Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Aysun ve Rosess butun kalbimle guzel haberl3rle gelmenizi diliyorum insallah yuzunuz guler su mubarek gunlerde

Ferdacim cok saol verdigin biligiler icin artik zamanla ogrenicem detaylari herdeye netten bakiyorum tabii almaya gittigimde anlicam insallah ama bu islak mendili filan ogrendigim iyi oldu kremler konusundada seni dinlicem insallah o gunleri gormek aldigimizi saglicakla kullanmak nasib olur banada tum isteyenlerede

Kizlar ben bu bebek isini ne yapacagim sanki artik hic olmayacak gibi birde bir yandan istiyorum diger yandan vazgeciyorum korkularim var tekrar kotu bir hamilelik ve kaybetme korkusu beni delirtiyor esimde bu durumdan sıkıldı nasıl yapcaksın bi cocuk daha diyor surekli bu konuyla mesgulum haklı oda birgun tamam diyorum ikinci gun vazgeciyorum of ne yapcam:-(kizl

ahh cnm ozim çok teşekkür ederizzzz büyüttm valal zaman cok cabuk gecıo ilk zamanlar zor gecıo gibi gorunse de sonraları çok daha keyfli gerçekten ... sen de bi bakmssn dogum olmş bebşn kucagna ble gelmş olcak saglıklaaa hayrlısyla inşşşşşşşş

ben günde 2 kez kullandım aldıktan sonra 30 dk kadar yattım kasık batmaları gebeliğe bağlı
bişey ilaçla alakası oldugunu sanmıyorum bu haftalarda olan normal belirtiler yani
bide ben 3günde bir proluton iğne de oldum ama dediğim gibi bnm daha önce düşüklerim olmuştu ve gebeliğimde çok kanama geçirdim ondan bnm doz fazla olabilir sen gene doktoruna sormadan hareket etme

aysunum bu değerle hiç alakası oldugunu düşünmüyorum çünkü bnm ilkinde sağlıklı yükselmiyor alalım
dediler 2 gün sonra kalp atışını duymuştum ,2.de degerim çok muntazam yükseldi ama gelişme olmadı hatta kürtaja giderken değerim 10 binlerdeydi ama olmadı bence gönlünü ferah tut rabbim nasip ettiyse olmuştur
rose cnm senide merak ediyorum lütfen bizi habersiz bırakma
canı gönülden dualarımdasınız kızlar umarım hayırlı haberlerle gelceksiniz

7.gün 68
9.gün 114
11.gün 137
12 gün 506

24 saat geçti üzerinden kafam karıştı..sevinsem mi üzülsem mi bilemedim kaç gündür

kızlar bugünde 506 çıktı..2 doktorla görüştüm biri iyi şeyler söyledi diğeri dış gebelik olabilir dedi..ama o genelde doğal gebeliklerde olurmuş tüp bebekte oranı çok düşük %2 miş

yarın tekrarlayacağım testi..

siz ne düşünüyorsunuz ne olur bişeyler söyleyin

benim bagırsaklarım fena kızlar ilaca başladık ama hala aynı
dün kontrol vardı çok şükğr bebeğim etkilenmemiş bu durumdan
iştah fln gitti bide ishal korktum ama dr bi sıkıntı yok dedi
bide utanmadan hızlı kilo almışsın dedi
manyakmı nedir?5.5kilo aldım he bunun son 3 nü son 1 ayda aldım
ama ztn çok zayıf başladım grenler 4 aylık fln sanıyor beni
ama dedim doktor bey ben zayıf başladım ve ilk aylar bulantıdan kilo verdim
şimdi biraz hızlı almam normal değilmi işte bu hızla devam edersen son ayları
düşünemiyorum fln dediztn hastayım bebeğimi yeterli besleyemiyorum sıkıntısını
çekiyorum bide böyle denirmi?bide 1 ay sonra çağrdı kontrole çok zmn var daha çoook

İlaçla ilgili olduğunu düşünmedim de, düşük tehdidi ile ilgilidir diye düşünüyorum. o belirti ağrılarının haricinde daha şiddetli ağrılarım oldu benim, cuma cumartesi pazar 3 gün sürdü, sürekli yattım dinlendim, bugün biraz iyiyim, o ağrılar bitti. Doktorum adet olacakmışsın gibi ağrın olabilir normal demişti, ama bu daha farklıydı.
Tabiki de doktoruma sormadan hareket etmem, teşekkürler...

aysunnnn bak ben yazdım daha önceki yaşadıklarımı
bu işlerin çok matematiksel oldugunu düşünmüyorum
bence umut hep vardır bence bi süre en azından 3
-4gün tekrarlamayın bhcg yi sonuçta bekleyip göcez
bi gitmişsin doktra kalp atışı dinliyorsun inş

Aysunay ve roses inşallah güzel haberler verirsiniz rabbim gonlunuze göre her şeyi yoluna koysun kendi sıkıntılarından bahsedecektim ama neyse arkadaşlar hele bir güzel haberler versinler sonra .... Öptüm hepinizi ...

hilal aslında test günüm yarındı ben bugn dayanamadığım için gittim..merkez yarın da test istiyor yapıcam yani

eğer artış devam ediyorsa dr dan erken ultrason randevusu alıcam.

birde dış gebelikte aşırı ağrı olurmuş bende yok...

bir gün seviniyorum bir gün üzülüyorum

Allah hayırlısını versin inşallah.

