evet canım dayanamadım hele o ilk test günü varyaaaaa..Allahım ne stresss.
şimdi ondan biraz daha rahatım..ama katlamışsa yarın daha da rahatlıycam inşallah..
çok zor anlar geçirdim kelebeğim çok şükür bugünüme..
inşallah devamıda sağlıklıca gelir inşallah.
henüz 3+4 günlük heralde öyle hesaplıyo internette
Bugeceyi sakin atlama benim bildigim kadariyla koyulastiktan sonraki gun onemliEvlendiğimizden beri bebek istiyoruz geçen yıl 1 düşük yaptım sonra bir daha olmadı adet döngüm düzensiz aslında bir düzenli bir düzensiz pko çıktı bende bu ay hesabıma göre adet döngüm 33 gün oldu.
Bu ovulasyon testlerimin resimlerini koyuyorum bi bakabilir misiniz değerlendirme doğru mu
14. günü test yapamadımve 14 ü değerlendirmedik 13,15 ve 16 günleri değerlendirdik
Eki Görüntüle 765374
günaydınnn kızlar
oğlusumun dili pamukcuk olmuşcok fena görünüyo
napsam dr a gitsem mi hemen :26:
Bugeceyi sakin atlama benim bildigim kadariyla koyulastiktan sonraki gun onemli
Aslinda en guzeli 2 gunde bur duzenli iliski sen oyle mi hamile kaldin dersen hayir hic birseyi takip etmedigim tedavidende umidimi kesip tup bebeknicin planlar yaptigim ay oldu hatirlamiyorum bile tamamen keyfiydi hersey ama 1.5 sene ne oluvulasyon testleri ne ates olcmeler gecmedi elimden
Insallah en kisa zamanda gelir mucizen
Teşekkür ederim doktorumda gün aşırı ilişki yapmamızı söyledi ama biz testi öncekilerden daha koyu görünce atlamak istemedik internetteki testlere bakarak karar vermeye çalıştık emin olmadığımız için boş geçmeyelim dedik ama bugünde koyu çıkarsa (bugün17. gün) bugünü atlayıp ertesi günü değerlendireyim ozaman
Evlendiğimizden beri bebek istiyoruz geçen yıl 1 düşük yaptım sonra bir daha olmadı adet döngüm düzensiz aslında bir düzenli bir düzensiz pko çıktı bende bu ay hesabıma göre adet döngüm 33 gün oldu.
Bu ovulasyon testlerimin resimlerini koyuyorum bi bakabilir misiniz değerlendirme doğru mu
14. günü test yapamadımve 14 ü değerlendirmedik 13,15 ve 16 günleri değerlendirdik
Eki Görüntüle 765374
Bence 16. gün de olması gerektiği kadar koyu değil..
Yani henüz kopkoyu 2. çizgi olmamış.. Belki bu ay geç yumurtlayacaksın kuzum..
Çalışmaya devam
Teşekkür ederim meg bu testleri öğrenene kadar bu ay testlerle resimlerle başınızı şişireceğim anlaşılan
o hesaplama farklı olabilir tüp bebiş olduğu için sen transfer edildiği günü 2 haftalık olarak saymalısın bence.
o zaman 3+4 oluyorEvet ben gebelik haftami hesaplarken gordum zaten internette tup bebek haftasi hesaplayicilar var onlar ayri oluyor
Insallah sonucun ikiye katlanicak sonra kap atisi ikili test cinsiyet tekmeler derken kollarina gelicek melegin
canımmm idrar testi vardı evde yaptım bir kaç sabah ama koyulaşması gerekirken aynı çıktı çok ama çok korktum...teyzeleri yesinler onu (veya onlari) 3+4 gunluk ne sirin bi kelime de mi??
biliyorum cnm tahmin edebiliyorum, ayni yollardan gectik hep.ama cok sukur Allahm bizleri de sevindirdir
ins yarin sonucunu merakla bekliyor olucaz biz de canim.
bi de evde de idrar testi yapabilirsin, ordan koyulasmasindan anlarsin katlayip katlamadigini,
bizim 3000 e kadar baya katlamalari gosterebiliyordu test. oyle paranyaklasip test yapip duruyodum ben de.
ilk gunlerde de faydasi olmustu ama, bilgisayarda analiz ediyordum, hesapliyordum kac olmus diye :):)
Kod:
Ha haa senin gebelik takvimini seviyimmm gözün aydın cnm 8 ay o kadar çabuk geçiyor ki bak ben kucağıma aldım bu çarşamba teyzesii. Allah tamamına erdirsin
Canim guzel haberlerini bekliyorum pitir pitir duyup geliceksin insallahslm kızlar
bugün doktor kontrolümüz var aslında dündü istediğim doktor bugün varmış bugün gitcez inşlahh bebişimin kalp atışlarını tam anlamıyla duyarım artık
o zaman 3+4 oluyor
canımmm idrar testi vardı evde yaptım bir kaç sabah ama koyulaşması gerekirken aynı çıktı çok ama çok korktum...
normalde öğleyin 1 de kan testini tekrarlatacaktım ama sabah 8.30 da zor attık kendimizi...
7.gün 68 idi 9.gün 114 olmuş...inşallah p.tesi daha da artar içim tam rahat değil.
Bunu yazdigin iyi oldu canim arkadasimda almadi hastanede gogus ucu kucuktu bebegi tam ememedi hemen ertesi gun aldirdi esine demek boyle oluyor o zaman alicaz
artik kizlar insallah modelini yazarda bari dogru olani alirim bende
cok cok cok ssaol
Aklina gelen mutlaka alinmasi gereken seyler olursa yaz yine olur mu not aliyorum zamani geldikce yavas yavas aliriz bu kis
o zaman 3+4 oluyor
canımmm idrar testi vardı evde yaptım bir kaç sabah ama koyulaşması gerekirken aynı çıktı çok ama çok korktum...
normalde öğleyin 1 de kan testini tekrarlatacaktım ama sabah 8.30 da zor attık kendimizi...
7.gün 68 idi 9.gün 114 olmuş...inşallah p.tesi daha da artar içim tam rahat değil.
çok kötüyüm bebeğin kalp atışı görünmedi alttanda baktılar yok salı günü gene gelin dedi yoksa kürtaj dedi bittim ben allahım kızlar
kürtaj olmak zorundamıyım başka şekilde düşüremezlermi çok korkuyorum bebek 6+4 haftalıık göründü çoktan olması gerekiyordu dedi
çok kötüyüm bebeğin kalp atışı görünmedi alttanda baktılar yok salı günü gene gelin dedi yoksa kürtaj dedi bittim ben allahım kızlar
kürtaj olmak zorundamıyım başka şekilde düşüremezlermi çok korkuyorum bebek 6+4 haftalıık göründü çoktan olması gerekiyordu dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?