Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım transferim 18 inde yani geçen perşembe yapıldı....test günüm aslında yarın yani cumartesi..ama ben dayanamadım perşembe dün yaptırdım transferin 7.gününde değerim 68.6 çıktı

şimdi testimi yarın tekrarlıycam inşallah 2 kat artmış olursa rahatlıycam biraz..

2 tane 5.gün embriyosu koyuldu canım..kaçı tuttu bilmiyorum

çokkkkkkkkkkkk teşekkür ederim canımmmm

canim ben bugun hamile pantolonlarina filan bakiyodum, sen ne zaman aldin ya da aldin mi? ne yapmak lazim hic bilemiyorum

ooo daha 7. gunden 68 cikmis gayet guzel bence canim :):):) ins katlamistir canim hep beraber halay cekeriz burda :)
beklemek cok zor de mi insan 12 gun bekleyemiyor, ama Allahim yuzunu guldurmus bak cok sukur. benim adet olmam gereken gunden bi gun once 103 cikmisti, senin baya yuksek olcak o zamana kadar insss

evet canım dayanamadım hele o ilk test günü varyaaaaa..Allahım ne stresss.
şimdi ondan biraz daha rahatım..ama katlamışsa yarın daha da rahatlıycam inşallah..
çok zor anlar geçirdim kelebeğim çok şükür bugünüme..
inşallah devamıda sağlıklıca gelir inşallah.

henüz 3+4 günlük heralde öyle hesaplıyo internette

Canim soyle soyliyim ben hamile kalmadan once zaten biraz kilo almistim hatta zayiflamaya calisiyor spora bile gidiyordum o yuzden pantolon larim filan sikiydi hamile oldugumu ogrendikten sonra cok sikan seyleri giymedim zaten baktim havada sicak elbiseler filan iyice rahatima duskun oldum suan hic bi kotumun dugmesini degil fermuarini zor cekeri biliyorsun hamilelikte siki giymek iyi degil kendini sikan seyleri camasirlarini bile giyme gecen gun kendime bitane hamile pantolonu aldim ondan oncede elbiselerim yetiyordu bunu degisiklik olsun diye aldim sana tavsiyem daha erkende oylede boylede dusunme rahat seyler giy gerekiyorsa simdiden hamile pantolonu al seni com iyi anliyorum benim karnimda erken cikti insanlar aa ne kadar erken dese de yapicak bisey yok onun rahati herseyden onemli

Caım pomp mutlaka alalısın.Bende nede olsa çalışmıycam evdeyim ne yapıcam süt sağıp diye düşündüm ve pahalı olduğu için gerekli olursa alırım dedim.Ama sonra doğumdan sonra lazım oldu araştırmadan eceleye getirip bulduğum ilk pompayı aldım göğüzlerimi mahfetti yara oldu sağdığım süte kan aktı resmenBen kraft almıştım asla tavsiye etmem bir kez kullandım kaldı öylece başkasından ödünç bir medela pompa aldım o süper meğer bizim kızlar hep medela kullnıyurmuş ve tavsiye ediyormuş ama ben hamileyken bana lazım olmaz diye hiç ilgilenmemiştim mutlaka elektrikli ve medela al.Model nosunu tam bilmiyorum benimki emanetti geri verdim ama ferdaya sorarsan o sana yardım olacaktır.

o hesaplama farklı olabilir tüp bebiş olduğu için sen transfer edildiği günü 2 haftalık olarak saymalısın bence.

Bunu yazdigin iyi oldu canim arkadasimda almadi hastanede gogus ucu kucuktu bebegi tam ememedi hemen ertesi gun aldirdi esine demek boyle oluyor o zaman alicaz

artik kizlar insallah modelini yazarda bari dogru olani alirim bende
cok cok cok ssaol

Aklina gelen mutlaka alinmasi gereken seyler olursa yaz yine olur mu not aliyorum zamani geldikce yavas yavas aliriz bu kis

o hesaplama farklı olabilir tüp bebiş olduğu için sen transfer edildiği günü 2 haftalık olarak saymalısın bence.

Evet ben gebelik haftami hesaplarken gordum zaten internette tup bebek haftasi hesaplayicilar var onlar ayri oluyor

Insallah sonucun ikiye katlanicak sonra kap atisi ikili test cinsiyet tekmeler derken kollarina gelicek melegin

teyzeleri yesinler onu (veya onlari ) 3+4 gunluk ne sirin bi kelime de mi??
biliyorum cnm tahmin edebiliyorum, ayni yollardan gectik hep. ama cok sukur Allahm bizleri de sevindirdir
ins yarin sonucunu merakla bekliyor olucaz biz de canim.
bi de evde de idrar testi yapabilirsin, ordan koyulasmasindan anlarsin katlayip katlamadigini,
bizim 3000 e kadar baya katlamalari gosterebiliyordu test. oyle paranyaklasip test yapip duruyodum ben de.
ilk gunlerde de faydasi olmustu ama, bilgisayarda analiz ediyordum, hesapliyordum kac olmus diye :):)

kızlarrrrrrrrrrrr cok cok teşekkür ederimmmmmm

hilal pıhtık kardeşim bende clexane 400 kullanıyorum seninde aynı mı...

