ben hiç duymadım tüp bebekle dış gebelik geçiren inşallah o minicik ihtimal bana denk gelmemiştir dr korkuttu biraz beni..
prensesim hem bizi yıllarca bekletti bu bebek..
hemde gelirken çektiriyor.
hemde çok nazlı çokkkkk.
Insallah prensesim Aminnnnnnn. ..Ben o evlat hasretini cok iyi biliyorum malesef
Seninde artik hasretin sona ersin bundan sonra yok kalp atisi yok ikili testi yok cinsiyeti yok ayrintili usg olsun telaslarin ama hepsindende guzel sonuclar al insallah
Bizede bebeklerimizin resimlerini goste3mek nasib olsun insallah
2-3 güne görürsun keseyide için rahatlar ben çok inaniyorum ikiz bide Oh Oh
hilal aslında test günüm yarındı ben bugn dayanamadığım için gittim..merkez yarın da test istiyor yapıcam yani
eğer artış devam ediyorsa dr dan erken ultrason randevusu alıcam.
birde dış gebelikte aşırı ağrı olurmuş bende yok...
bir gün seviniyorum bir gün üzülüyorum
Allah hayırlısını versin inşallah.
Aysunum maşallah ya neolur üzülme tevekkel olalım Rabbime inan o ol desin bana gittiğim hiç bir doktor normal degıl dedi tup doktorum bile keseyı görene kadar dış gebelik olabilir dedi bende şaşırmıştım ne alaka tup bebekte dış gebelikmi olur diye oluyomus cok şasırmıstım ama ben hep iyi seyler hissettım senınle aynı şeyı yasadım gun asırı kan verdim sonra hergun verdım dayanamadım 3 4 e katladığı oldu sonra elhamdülillah kese gözüktü onda bıle bebeği kalp atışını duymadan bu normal dıyemem demişti bu tup doktorlarıda sagolsun biraz zorluk görmeye alışmışlar pat pat şu olabilir diye hemen söylüyolar cok ağlamıştım bana 8. Haftamda tamam hadi hayırlı olsun kesede kalp atımıda var bebek gelişiyo demişti cok korkuttunuz beni diyince asıl sen korkuttun nazlı hamile demişti bastan umit versem daha cok üzülürdün bak şimdi cok sevindik demişti ahh ahh o gunler ne cektım neler yasadım cok ıyı anlıyorum 3 hafta 4 gunluktu öğrendği de ve nerdeyse 5 hafta bu stresi yasaım sonra düşük korkularım 16 haftada hamileyım demeye baslamıştım kusmaya başladım 7 haftada her kustuğumda mutluluktan aglıyodum orda miniğim diyei gepsi gecıcek ve inş nazlı bi minnoşta sana gelicek şimdi diyorumki okadar kan aldırıp stres yapmasaydım keske cünkü ister duzenli katlasın ister katlamasın degerin şöle bi 3000 5000 olana kadar beklıyo kese için insanın yureği sıkısıyo ama ben inanıyorum ne olur ümitsiz olma bak bire bir yasadım 12 gun önce konulmuş embiryo hatta çift embiryodan degerım 22 imkanı yok tutmamış dedi doktor hatta en son 28. Haftam görüştük tup doltorumla beni şitaratüre geçirin dedim guldu yok oluyo nadır olsa sen gibi değeri mukemmel olupta ilerlemeyende cok dedi bende içimden bana ilk zamanlarımda nıye soylemedın madem dedim :44:hersey guzel olucak aysunum duaya devam Rabbim bumubarek gunlerde inş sevincimizi daim etsin sen iilaçlarını düzenli al dınlen bol bol sıkıntı yapmamaya calıski miniğin etkilenmesin
7.gün 68
9.gün 114
11.gün 137
12 gün 506
24 saat geçti üzerinden kafam karıştı..sevinsem mi üzülsem mi bilemedim kaç gündür
kızlar bugünde 506 çıktı..2 doktorla görüştüm biri iyi şeyler söyledi diğeri dış gebelik olabilir dedi..ama o genelde doğal gebeliklerde olurmuş tüp bebekte oranı çok düşük %2 miş
yarın tekrarlayacağım testi..
