- 10 Ekim 2011
- 2.883
- 458
- 163
Canım cok tesekkür ederim amin inş sen buyuttun bile kızçemi darısı bize inş buarada annelik sana çok yakıştı maşallal çok güzelsiniz analı kızlı yazmadım ordan ama saçlar süper olmuş güle güle kullsn kendıde yuregide güzel arkadaşım eceye tek kelime etmiyorum maşallah barekallah
Hilalcim sen fitili günde kaç kez kullandın? Bir de o günlerde kasıklarında ağrı ve bıçak batması gibi bi duygu oluyor muydu?
Progesteron değerin yükseldi mi bakılmışmıydı hiç?
rosess 8haftadan önce kalp atışı olmayabilir, üzme hemen canını, bekleyin bence, değerlerin de güzel katlamış. 3 gün sonra bile kalp atışı olmasa korkma, dualarım seninle, inşallah bebeklerimizin kalp atışlarını duyacağız Allah'ın izniyle
inşallah kimyasal değildir, Rabbim yardımcın olsun :26:
İlaçla ilgili olduğunu düşünmedim de, düşük tehdidi ile ilgilidir diye düşünüyorum. o belirti ağrılarının haricinde daha şiddetli ağrılarım oldu benim, cuma cumartesi pazar 3 gün sürdü, sürekli yattım dinlendim, bugün biraz iyiyim, o ağrılar bitti. Doktorum adet olacakmışsın gibi ağrın olabilir normal demişti, ama bu daha farklıydı.ben günde 2 kez kullandım aldıktan sonra 30 dk kadar yattım kasık batmaları gebeliğe bağlı
bişey ilaçla alakası oldugunu sanmıyorum bu haftalarda olan normal belirtiler yani
bide ben 3günde bir proluton iğne de oldum ama dediğim gibi bnm daha önce düşüklerim olmuştu ve gebeliğimde çok kanama geçirdim ondan bnm doz fazla olabilir sen gene doktoruna sormadan hareket etme
perim inşallah canım çok sağol..inşallah dış gebelik değildir..
ne zormuş hamilemiyim değilmiyim..sevinemedim doğru düzgün..
çok sağol cnm beklemekten başka çare yok sanırım.
Ben dis gebelik olmadigini dusunuyorum sana laporoskopi yapilmisti tuplerinde bi sorun yoktu neden olsun ki su mubarek gunlerde yuzun gulsun insallah
Insallah ikizdirde ondan oyle yukselmistir :)) guzel dusun canim beklemek zorundasin Allahin dedigi olucak uzme kendini hep dua et
y7.gün 68
9.gün 114
11.gün 137
12 gün 506
24 saat geçti üzerinden kafam karıştı..sevinsem mi üzülsem mi bilemedim kaç gündür
kızlar bugünde 506 çıktı..2 doktorla görüştüm biri iyi şeyler söyledi diğeri dış gebelik olabilir dedi..ama o genelde doğal gebeliklerde olurmuş tüp bebekte oranı çok düşük %2 miş
yarın tekrarlayacağım testi..
siz ne düşünüyorsunuz ne olur bişeyler söyleyin
y
Canim ya sabahtan beri seni takip ediyorum çok sevindim Allah askina tüp bebek uzmani olduk artik bu değere dis gebelik olabilir diyeni Bosver canini sikma Allahina sukret arkadasim ikiz gebesin sen
Yanii bende oyle biliyorumw zaten rahimde nereye gittide dis gebelik oldu hic olmus mu ki boyle biseyevet laparoskopi oldum tüplerde problem görülmedi
hem tüp bebekte embriyo direk rahme yerleştiriliyor bilmiyorum ki dr neden öyle dedi..
inşallah dediğin gibidir.
Yanii bende oyle biliyorumw zaten rahimde nereye gittide dis gebelik oldu hic olmus mu ki boyle bisey
Olmasin yaa insallah yuzun gulsun canim benim ama bu bebek gelirse insallah cok nazli olucak diyim annesi
ben hiç duymadım tüp bebekle dış gebelik geçiren inşallah o minicik ihtimal bana denk gelmemiştir dr korkuttu biraz beni..
prensesim hem bizi yıllarca bekletti bu bebek..
hemde gelirken çektiriyor.
hemde çok nazlı çokkkkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?