pıhtıkım ben 0,6 kullanıyorum merak etme çok kısa bir süre hayatın normal bir rutini haline
geliyor

deryacım işte o fitilden bende kullanıyorum hatta ilk 3 ay iğnede kullandım
sen kendini yorma iş güç yapma bol bol dinlenmeye bak

perim sen herşeyi almışsın ya benim çıkmam yasak oldugu için
çok şeyim yok ama ist.te annem baya bişey almış
gelirken getircek bakalım ,bnm kafam taşınma işi bitdsin öyle
başlıycam alışveeişlere bide kışlıklar daha gelmemiş çoğu yerde
agustos 15 ten sonra dediler mothercare da fln

dün aşam eşim evi süpürmüştü bende bugün vileda yapayım dedim
nefes nefese ,sonra cıktım bi yandan iş yapıyorum bi yandan 2 ocakta
yemek yapmaya çalışıyorum telimde susmadan çaldı,üstüne cam tencere kapağı
kırdım nasıl sinirlerim bozuldu kabus gibiydi her taraf cam eğilsem karnım acıyo
eğilmesem yemeği yapamıyorum her yer koca koca camlar
yattım uyudum bende

evet bazen camasr lastigi boyle iz yapiyor demek ki skyor onlar da. dogru diyosun canim, en bol 2 tane pantlonum var onlari giyiyorum surekli. aslinda bi tane daha siyah pantolona ihtiyaci var, almisken hamile pantolonu da alabilirim sonucta.
bi de sey sorcam bu pantolonlarda gobek kismi olmayan var, yariya kadar olan var, tamamen yukari kadar olan var, sen hangisinden aldin? rahat edebiliyo musun? elbise etek giysem usuycem gibime geliyor sanki, hep pantolon giyesim var.

Her dr kontrolunden sonra bi gazla aldim biseyler iyi mi yaptim kotu mu bilmiyorum birazda denk geldi begenince kacirmak iatemedim benim annemse cok sey aldi benden cok o suclu hatta :)) tabii swnin dinlenmen iyi oldu sende alisverislerini toplu yaparsin artik annende kimbilir neler aldi
Yat dinlen bosver evi bebek gelince zaten dahada baticak simdiden alisalim

Senin orda belki daha cok cesit var burda genelde gobeginin altina kadar oluyor uzeri penye gobeginin ustune kadar geliyor onlardan aldum cok rahat ettim belide ayalaniyor ileeide gevsetebilirim tavsiye ederim almisken hamile pantolonu al daha uzun umurlu olsun rahat rahatgiyersin

perim medelada elektirkli tek model var ztn yani ben öyle gördüm
bnm görümcemde geçen yıl erken gelince bebik
mecburen sezeryane alındı ve onunda sütü hemen gelmedi
allahtan bu pompa vardı hmn getirdi sonra hastalık oluyo
bişey oluyo sağıp buzluga koyunca çok işe yarıyor bencede
bide e bebekte bundan 2 hafta önce %30 indirime girmişti
bekle takip et orayı gene girer heee ben aldım mı hyr bende henüz almadım

Yok daha bende almam zaten amaaklinda olsun diyorum
Doguma kadar tadilat yapmam lazim evde biraz is var o yuzden onun biseyi o isler arasinda eksik kalmasin diyorum
Sende insallah iyice agirlasmadan tasinma stresinden kurtulursun

bak canim soyle resimlerini ekliyim sen de bi fikir verebilirsin o zaman. bunda belinde ayarlama yeri yok galiba, oyel olsa daha iyi olur tabi. senin dedigin ustu penye derken pantolonla birlesik penye mi uzerine penye tshhirt giyiyosun anlaminda mi, ay ne karisik anlattim :)

Extended dedigi benimkinden ama onun yanindakide guzelmis onlar rahat oluyor penyesi pantolonunla birlesik oluyor ayri degil o penye gobusu hic rahatsiz etmiyor ben camisir aldim sikanlari giymedim oda oldukca dusuk bel diyebilirim gobusun altinda hic sikmiyor

Son düzenleme:
Benim bebeğimde aralıkta doğucak gerçektende günler çok uzun geliyor insana sanırım oruçlularda bizim halimizden anlıyor bence onlar içinde günler çooook uzun :)

Evlendiğimizden beri bebek istiyoruz geçen yıl 1 düşük yaptım sonra bir daha olmadı adet döngüm düzensiz aslında bir düzenli bir düzensiz pko çıktı bende bu ay hesabıma göre adet döngüm 33 gün oldu.

Bu ovulasyon testlerimin resimlerini koyuyorum bi bakabilir misiniz değerlendirme doğru mu
14. günü test yapamadımve 14 ü değerlendirmedik 13,15 ve 16 günleri değerlendirdik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…