siz ne düşünüyorsunuz ne olur bişeyler söyleyin
7.gün 68
9.gün 114
11.gün 137
12 gün 506
24 saat geçti üzerinden kafam karıştı..sevinsem mi üzülsem mi bilemedim kaç gündür
kızlar bugünde 506 çıktı..2 doktorla görüştüm biri iyi şeyler söyledi diğeri dış gebelik olabilir dedi..ama o genelde doğal gebeliklerde olurmuş tüp bebekte oranı çok düşük %2 miş
yarın tekrarlayacağım testi..
siz ne düşünüyorsunuz ne olur bişeyler söyleyin
bişey diyim mi
bence 11.gün değerine yanlış bakılmış
herşey normal ve yolunda
sen içini ferahtut
bende ferda gıbı düşünüyorum
11.gun yanlış bakılmış olmalı
aynı yerde yaptırdın dımı
bencede ıcını ferah tut geldı bu bebıs sana
yarınkı sonucunda yüksek cıkacak
Selam kızlar
Aysunum dış gebelik nasıl olur allah aşkına,tüp bebekte ramin direkt içine yerleşmiyor mu bebek..:44:
Yok yok dış gebelik olasılığı yok bana kalırsa da..
Kızların dediği gibi düşünüyorum bir de.. Yani 11. gün tahlilin sağlıksız yapılmış..
Yoksa diğerleri maşallah çok çok güzel
Rosess napıyor acaba,onu merak ediyorum..
İnşallah herşey yolunda olacak..
canım inşallah öyledir yaa..
ama labaratuvara bugün sordum yok yanlışlık olmaz dediler:44:
bakalım yarın nasıl oalcak..
tüp bebekte dış gebelik riski %2 olabiliyormuş inşallah öyle değildir.
inşallah tüpüşüm benimledir..
canım inşallah öyledir yaa..
ama labaratuvara bugün sordum yok yanlışlık olmaz dediler:44:
bakalım yarın nasıl oalcak..
tüp bebekte dış gebelik riski %2 olabiliyormuş inşallah öyle değildir.
inşallah tüpüşüm benimledir..
slm kızlar ben bugün gittim doktora dündü dayanamadım gene ultrasyonla baktılar kalp atışı yok ölçümlerdede bebek 5 mm 6+4 haftalık çıkıyor doktorlar umutsuz gibi 1 hafta verdiler bana pzt si gidicem gene yoksa ya alacaklar yada düşürtecekler sata göre 7+6 yım bu arada.
umut yok gibi yani hatta bugün kesenin içinden önce bebeği bile göremediler baya baktılar sonra göründü
bilenler yazsın sizce sağlıksız bir gebelik olsa değerim 156 bin olurmuydu bunu merak ediyorum bugün adet gecikmemin 25. günü
Rose cnm 5.5mm gecmeden ztn görülmez kalp atisi bana öyle demisti dr 1veya 2 hafta geridende gelebilir degerin 156 bin mi acaba
Bini yanlismi yazdin ama aysunada yazdim degerler bi yardimci ama sonuc degil yani bnde öyle olmamisti bence beklemelisin ins.geliscek bûyüycek
Aysunummmm bak ozimde anlatmis hersey tibbi bilgiye bakmiyor rabbim ol dedikten sonra
Bende gebe oldugumu ögrendikten sakir sakir kanama yasadim ped degistirip durdum acilde düsüyor yapcak bi sey yok dediler sonra ertesi gûn degerim artmisti inanamadim ve benim bu gebeligim boyunca ara ara kanamalarim oldu her defasinda korktum ama hep inandim
Sizde inanin son ana kadar umut hep vardir allahtan umut kesilmez
kızlarrrrrrrrrrrrrrr değerim 857 çıktı......çok şükürrrrrrrrrrr.
p.tesi kese görmeye gidicez inşallahhhhhhhhhhhhhh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?