Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canım penye battaniye çok lazım oluyor birde kış bebişi olucak 4 çok değil ancak yeter.

Canım penye battaniye çok lazım oluyor birde kış bebişi olucak 4 çok değil ancak yeter.

Ama teyzesi biz daha 4 ayligiz cabuk aldik :)) anneannesi hevesten ben cinsiyeti ogrenince her gordugimde gozum kaldigindan aliverdim :))
English home da beyaz triko yani penbe ve mavi ponponlu battaniye vardi hamile kaldim aklim hep ondaydi dr erkek der demez o gun mavi ponponluyu aldim ilk battaniyede cok takin arkadasimdan geldi derken boyle oldu :))
Insallah agi tadiyla kullanmak nasib olur o biseyler almak icin 6 ay bekleyenleri tebrik ediyorum dogrusu bencede o ama benim heeseyde gozum kaliyor kendime artik hicbisey almiyorum ki ben cok susuluydumgecmis olsun

Aa bu arada beyazkelebek benimde karnim erken cikti ve gaz dedimsede hic inmedi simdi iyice cikti artik bu boyle gider olshn ben cok mutluyum kucuk sevgilim iyi olsun

Canım Allah inşallah hayırlısıyla ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.Zaman çok çabuk geçiyor bebişin ihtiyaçları çok fazla ancak biter doğuma kadar.8. ayda bence tüm ihtiyaçları alınmış herşeyi yıkanmış ütülenmiş olsun bence son aya bırakınca zor oluyor hemde bebişler süpriz yapabiliyor.tabi inşallah gününde gelsin hayırlısıyla.

Bende şimdi kış alışverişine giriştim bebişler büyüyor kışa hiçbirşeyi kalmadı.
Kızlar yakınlarınızda kipa varsa F F te indirim vardı bir göz atmanızı tavsiye ederim.
Ben kızıma kış için alt eşofmanlar aldım çok güzel içi pamuklu kalın kışlık 3.5 tl 4 tl 7 tl arası değişiyordu çok uygundu.

Aslinda haklisin biyerde bisey duyuyorum aa buda lazim diyorumda diyorum neler neler var benim aldigim neye yeterki ben bu aralar surpriz yapan cok bebek duydum ust ustu kac gundur hep bebek ziyaretindeyim tabii insallah gununde gelsinde hazirlikli olmakmlazim bide onu heeseyini utuleyip ben yerlestirmek istiyorum insallah

Senin kizinda cicileeini gule gule giysin insallah buyumuste esofman alti giyermis masallah ona bayilirim kisin bebeklere ne guzel patigi hirkasi oyy yavrum yaa Allah herkesin kuzusunu bagislasin

Bu arada lovelym sende sut pompasi gerekli mi ben calismicam ama disari cikarken sagmayi tercih edebilirim bide ememezse ilk zamanlar diye dusunuyorum manuel mi elektrikli mi aldin eger aldiysan

Duygum canım yıldönümünüz kutlu olsun bizde 4.yılımıza kızımla giricez inş Allahım izin verirse ve en güzel yıl dönümümüz olucak inş eceyle eşinle bakarsın eceye güzel bi kardeşle nice güzel senelere inş op guzel kızını benim için

saolunn canlarr hepmzn mutlulukları daim olsun inşşş
bu arda yemek guzeldi ece maskot gibi oldu gelen gecen sevdi sonra yürüyelm dedk gelesiye kadar çıglk attı kucagına gtmek istıomş bebek arabsnda sıklmş artık aglamak pek yok bnm küçük cadımda cıgır cıgır cıgırıo

saol cnm ozimm bu arada seni çokk ozledmm ama alıorm hberini burdan herşey yolnda gdıo çok şükür hep mutlu ol cnm arkdasm eşin bebşn ve seni hepp çokk guzel gunler beklesn inşşş

saol cnm ozimm bu arada seni çokk ozledmm ama alıorm hberini burdan herşey yolnda gdıo çok şükür hep mutlu ol cnm arkdasm eşin bebşn ve seni hepp çokk guzel gunler beklesn inşşş

Canım cok tesekkür ederim amin inş sen buyuttun bile kızçemi darısı bize inş buarada annelik sana çok yakıştı maşallal çok güzelsiniz analı kızlı yazmadım ordan ama saçlar süper olmuş güle güle kullsn kendıde yuregide güzel arkadaşım eceye tek kelime etmiyorum maşallah barekallah

normal cnm zaten 7-8 haftalarda tap yapar bulantılar, benm 7-8 de az biraz oldu sonra hiç olmadı..

