ewet canım bugün yine yumurtlama günümü tespit edip netten hesap yaptım 6+2 günlük çıkıyor zaten doktorlarda ultrasyonda bebeği 6 haftalık gördü..beta da 6 haftalık çıktı benim hesaplarıma göre herşey normal gidiyo ama inşlhh böyledir yanılmıyorumdır..sende hiç girmiyorsun bu arada özlüyoz yani eskilerden kimse kalmadı. kuzeyide öp yerime kocamanaysunay değerin çok güzel artmış bitanem
ben doktorun gibi düşünmüyorum dış gebelik fln değil gayet sağlıklı allahın izniyle
bikere tahlil kesin yanlış
labaratuvar yanlış yapmış derler mi hiç toz kondurmazlar kendilerine
herşey iyi olacak inşallah
roses canım normalde gebelikte sat tarihi esas alınır
fakat yumurtlama herkeste herzaman beklenen zamanda olmaz
bence senin yumurtlaman geç oldu bu nedenle de feç döllenme oldu
bence sağlıksız olsa değerin böyle artmazdı
tevekkül edip beklemek lazım
ama inş iyi olacak canım
amin canımm inşlhh Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu herkesin yüzü gülsünAysunum rosesim yazamasamda hergün girip bakıyorum Allah inşallah hayırlısıyla sevincinizi yarım bırakmasın bebeişleriniz sımsıkı tutunsun size.
Kizlar selam
Megim yeni yavrun hayirli olsunbebisinde en kisa zamanda gelsin
Rose o zaman artik baslamistir belkide kalp atisi ptesi duyarsiniz insallah
Hilal ne oldu oyle yaa neden yaptirdin aferin senin kizina sanada cok gecmis olsun
Kizlar gecen gun gobek deligimin yaninda hissettim dedigin seyi gogsumun altinda kaburgamin ordada daha hizli ve fazla hissettim ama bebek oraya cikamicagina gore yanilmisimama saglik olsun vakti gelince hissederim insallah
kızlar ben bugün hastaneye kaldırıldım ama şu an çok şükür evdeyim
hiç bayıltılmadan uyuşturulmadan kolonozkopi yapıldı
ilaçlar arttırıldı ve eklenenler oldu canımın acısı bir tarafa dursun aklım
hep kızımdaydı o da bugün çok hareketliydi birde bnm akıllı kızım
operasyon olurken yukarı dogru çıktı o da kendini korudu bişekilde
bugünüde sağ salim atlattık çok şükür
çok geçmiş olsun canımkızlar ben bugün hastaneye kaldırıldım ama şu an çok şükür evdeyim
test yapılmasına sevindimkızlar merhaba öncelikle aysun dan güzel haberler gelmiş inşallah böyle devam eder...
roses pazartesiyi bekliyoruz bakalım, inşallah sen de güzel haberler verirsin
peri tebrik ederim ben de ilk hissettiğimde çok değişik bir duyguydu o an içinde bir canlı olduğunu daha iyi anlıyorsun nedense :)
hilal geçmiş olsun canım ...
kızlar bu arada biz geçen acile gittik bursaya gemlikteyiz artık burda olmayacak diye bursaya götürdü eşim. her yeri kabardı. alerjimiz hala devam. bir bayan dr. nöbetçiydi, test yapalım dedi çok sevindim hiç değilse sebebi araştırılıyor. inet dsütü alerjisine falan 5-6 çeşit alerjiye bakıyorlar bugün sonuç çıkacak çok merak ediyorum. kortizon verdi 1 hafta kullandım fayda etmedi. işin garibi benim hassas pıtırcığım ilaca da alerji geliştiriyor. offf ne zormuş bu ALERJİİİİ.... ya ben bunu hastalık olarak dahi görmezdim. alerji işte derdim. ama ciddi ciddi bir hastalıkmış. sürekli kaşınıyor gözümün önünde, parçalıyor kendini... benim dee içim parçalanıyorya inşallah sebebi bulunur... süt alerjisiyse o da kötü her şeyde süt var. ne yediricem diye düşünüyorum.ç offff hele bugün bir çıksın da sonuçlar çok merak ediyorum. dr. şimdiden diyet verdi ne ben ne o yiyor süt ürünleri. işin tuhafı her şeyde var süt,,,, sadece zeytin ekmek patates havuç pilav falan yiyorum ... neyse bunlar önemli değil.
ya kızlar bir de tam 6 aylık olduk. çok hareketli ne kucakta ne yerde durmuyır. altını değiştiremiyorum düşünün. bu kadar hareketli olması normal mi ya...
ha bir de :) ek gıdaya geçtik 10-15 gündür süt ürünleri vermeiyorum ama muhallebi çorba falan yapıyorum yemiyor. zorluyorum ağlıyor. nolur yardım edin. buv işin içinden çıkamadım. yemiyor nasıl başarıcam. zamanla alışır mı... mama ve azıcık çıkan anne sütümden yiyor.. artık yemesi lazım. nasıl yapsm... denemedeiğim şey kalmadı.
Hayirli cumalar kizlar
Ozimm ve davikli dogurmaniza ne kadar az kalmis
Aysundan haber var midye baktim ama gelmemis hala hayirli haberlerle gelsinler insallah
Kuzii alerji diyince nasil uzuluyorum benimde kardesimde vardi ama sizinkinden farkliydi o nefes alamazdi kuzum hep hastaneye giderlerdi ataklarda amaannem butun altinlarini satip cook iyi tedavi ettirdi ve suan alerjisi bitti alerji hastaligi zor ve masrafli insallah sizin ki hemencik gecer benim esimdede var bahar geldimi ilacsi dutamiyor gozleri burnu ama ben simdi tabii evladimi dusunuyorum insallah olmaz onda alerji biraz kalitsal saniyorum ki
Durumunuzu biliyorum ama zamanla bi cozum bulamazsan kardesimin gittigi prof un bilgilerini annemden alip verebilirim sana Istanbul da dr biz etrafimizda kimin alerjiden sorunu olsu hemen gonderiyoruz cok cok gecmis olsun
evet cnm..inşallah sağlıkla kucaklarız hepimiz yavrularımızı..bayram tatili ve sonraki hafta çanta hazırlama bebeğin eşyalarını dolabını yerleştirme vs tamamlanmış olcak kısmetse..
kızlarrr şimdi hastaneden geldik kesemizi gördük çok şükür 6mmdış gebelik değilmiş
bhcg değerimde 1850 olmuş
2 hafta sonra kalp atışları için gel dedi ama yarın ankaraya yola çıkıyoruz orada gidicem inşallah..
hilalll çok geçmiş olsun kuzum..
kızlarrr şimdi hastaneden geldik kesemizi gördük çok şükür 6mmdış gebelik değilmiş
bhcg değerimde 1850 olmuş
2 hafta sonra kalp atışları için gel dedi ama yarın ankaraya yola çıkıyoruz orada gidicem inşallah..
hilalll çok geçmiş olsun kuzum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?