Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

süpperrrrrrrrrrrrrr masallah ya Allah tamamına erdirsin cok sevindim
canımmm çok teşekkür ederimmm çok sağol

ozimmmmmm canım çok şükür bugünüme çok teşekkür ederimm

megimmmmmmmmmmmmm

canım benim yaaa..inanamıyorum bu kez havai fişekler benim için mi

çok bekledim bu anı..çok sağol megimmmm

Aysunummmmm
Çok sevindim arkadaşım ya şükürler olsun Duygulandım çok

Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallahhh...
Canım Aysunum benimm

Hilal ütopya ve tavuklumakarna geçmiş olsun temennileriniz ve önerileriniz için sağolun telden yazdigimdan tek tek teşekkür edemedim .ben biraz yanlış yaptım sanırım her şeyi aynı anda yedirdim şimdi dün besinleri tek tek vermeyi denedim ve bingo seftaliiiii felaket her yeri kabardı bugün kayısı verdim birşey olmadı dün yoğurt verdim o da birşey yapmadı tesadüf olamaz herhalde yoğurdu yarın da denicem alerji yapmazsa o değildir di mi 1_2 gün denemek yeter yani ? Kiyafetlerini granul sabunla yikqyacagim hacı şakir .. sebamed iyi gelmedi kimyasal... Atopik dermatitler için abc nin ürününü aldık iyi geldi arada aziyor bakalım alerji testini de devlet yapmiyormus aradım ben de ya özelde ya da üniversiteye soramadim orası yapıyorsa orda yaptiricam ... Kızlar ben öyle ogün ogün vermeyi bıraktım sorun olmaz di mi kafama göre tek tek vwricem ki alerji durumunu olcecegim sabah pekmez ve peynir denicem mesela öbür gün sade eti cicibebe eğer sorun yoksa sonra kqristiricem hepsini

Aysun tebrikler benimki de tupcuk :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Roses ikiz degilmiymis olsun canım sağlıklı olsun da ...

çokk tebrik ederim canım çok mutlu oldum Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasib eylesin en taze annemiz

DOGUM SIRASI LİSTESİ

..................
88prenses22***miyaba bebek
balelam***miyaba bebek
utopya_06***miyaba bebek
mrs.who***miyaba bebek
didems25***miyaba bebek
nagi_han82***miyaba bebek
dhc3***miyaba bebek
zammbak***miyaba bebek
sewdamm***miyaba bebek
Elis***miyaba bebek
puffy123***miyaba bebek
biblo01***miyaba bebek
azra2424***miyaba bebek
ildailda***miyaba bebek
moon83***miyaba bebek
damlapal***miyaba bebek
Master***miyaba bebek
Masumiyet***miyaba bebek
ozlem8187***miyaba bebek
huzur17***miyaba bebek
rumuzyok***miyaba bebek
lotusdream***miyaba bebek
ksel***miyaba bebek
ketenhelva***miyaba bebek
hevin***miyaba bebek
BLUEmoon2009***miyaba bebek
Oflu***miyaba bebek
sebbnemm***miyaba bebek
RUYALI***miyaba bebek
papatya_ozmen***miyaba bebek
alya_***miyaba bebek
byzglm***miyaba bebek
sifaa***miyaba bebek
ztar***miyaba bebek
suesue***miyaba bebek
ilknur_defne***miyaba bebek
buyukaksu***miyaba bebek
umutege16***miyaba bebek
lovely17***miyaba bebek
everythingwillbegreat***miyaba bebek
melisakaktus***miyaba bebek

1)ozim84
2)_MiNeL_
3)tavuklumakarna
4)hilal19
5)periprenses
6)Jack_Frost
7)beyazkelebek85
8)rosess
9)esens
10)Taube
11)DeryaW
12)aysunayy

megimmmmmmmmmmmmm

canım benim yaaa..inanamıyorum bu kez havai fişekler benim için mi

çok bekledim bu anı..çok sağol megimmmm

ben de gecen sene 19 temmuzda bunu demştm megime yne çok duygulandm bakk
aysunayım çok sevndrdn bugun beni hep o guzel yuzun gulsn bundan sonra inşş
Rabbim megimze de nasip etsn melegini ona da patlatalım fişeklerrr
hayırlı zamanda inşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
bugun evlilik yıldönümümüz dört yıl doldu e çok daha anlamlı bu sene tabi ki mutevazi bi yemek yicez dışarda uyanrsa ece hnm tabii gece uyumaz tam uyumayacagı zaman uyur şaka bi yana çokk guzel bi duygu
RABBİM İSTEYEN, BEKLEYEN HERKESEE NASİP ETSİN HAYIRLISIYLA VE HAYIRLI ZAMANDA İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Amin Duygum hayırlısıyla inşallah..Canımsın

