Hay Allahim yaa insallah yoktur oyle bisey sen nerde yaptirmistin canim niye bu kadar tedirgin ediyorlar seni ne guEl icin rahatlamisti
Canim Allah buyuk insallah sana bagislar yavrunu gercejten de onun ol demesi yeter
Hilal gelirse belki daha iyi biliyordur o bu hesaplama islerini insallah hersey yolunda gider
Benim cikmam lazim kizlar Allah a emanet olun
canım İstanbul memorial de yaptırdım..
aslında doktor da haklı böyle bhcg artışı yok sanırım..şok oldu
ve her ihtimali düşünüyo ama inşallah öyle bir ihtimalim yoktur...
ağrı sancı çok olurmuş öyle olsa:26:
inşallah cuma günü görürüm minişim doğru yere yerleşmiştir inşallah:26:
Aysunum dedim ya ben kafayı sıyırcaktım degerim 3000 lerdeydi bazı tahlıller istedı dış gebelik şüphesi varmı diye ona ragmen tam ıkı hafta bekledım keseyı gormeyı herseferınde ankaraya gıttım doktorum cok umutsuzdu Ama Rabbime zorluk yok surekli ya musavvir ismini cektım Yalnız can veren şekillendiren Rabbim ona zorluk yok allahım ne olur dogru yerde buyuyo olsun kuzum dıye olucak inş aysunum şu keseyı görelim inş sonrası güzel güzel gelicek pespese
Benımde bajınal bakılmıstı aysunum korkma evet anca bukadarlıkken vajınsl hozukuyo kı benım tüp doktorum ılk 10 hafta hep vajınal baktı.inşallah ozimmmmmmmm inşallah kese güzel bir yerer yerleşmişti meleğim..
inşllah dış falan değildir..
hastanenin istediği 3 günlük bhcg
114-137-857 çıktı böyle artış şaşırttı orayı da.
karabükteki doktorla telefonda konuştum oda önce p.tesiye randevu verdi sonra artış tuhaf cuma gel dedi:26::26:
alttan belli olurmuş..
Allahım inşallah herşey yolundadır...
ama bir diğer dokturda artış güzel vajinal erken ultrasona gir dedi...
usg girmeden belli olmayacak ne olduğu...cuma ya az kaldı...
puffym çok sağol canımmmm benimaysunayy canımmmm tebrik ederim, ben sana dedim hastaneler hata yapsada kabul etmezler, var olan bebişime yok dedilerde
umarım son soru işaretin bu olur ve kurtulursun kuruntulardan sorunlardan
Benımde bajınal bakılmıstı aysunum korkma evet anca bukadarlıkken vajınsl hozukuyo kı benım tüp doktorum ılk 10 hafta hep vajınal baktı.
İnş hayırlı haberlerle gelıceksınız
aslında doktorlarında sucu yok..böyle dizensiz bhcg artışına rastlamadılar sanırımaysuncumm cok guzel artmis degerin masallah. yani hadi o 137 olan gun test yaptirmasaydin, kac kisi her gun test yaptiryor ki anlamiyorum bu doktorlari. ne guzel artmis iste. Allah Allah. ins cuma gunu keseyi gorursun de icin rahatlar canim.
bizler kac kere vajinal ultrasona girdgmz icin goruntu gelince hemen anliycaksin sen de kesenin nerde oldugunu.
normalde bombos oluyor rahmin ici, bebek orda olunca sanki yumurta gibi buyuk siyah yuvarlak icinde minik bebek oluyor.
senin daha erken tabi sadece keseyi gorseniz de yeter. insRabbim saglicakla sonuna kadar gotursun cnm aminnnn...
:
İyi geceler kızlar
Aysuncum tebrik ederim canım ne kadar sevindim anlatamam inşallah cuma günü keseyi görürsünüzde içiniz dahada rahatlar,
dua edicem size
rosess canım hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah sanada dua edicem Allahın izniyle sende rahat edip hamileliğinin tadını çıkarcaksın inşallah
amin canım hayırlısı olsun inşallahroses canım seni takip ediyorum sürekli..inşallah güzel haberlerle gelirsin diye dua ediyorum senin için..
ama bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum hiç..
inşallah herşey yyoluna girer canım..Allah bebişinizi size bağışlasın inşallah..
inşlh bakalım benim hesaplarıma göredir herşey öyleyse çok sevinirim kısmetaysuncumm cok guzel artmis degerin masallah. yani hadi o 137 olan gun test yaptirmasaydin, kac kisi her gun test yaptiryor ki anlamiyorum bu doktorlari. ne guzel artmis iste. Allah Allah. ins cuma gunu keseyi gorursun de icin rahatlar canim.
bizler kac kere vajinal ultrasona girdgmz icin goruntu gelince hemen anliycaksin sen de kesenin nerde oldugunu.
normalde bombos oluyor rahmin ici, bebek orda olunca sanki yumurta gibi buyuk siyah yuvarlak icinde minik bebek oluyor.
senin daha erken tabi sadece keseyi gorseniz de yeter. insRabbim saglicakla sonuna kadar gotursun cnm aminnnn...
rosess cim ins sen de guzel haberlerle gelceksin tabi ki de yumurtlama gunu daha saglikli sonuc verir. ne zaman yumurtlama olacagini bilemeyecekleri icin sat i aliyorlar. bazi siteler tahmini dogum tarihini yumurtlama gunune gore hesapliyor.
ultrasondaki yasina gore de geriye dogru hesaplayip yumurtladgn gunu bulabilirsin cnm...tutuyor mu ikisi bakarsin.
bakalım canm sanırım doktorda beni o yüzden 1 hafta bekletti pztsi herşey belli olacak kalp atışını duymak nasip olur inşl bizedeaysunum lütfen iyi şeylere odaklan bnmde 13 haftaya kdr vajinal bakıldı
sakın bunun stresini yapma cumaya az kaldı inş.herşey yolunda gitcek
rose cnm bak şimdi doktorlar her kadının ne zmn yumurtladıgı bilemeyeceği için
hep sat ı baz alılar ama msela ben bi ay 22 sinde yumurtlarken bi ay 12 .de yumurtlayabiliyordum
bana doktorun dediği biz satı baz alırız ama geç döllenme dediğimiz durumda 15 günlük farkı normal kabul ederiz
bunu söyleyen perinatal tıp bakfı başkanı prof
yani bu durumda sata göre geriden gelebilir ama yumurtlamaya göre normal çıkar
allahın izniyle o milimler büyiycek ve kalp atışı görülcek
tangerim daha öncede okudum yazmak fırsat olmadı
eşin ne düşünüyo bu konuda yani eğer o da sende istiyorsanız ama yaşadıklarından
dolayı erteliyorsan bence erteleme sonra çok eç kalmak var bide
bide sen anne oldugun için daha iyi biliyorsun bu kdr sıkıntıya zorluga ragmen
o yavrular herşeye değmez mi onların allahın birer hediyesi gibi
Allah razı olsun canm saol.İyi geceler kızlar
Aysuncum tebrik ederim canım ne kadar sevindim anlatamam inşallah cuma günü keseyi görürsünüzde içiniz dahada rahatlar,
dua edicem size
rosess canım hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah sanada dua edicem Allahın izniyle sende rahat edip hamileliğinin tadını çıkarcaksın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?