Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım 7 haftadan önce kalp atışı gözukmuyorkı
8 hafta tamamlanana kadar kürtaj falan olma
cok uzuldum ınsallah olumlu sonuç alırsın

Rose canım kıyamam sana ama dur hemen telaşe etme daha cok minik elini karnına koy ve ya musavvir cek bol bol van veren rabbim ona zorluk yokki benimde duam seninle biliyosun ben tup le hamiş kaldımm degerım düşüktü kesinlikle problem var dediler ama Rabbime şükürler olsun o oldedikden sonra olur inş haftaya güzel haberler alırız ilk hamileleliğimde kalbi durmustu bebeğimin 8 hafta 5 günlüklen ama onda bıle bekledık benım vucudum atmadı kurtaj oldum ama sen bunları düşünme inş iyi olucak rose inş

cnm bak kızlar yazmış ama bende yazıyım 2.de bende bu tarz şey yaşamıştım
doktorun bana dediği eğer geç döllenme olduysa 15 güne kadar fark olabilir ondan bekliycez demişti
ve baya da bekledik yaklaşık 10.haftaya kadar çünkü kalp atışı 8.e kadar olabilir demişti
son ana kadar umudunu yitirme doktoruna hmn kürtaj olmak istemediğini beklemek istediğini söyle
dualarım seninle

Insallah canim cok sagol...bugun gene yaptim koyulasmis biraz
Yarin kan testini tekrarlayacagim inş. Katlanmistir.
Yazarim canim
Kalp atisini duyana kadsr inanamayacagim sanırım.
Insallah kismet olur. ..

Canim bebegin kalp atisi gec gorunen inlar var ama bu kadar hizli karar vermek dogru mu acaba belki gec dollenme vs yada ne biliyim baska bisey o, maz mi inann uzuldum hemde cok bol bol dua edelim Allah buyuktur daha fazla bilgisi olan yazsin

cnm benim daha küçük bence baska bi dr a daha görün umarım hersey yolundadır en içten dularım seninle...

canım 7 haftadan önce kalp atışı gözukmuyorkı
8 hafta tamamlanana kadar kürtaj falan olma
cok uzuldum ınsallah olumlu sonuç alırsın

kızlar çok kötüyüm ağlamaktan helak oldum 2 gün sonra gel dedi doktor salı günü yani.bende dedim daha erken olabilirmi dedim yok dediler ultrasyonda 6+4 günlük göründü güzel gelişmiş 5 gün önce nokta kadardı şimdi büyümüş baya ama kalbini göremediler üstten baktı önce var dedi bide alttan baktı emin olmak için yokdu dünyam yıkıldı olmassa salı günü kalbi kürtaja alıcam dedi uyutarak yapıyorlarmış çok korkuyorum
birde bebek canlı değilse beni zehirleme gibi bir durumu olabilirmi kayınvalidemde öyle demiş eşime oda ayrı bir korkuttu

Son düzenleme:

hadi canim ins 2 embryo oldugu icin tup bebek de ilk bastaki artis tam duzenli olmayabiliyor, ama genel olarak artmis cok cok sukur. bi desabah erken gitmissiniz tam 48 saat olmamis. cok hassas olmasa da 100 kusurleri rahatlikla gorebilirsin bence idrar testinde de.
ilk gunler cok zor geciyor canim biliyorum. ama ins gunun de gecsin sonra biraz daha rahatlarsin. kalp atisina daha cok var, sen simdi bol bol dua et ins Allahim saglikli bi sekilde oraya ski ski yerlestrsin bebisini aminnnn :)

canim sali gunu bi da gidin bakalim,olmadi mutlaka baska doktru deneyin bi de, belki ultrason cihazinin kalitesi ile alakalidir.
ins duyarsiniz canim, hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz, hemen uzulme ins.. dualarimiz seninle :)

Cok sagol canimm.
Yarin testi tekrarlayacagim ins.yukselmistir.
Kalp atisini duymak da kısmet olur inşallah.
Daha 2-3 hafta var sanirim
Srn baya olmussun maşallah bende gelseydim o gunlere

Canimm bende kizlara katılıyorum dr degidtirsrn..
Insallah güzel ,mujdeli habrrin gelsin duaciniz canim..

Rose canim kizlar da yazmis insallah hayirlisiyla duyarsin gercekten cok istiyorum bunu Allah buyuktur ol desin yeter ki
Bebegin sana zarari yok o ilerleyen aylar icn gecerli korkmana gerek yok hatta umarin yaniliyordur dr un ama eger dedigi gibiyse vucuttan atilmasini bile bekleyebilirsin sanirim kan sulandirici veriyorlar ama inana ki bunlara gerek kalmamasini cok istiyorum

günaydın kızlar dün gece bir tanıdığımız ısrarı üzerine başka hastaneye gittik acile.kendimi muayene ettirdim ordada kan verdim değerim 56 bin olmuş 18 gün önce 4362 idi güzel yükselmiş bebekte 5 mm miş 6 mm olunca kalp atışı beklenir dedi 3 gün sora gel dedi buda içim biraz rahatladı oda şuan 6+2 günlük gördü daha erken olabilir dedi bekleyelim biraz bilmiyorum bakalım
bu arada annem geldi çok iyi oldu yoksa dayanamazdım tek başıma

ii yapmışsın başka dr a gitmekle cnm..tam bilmiyorum ama bu ilk gebelik tanısı konarken çok değişken süreler ölçüler olabiliyor, kesin denen hiçbirşey kesin değil..ablamın idrarda pozitif çıkan gebeliği kanda negatif çıkmıştı ama ablam hamileydi mesela..o bakımdan hakkında hayırlısı olsun henüz telaş yapmak için erken, bakalım 3 gün sonra ne olacak durumlar..

