çok kötüyüm bebeğin kalp atışı görünmedi alttanda baktılar yok salı günü gene gelin dedi yoksa kürtaj dedi bittim ben allahım kızlar
kürtaj olmak zorundamıyım başka şekilde düşüremezlermi çok korkuyorum bebek 6+4 haftalıık göründü çoktan olması gerekiyordu dedi
çok kötüyüm bebeğin kalp atışı görünmedi alttanda baktılar yok salı günü gene gelin dedi yoksa kürtaj dedi bittim ben allahım kızlar
kürtaj olmak zorundamıyım başka şekilde düşüremezlermi çok korkuyorum bebek 6+4 haftalıık göründü çoktan olması gerekiyordu dedi
canım ıdrar testı sonuç vermıyor yapmıyoruz degılmı
yapıpda canını sıkma benım cok ıyı hatırlıyorum döllenmeden 15 gun sonra bıle cıkmamıstı adet olcagım gun yapmıştım negatıftı
adetı 3 -4 gun gecınce cıkmıstı
senın degerın katlamış cok cok cok sukur
yaz buraya tamammı degerlerını gelıp bakarım
8 haftalık olsanda çabucak kalp atışını duysak
Canim bebegin kalp atisi gec gorunen inlar var ama bu kadar hizli karar vermek dogru mu acaba belki gec dollenme vs yada ne biliyim baska bisey o, maz mi inann uzuldum hemde cok bol bol dua edelim Allah buyuktur daha fazla bilgisi olan yazsin
cnm benim daha küçük bence baska bi dr a daha görün umarım hersey yolundadır en içten dularım seninle...
canım 7 haftadan önce kalp atışı gözukmuyorkı
8 hafta tamamlanana kadar kürtaj falan olma
cok uzuldum ınsallah olumlu sonuç alırsın
cnm bak kızlar yazmış ama bende yazıyım 2.de bende bu tarz şey yaşamıştım
doktorun bana dediği eğer geç döllenme olduysa 15 güne kadar fark olabilir ondan bekliycez demişti
ve baya da bekledik yaklaşık 10.haftaya kadar çünkü kalp atışı 8.e kadar olabilir demişti
son ana kadar umudunu yitirme doktoruna hmn kürtaj olmak istemediğini beklemek istediğini söyle
dualarım seninle
Rose canım kıyamam sana ama dur hemen telaşe etme daha cok minik elini karnına koy ve ya musavvir cek bol bol van veren rabbim ona zorluk yokki benimde duam seninle biliyosun ben tup le hamiş kaldımm degerım düşüktü kesinlikle problem var dediler ama Rabbime şükürler olsun o oldedikden sonra olur inş haftaya güzel haberler alırız ilk hamileleliğimde kalbi durmustu bebeğimin 8 hafta 5 günlüklen ama onda bıle bekledık benım vucudum atmadı kurtaj oldum ama sen bunları düşünme inş iyi olucak rose inş
o zaman 3+4 oluyor
canımmm idrar testi vardı evde yaptım bir kaç sabah ama koyulaşması gerekirken aynı çıktı çok ama çok korktum...
normalde öğleyin 1 de kan testini tekrarlatacaktım ama sabah 8.30 da zor attık kendimizi...
7.gün 68 idi 9.gün 114 olmuş...inşallah p.tesi daha da artar içim tam rahat değil.
kızlar çok kötüyüm ağlamaktan helak oldum 2 gün sonra gel dedi doktor salı günü yani.bende dedim daha erken olabilirmi dedim yok dediler ultrasyonda 6+4 günlük göründü güzel gelişmiş 5 gün önce nokta kadardı şimdi büyümüş baya ama kalbini göremediler üstten baktı önce var dedi bide alttan baktı emin olmak için yokdu dünyam yıkıldı olmassa salı günü kalbi kürtaja alıcam dedi uyutarak yapıyorlarmış çok korkuyorum
birde bebek canlı değilse beni zehirleme gibi bir durumu olabilirmi kayınvalidemde öyle demiş eşime oda ayrı bir korkuttu
Cok sagol canimm.hadi canim ins 2 embryo oldugu icin tup bebek de ilk bastaki artis tam duzenli olmayabiliyor, ama genel olarak artmis cok cok sukur. bi desabah erken gitmissiniz tam 48 saat olmamis. cok hassas olmasa da 100 kusurleri rahatlikla gorebilirsin bence idrar testinde de.
ilk gunler cok zor geciyor canim biliyorum. ama ins gunun de gecsin sonra biraz daha rahatlarsin. kalp atisina daha cok var, sen simdi bol bol dua et ins Allahim saglikli bi sekilde oraya ski ski yerlestrsin bebisini aminnnn :)
canim sali gunu bi da gidin bakalim,olmadi mutlaka baska doktru deneyin bi de, belki ultrason cihazinin kalitesi ile alakalidir.
