Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hilalim inşallah bir gün bende bu haberi verebilirim siizlere amaa malesef şimdilik aynı durumdayım..

Esracım hayırlı uğurlu olsun çok sevindiiimm.Sağlıkla kucağınada al inşallah canımm benim.

Hilalim inşallah bir gün bende bu haberi verebilirim siizlere amaa malesef şimdilik aynı durumdayım..

Esracım hayırlı uğurlu olsun çok sevindiiimm.Sağlıkla kucağınada al inşallah canımm benim.

hayırlı zamanda sen de verceksn boyle guzel bi hber cnm gulbebegmmm bnmmm

Gülbebeğim sağol bitanem, inan aklım sizlerde dünden beriiii. Rabbim tez elden sizlere de tatırtırsın bu mucizeyi.
20 aydır omuyordu benim. 20. ayda hiçde beklemezken geldi vallahi. Oysaki ramazandan sonra tedaviye başlamayı düşünüyordum için için. İnan bana seninde meleğin böyle bir anda hiçte beklemezken yüzüne atıverecek tokadını nevrin dönecek bitanem. Canı gönülden diliyorum inan...

Ya kızlar deliricem nolur yardım edin ... Ek gıda istemiyor neler hazırladım tatlı tuzlu artık yesin diye neler neler yemiyor artık zorlayamiyorum yemek yemekten soguyacak. Mama yiyor sadece mama yeter mi gerileyecek gelişimi ya 4 güne bir mama bitiyor ne zaman yiyecek maddi manevi coktum önce sulu veriyorum pire denedim meyveler yok ... Ben napcam zorlamadan mi zamsnla yer mi bana artık hep mamayla beslenecek gibi geliyr

slm kızlar
esracım tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin

kızlar bende pazartesi gidicem doktora inşlhh kalp atışları duyulur bebeğimin yoksa naparım ben nasıl dayanırım şuan hiç bilemiyorum
bu arada kadir geceniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun dualarınızda bana yer verin olurmu

Kızlar hepinize hayırlı kandiller bole mubarek bi gecede Rabbim cümlemize tum hayır kapılarını acsın inş cok şükür senelerdır her kandılde duam olan kuzum şuan benımle inş seneye kucagımda Allahım arzu eden beklıyen hasretını ceken butun arkadaslarıma isim isim sayıcam bugun inş gulbebeğim megim Allahım tez vakıtte sızlerıde sevındırsın aysunumla rose sızde duamdasınız inş kuzularınızın pıtırtılarınıda duyucaksınız hilalcim sanada şifalar dılıyorum kuzi Rabbim kolaylık versın inş ve daha butun arkadaslarımın ne muradları varsa maddı manevı Allahım hepsını kabul etsın evlatlarımızı bızlere bagıslasın kızcemle duanızda yer almak ümidiyle dua edın inş vaktınde saatınde sağlıkla alabılıyim kucagıma hepınızı öptük

slm kızlar
esracım tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin

Rosessem canım benim, bitanecik arkadaşım Allah Razı olsun.
Ben inanıyorum bebeğinin kalp atışlarını duyacağına, onca zaman bekledikten sonra sımsıkı sarılmıştır o annesine, keyifli keyifli takılıyordur kendi krallığında, sen içini ferah tut bitanem. Bu mübarek Kadir gecesinin hayrına hepimizin meleklerine Rabbim sağlık sıhhat versin.

Ozim ne kadar da büyümüş senin meleğin, şurda ne kadar kalmış ki ilk karşılaşmanıza. Rabbim sağlıcakla kucaklaşmayı nasip etsin size.
Dualarımdasınız.

Esraaaaa

Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah arkadaşım

canım benim inşallah bebişin seninlediirrrrr dualarımız seninleeeeeeee

İnşallah zamanla yer ama tatlı tuzlu derken umarım şeker ve tuz katmamışsınıdr verdiklerine çok zraralı olduğunu biliyorsundur ama ben yinede hatırlatmak istedim yaşından önce şeker ve tuz verme sakın bebeğine.

Esracım Alah hayırlsıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.İnşalalh darısı diğer arkadaşların başına ayağını sürü peşinden bir sürü hamiş gelsin inşallah.

Kadir geceniz mubarek olsun tum dualariniz kabul olsun insallah

Rose canim aklimdasin ptesi duyucaksiniz insallah mucizdnin sesini tum kalbimle diliyorum sanada dua ediyorum

kimse yok ama yazayım ben
hamile haberlerini alıyorum ve çoooook mutlu oluyorum
allahım herkese föstersin o günleri inşallah

aysuncum öncelikle sen o çok bilmiş doktorunu bırak lütfen
daha ılımlı bi dr a git
bebişin gayet sağlıklı allahın izniyle
bana da boş gebelik demişlerdi çok üzülüp ağlamıştım ama boşa üzülmüşüm gördüğün üzere
sonra da o doktoru hemen bıraktım çünkü psikolojimi bozuyordu
sana iyi gelecek birini bul canım doktor çok önemli moral de öyle
ben herşeyin iyi olacağına inanıyoeum

roses senin de güzel haberlerini bekliyoeum
ben kötü düşünmüyorum inşallah haklıyımdır

moon epey olmuş ama yazamadım canım
ben vitamin kullanmıyorum kuzeye 1 yaşından sonra kilosu normalse kullandırmıyolar zaten
bi de meyve sebzeden fln alır artık gerek de yok
ama yemiyorsa doktora sormak lazım
1 yaşına kadar multitabs kullanmıştım yaşında kestim

kuzi ek gıda işi zor zahmetli ve bıktırıcı derecede külfetli bir iş
sana ve herkese bolca sabır diliyorum
alışır elbet amainş çabuk alışır
kızlar da demiş gerçi ama şeker tuz kullanma bence de
daha damak tası tam oluşmadı
20 gün üstüste aynı şeyi dene
20 günden sonra alışırlarmış tadına
bir de bişeyş sevmiyor diye hemen başka bişey sunma önüne
o zaman yememeye daha çok teşvik edersin farkında olmadan
ben çok zorlandım iştahsız bir oğlum vardı hala öyle ama çok şükür artık yedirebiliyorum
azmedersen başaracağına inanıyorum

çok saol cnm..yavaştan başladım bişiler almaya da, bayramda ve sonraki hafta eşim izinli o sebepten o zamana bıraktım..çok çabuk yoruluyorum artık da..:26:inşallah sana da bebişinin herşeyini istediğin gibi yapıp kullanmak nasip olur sağlıkla..

Esracım Alah hayırlsıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.İnşalalh darısı diğer arkadaşların başına ayağını sürü peşinden bir sürü hamiş gelsin inşallah.

lovelyim sağol canım, Allah razı olsun, sürümemmi hiç, her yerden gebe haberleri duyuyroum. Rabbim herkeslere nasip etsin inşallah

Aminn canim insallah hadi kendini yormadan alisverisi yapta sonra topluca bir foto koyarsin cicilerinohh oglun ozene bozene aldigin herseyin canina okusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…