Canım penye battaniye çok lazım oluyor birde kış bebişi olucak 4 çok değil ancak yeter.Iyi aksamlar kizlar
Bugun kuzenim dogum yapti onu ziyarete gittim arkasindan bi haber arkadasimin suyu azalmis kontrolde dr farketmis hoop oda doguma bi kiz bi erkwk iki bwbek ziyaret ettim bugun ikiside coook guzellerdi masallah
Aysunnn nasil swvindim yaa tebrik ederim saglicakla kucagina alirsin anali babali buyutursubuz insallah
Duygumm nice yillariniz olsun prensesiniz hep basiniI taci olsun
Kuzii evet seftali olabilir inaallah hemen anlarsin neyin yaptigini kolay degil alerji benin kardeaiminde ceviz agacina vardi mesela bu arada aana bi fikir olarak soyliyim aalinda biliyorsundur ama 1 yasindan once bal ve badem verilmez hani aklinda olsun
Beyazkelebegim bulantin yoksa ilaci kes ama ben bu konuda cok bilgisizim benim bulantim olmadi bi kackez istifra ettim oda bisey koktu ondan bende bazen korkuyorum cunki neyin normal oldugunu bilmiyoruz ama Allaha emanet edicez Allah korusun herkesin yavrusunu
Hiloss ya foto sart degil yazsanda yeter bana hanj kendinude cok sikma kiyafet alisverini bitirdim nerdeyse annem ben herkes bi heve biseyler aldik valka dahada almasak olur battaniyesi bile 4 tane var soylerken bile utaniyorum ama oldu vallabide kiz cikiyor mu giyer valla mavileri ya da degistiririm banada is cikar
Canım penye battaniye çok lazım oluyor birde kış bebişi olucak 4 çok değil ancak yeter.
Ama teyzesi biz daha 4 ayligiz cabuk aldik :)) anneannesi hevesten ben cinsiyeti ogrenince her gordugimde gozum kaldigindan aliverdim :))
English home da beyaz triko yani penbe ve mavi ponponlu battaniye vardi hamile kaldim aklim hep ondaydi dr erkek der demez o gun mavi ponponluyu aldim ilk battaniyede cok takin arkadasimdan geldi derken boyle oldu :))
Insallah agi tadiyla kullanmak nasib olur o biseyler almak icin 6 ay bekleyenleri tebrik ediyorum dogrusu bencede o ama benim heeseyde gozum kaliyor kendime artik hicbisey almiyorum ki ben cok susuluydumgecmis olsun
Aa bu arada beyazkelebek benimde karnim erken cikti ve gaz dedimsede hic inmedi simdi iyice cikti artik bu boyle gider olshn ben cok mutluyum kucuk sevgilim iyi olsun
Canım Allah inşallah hayırlısıyla ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.Zaman çok çabuk geçiyor bebişin ihtiyaçları çok fazla ancak biter doğuma kadar.8. ayda bence tüm ihtiyaçları alınmış herşeyi yıkanmış ütülenmiş olsun bence son aya bırakınca zor oluyor hemde bebişler süpriz yapabiliyor.tabi inşallah gününde gelsin hayırlısıyla.
Bende şimdi kış alışverişine giriştim bebişler büyüyor kışa hiçbirşeyi kalmadı.
Kızlar yakınlarınızda kipa varsa F F te indirim vardı bir göz atmanızı tavsiye ederim.
Ben kızıma kış için alt eşofmanlar aldım çok güzel içi pamuklu kalın kışlık 3.5 tl 4 tl 7 tl arası değişiyordu çok uygundu.
ben de gecen sene 19 temmuzda bunu demştm megimeyne çok duygulandm bakk
aysunayım çok sevndrdn bugun beni hep o guzel yuzun gulsn bundan sonra inşş
Rabbim megimze de nasip etsn melegini ona da patlatalım fişeklerrr
hayırlı zamanda inşşşşşşşşşş
saol cnm ozimm bu arada seni çokk ozledmmama alıorm hberini burdan herşey yolnda gdıo çok şükür hep mutlu ol cnm arkdasm eşin bebşn ve seni hepp çokk guzel gunler beklesn inşşş
kizlar ya benim bulantilarim gecti galiba :26: normal mi sizce? yani 3-4 gundur bulanti icin doktorun verdgi hapi aliyorum belki de haptandir ama sanki 12. haftaya kadar genelde devam ediyor diye aklimda kalmis biz daha 10. haftadayiz.
ins kotu bi sey yoktur
mutfaga girip is de yapabiliyorum artik, onceden yemekler her sey cok cok kotu kokuyordu...