ins duyarsiniz canim, hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz, hemen uzulme ins.. dualarimiz seninle :)
kızlar çok kötüyüm ağlamaktan helak oldum 2 gün sonra gel dedi doktor salı günü yani.bende dedim daha erken olabilirmi dedim yok dediler ultrasyonda 6+4 günlük göründü güzel gelişmiş 5 gün önce nokta kadardı şimdi büyümüş baya ama kalbini göremediler üstten baktı önce var dedi bide alttan baktı emin olmak için yokdu dünyam yıkıldı olmassa salı günü kalbi kürtaja alıcam dedi uyutarak yapıyorlarmış çok korkuyorum
birde bebek canlı değilse beni zehirleme gibi bir durumu olabilirmi kayınvalidemde öyle demiş eşime oda ayrı bir korkuttu
günaydın kızlar dün gece bir tanıdığımız ısrarı üzerine başka hastaneye gittik acile.kendimi muayene ettirdim ordada kan verdim değerim 56 bin olmuş 18 gün önce 4362 idi güzel yükselmiş bebekte 5 mm miş 6 mm olunca kalp atışı beklenir dedi 3 gün sora gel dedi buda içim biraz rahatladı oda şuan 6+2 günlük gördü daha erken olabilir dedi bekleyelim biraz bilmiyorum bakalım
bu arada annem geldi çok iyi oldu yoksa dayanamazdım tek başıma
Insallah canim cok sagol...bugun gene yaptim koyulasmis biraz
Yarin kan testini tekrarlayacagim inş. Katlanmistir.
Yazarim canim
Kalp atisini duyana kadsr inanamayacagim sanırım.
Insallah kismet olur. ..
Hilalcim sen fitili günde kaç kez kullandın? Bir de o günlerde kasıklarında ağrı ve bıçak batması gibi bi duygu oluyor muydu?deryacım işte o fitilden bende kullanıyorum hatta ilk 3 ay iğnede kullandım
sen kendini yorma iş güç yapma bol bol dinlenmeye bak
rosess 8haftadan önce kalp atışı olmayabilir, üzme hemen canını, bekleyin bence, değerlerin de güzel katlamış. 3 gün sonra bile kalp atışı olmasa korkma, dualarım seninle, inşallah bebeklerimizin kalp atışlarını duyacağız Allah'ın izniylegünaydın kızlar dün gece bir tanıdığımız ısrarı üzerine başka hastaneye gittik acile.kendimi muayene ettirdim ordada kan verdim değerim 56 bin olmuş 18 gün önce 4362 idi güzel yükselmiş bebekte 5 mm miş 6 mm olunca kalp atışı beklenir dedi 3 gün sora gel dedi buda içim biraz rahatladı oda şuan 6+2 günlük gördü daha erken olabilir dedi bekleyelim biraz bilmiyorum bakalım
bu arada annem geldi çok iyi oldu yoksa dayanamazdım tek başıma
inşallah kimyasal değildir, Rabbim yardımcın olsun :26:kızlar değerimbugün çok yükselmedi doktor kimyasal olabilir dedi...korkuyorum dua edin ne our bana...
7.gün 68
9.gün 114
11gün 137 çıktı
çarşamba tekrarlatıcam..
kızlar değerimbugün çok yükselmedi doktor kimyasal olabilir dedi...korkuyorum dua edin ne our bana...
7.gün 68
9.gün 114
11gün 137 çıktı
çarşamba tekrarlatıcam..
49tl uygun değilferda gene süper tavsiyeler çok sagol mesela uni baby 12li ıslak mendil 49tl uygun mu
dediğin arabayada bakcam,bez de indirimde 21.tl onuda eve taşınınca alcam boşuna yer kaplamasın dedim
philips avent natural serisini çok tavsiye ediyoarlar pompa olarak ama çok pahalı
bakıcam eger indirime girmezse medelaalcam yok girerse philips
kızlar ben hasta oldum bagırsaklar rahatsızlıgım nüksetti
bu zamana kadar çok iyi gitmişti ama mecbur ilaca başladık
tedirginim çok umarım tez zamanda geçer
chicco i move güzel konforlu arabaFerda canim cok saol yazdim bunlarida aklima bilmesigkm cok sey varmis dahada neler var kim bilir
Daha once buraya Hilal yazmisti bende netten bakmistim chicco i move bebek arabasi cok hosuma gitti ama ozellkk olarak beklentim yok cunki bu konudada bilgimde yok bi bildigim imkanlarim dogrultusunda herseykn en iyini almak istedigim bebegime mesela unibby yazmissin tabkki onu alirim Allahin izniyle fakat bunlar nerde indirime giriyor bebek bezi filan zaten nerden alicagimida bilmiyorum insan kendinden vazgeciuor gercekten her firsatta kendime alisveris yapan ben artik kendime hicbisey almiuorum ki ona heeswyin en iyisini aliyim
Hilalcim o dedigin avent marka pompa suanda unnado da indirimde teklisi 187 lira hatta simdide baktim acaba bunlra uygun mu oluyor yani fiyatlar nasil ki acaba o yuzden sen benden ondesin eger boyle seyler alirsan fiyatlariyla bana soyleki benkmde biraz fikrim olsun
Aklima gelmisken mustelanin pisik kremj nasil Ferdacim oyle set indirimde denk gelirde alisak isimizi gorur mu birde kayinvalidem gprumce, in cocuklarina bakiyor anneleri pek bakmayi sevmedigi icin oda hee firsatta sudocreme i oneriyor onu hic duydunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?