canım ben senın bebegının kalp atışının olduğuna ınanıyorum sakın bu doktorda yok derse kürtaj olma bıraz daha bekle 8 haftan dolana kadar 12 haftalıktan önce zehırlemıyor dıye bılıyorum zaten

ben 5+2 de keseyı görmüştüm
6+6 da kalp atışını
karnımdan bakmıştı kalp atışına kesenın ıcı bomboştu
bebek bıle gözükmüyordu düşün
tabı ben geberecektim o anda
aradı taradı yok sonra attan bakalım derya dedı
alttan baktı hadı bebegım nerdesın gözük bana diyerek aradı
sonra buldu bebegıde kalp atısınıda
döllenme gününe bağlı sanırım bu veletlerın gözukmesı
bırkacgun sonra duyarsın hıc korkma
aksi bısey olsa degerın okadar katlamazkı sağlıklı bır gebelik bence
ben sımdı bırdaha hamıle olsam 8 haftalık olana kadar kalp atışına falan gıtmem cıddı dıyorum

ben içim rahat bır sekılde senden sonuç bekliyorum sende ıcını ferah tut

Insallah canim cok sagol...bugun gene yaptim koyulasmis biraz
Yarin kan testini tekrarlayacagim inş. Katlanmistir.
Yazarim canim
Kalp atisini duyana kadsr inanamayacagim sanırım.
Insallah kismet olur. ..

ınsan doğana kadar ınanamıyor dogdugu zaman bu benım ıcımdenmı cıktı dıyorsun
Aysun teyzesı oğlum yarın 1 yasındatıpiş tıpışda yuruyor
zaman ne kadar cabuk gecmıs dımı
yakın cok uzak degıl senın bebegınınde dogup buyudugunu gördugumuz günler

kızlar değerimbugün çok yükselmedi doktor kimyasal olabilir dedi...korkuyorum dua edin ne our bana...

7.gün 68

9.gün 114

11gün 137 çıktı

çarşamba tekrarlatıcam..

deryacım işte o fitilden bende kullanıyorum hatta ilk 3 ay iğnede kullandım
sen kendini yorma iş güç yapma bol bol dinlenmeye bak
Hilalcim sen fitili günde kaç kez kullandın? Bir de o günlerde kasıklarında ağrı ve bıçak batması gibi bi duygu oluyor muydu?
Progesteron değerin yükseldi mi bakılmışmıydı hiç?

rosess 8haftadan önce kalp atışı olmayabilir, üzme hemen canını, bekleyin bence, değerlerin de güzel katlamış. 3 gün sonra bile kalp atışı olmasa korkma, dualarım seninle, inşallah bebeklerimizin kalp atışlarını duyacağız Allah'ın izniyle

kızlar değerimbugün çok yükselmedi doktor kimyasal olabilir dedi...korkuyorum dua edin ne our bana...

7.gün 68

9.gün 114

11gün 137 çıktı

çarşamba tekrarlatıcam..
inşallah kimyasal değildir, Rabbim yardımcın olsun :26:

7.gün 68

9.gün 114

11gün 137 çıktı

çarşamba tekrarlatıcam..

Aysunum nedesem bilmiyorum ki ufff bu stresi ben tam onbes gunden fazla yasadım 20 ile baslamıstı degerım hep ucu ucuna ıkıye katladı ılk zamanlar kimyasal degilse bile dış gebelik bu dediler ben rabbime sığındım hep dua ettım bırakma kendını dua edelim bol bol inş güzel olucsk sonu Rabbim cok buyuk

49tl uygun değil
mesela üçlüsü 10-11 civarı bulursan al
avent de iyidir zaten bi medela bi avent
ayrıca geçmiş olsun

chicco i move güzel konforlu araba
ama benden size tavsiye hantal araba almayın o da çok hantal
kullanımı çok zor oluyor gerçekten
öyle bişey alsanız da mutlaka 1 yıla hafif bi arabaya geçersiniz baştan söyleyim
indirimler için fln ebebek joker butikbebe unnado eczanemizde fln takip edebilirsin
ben mustela aldım ilkten pişik kremi için
güzel kötü diyemem ama parasının kremi değil
sudocrem hiç kullanmadım ben ama biliyorum o da kaliteli krem alabilirsin
mustelayı da set olarak değil ayrı al daha ekonomik
eczanemizde gibi sitelere bak

progestan jele geçmiştim iğneye geri döndüm bugün..

yapacak bişey yok beklemekten dua etmekten başka..

Allah hayırlısını versin..

insan herşeye alışıyor.

Herkese merhaba araniza yeni katildim ama ben hamile degilim 4.5 aylik bir bebegim var avent pompa var bende kizim 20 gun kadar memeyi tutmamisti ozaman elim ayagim olmustu cok kibar sagiyor bunu kizim emmeye baslayinca anlamistim ama madelanin daha cok sut sgdigini soyluyorlar hatta en iyisi kiralamakmis hastane tipi simdiki akoim olsa kiralardim herhalde ama ben simdide sagiyorum kalani onunlada kasik mamasi yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…