Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ewet canım bugün yine yumurtlama günümü tespit edip netten hesap yaptım 6+2 günlük çıkıyor zaten doktorlarda ultrasyonda bebeği 6 haftalık gördü..beta da 6 haftalık çıktı benim hesaplarıma göre herşey normal gidiyo ama inşlhh böyledir yanılmıyorumdır..sende hiç girmiyorsun bu arada özlüyoz yani eskilerden kimse kalmadı. kuzeyide öp yerime kocaman
Aysunum rosesim yazamasamda hergün girip bakıyorum Allah inşallah hayırlısıyla sevincinizi yarım bırakmasın bebeişleriniz sımsıkı tutunsun size.
amin canımm inşlhh Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu herkesin yüzü gülsün

Son düzenleme:
kızlar ben bugün hastaneye kaldırıldım ama şu an çok şükür evdeyim
hiç bayıltılmadan uyuşturulmadan kolonozkopi yapıldı
ilaçlar arttırıldı ve eklenenler oldu canımın acısı bir tarafa dursun aklım
hep kızımdaydı o da bugün çok hareketliydi birde bnm akıllı kızım
operasyon olurken yukarı dogru çıktı o da kendini korudu bişekilde
bugünüde sağ salim atlattık çok şükür

Kizlar selam

Megim yeni yavrun hayirli olsunbebisinde en kisa zamanda gelsin

Rose o zaman artik baslamistir belkide kalp atisi ptesi duyarsiniz insallah

Hilal ne oldu oyle yaa neden yaptirdin aferin senin kizina sanada cok gecmis olsun

Kizlar gecen gun gobek deligimin yaninda hissettim dedigin seyi gogsumun altinda kaburgamin ordada daha hizli ve fazla hissettim ama bebek oraya cikamicagina gore yanilmisim ama saglik olsun vakti gelince hissederim insallah

Son düzenleme:

Perim o gaz olabilir hatta ılk hareketlerde ole gıbı oluyo ama sonra arka arkaya geliyo az kaldı hissetmene ama kasıkta hıssedıceksın henuz yukarı cıkmadı annesi

Hilacim cok gecmiş olsun Rabbim şifa versın ıns bundan sonra rshat edersın

cok cok gecmis olsun canim ya
elhamdulillah gecmis gitmis, o anda zor geliyodur ama gecince rahatlarsin ins.
bebisine de masallah Rabbim korur onu ins merak etme sen.
dikkat et kendine canim ya, acaba yediklerinle falan alakasi var mi?
ins bi da olmaz canim.

peri cim sen hisset bebisini ins sonra da bize sira gelsin..
iyi olsunlar da keske gec hissetsek de olur.
benim bi tane baktgm ingilizce grup var ordaki bayanlar 10 kusur haftalasrda hissettim filan yazmislar, 3. bebekleriymis, kesinlikle gaz degil filan demisler. neyse biz daha oraya gelmedik sabirli olalim bakalim

kızlar merhaba öncelikle aysun dan güzel haberler gelmiş inşallah böyle devam eder...
roses pazartesiyi bekliyoruz bakalım, inşallah sen de güzel haberler verirsin
peri tebrik ederim ben de ilk hissettiğimde çok değişik bir duyguydu o an içinde bir canlı olduğunu daha iyi anlıyorsun nedense :)
hilal geçmiş olsun canım ...

kızlar bu arada biz geçen acile gittik bursaya gemlikteyiz artık burda olmayacak diye bursaya götürdü eşim. her yeri kabardı. alerjimiz hala devam. bir bayan dr. nöbetçiydi, test yapalım dedi çok sevindim hiç değilse sebebi araştırılıyor. inet dsütü alerjisine falan 5-6 çeşit alerjiye bakıyorlar bugün sonuç çıkacak çok merak ediyorum. kortizon verdi 1 hafta kullandım fayda etmedi. işin garibi benim hassas pıtırcığım ilaca da alerji geliştiriyor. offf ne zormuş bu ALERJİİİİ.... ya ben bunu hastalık olarak dahi görmezdim. alerji işte derdim. ama ciddi ciddi bir hastalıkmış. sürekli kaşınıyor gözümün önünde, parçalıyor kendini... benim dee içim parçalanıyor ya inşallah sebebi bulunur... süt alerjisiyse o da kötü her şeyde süt var. ne yediricem diye düşünüyorum.ç offff hele bugün bir çıksın da sonuçlar çok merak ediyorum. dr. şimdiden diyet verdi ne ben ne o yiyor süt ürünleri. işin tuhafı her şeyde var süt,,,, sadece zeytin ekmek patates havuç pilav falan yiyorum ... neyse bunlar önemli değil.

ya kızlar bir de tam 6 aylık olduk. çok hareketli ne kucakta ne yerde durmuyır. altını değiştiremiyorum düşünün. bu kadar hareketli olması normal mi ya...

ha bir de :) ek gıdaya geçtik 10-15 gündür süt ürünleri vermeiyorum ama muhallebi çorba falan yapıyorum yemiyor. zorluyorum ağlıyor. nolur yardım edin. buv işin içinden çıkamadım. yemiyor nasıl başarıcam. zamanla alışır mı... mama ve azıcık çıkan anne sütümden yiyor.. artık yemesi lazım. nasıl yapsm... denemedeiğim şey kalmadı.

