Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hadi gözünnaydın canım,,Darısı kalp atışlarına,,Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

çok sağol sedacım
çok şükür yaaa..
inşallah gerisi de gelir sağlıcakla...
senin bebişte ne kadar büyümüş maşallah çok yolum var benim çokkkkkkkk

Kaç ay oldu buraya gelmeyeli, bebeğim olacağından umudumu keseli inanın hatırlamıyorum. Şu an hala durup durup ağlıyorum Rabbim'min lutfu karşısında. Canım arkadaşlarım içimde miniminnacık, gözle görülemeyecek kadar küçük, hayata tüm gücü ile tutunmaya çalışan bir melek taşıyorum bende en sonunda. Hamileyimmmmmmmmmmmmmm.

Tüm dualarım benim gibi bebek aşkıyla yanıp tutşanlarla beraber, Rabbim hepinize herkese nasip etsin dilerim bu duyguyu.
Dualarınızı eksik etmeyin benden ve minik mucizemden...

tebrik ederim canımmmmmmmmmmm
çok sevindim çokkkk...

allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

beraber gün sayacağız inşallahhhhh

tebrik ederim canımmmmmmmmmmm
çok sevindim çokkkk...

allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

beraber gün sayacağız inşallahhhhh

seninde gözün aydın bitanem kızlar demiştiler ama nasip olupta tebrik edememiştim bugüne kısmetmiş. Ramazan mucizelerimizi aldık inşallah...

maşallah canim sana ve minik mucizene adina cok sevindim inan
daha ben hamileyken bekliyordun hatırlıyorum. Rabbim cok sukur dualarimizi krasiliksiz bırakmıyor bak

Aysunım canım Ya şuan şapır şapır aglıyorum şükürler olsun Rabbime nası mutlu oldum anlatamam Rabbim ole buyukkı o ol desın cok şükür bole ınanamaz işte doktorlar cok şükür rabbim sesimizi duydu dıalarımızı kabul ettı bu gun yasadığın mutlulugu ole ıyı bılıyorumki unutamam kalp atıslarınıda duyucaksın hiç merak etme annesi kuzun senınle inş kendını yorma ilaçlarını duzenlı al en onemlisi moral ınan minikin senınle annesı bol bol duaet

seninde gözün aydın bitanem kızlar demiştiler ama nasip olupta tebrik edememiştim bugüne kısmetmiş. Ramazan mucizelerimizi aldık inşallah...

Ayy ne guzel bi gün cok sukur göÜn aydın canım cok sevındım herkeze sevınıyorum ama bole eskılerden bı arkadas yaInca dunyalar benım oluyo Allahım kımseyı sınamasın evlat hadretıyle darısı ısteyen beklıyen butun arkasaalarımızın

esraaaaaaaaaaaaaaa coook mutlu oldum coook cnm arkadasım Allah o miniği görmeyi kucaklamayı da nasip etsin

Esracim coook tesekkur ederim canim. Cok sukur bugunumuze :)))

Ozim canimsin cok tesekkur ederim cnm benim..kalp atisini duyana kadar inanamaz insan sanirim..dr ile konustum
Bana hala degerleriniz aklimi karistiriyo.duzenli artmadi 10 gun sonra usg girin tekrar defi..korktum gene o oyle deyince..
Once kimyasal olabilir dedi olmadi.sonra dis gebelik olabilir dedi olmadi simdide boş gebelik ten supheleniyo sanirim.Allah korusun yaaa..

aaa o dr da artık can sıkmaya birebir nasıl böyle konuşabiliyolar ya hiç mi vicdan yok zaten hop oturup hop kalkıyoruz
sen takma onları aysunum hersey güzel oolacak hele o kalp atşını duyunca dünyalar senin olacak