kızlar ben geldimmmmm bu kez güzel bir haberim var sizeeeee..
tüpüş bebeğim bana geldi hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cok sukur canim, benim aksamlari karnim kocaman oluyor esim de yuvarlak bi de, esim de bebekten saniyor he he..
benim kendi gobegim hic beni birakmadgi icin.. sabaha sonuyor baya. tekmeleri ben de cok merak ediyorum ama daha cok var..
canim en iyisi koyuyken de iliski olsun, siliklesince de, zaten sperm ler bi kac gun durabiliyor icerde.
ins en kisa surede guzel haberlerini aliriz canim!!
cevabın için çok teşekkür ederim beyaz kelebek. 13. günü test yaptım biri koyu biri silikti 14. gün test yapmadım 15. gün yani dün gene biri koyu biri silikti. bugünden sonra hergün test yapacağım ama kaçıncı güne kadar devam etmem gerekiyor teste?
Evlat isteyen herkese ve bana Rabbim nasip etsin inşallah Sen de hamilesin sanırım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
normal cnm zaten 7-8 haftalarda tap yapar bulantılar, benm 7-8 de az biraz oldu sonra hiç olmadı..
cnm eski günlerim geldi aklıma, ben göğüslerim yumuşadı diye gece acile gittiğimi bilirim :) o kadar değişiyor ki her şey normal canım merak etme
kızlar ben geldimmmmm bu kez güzel bir haberim var sizeeeee..
tüpüş bebeğim bana geldi hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allahım bu ne güzeel bir haber böyleeeeeeeeeeee havai fişeklerin hepsini patlatasım geldi
ama yok bendecnm aysunum allah tamamını erdirsin çok sevindim çok
duygum yıldönümünüz kutlu olsun allah ailenizle birlikte güzel günler göstersin
kelebeğim ilaç alırken hiç bulantısı olmayanda var,yemek konusunda bende
çoook çektim nerdeyse 5 .aydan sonra anca mutfaga girdim diyebilirim
perim ben duygunun verdiği listeyi baz alıyorum ona göre bikaç bişey aldım
aldıklarımın resimlerinide ekliyorum kasım anneleri kıymetlileri için yapılan alışveriş
yerine buraya eklersem çoook olur die şey etmedim ama bende çok fazla şey almadım daha
Iyi aksamlar kizlar
Bugun kuzenim dogum yapti onu ziyarete gittim arkasindan bi haber arkadasimin suyu azalmis kontrolde dr farketmis hoop oda doguma bi kiz bi erkwk iki bwbek ziyaret ettim bugun ikiside coook guzellerdi masallah
Aysunnn nasil swvindim yaa tebrik ederim saglicakla kucagina alirsin anali babali buyutursubuz insallah
Duygumm nice yillariniz olsun prensesiniz hep basiniI taci olsun
Kuzii evet seftali olabilir inaallah hemen anlarsin neyin yaptigini kolay degil alerji benin kardeaiminde ceviz agacina vardi mesela bu arada aana bi fikir olarak soyliyim aalinda biliyorsundur ama 1 yasindan once bal ve badem verilmez hani aklinda olsun
Beyazkelebegim bulantin yoksa ilaci kes ama ben bu konuda cok bilgisizim benim bulantim olmadi bi kackez istifra ettim oda bisey koktu ondan bende bazen korkuyorum cunki neyin normal oldugunu bilmiyoruz ama Allaha emanet edicez Allah korusun herkesin yavrusunu
Hiloss ya foto sart degil yazsanda yeter bana hanj kendinude cok sikma kiyafet alisverini bitirdim nerdeyse annem ben herkes bi heve biseyler aldik valka dahada almasak olur battaniyesi bile 4 tane var soylerken bile utaniyorum ama oldu vallabide kiz cikiyor mu giyer valla mavileri ya da degistiririm banada is cikar
aysunayy tebrikler cnm..Allah hepimizinkini sağlıkla tamamına erdirsin..
gözlerım doldu dıyemem cunku ben suan hüngür hüngür ağlıyorum
sevıncımı anlatacak kelıme bıle bulamıyorum
canımm aysunum allahım bugunude gösterdı sana ve bızlere
rabbım kucağına almayı ve sorunsuz güzel bır hamılelık gecırmeyı nasıp etsın
hamılelıgımı söyledıgım zaman senın sevıncım yazdıkların geldı aklıma dün gibi
canım arkadaşım okadar mutluyumkı yanında olup sana sarılmayı cok ıstıyorum suan
meggg bırde senın hamılelıgını duyunca böyle oturup aglıyacagım sevıncten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?