cok güzel bi haber bu yadaha da güzel olacak inş.
kızlarrrrrrrrrrrrrrr değerim 857 çıktı......çok şükürrrrrrrrrrr.
p.tesi kese görmeye gidicez inşallahhhhhhhhhhhhhh....
çok teşekkür ederim canımmmm.hadi hayırlı olsun cnm..Allah sağlıkla tamamına erdirsin.. inşallah rose dan da güzel haberler alırız..
prensenim çok sağol canımmmCok sevindimm masallah bebisine pteside guzel haberler bekliyoruz senden
Dqrisi Rosees in Basini bi mujdede ondan bekliyoruz Allahin izniyle
Kizlar dun aksam yemegin ustune pasta yedim masada sohbet ediyoruz oda ne gobek deligimin sol tarafinda pitpit diye yumusak bi dokunus iceriden inanamadim kimseyede caktirmiyorum orayi azicik durttum yine oldu sonra yine durttum azicik asagi dogru tek bi pit ama sonrasi yok tabii rahati bozuldu o mutlulukla ciglik attim galiba hissettim insallah yanilmamisimdir simdide tatli yiyip duruyorum banamisin demiyor
canım benim gözün aydın çok sevindim değerinin güzel çıkmasınaaa annesi bebişin şimdiden annesine naz yapıyorrr allah kucağına nasip etsinnnnkızlarrrrrrrrrrrrrrr değerim 857 çıktı......çok şükürrrrrrrrrrr.
Kizlar dun aksam yemegin ustune pasta yedim masada sohbet ediyoruz oda ne gobek deligimin sol tarafinda pitpit diye yumusak bi dokunus iceriden inanamadim kimseyede caktirmiyorum orayi azicik durttum yine oldu sonra yine durttum azicik asagi dogru tek bi pit ama sonrasi yok tabii rahati bozuldu o mutlulukla ciglik attim galiba hissettim insallah yanilmamisimdir simdide tatli yiyip duruyorum banamisin demiyor
çok teşekkür ederimmm canımmmpericim ne güzel hisettmişsin kuzunu maşallah size
rosses daha erken tatlım biraz bekleyin duyarsınız kalp atışını rabbime emanet
aysunay tebrik ederim senide rabbim kucağına almayı nasip etsinnn
aminnn çok sağol canım teşekkürlercanım benim gözün aydın çok sevindim değerinin güzel çıkmasınaaa annesi bebişin şimdiden annesine naz yapıyorrr allah kucağına nasip etsinnnn
canım o bebişin tekmeleriii yesinler onuuuu güzel bi duygu demii darısı bizim başımızaaaaa allah herkesin gönlüne göre versinnnnn
Ohhh cok sukur aysunum yuregim agzimda giriyorum topige valla cok sevindim
Rose cnm bnm basta bakildi beta sonra dr ultrasonla bakti tekrar
Istemedi yani.birde bekleyip bekleyemeyecegini dr soyler bnm ilkinde bekletmedi 2.de bekledik
Ama bunlara odaklanma bak hepimiz senin icin dua ediyoruz hayirli haberlerle
Gelmeni bekliyoruz sende inan umudunu yitirme
Perimmm iste o pit pit tepik oluyo git gide siddetleniyor
Hatta sicriyorsun
Bende dun 15 sefer wcye ciktim hastaneye gitmeyi
Dusundum ilac henuz fayda etmedi umarim gecer hmn
Canim tesekkur ederim bu nasil bi duyguymus ne kadar sukretsem azpericim ne güzel hisettmişsin kuzunu maşallah size
rosses daha erken tatlım biraz bekleyin duyarsınız kalp atışını rabbime emanet
aysunay tebrik ederim senide rabbim kucağına almayı nasip etsinnn
Nasil mutlusundur tahmin ediyorum daim olsun insallah hepimize kokusunu cekmek anali babali buyutmek nasib olsunçok teşekkür ederim canımmmm..Aminnnn
prensenim çok sağol canımmm
p.tesi de güzel haber veririm inşallah
ne güzel yaaaaa maşallah
Darisi basina canim cok guzel bi duygucanım benim gözün aydın çok sevindim değerinin güzel çıkmasınaaa annesi bebişin şimdiden annesine naz yapıyorrr allah kucağına nasip etsinnnn
canım o bebişin tekmeleriii yesinler onuuuu güzel bi duygu demii darısı bizim başımızaaaaa allah herkesin gönlüne göre versinnnnn
Yaa ne zamana siddetlenir acabaOhhh cok sukur aysunum yuregim agzimda giriyorum topige valla cok sevindim
Rose cnm bnm basta bakildi beta sonra dr ultrasonla bakti tekrar
Istemedi yani.birde bekleyip bekleyemeyecegini dr soyler bnm ilkinde bekletmedi 2.de bekledik
Ama bunlara odaklanma bak hepimiz senin icin dua ediyoruz hayirli haberlerle
Gelmeni bekliyoruz sende inan umudunu yitirme
Perimmm iste o pit pit tepik oluyo git gide siddetleniyor
Hatta sicriyorsun
Bende dun 15 sefer wcye ciktim hastaneye gitmeyi
Dusundum ilac henuz fayda etmedi umarim gecer hmn
Aysunum canım çok sevındim elhamdülillah Rabbime şükürler olsun bu mubarek gunde guzel haberler aldık keseyıde görüceksiniz inş şimdi yat dinlen bol bol su iç minnoşun sıkı sıkı yerleşsin bu gunler hiç gecmiycek gibi gelicek ama inş bi bakmışsın göbişin kocaman içinde tekmeler savurcak inşkızlarrrrrrrrrrrrrrr değerim 857 çıktı......çok şükürrrrrrrrrrr.