Aysunn sevinelim yaa ne guzel bir deger cok anlamiyorum ama oyle degil mi yani normalde 10. Gun yaptirmis olsan v3 sonra bu deger buna sevinirdik degil mi ben tup bebekte tam katlamadigini dusunuyorum Duygunu nasildi o soyler ama Ozim i hatirlasana yur3gimiz agzimizda bekledik ve sonunda ne kadar sevindik darisi basina insallah bundan sonra guzel olucak artik stres yapma Allah a emanet insallah simsiki tutunur

Derya herkesi hamileligi hatta bi kisinin iki hamileligi bile ayni olmayabiliyor Allah yavrunu sana bagislasi kiminin kasik batmalari cok olur kiminin mide bulantisi hic olmaz kimine enerji g3lir hiic biseye takma kafani cik4in bi yolu keyifli olmaya calis bu bebegine yansiyor cunki senin hamileliginde boyle demekki bol bol dinlen

perim inşallah canım çok sağol..inşallah dış gebelik değildir..

ne zormuş hamilemiyim değilmiyim..sevinemedim doğru düzgün..

çok sağol cnm beklemekten başka çare yok sanırım.

perim inşallah canım çok sağol..inşallah dış gebelik değildir..

ne zormuş hamilemiyim değilmiyim..sevinemedim doğru düzgün..

çok sağol cnm beklemekten başka çare yok sanırım.

Ben dis gebelik olmadigini dusunuyorum sana laporoskopi yapilmisti tuplerinde bi sorun yoktu neden olsun ki su mubarek gunlerde yuzun gulsun insallah
Insallah ikizdirde ondan oyle yukselmistir :)) guzel dusun canim beklemek zorundasin Allahin dedigi olucak uzme kendini hep dua et

evet laparoskopi oldum tüplerde problem görülmedi
hem tüp bebekte embriyo direk rahme yerleştiriliyor bilmiyorum ki dr neden öyle dedi..

inşallah dediğin gibidir.

y

Canim ya sabahtan beri seni takip ediyorum çok sevindim Allah askina tüp bebek uzmani olduk artik bu değere dis gebelik olabilir diyeni Bosver canini sikma Allahina sukret arkadasim ikiz gebesin sen

y

Canim ya sabahtan beri seni takip ediyorum çok sevindim Allah askina tüp bebek uzmani olduk artik bu değere dis gebelik olabilir diyeni Bosver canini sikma Allahina sukret arkadasim ikiz gebesin sen

bebekçim normalde 2 günde 2 kata yakın artmalı değerler.
benimki 1 günde 4 kat artmış neredeyse ne bileyim ki neden öyle dedi..

kafam çok karışık..sevinemedim doğru dürüst
inşallah dediğin gibidir canım

evet laparoskopi oldum tüplerde problem görülmedi
hem tüp bebekte embriyo direk rahme yerleştiriliyor bilmiyorum ki dr neden öyle dedi..

inşallah dediğin gibidir.
Yanii bende oyle biliyorumw zaten rahimde nereye gittide dis gebelik oldu hic olmus mu ki boyle bisey
Olmasin yaa insallah yuzun gulsun canim benim ama bu bebek gelirse insallah cok nazli olucak diyim annesi

Yanii bende oyle biliyorumw zaten rahimde nereye gittide dis gebelik oldu hic olmus mu ki boyle bisey
Olmasin yaa insallah yuzun gulsun canim benim ama bu bebek gelirse insallah cok nazli olucak diyim annesi

ben hiç duymadım tüp bebekle dış gebelik geçiren inşallah o minicik ihtimal bana denk gelmemiştir dr korkuttu biraz beni..

prensesim hem bizi yıllarca bekletti bu bebek..
hemde gelirken çektiriyor.
hemde çok nazlı çokkkkk.

Ben o evlat hasretini cok iyi biliyorum malesef
Seninde artik hasretin sona ersin bundan sonra yok kalp atisi yok ikili testi yok cinsiyeti yok ayrintili usg olsun telaslarin ama hepsindende guzel sonuclar al insallah
Bizede bebeklerimizin resimlerini goste3mek nasib olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…