önce;
Son 4 saat tuvalete çıkılmayacak,son 2 saat de sıvı alınmayacak..

2. çizgi de 1.si gibi kopkoyu olmalı yumurtlamayı haber vermesi için..
Yani her iki çizgi de koyu olmalı..
Bunu gördükten itibaren 36-48 saat içerisinde yumurta çatlayacak demek oluyor..
Yani yaniiii ya günaşırı ya da hergün halvet yapılmalı o hafta..

Hayırlısı hakkınızda

rosumm bencede başka bi yere daha gitmelisin bende anne bebk dergisinde
okudum bi kadın 5,5 aylıkken ayrıntılıda anca öğrenmiş ikiz oldugunu
bnm eşimde tek yumurta ikizi ya tabi o zmn ultrason fln yok annesi
dogumda öğrenmiş
sonuçta bebğinin kalp atışları varmış ve büyümüş geç döllenme olablir
bide bak ilk haftalarda bende çok korkuyordum kanamam fln olunca
yakındaki başka doktorada gitmiştim yanlış hatırlamıyorsam 8.haftaydı
hatta burayada yazmıştım bebek çok geride fln deyip moralimi bozmuştu
sonra kendi doktorum 12 haftaya kadar olur böyle şeyler bebek geridende gelse yakalar
takılma demişti öylede oldu ben boşuna üzülddüğümde kaldım
lütfen moralli ol demorolize olma bebğin için güçlü olmalısın

Rosess ne zaman gidicen canim dr a haber ver mutlaka
Hilalcim sevindim senin adina ayy darisi basima insallh bizimde cikmaz tabii insallah o haftalarada gekiriz biran once

Hilalcim sevindim senin adina ayy darisi basima insallh bizimde cikmaz tabii insallah o haftalarada gekiriz biran once

sagol perim darısı başınaaa,bende hala inanamıyorum
az mı konuştuk ne zmn gebe kalcaz die şimdi nelerden konuşuyoruz
çok büyük mucize seneyede bebişlerden bahsedicez inş.

selam kizlar, nasilsiniz?? ben iyiyim cok sukur bi tane bulanti hapina basladim 3 gundur, cok iyi geldi, doktor yazdi tabi.
onumuzdeki pazartesi yeni doktra gdces ins orda da her sey cok guzel gecer :)

biraz azalmaya basladi galiba mide bulantilarim yoksa bana mi oyle geliyor anlamadim, hapin da faydasi olmus olabilir,
onceden hic mutfaga giremiyordum 2 gundur bi seyler yapabiliyorum cok sukur, ise yariyorum ise yariyorum diye mutluluktan sarkilar soyluyorum. ins gectgi icindir daha 2 gun once bebegi gorduk ama insan yine de kotu bi sey olcak diye korkuyor.

hilal cim sekerin iyi cikmis cok sukur darisi basimiza o gunler bi gelsin de tabi..
rosess cim, cok da fazla uzulme canim ya, 1 olsun 2 olsun ins yeterki saglikli olsun de mi canim. ins hayirli haberlerini bekliyoruuuz.
diger kizceler nasillar ins herkes iyidir cok cok opuyorum!

evet canım bende vardı benim ikinci arabam bu baston puset niyetine aldım hafifliğinden ötürü
yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ben çok memnunum hiçbir sıkıntı olmadı değiştirme kalsın bence
bulabileceğin en hafif arabayı almışsın
kumaş kalitesine gelince hemen hemen bütün arabalrda naylon karışımlı aynı kumaştan kullanılıyor
benim önceki arabam alman markası hauck o da yaklaşık böyle
zaten ben oto koltuğu minderi aldım içine ondan kullanıyorum terletmesin diye
sen de alırsın olur biter

geçmiş olsun
dediğin gibi allah büyük dert vermesin
yeğenimde de var ve ona 7 aylıkken falan alerji testi yapıldı hacettepede bi prof tarafından ve doğru sonuç verdi alerjisi tespit edilebildi
sanırım yüzde güz doğru sonuç vermiyor ama temel alerjileri öğrenebilirsin süt yumurta gibi
ama kendin de bulabilirsin fakat zor zahmetli iş
yerinde olsam testi yaptırırdım

canım allah dert vermesin ha ikiz ha tek sağlıklı olsun inşallah
bebeği görememiş olman normal haftaya gittiğinde görürsün onu da ibş

benim şekerim çıkmadı çok şükür bu level da atlattık
hadi gözün aydın

sagol perim darısı başınaaa,bende hala inanamıyorum
az mı konuştuk ne zmn gebe kalcaz die şimdi nelerden konuşuyoruz
çok büyük mucize seneyede bebişlerden bahsedicez inş.
Ahh ahh gercekten oyle ve ben hala inanamiyorum desem
Bu arada Hilalcim alisverise baslayinca neyden ne kadar ne marka aldin yazarsan sevinirim malum senden iki ay sonra benimki gelicek insallah ikiside kis bebegi bana cok yardimci olmus olursun
Canim sevindim iyi olmaniza hep guzel dusun guzel olsun insallah
Bizde iyiyiz com sukur benin aklimda hep bebegimde keske tekmeler baslasada anlasak Allahin izniyle o gunleede gelir insallah

adetim 11 gün geçti kızlar her ay oldugu gibi gögüslerim de hassasiyetlik ve agrı var 4 5 gündür ... test yaptım negatif ... adet olacak gibi karnım kasıklarım agrıyo hatta oldum sanıyorum ama bişey yok hamile olabilirmiyim

çok teşekkür ederim Yani silik olması birşey ifade etmiyor

tamamdır cnm çok saolbenm de eve getirince daha bi hoşuma gitti

başka hastane buldum canm ora için çok iyi dediler yarın gidicez. aslında sata göre 7 haftalığım ama 5 yada 6 haftalığım ben aslında kalp atışı için normal bence sonuçta görüldü raporuda kalp atışı görüldü diye çıkardılar ama tam duyamadık ben oraya takıldım aslında bişeler duyuldu doktor dediki senin kalp atışlarında olabilir dedi falan filan işte kafamı karıştırdı ikiz konusunda olabilir de olmayabilirde ordada kafam başka bi karışık. doktor tek gebelik görüyorum dedi neyse başka hastaneyede gideyim bakalım onlar nedicek
haber veririm tabikide canm yarın gidecez inşlh hayırlı haberlerle gelirim
öyle canm allah başka dert vermesin bebeği gördük aslında kesenin içinde beyaz ufacıktı hatta kalp atışınıda gördük ama duyamadık
hayırlısı bakalım

Son düzenleme:
Merhaba kizlar nasilsiniz bakalim umuyorum herkes iyidir.

Roses canim senin hamis oldugunu duymamistim allah saglikli sihatli bebegini kucagina almayi naipetsin.

selam .54:.54:

Son düzenleme:
kızlar ben geldimmmmm bu kez güzel bir haberim var sizeeeee..

tüpüş bebeğim bana geldi hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Aysunum varya tırım tırım seni arıyorum ayy allahım çok şükür ya en son yazan seni görünce nası heycanlandım Allahıma sonsuz şükürler olsun canım nası sevindim anlatamam saglıkla gelsin inş kuzucuk

Aysunummmmm
Çok sevindim arkadaşım ya şükürler olsun Duygulandım çok

Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallahhh...
Canım Aysunum benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…