Canım arkadaşlarım benim, hepinizin tek tek ne kadar sevindiğinizi benim için biliyorum kalbimin en derinliklerinde. Bekleyen diğer tüm arkadaşlarımında tez zamanda kavuşmasını diliyorum meleklerine

canım benim gözün aydınnn darısı kalp atışlarını duymayaaaaaaaa çok sevindimmm

Esra cook sevindim Allah tamamina erdirsin birbirimizi teselli ettigimiz gunler geldi aklina hep pozitiftin bana yansitmaya azicik kendimi toparlamama yardim etmeye calisirdin suan da ne kadar sukretsek az kalir darisi diger arkadaslarimizin basina insallah hepimiz miniklerimizi kuvagimiza aliriz hayirlisiyla

Aysun o dr a sorar misin ne koymus oraya bebis iste nesi bos ya hayir kabul etmiyoruz bebisimiz orda

selam kızlar ne zamandır giremiyorum hamişler var maşallah allah nazarlardan korusun sağsalim kucaklarına almayı nasip etsin olmayan arkadaşlarımızada nasip etsin inşallah.buarada doğa 9 buçuk aylık oldu emekliyo henüz dişlerimiz yok konusma becerimiz öğrenme becerimiz çok iyi tişörtünün baş kısmını giyiyo tek basına çıkar diyince çıkarıyo biyeri acıre sa anne acidi diyo ablamın ogluna bath diyo (ismi batuhan) bir şey isterse ki bu uyku acıkma yada beşikten inme gibi isteklerinde anne hadi diyo ek olarak tarifi imkansız yaramazlıklarımız var kusması tamamen geçmedi ama ileri derecede azaldı iki ayak parmagında batık var tüöm bunlar hayatımda varken iyiki anneyim diyorum ...

yarın kadir gecesi anne olmak isteyen arkadaşlarımız için bol bol dua edelim şimdiden kadir geceniz mübarek olsun tüm dualarınız kabul olsun ...

buda fotograf çekinme eğlencemiz

herkesten allah razı olsun arkadaşlar inş.geçivek tez zamanda

aysunum çoooook tebrik ederim

esra bak sana yemin ediyorum 2 dir aklıma geliyo esrayla gülbebek bayadır
gelmiyor hamileyim diye gelcekler die hep aklıma geldi yazcaktım hastalıkta vs fırsat olmadı
nasıl sevindim anlatamam

esraammmmmmmmmmmmm canım arkadaşımmm çokkkkk sevindim çokk mutlu oldum inan bana rabbim siz gebelerin bebeklerini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çoookkk mutlu oldumm rabbim tamamına erdirsin inşallahh

Eminem, rumuzyok, hilalim, masterım, perimmm cansınız can, rabbim razı olsun hepinizden, ben hala çok çok çok şaşkınım

işte bi guzel hber daha yne oyle çok sevndmm kii anlatamam alevim esram çok mutlu ettnz beni yahu oyle bşey ki bu arka arkaya bi kaç arkdasmz aynı guzel duyguları yaşıo ve hamilelklernde de birbirlerinle çok guzel şeyler paylaşıolar biz (büyükaksu ben hülya megan ) omuzomuza gecrdk hamilelgmzi şimdi de brlkte büyütuorz bebşleri ve diger can arkdaslar başta ferda olmak üzere hep destek oldu bize şimdi sizlern yanında olacagız başta ferda olmak üzere tüm ekip
ne diyim ya şu topik sayesnde hep guzel şeyler yaşadım en umutsuz oldgm zaman bile fener oldk birbirimize
şu gece de çok dua edicem şu topkte kalbi buruk kmse kalmasın die megimmm esra gibi sen de bi sürpriz yap inşş bizlere butun dualarm hepnzle

Son düzenleme:
Ay duygum haklısın
Aklımda hep meg olacak tüm hamileliğim boyunca bol bol dua etcem ona, Rabbim duyar inşallah sesimi.
Lakin Megin hamile haberini aldığımız da yer yerinden oynayacak KK'da inanıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…