çok geçmiş olsun canım

test yapılmasına sevindim
inş nedeni bir an önce bulunur
süt alerjisi çok zor evet inş o değildir ama o bile olsa büyüdükçe geçiyor korkma
hareketli olması çok normal hareketli bi çocuk demek ki
ek gıda işi çok çok zor allah sabır versin
tavsiyeyle falan olacak iş değil
açken veriyorsun değil mi
inş alışır bir an önce

geçmiş olsun canım Rabbime emanetsiniz

hayrılı cumalar canlar

hilalcim geçmiş olsun kızınada maşallahhhhh diyorum

kuzicim ek gıda işi zor bizim sıpadada damak tadı oluştu 11 aylık nerdeyse herşeyi yemiyor ağzının tadına uyan şeyleri yiyor .zaten şimdi koca bir kase yemesini bekleme 2-3 kaşık ile alsa iyidir zamanla alışcaklar inşallah meyve püreleride dene. keşke sebze yesele benim oğlum öncedn yiyordu şimdi seçiyor

he birde bugün dışarda mik miks ses geliyordu baktım bir kedi yavrusu hemen aşağı peynir attım anam arkadan ir baktım 5 tane daha geldi baktım anası geldi yarım kilo peyniri verdim yediler:))))))))) sonrada ma aile gittiler kuzular rabbime emanet olsunlar

ferdam oğluna vitamin kullnıyormusun???

kızlar sağolun cevaplarınıuz için şidi kuşkulandım ben mi yanlış yapıyorum yoksa fazla mı yemesini bekliyorum. ama nerde okusam bir iki kaşıkla başlar 2-3 hafta içinde öğüne çıkar diyor. biz iki hafta olduk hala o kadar yapıyorum hazırlıyorum 3-4 çay kaşığı yiyor sonra ağzına kilit vuruyor. daha fazla yemesi gerekmiyor mu artık 15 gün oldu.

Aysunum hayır haberını beklıyorum dualarım senınle ons guzel haberlerle gelirsiniz doktordan

Hayırlı cumalar kızlar hepinize bayram geliyo inş sonrada minnoşuma kavusmama az kalıcak

geçmiş olsun cnmm ikinize de

Hayirli cumalar kizlar

Ozimm ve davikli dogurmaniza ne kadar az kalmis

Aysundan haber var midye baktim ama gelmemis hala hayirli haberlerle gelsinler insallah

Kuzii alerji diyince nasil uzuluyorum benimde kardesimde vardi ama sizinkinden farkliydi o nefes alamazdi kuzum hep hastaneye giderlerdi ataklarda amaannem butun altinlarini satip cook iyi tedavi ettirdi ve suan alerjisi bitti alerji hastaligi zor ve masrafli insallah sizin ki hemencik gecer benim esimdede var bahar geldimi ilacsi dutamiyor gozleri burnu ama ben simdi tabii evladimi dusunuyorum insallah olmaz onda alerji biraz kalitsal saniyorum ki
Durumunuzu biliyorum ama zamanla bi cozum bulamazsan kardesimin gittigi prof un bilgilerini annemden alip verebilirim sana Istanbul da dr biz etrafimizda kimin alerjiden sorunu olsu hemen gonderiyoruz cok cok gecmis olsun

Kizlar selam,
hayırlı cumalar herkese.
cooook uzun zamandır araniza katilamadim buranin sicakligini ictenligini cok özledim.
Benim minnoş bu arada 9 aylik oldu bile, rabbim isteyen herkese tez zamanda bu duyguyu yasatsin, hamislerimiz bi avazda kurtulsunlar inşallah. ..
bundan sonra daha sık burada olacağım inş.

evet cnm..inşallah sağlıkla kucaklarız hepimiz yavrularımızı..bayram tatili ve sonraki hafta çanta hazırlama bebeğin eşyalarını dolabını yerleştirme vs tamamlanmış olcak kısmetse..

evet cnm..inşallah sağlıkla kucaklarız hepimiz yavrularımızı..bayram tatili ve sonraki hafta çanta hazırlama bebeğin eşyalarını dolabını yerleştirme vs tamamlanmış olcak kısmetse..

Aman son ana birakma sicaktan midir nedir bilmem surpriz yapip erken gelen cok bebis oldu etrafimda bu ara ne keyoflidir cantasini hatirlamak esyalarini yerlestirmek bana da nasib olur insallahbu aralar cok duygusalim kocaman masallah size hersey gonlunce olsun

Allahim tum isteyenlere hayirlisiyla yasatsin bu mucizeyi

Kuzim tamam bu aksam annemden alicam detaylari ama dr un adini hatirliyorum netten bakabilirsin kartinda T. Elif Dagli yaziyordu sanirim
Bak kendini cok uzmemeye calis hem daha ciksin bakalim tahlilleri orda guzelce bi dr a goturursun baktin olmuyor icine sinmiyor buda aklinda olsun
Insallah en kisa zamanda atlatir kuzun bunlara hic gerek kalmaz

kızlarrr şimdi hastaneden geldik kesemizi gördük çok şükür 6mm dış gebelik değilmiş
bhcg değerimde 1850 olmuş
2 hafta sonra kalp atışları için gel dedi ama yarın ankaraya yola çıkıyoruz orada gidicem inşallah..

hilalll çok geçmiş olsun kuzum..

Hadi gözünnaydın canım,,Darısı kalp atışlarına,,Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Aysun kac kere girdim su sayfaya :))
Cok sukur cok sevindim canim bundaki sonra tatli bir telas seni bekliyor gozun aydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…