Kizlar selam bugun uzerimde acayip bi agirlik var kafami zor tasiyorum gozleeim kapaniyor sanirim evi toparlamayi basarabilirsem bol bol yaticam bugun
Dun oyle minik bebekleri gorunce iyice hevesim artti atik zaman gecsin su temmuz bitsin hayirlisiyla ne uzun bi aymis ya gerci dr randemuzuda agustosu ortasi ben mi abartiyorum gunler coooooook mu uzun

kızlar ben geldimmmmm bu kez güzel bir haberim var sizeeeee..

tüpüş bebeğim bana geldi hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

gözlerım doldu dıyemem cunku ben suan hüngür hüngür ağlıyorum
sevıncımı anlatacak kelıme bıle bulamıyorum
canımm aysunum allahım bugunude gösterdı sana ve bızlere
rabbım kucağına almayı ve sorunsuz güzel bır hamılelık gecırmeyı nasıp etsın

hamılelıgımı söyledıgım zaman senın sevıncım yazdıkların geldı aklıma dün gibi
canım arkadaşım okadar mutluyumkı yanında olup sana sarılmayı cok ıstıyorum suan

meggg bırde senın hamılelıgını duyunca böyle oturup aglıyacagım sevıncten

cevabın için çok teşekkür ederim beyaz kelebek. 13. günü test yaptım biri koyu biri silikti 14. gün test yapmadım 15. gün yani dün gene biri koyu biri silikti. bugünden sonra hergün test yapacağım ama kaçıncı güne kadar devam etmem gerekiyor teste?
Evlat isteyen herkese ve bana Rabbim nasip etsin inşallah Sen de hamilesin sanırım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Kızlar merhaba
Geçen Cumartesi doktor randevum vardı, beta hcg 3710 olmasına rağmen kesemizi görememiştik. Bir de progesteron bakıldı, 16,6 çıktı. Doktorum düşük olduğunu bu yüzden kanama olabileceğini söyledi.
24 Temmuz Çarşamba günü kesemizi gördük nihayet
Müthiş bir duyguymuş
Progesteronum için de progestan fitil verdi.
Kanama başlarsa dozu arttıracağım dedi.
Herşey yolunda giderse de 13 Ağustosta kalp atışlarını dinleyeceğiz inşallah

bir din adamı mı! tam bilmiyorum vasfını demiş ki : hamileler sokakta gezmesin, edepsizlik, ahlaksızlıktır.... yazamadan edemedim... şu terbiyesizliğe bak ya.... sen kimsin... hey allahım ya.... neyse...

ya kızlar bugün hiç durmadı kuzey sürekli bağırdı çağırdı ağlkadı... dişeri kaşınıyor... ellerini parçaladı.. elimi yakaladı mı hazine bulmuş korsanlar gibi saldırıya geçiyor :) bu diş çıkarma emareleri mi... :) ayyy ne kadar sürer ki bu acep:) annelik ne zor işmiş :)

canim adet dongun kac gun suruyor yaklasik olarak?ortalarinda her gun yapmaya calis, bi de bunun disinda uzayan akinti, vucut sicakligindaki degisimler bunlari da kullanarak bulabilirsin yumurtlamayi, ben bi sure sonra uzman olmustum artik tet falan yapmiyordum, yumurtlama aninda boyle sag veya sol yumurtaligimda hafif bi agri oluyordu orda biliyordum. biraz kendini dinlersen bulabilirsin.. ya da akisina birakirsin, tahmini yumurtlama olabilecek gunlerde en azinda gun asiri iliski ve cok kafaya takmadan da ins hamile kalabilirsin, aslinda bi cok kisi bu sekilde hamile kaliyor canim... kac aydir deniyorsunuz??

normal cnm zaten 7-8 haftalarda tap yapar bulantılar, benm 7-8 de az biraz oldu sonra hiç olmadı..

tesekkur ederim canim, evet bu aralar daha iyiyim cok sukur, oruc tutup tutmamk konusunda biraz kararsizin sadece..

cnm eski günlerim geldi aklıma, ben göğüslerim yumuşadı diye gece acile gittiğimi bilirim :) o kadar değişiyor ki her şey normal canım merak etme

canim ya dogru diyosun, acile falan gidemem 100 dolar tutuyor, ama insan korkuyor iste Allah korusun kotu bi sey mi oldu diye..

kızlar ben geldimmmmm bu kez güzel bir haberim var sizeeeee..

tüpüş bebeğim bana geldi hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ah canim benim yaaa, yolda gelirken sizlere dua ediyordum, sirayla aklima gelen herkesi saydim topikten, aysunayy in tedavisi noldu acaba diyordum, cok sukur guzel haberlerle gelmissin. naptinis anlatsana, ne zamandi transfer bugun kacinci gun beta kac cikti? tek mi embryo koydular cift mi ay cok heyecanliii... hadi bakalim Allahim tamamina erdirsin insssss...

aysunayy tebrikler cnm..Allah hepimizinkini sağlıkla tamamına erdirsin..

kızlarrrrrrrrrrrr cok cok teşekkür ederimmmmmm

hilal pıhtık kardeşim bende clexane 400 kullanıyorum seninde aynı mı...

deryaam canım çok teşekkür ederim yazdıkların için
ne günler geçirdik beraber bu topikte...ateş ölçmeler- ovulasyon günü hesaplamaları
beraber çıktık bu yola ama hiç birinize yetişemedim..
kısmet nasip bugüneymiş çok şükür bugünüme deryam.
zor oldu benim için çok ağladım etrafımdan çok uzaklaştım yalnızlaştım
allahım nasip etti sonunda çok şükür..
çok sağol canım benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…