Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Günaydın kızlar güzel bı hafta olsun inş hepimize bayram tadında
Rose guzel haberlerle don inş doktordan

Kizlar hepumizi icin guzel bi hafta olsun insallah
Bi kacgundur sabahlarinkalktigimda sol tarafimda bi agirlik hissediyorum tam karnimda insallah kuzum iyidir ptesiyi iple cekiyorum benim bayramim onu saglikla gordugum gun

Roses kadir geceside dun gecede dua ettim size hakkinizda hayirlisi dicem insallah hayirlisi gonlumuzden gecendir haberini sabirlsizlikla bekliyorum

bu arada alerji için geçen akşam gittik dr. a eşim çalıştığı için akşamları gidiyoruz başka dr. nöbetçiydi sonucu gösterdik dedi bunu öbür dr. istemiş ne alerjisi için bakmış ben bilemem, bilgisayardan seçmiş çünkü..... ama neye baktıysa negatif çıkmış yani alerji yok dedi.. sanırım süte falan bakmıştı. ben de sinir oldum geldik bir haftadır patates havuç yiyordum bebeğime de bir halt yediremiyordum geldik yoğurt yedirdim ohhh ne güzel yedi. bir şey de olmadı. ama alerjimiz hala devam ediyor. çocuk dr. ları anlamıyor.
ben de uludağ üniversiytesi çocuk alerjisi bölümünden doç. den randevu aldım 14 üne bayramdan sonra direkt uzmanına işin ehline götürcem....

oğluşuma mama sandalyesi aldık... paşa hamak aldık bir de...

kraft motion mama sandalyesi ( şimdilik memnunum 199 tl ye aldık... )

paşa hamak ( bunu okula başlayınca annemlerin orda gündüz yatağı yok diye aldım çünkü sallanarak uyuyabiliyor sadece) çok memnunum.. 170 tl

benden bu kadarr...
şimdi rose dan iyi haberler bekliyorum

ha bu arada kızlar oğlumun hastalığı için salatı tefriciyeye başladık eşimle.... 152 tane okuduk :) bakalım 4444 e tamamlıcaz inşallah kabul olur. kadir gecesi başladık...

slm kızlar yine gittik bugün yine yok doktorlar sağlıksız bir gebelikse almamız en doğrusu olucak dediler hatta ikizmiş heralde deiler birisi kaybolmuş dediler diğeride gelişmemiş kalp atışı hiç başlamamış dediler.
2 gün sonra yine gidicez yine yoksa alıcaklar artık umut yok
hepinizden Allah razı olsun benim için dualarınızı eksik etmediniz bende çokk dualar ettim sabahlara kadar ama Rabbim istemiyorsa
vardır bundada bir hayır ben hep sağlıklı sıhhatli hayırlı bir bebeğim olsun diye dua ettim demekki istediğim gibi olmicaktı Rabbim böyle uygun gördü..
bu arada beklerken bi arkadaş edindim orda oda hemşireymiş başka bir hastanede ama bu benim gittiğim hastanede muayenesini oluyormuş çünkü iyi bir hastane gerçekten..
bu arada kızla sohbet ederken işte bende hemşireyim dedi 9 aylık hamile karnı burnunda 10 günde geçmiş günü doğumunu bekliyor dediki bende bu bebeğimden önce aynı senin durumunu yaşadım dedi bebeğimin kalbi atmadı dedi kürtaj oldum dedi ama 2 ay sonra hamiile kaldım dedi şimdi doğuracak oda bana biraz iyi geldi kürtaj öyle söylendiği gibi değil dedi rahatladım biraz
bende olursam alt tarafı uyuşturacaklarmış sadece hiçbişe anlamıyormuşsun zaten
açıkcası herşeye hazırladım kendimi kızlar.doktorum çok iyi bana güven veriyor 3 ay korunursun dedi sonra yola devam
herşeyin hayırlısı artık

Son düzenleme:
Canim benim cok dualar ettik demek hayirlisi buymus senden guzel haber almayi cok isterdim ama hayirlisi iste o gunde gelicek insallah
Soylenecek hicbisey yok malesef 2 gun sonra yine ultrasona alicaklar dimi sen yine ne olur ne olmaz alttan muayene ol
Allah sana dunyalar guzeli hayirli saglikli gonlunden gectigi gibi sagligi yerinde bi evlat versin insallah