Hayirlisiyla en kisa zamanda gelsin insallahAysunaycim allah kucagina almayida nasip etsin tatlim ne guzel cikmis degerin
Bir yandan korkuyorum diger yandan cok istiyorum nasil yapcam ben zaten gelmiyorda bebis :-(
Aysunum canım çok sevındim elhamdülillah Rabbime şükürler olsun bu mubarek gunde guzel haberler aldık keseyıde görüceksiniz inş şimdi yat dinlen bol bol su iç minnoşun sıkı sıkı yerleşsin bu gunler hiç gecmiycek gibi gelicek ama inş bi bakmışsın göbişin kocaman içinde tekmeler savurcak inş
Hadi bakalım ilk pıtpıtlar hayırlı olsun perim bianda hareketleri kuvvetlenicek inanamıcaksın benım dısardan barız belli oluyo dalgAlanıyo cok komik göbeğime bişi koyuyorum onu atıyo sıpa buyudukce inanamıyo insan resmen şükürler olsun bugunlerımıze
kızlar az önce ciddi bi hesap yaptım adet günümden yumurtlama günümü hesapladım tam 6 haftalıık çıkıyor bebek doktorda zaten 5 mm dedi..zaten 6 haftalık bebekte 5 mm olurmuş.. değerimde 156 bin di 6 haftalık bebekte 156 bin çıkarmış..yani yumurtlama günümden hesap yaptımmı tam çıkıyor değerler falan.. sata göre hesap yapıncada kafayı yicek gibi oluyorum kalp atışları için geç kalınmş oluyor
sata göremi hesap yapmak doğru yoksa yumurtlama gününe göremi
perim senin kuzunu yerim ben daha da şiddetlensin hareketleri inşlhh anne ben burdayım desin
az önce annemde diyor sanada hamileyken dışardan belli olurdu çok hareketliydin sen diyor
canımm cok sevındım
11.gunde yanlışlık vardı kesınlestı yarınada 1000 kusurlerde olacak ınsallah
Aysun bız yarın yola cıkcaz aksama tatıle gıdıyoruz
tlf dan bu sayfaya gırmeyı beceremiyorum
ve senı cok merak ederım
bana özel mesaj atsana keseyı görünce oraya gırebılıyorum yazamasamda okurum yoksa catlarım valla 1 ay boyunca eylülde döncezde
çıktım sımdı ben
Canim beklemek cok zor hele ki oyle bi durumda
Simdi adetinden 1 gun once hamile kalanlari duymuyor muyuz yani onlar neye gore nasil bekliyor sonucta kan degeri net sayilarla olmuyor ki onunda araliklari baya genis yumurtlama gununu hesap alman daha dogru bence canim oyle yada boyle gelicek bu ptesi insallah guzel haberlerle gelsin
Seninde en kisa zamanda bunlarai yasamani dilerim karnindaki meleginle insallah cook guzel gunler gorursun
Hay Allahim yaa insallah yoktur oyle bisey sen nerde yaptirmistin canim niye bu kadar tedirgin ediyorlar seni ne guEl icin rahatlamistikızlarrrr..
az önce tüp bebek doktorum aradı...değerler güzel artmış ancak o aradaki 137 artış kötü bizi endişelendiroyur
dış gebelik olabilir diyo hala yaaaaaa....Allah korusunnn...
cuma günü vajinal usg giricem..
inşallah görürüm kızlarrrrrrr...
tamam canım yazarımmm..
iyi yolculuklar iyi tatiller size de...
gerçektende çok zormuş Rabbim insanı en çok istediği şeyle sınıyor buda benim sınavım beklemek zor iyi yada kötü herşeye hazırlamak lazım isyan etmemek lazım Rabbimin zoruna gider verende o alanda o. ol demesi yeter bu 1 haftadır yaşadığım şeyler beni çok olgunlaştırdı.
yumurtlama günüme göre hesaplayınca içim rahatlıyor işte bir umut eğer kuzumun bu hayatta yiğeceği ekmeği varsa biz nedersek diyelim Allah nasip edecek zaten.. herşeyin hayırlısı
herkesin bebeğini bağışlasın Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?