Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kod:

Ha haa senin gebelik takvimini seviyimmm gözün aydın cnm 8 ay o kadar çabuk geçiyor ki bak ben kucağıma aldım bu çarşamba teyzesii. Allah tamamına erdirsin

Bugeceyi sakin atlama benim bildigim kadariyla koyulastiktan sonraki gun onemli
Aslinda en guzeli 2 gunde bur duzenli iliski sen oyle mi hamile kaldin dersen hayir hic birseyi takip etmedigim tedavidende umidimi kesip tup bebeknicin planlar yaptigim ay oldu hatirlamiyorum bile tamamen keyfiydi hersey ama 1.5 sene ne oluvulasyon testleri ne ates olcmeler gecmedi elimden
Insallah en kisa zamanda gelir mucizen
günaydınnn kızlar
oğlusumun dili pamukcuk olmuş cok fena görünüyo
napsam dr a gitsem mi hemen :26:

Inan o konuda hiiic bir fikrim yok neden olur acaba eger hemen goturemiyorsan dr telefonla ulas yarinda pazar hani kotu olursa hic ulasamayabilirsinde insallah onemlibisey degildir

Herkese gunaydinnn mutlu bir hafta sonu dilerimm

Teşekkür ederim doktorumda gün aşırı ilişki yapmamızı söyledi ama biz testi öncekilerden daha koyu görünce atlamak istemedik internetteki testlere bakarak karar vermeye çalıştık emin olmadığımız için boş geçmeyelim dedik ama bugünde koyu çıkarsa (bugün17. gün) bugünü atlayıp ertesi günü değerlendireyim ozaman

Evet bugunede bak bence koyulasma ihtimali var o zaman yarini degerlendirirsiniz

Bence 16. gün de olması gerektiği kadar koyu değil..
Yani henüz kopkoyu 2. çizgi olmamış.. Belki bu ay geç yumurtlayacaksın kuzum..
Çalışmaya devam

Bence 16. gün de olması gerektiği kadar koyu değil..
Yani henüz kopkoyu 2. çizgi olmamış.. Belki bu ay geç yumurtlayacaksın kuzum..
Çalışmaya devam

Teşekkür ederim meg bu testleri öğrenene kadar bu ay testlerle resimlerle başınızı şişireceğim anlaşılan

Teşekkür ederim meg bu testleri öğrenene kadar bu ay testlerle resimlerle başınızı şişireceğim anlaşılan

Rica ederim şekercim..
Ayrıca kafa şişirmek ne demek,burda bunları da konuşuyoruz bol bol tabii ki..

kızlar meraba ekşimin sonu gibi oluşumu kucağıma alacağım inşşş,, yavaş yavaş hazırlıklara başladık ama burda deneyşmli olan arkadaşlardan faydalanmak istiyorum anakucağı, krem, bebk arabası , ya da ne almalıyım hangi markanın iyi ne almamalıyım tavsiyelerinize ihtiyacım varrr

slm kızlar
bugün doktor kontrolümüz var aslında dündü istediğim doktor bugün varmış bugün gitcez inşlahh bebişimin kalp atışlarını tam anlamıyla duyarım artık

o hesaplama farklı olabilir tüp bebiş olduğu için sen transfer edildiği günü 2 haftalık olarak saymalısın bence.

Evet ben gebelik haftami hesaplarken gordum zaten internette tup bebek haftasi hesaplayicilar var onlar ayri oluyor

Insallah sonucun ikiye katlanicak sonra kap atisi ikili test cinsiyet tekmeler derken kollarina gelicek melegin
o zaman 3+4 oluyor

canımmm idrar testi vardı evde yaptım bir kaç sabah ama koyulaşması gerekirken aynı çıktı çok ama çok korktum...

normalde öğleyin 1 de kan testini tekrarlatacaktım ama sabah 8.30 da zor attık kendimizi...

7.gün 68 idi 9.gün 114 olmuş...inşallah p.tesi daha da artar içim tam rahat değil.

Kod:

Ha haa senin gebelik takvimini seviyimmm gözün aydın cnm 8 ay o kadar çabuk geçiyor ki bak ben kucağıma aldım bu çarşamba teyzesii. Allah tamamına erdirsin

canımmmmmmmmm çok teşekkür edrim..
gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün canım benim..
hamile kaldığın gün daha dün gibi..
bebişin hoş gelmiş dünyaya..öpüyorum..

slm kızlar
bugün doktor kontrolümüz var aslında dündü istediğim doktor bugün varmış bugün gitcez inşlahh bebişimin kalp atışlarını tam anlamıyla duyarım artık
Canim guzel haberlerini bekliyorum pitir pitir duyup geliceksin insallah