Roses canım hayırlısı cidden moral vermek için değil bak benim arkadaşım da kürtaj oldu 2 ay sonra hamile kaldı şimdi haziranda doğurdu adı kerem ... Inşallah hakkında hayırlısı

rosess cim cnm Allahtan umit kesilmez, ins gonlumuzdekini hakkimizda hayirli eylesin, hakkimizda hayirli olana da gonlumuzu razi eylesin. ins saglikli sihhatli bi bebis Allahin izniyle tutunur ve buyur, benim de ilk gebeligim kimyasal olmustu, dunyalar basima yikilmisti, ama ne yapayim demek ki hayirlisi oyleymis demistim mecbur. simdi de 12. haftaya girdik ama hala cok korkuyorum.

bi de bizim hamile kalmamiz da 2 yil surmustu zaten, ins senin oyle bi sorunun yoksa hemen tekrar bebisine kavusursun ins canim.
guzel haberlerini duymak nasib olur ins en yakin zamanda.

aysunayy cim ins senin de bos filan degildir, ne guzel artmis sayi, 6+5 te gitmistik biz hem bebegi gormustuk hem kalp atisni duymutuk, sen ne zaman gideceksin bi dahakine?ins guzel haberlerle gel canim..

kuzi cim hicbi fikrim yok canim ya, ins bi seyler yemeye alisir, gecen bi misafirlige gitmistik, ordaki arkadasin kizi da 1 yasinda filan galiba, cizgi film acti bi tane, onu izlerken zorla agzina yogurt ittira kaktira bi kaseyi bitirtti. ferdanin dedigini dene bakaim ins bi cozum bulabilirsin canim.

onumuz bayram, simdiden herkesin bayrami kutlu olsun, 8 agustos ayni zamandan benim dogum gunum :) butun muslumanlar benim dogum gunumu kutliycak bu sene :) he he.

peri cim o sana gosterdgm hamile pantolonlarindan aldim bi tane dun, boyle bant kismi ta yukari kadar cikiyor. GAP den aldim, lc waikiki gibi bi yer. cok hosuma gitti cok begendim, bi de sey sorucam, ben simdiki bedenime uygun aldim ama bacaklarim filan da kilo almamla beraber kalinlasirsa icine giremez miyim acaba, ama esim de buyuk bosbol almami istemedi, neyse bi kac ay giysem de yeter heralde. uzerine de boyle tunikler filan denedim ama icime sinmedi pek almadim onlardan, simdlik evdekilerle idare edeyim ins, ama pnatlon cok rahatlatti cok sukur.

baska ne vardi hatirlayamadim ama Allahim ins topigi tekrar actgmda yeni guzel haberler gormeyi nasib etsin. opuyorum hepinizi!

Gunaydinn

Kuzi ogluna masallah diyorum nice bayramlara insallah gercekten zor gunler senin icin Allah yardimcin olsun

Beyazkelebegim nerelerdesin sen evet o pantolonlar cok rahat gobus hic sıkısmıyor bende kendi bedenimi aldim hala giyebiliyorum gobek kismi rahat ama bacaklarim kalinlasmaya baslayinxa bende yeni alicam ama kim bilir belkide bacaklarimiz kalinlasmaz o bahsettigin korku hic bitmiyor canim bende hala inanamiyorum biliyor musun sanirim dogana kadarda inanamicam Allahim saglicakla kucaklamayi nasib etsin hepimize insallah bu arada ustume bende bisey bulup alamiyorum malesef begenemiyorum kendi tshirtlerimi giyiyorum ama bildigin kucuk geliyor aslinda Gap benim cok sevdigim bi marka hatta bebegime ordan neler begeniyorum ama bunun icin Istanbul a gitmem lazim Izmitte yok malesef

selam kızlar nasılsınız uzun zaman oldu girmeyeli ev taşıma yerleşme derken bazı sıkıntılar da yaşadım öyle uzadı ara.doğudan hiç bahsetmiyorum zaten iki dk oturmz oturtmaz mahvoldum valla.Sizde ne var ne yok esra ve aysun nasıl sevindim anlatamam sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallah.Roses inşallah senin de güzel haberini alırız canım

roses hakkımızda hayırlısı olsun cnm her zaman..dediğin gibi sağlıklı sıhhatli olsun inşallah tez vakitte..

