Rosesın muayenesi kaçtaydı yaaa bilen var mı? Çok merak ediyorum onu...
Bende bilmiyorum Esracim insallah yuzu gulsun bende bakip bakip duruyorum
biraz zar zor tutup resim çektik pek sevmiyoruz resim çekilmeyi...
slm kızlar yine gittik bugün yine yok doktorlar sağlıksız bir gebelikse almamız en doğrusu olucak dediler hatta ikizmiş heralde deiler birisi kaybolmuş dediler diğeride gelişmemiş kalp atışı hiç başlamamış dediler.
2 gün sonra yine gidicez yine yoksa alıcaklar artık umut yok
hepinizden Allah razı olsun benim için dualarınızı eksik etmediniz bende çokk dualar ettim sabahlara kadar ama Rabbim istemiyorsa
vardır bundada bir hayır ben hep sağlıklı sıhhatli hayırlı bir bebeğim olsun diye dua ettim demekki istediğim gibi olmicaktı Rabbim böyle uygun gördü..
bu arada beklerken bi arkadaş edindim orda oda hemşireymiş başka bir hastanede ama bu benim gittiğim hastanede muayenesini oluyormuş çünkü iyi bir hastane gerçekten..
bu arada kızla sohbet ederken işte bende hemşireyim dedi 9 aylık hamile karnı burnunda 10 günde geçmiş günü doğumunu bekliyor dediki bende bu bebeğimden önce aynı senin durumunu yaşadım dedi bebeğimin kalbi atmadı dedi kürtaj oldum dedi ama 2 ay sonra hamiile kaldım dedi şimdi doğuracak oda bana biraz iyi geldi kürtaj öyle söylendiği gibi değil dedi rahatladım biraz
bende olursam alt tarafı uyuşturacaklarmış sadece hiçbişe anlamıyormuşsun zaten
açıkcası herşeye hazırladım kendimi kızlar.doktorum çok iyi bana güven veriyor 3 ay korunursun dedi sonra yola devam
herşeyin hayırlısı artık
Gunaydinn
Kuzi ogluna masallah diyorum nice bayramlara insallah gercekten zor gunler senin icin Allah yardimcin olsun
Beyazkelebegim nerelerdesin sen evet o pantolonlar cok rahat gobus hic sıkısmıyor bende kendi bedenimi aldim hala giyebiliyorum gobek kismi rahat ama bacaklarim kalinlasmaya baslayinxa bende yeni alicam ama kim bilir belkide bacaklarimiz kalinlasmaz o bahsettigin korku hic bitmiyor canim bende hala inanamiyorum biliyor musun sanirim dogana kadarda inanamicam Allahim saglicakla kucaklamayi nasib etsin hepimize insallah bu arada ustume bende bisey bulup alamiyorum malesef begenemiyorum kendi tshirtlerimi giyiyorum ama bildigin kucuk geliyor aslinda Gap benim cok sevdigim bi marka hatta bebegime ordan neler begeniyorum ama bunun icin Istanbul a gitmem lazim Izmitte yok malesef
arkadaslar merhaba yeni uyeyim. sizlere bi sorum olacak. ben 15 haftalik hamileyim. dun bayagi bi temizlik yaptim bugun karnim tas gibi belimde agriyo elimi karnima koyuyorum sert bi kisim var avuc ici kadar acaba bebegime bisey mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?