Canim idrar testleri o kadar hassas olmayabilir o yuzdwn cok fazla guvenmemek lazim
Kan degerin artmis insallah ptesi dahada artar icin rahatlar
Allah yavrunu bagislasin insallah sanada tum hamislerede

pompa medela mini elektrikli canım
ben de aklıma gelenleri yazayım
bebek şampuanı mustela olsun mutlaka
pişik kremi desitin mor renkli
anakucağı çok iş görüyor imkanın varsa mutlaka ev tipi al bi tane
fisher price ın 3ü birarada bi modeli var o çok iyi bence
benim zamanımda o yoktu ben kraft almıştım işimi gördü
ben sevi bebe anne bebek minderini de çok kullandım çok amaçlı bi ürün
ilerleyen haftalarda hamileyken yatmak zor oluyo o zaman da kullandım ben onu
ıslak mendili ucuz buldukça stok yap unibaby yenidoğan veya huggies yenidoğan
bir de e bebekte baby&me var hepsi de saf pamuk su en uygun fiyatlısı huggies en güzeli unibaby hangisini alırsan artık
prima premium care bebek bezini de indirimde bulursan al şimdiden 1 paket 1 numara 2 paket 2 numara al şimdiden
burun aspiratörü otri bebe al
bol bol zıbın battaniye al
ilk zamanlar için patikli altlar da iyi

bebek arabasında da e bebekten joie aire travel sistem bebek arabasına bakmadan arabanıza kararvermeyin
hem çok uygun hem dekullanışlı

ferda gene süper tavsiyeler çok sagol mesela uni baby 12li ıslak mendil 49tl uygun mu
dediğin arabayada bakcam,bez de indirimde 21.tl onuda eve taşınınca alcam boşuna yer kaplamasın dedim
philips avent natural serisini çok tavsiye ediyoarlar pompa olarak ama çok pahalı
bakıcam eger indirime girmezse medelaalcam yok girerse philips

kızlar ben hasta oldum bagırsaklar rahatsızlıgım nüksetti
bu zamana kadar çok iyi gitmişti ama mecbur ilaca başladık
tedirginim çok umarım tez zamanda geçer

Ferda canim cok saol yazdim bunlarida aklima bilmesigkm cok sey varmis dahada neler var kim bilir
Daha once buraya Hilal yazmisti bende netten bakmistim chicco i move bebek arabasi cok hosuma gitti ama ozellkk olarak beklentim yok cunki bu konudada bilgimde yok bi bildigim imkanlarim dogrultusunda herseykn en iyini almak istedigim bebegime mesela unibby yazmissin tabkki onu alirim Allahin izniyle fakat bunlar nerde indirime giriyor bebek bezi filan zaten nerden alicagimida bilmiyorum insan kendinden vazgeciuor gercekten her firsatta kendime alisveris yapan ben artik kendime hicbisey almiuorum ki ona heeswyin en iyisini aliyim
Hilalcim o dedigin avent marka pompa suanda unnado da indirimde teklisi 187 lira hatta simdide baktim acaba bunlra uygun mu oluyor yani fiyatlar nasil ki acaba o yuzden sen benden ondesin eger boyle seyler alirsan fiyatlariyla bana soyleki benkmde biraz fikrim olsun

Aklima gelmisken mustelanin pisik kremj nasil Ferdacim oyle set indirimde denk gelirde alisak isimizi gorur mu birde kayinvalidem gprumce, in cocuklarina bakiyor anneleri pek bakmayi sevmedigi icin oda hee firsatta sudocreme i oneriyor onu hic duydunuz mu

Son düzenleme:

canım ıdrar testı sonuç vermıyor yapmıyoruz degılmı
yapıpda canını sıkma benım cok ıyı hatırlıyorum döllenmeden 15 gun sonra bıle cıkmamıstı adet olcagım gun yapmıştım negatıftı
adetı 3 -4 gun gecınce cıkmıstı
senın degerın katlamış cok cok cok sukur
yaz buraya tamammı degerlerını gelıp bakarım
8 haftalık olsanda çabucak kalp atışını duysak

çok kötüyüm bebeğin kalp atışı görünmedi alttanda baktılar yok salı günü gene gelin dedi yoksa kürtaj dedi bittim ben allahım kızlar
kürtaj olmak zorundamıyım başka şekilde düşüremezlermi çok korkuyorum bebek 6+4 haftalıık göründü çoktan olması gerekiyordu dedi

Canim bebegin kalp atisi gec gorunen inlar var ama bu kadar hizli karar vermek dogru mu acaba belki gec dollenme vs yada ne biliyim baska bisey o, maz mi inann uzuldum hemde cok bol bol dua edelim Allah buyuktur daha fazla bilgisi olan yazsin

cnm benim daha küçük bence baska bi dr a daha görün umarım hersey yolundadır en içten dularım seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…