Canim sevindim iyi olmaniza hep guzel dusun guzel olsun insallah
Bizde iyiyiz com sukur benin aklimda hep bebegimde keske tekmeler baslasada anlasak Allahin izniyle o gunleede gelir insallah

cok sukur canim, benim aksamlari karnim kocaman oluyor esim de yuvarlak bi de, esim de bebekten saniyor he he..
benim kendi gobegim hic beni birakmadgi icin.. sabaha sonuyor baya. tekmeleri ben de cok merak ediyorum ama daha cok var..

çok teşekkür ederim Yani silik olması birşey ifade etmiyor

canim en iyisi koyuyken de iliski olsun, siliklesince de, zaten sperm ler bi kac gun durabiliyor icerde.
ins en kisa surede guzel haberlerini aliriz canim!!

Duygum;

Nice mutlu evlilik yıldönümleri kutlamanız dileğiyle...

kizlar ya benim bulantilarim gecti galiba :26: normal mi sizce? yani 3-4 gundur bulanti icin doktorun verdgi hapi aliyorum belki de haptandir ama sanki 12. haftaya kadar genelde devam ediyor diye aklimda kalmis biz daha 10. haftadayiz.
ins kotu bi sey yoktur

mutfaga girip is de yapabiliyorum artik, onceden yemekler her sey cok cok kotu kokuyordu...

duygumm canım benim çok sağol bana her zaman verdiğin destek için moral için
biz bu yola aynı zamanlarda çıktık..kısmet bu zamanaymış demek ki..
çok mutluyum çok..çok şükür allaha...
sırada megimiz var inşallah..

cnm eski günlerim geldi aklıma, ben göğüslerim yumuşadı diye gece acile gittiğimi bilirim :) o kadar değişiyor ki her şey normal canım merak etme

kızlar ben geldimmmmm bu kez güzel bir haberim var sizeeeee..

tüpüş bebeğim bana geldi hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

allahım bu ne güzeel bir haber böyleeeeeeeeeeee havai fişeklerin hepsini patlatasım geldi
ama yok bende cnm aysunum allah tamamını erdirsin çok sevindim çok

duygum yıldönümünüz kutlu olsun allah ailenizle birlikte güzel günler göstersin

kelebeğim ilaç alırken hiç bulantısı olmayanda var,yemek konusunda bende
çoook çektim nerdeyse 5 .aydan sonra anca mutfaga girdim diyebilirim

perim ben duygunun verdiği listeyi baz alıyorum ona göre bikaç bişey aldım
aldıklarımın resimlerinide ekliyorum kasım anneleri kıymetlileri için yapılan alışveriş
yerine buraya eklersem çoook olur die şey etmedim ama bende çok fazla şey almadım daha

Iyi aksamlar kizlar
Bugun kuzenim dogum yapti onu ziyarete gittim arkasindan bi haber arkadasimin suyu azalmis kontrolde dr farketmis hoop oda doguma bi kiz bi erkwk iki bwbek ziyaret ettim bugun ikiside coook guzellerdi masallah

Aysunnn nasil swvindim yaa tebrik ederim saglicakla kucagina alirsin anali babali buyutursubuz insallah

Duygumm nice yillariniz olsun prensesiniz hep basiniI taci olsun

Kuzii evet seftali olabilir inaallah hemen anlarsin neyin yaptigini kolay degil alerji benin kardeaiminde ceviz agacina vardi mesela bu arada aana bi fikir olarak soyliyim aalinda biliyorsundur ama 1 yasindan once bal ve badem verilmez hani aklinda olsun

Beyazkelebegim bulantin yoksa ilaci kes ama ben bu konuda cok bilgisizim benim bulantim olmadi bi kackez istifra ettim oda bisey koktu ondan bende bazen korkuyorum cunki neyin normal oldugunu bilmiyoruz ama Allaha emanet edicez Allah korusun herkesin yavrusunu
Hiloss ya foto sart degil yazsanda yeter bana hanj kendinude cok sikma kiyafet alisverini bitirdim nerdeyse annem ben herkes bi heve biseyler aldik valka dahada almasak olur battaniyesi bile 4 tane var soylerken bile utaniyorum ama oldu valla bide kiz cikiyor mu giyer valla mavileri ya da degistiririm banada is cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…