herkesten allah razı olsun arkadaşlar inş.geçivek tez zamanda
aysunum çoooook tebrik ederim
esra bak sana yemin ediyorum 2 dir aklıma geliyo esrayla gülbebek bayadır
gelmiyor hamileyim diye gelcekler die hep aklıma geldi yazcaktım hastalıkta vs fırsat olmadı
nasıl sevindim anlatamam
Hilalim inşallah bir gün bende bu haberi verebilirim siizlere amaa malesef şimdilik aynı durumdayım..
Esracım hayırlı uğurlu olsun çok sevindiiimm.Sağlıkla kucağınada al inşallah canımm benim.
Hilalim inşallah bir gün bende bu haberi verebilirim siizlere amaa malesef şimdilik aynı durumdayım..
Esracım hayırlı uğurlu olsun çok sevindiiimm.Sağlıkla kucağınada al inşallah canımm benim.
slm kızlar
esracım tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin
Kızlar hepinize hayırlı kandiller bole mubarek bi gecede Rabbim cümlemize tum hayır kapılarını acsın inş cok şükür senelerdır her kandılde duam olan kuzum şuan benımle inş seneye kucagımda Allahım arzu eden beklıyen hasretını ceken butun arkadaslarıma isim isim sayıcam bugun inş gulbebeğim megim Allahım tez vakıtte sızlerıde sevındırsın aysunumla rose sızde duamdasınız inş kuzularınızın pıtırtılarınıda duyucaksınız hilalcim sanada şifalar dılıyorum kuzi Rabbim kolaylık versın inş ve daha butun arkadaslarımın ne muradları varsa maddı manevı Allahım hepsını kabul etsın evlatlarımızı bızlere bagıslasın kızcemle duanızda yer almak ümidiyle dua edın inş vaktınde saatınde sağlıkla alabılıyim kucagıma hepınızı öptük
kızlar bende pazartesi gidicem doktora inşlhh kalp atışları duyulur bebeğimin yoksa naparım ben nasıl dayanırım şuan hiç bilemiyorum
bu arada kadir geceniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun dualarınızda bana yer verin olurmu
Ya kızlar deliricem nolur yardım edin ... Ek gıda istemiyor neler hazırladım tatlı tuzlu artık yesin diye neler neler yemiyor artık zorlayamiyorum yemek yemekten soguyacak. Mama yiyor sadece mama yeter mi gerileyecek gelişimi ya 4 güne bir mama bitiyor ne zaman yiyecek maddi manevi coktum önce sulu veriyorum pire denedim meyveler yok ... Ben napcam zorlamadan mi zamsnla yer mi bana artık hep mamayla beslenecek gibi geliyr
Aman son ana birakma sicaktan midir nedir bilmem surpriz yapip erken gelen cok bebis oldu etrafimda bu ara ne keyoflidir cantasini hatirlamak esyalarini yerlestirmek bana da nasib olur insallahbu aralar cok duygusalim kocaman masallah size hersey gonlunce olsun
Allahim tum isteyenlere hayirlisiyla yasatsin bu mucizeyi
Kuzim tamam bu aksam annemden alicam detaylari ama dr un adini hatirliyorum netten bakabilirsin kartinda T. Elif Dagli yaziyordu sanirim
Bak kendini cok uzmemeye calis hem daha ciksin bakalim tahlilleri orda guzelce bi dr a goturursun baktin olmuyor icine sinmiyor buda aklinda olsun
Insallah en kisa zamanda atlatir kuzun bunlara hic gerek kalmaz
Esracım Alah hayırlsıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.İnşalalh darısı diğer arkadaşların başına ayağını sürü peşinden bir sürü hamiş gelsin inşallah.
Aminn canim insallah hadi kendini yormadan alisverisi yapta sonra topluca bir foto koyarsin cicilerinçok saol cnm..yavaştan başladım bişiler almaya da, bayramda ve sonraki hafta eşim izinli o sebepten o zamana bıraktım..çok çabuk yoruluyorum artık da..:26:inşallah sana da bebişinin herşeyini istediğin gibi yapıp kullanmak nasip olur sağlıkla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?