Rose nedesem bos bılıyorum bende yasadım 9 .haftada kalbı durdu kürtajdan korkma hiç bişi duymuyosun uyucan uyancan okadar rabbım saglıkla yenısı verson inş beyaz kelebeğin dediği gibi hamile kalıyorsun çok şükür benım ilki asılama tutmustu iki yılın sonunda buda tup olsun buna sukur sıkma canını her darlığın sıkıntının ardında ferahlık vardır unutma

Slm kızlar bı geldık doktor kont vardı kızım gene tepetaslak hıç yuzunu göstermedi napalım cıkınca artık :)) randevular sıklaştı cok mutluyum nst ye gırdık bizim cadı ne taklalar attı hersey yolunda cok şükür 33+5 olmuşuz benım doktorum boy ollcmuyo ıkı bukşum cocuk neresi olcsemde doğru sonuç vermez dedi fl uzunluğu haftayla uyumlu kılomuzda ole 2200 olmusuz normal bi bebiş olucak sanırım cok kılolu degıl bızde haberler bole bır ay geçsin eylül 15 e kadar alırız buyuk ıhtımal dedı sezeryan olucak buyuk ihtımal hem rıske atmamak için bide clexsane kullandıgım için tecrubeli annişler az yorum yazın bızı cok başı boş bıraktınız bu bayram kızım göbişte ini kurban bayramında yanımızda olıcak Rabbimin izniyle

arkadaslar merhaba yeni uyeyim. sizlere bi sorum olacak. ben 15 haftalik hamileyim. dun bayagi bi temizlik yaptim bugun karnim tas gibi belimde agriyo elimi karnima koyuyorum sert bi kisim var avuc ici kadar acaba bebegime bisey mi oldu

burdayim canim ya, geliyorum her gun bakiyorum en azindan. patolonumu aldim, ama henuz giymeye kiyamadim :) bi de utulemem lazim, ondan sonra giyeyim ins. bi de ben daha hic arkadaslarima filan soylemedim, simdi yanlislikla pantolonun ust kismini filan gorseler hemen anlarlar biraz da ondan cekiniyorum, sen ne zaman soylemistin arkadaslarina? gecen kanil programi vardi, normalde biz 1-2 kisi haric burdan kimseye soylemedik ama onlar da baska kimseye soylemicek kisiler,hic alakasiz bi bayan geldi senin ne kadarlik oldu dedi, nasi nerden duymus hic anlayamadim, yok oyle bi sey yanlis duymussun falan dedim, yalan soylemis oldum yani
GAP burda her yerde var ya, cok tr deki kadar karizma bi marka degil burda, fiyatlari da gayet uygun. lc waikiki gibi yani. biz de bebek coraplarina citcitli body lerine baktik ama almadik korkumuzdan. haftasonu bi outlet e gidices esimle gunes gozlugu filan bakicas, sigorta karsiliyomus, e dedim o zaman iyi bi gozluk alalim biz de madem bedava. ordan belki bebise de dayanamayip bi cift corap da olsa aliriz. :) ama tabi corap da bacagini sikmayacak bi sey olmasi lazim, onu bile arastrmak lazim

arkadaslar merhaba yeni uyeyim. sizlere bi sorum olacak. ben 15 haftalik hamileyim. dun bayagi bi temizlik yaptim bugun karnim tas gibi belimde agriyo elimi karnima koyuyorum sert bi kisim var avuc ici kadar acaba bebegime bisey mi oldu

ah canim benim ya niye o kadar yordun kendini, bayram temizligi heralde. gecmis olsun, baska agrin sizin kanama lekelenme filan var mi? agir kaldirdin mi? dikkatli o canim, icine sinmiyorsa bi saglik ocagina filan git, kalp atislarini dinle bebisinin sonra rahatlarsin ins. ama bence temizligi ya esinle beraber yapin, ya esin yapsin, ya annen kayinvalide filan varsa, ya da kadin tut, tek basina bi da oyle detayli temizlik sakin yapma. tekrar gecmis olsun canim, ins bi sey olmamistir..

Roses cnm butun soyleyebilceklermizi yazmssn zaten sana katlıorm cnm bnm arkdaslarn da dedigi gibi ALLAH'TAN ÜMİT KESİLMEZ ama dielm bebş gerçekten de gelşmemş Rabbim aynı o hemşrenin dediği gibi en kısa zamanda yollar melegini bu seferr de SIMMSIKI TUTUNUR ANNESİNE defalarca gördük bu topkte de ornegini çok annemiz yaşadı buna bnezer şeyler çogu aldı kuzularını kucagna dgerleri de hamiş zaten şu an yapman gereken aynı senn de dedgin gibi güçlü olmak ve sabretmek biz yanındayız cnm bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…