Rose nedesem bos bılıyorum bende yasadım 9 .haftada kalbı durdu kürtajdan korkma hiç bişi duymuyosun uyucan uyancan okadar rabbım saglıkla yenısı verson inş beyaz kelebeğin dediği gibi hamile kalıyorsun çok şükür benım ilki asılama tutmustu iki yılın sonunda buda tup olsun buna sukur sıkma canını her darlığın sıkıntının ardında ferahlık vardır unutma
Slm kızlar bı geldık doktor kont vardı kızım gene tepetaslak hıç yuzunu göstermedi napalım cıkınca artık :)) randevular sıklaştı cok mutluyum nst ye gırdık bizim cadı ne taklalar attı hersey yolunda cok şükür 33+5 olmuşuz benım doktorum boy ollcmuyo ıkı bukşum cocuk neresi olcsemde doğru sonuç vermez dedi fl uzunluğu haftayla uyumlu kılomuzda ole 2200 olmusuz normal bi bebiş olucak sanırım cok kılolu degıl bızde haberler bole bır ay geçsin eylül 15 e kadar alırız buyuk ıhtımal dedı sezeryan olucak buyuk ihtımal hem rıske atmamak için bide clexsane kullandıgım için tecrubeli annişler az yorum yazın bızı cok başı boş bıraktınız bu bayram kızım göbişte ini kurban bayramında yanımızda olıcak Rabbimin izniyle
Merhaba arkadaşlar,
Bugün yasadiklarimdn sonra kendimi buraya attim.Geçen hafta 5 haftalik hamile olduğumu öğrendim.İlk bebiş heyecani,sevinc,mutluluk havada uçuşurken sabah gelen kanamayla bayram öncesi ne olur ne olmaz diye hemen doktora gittim.Korktuğum başima gelmis,bebeğimi kaybediyordum.Yapacak bisey yoktu,kürtaj yaptilar kalan parçalari temizlediler.Allahim nasil bir gündü hala gözümün önünden gitmiyor.Çok çok zormus.İçimi dökmek istedim sadece.Allahim bunu yasayan herkesin yardimcisi olsun.6 ağustosu hiç unutmayacagim
amanınnn az kalmşş ya ozimmmkızcene kavuşmayaaa valla bnm kırk kusur gun var dedgm zamanı hatrlıorm da ondan sonra çokk daha hızlı geçmişti gunler sonra bi baktım son on gunu sayıorm zaman çok cabuk gecıo ondan sonra ben burdaym cnm cepten faceten burdan ne sormak istersen sorablrsn ayrıca bebş cicileri odası ıvırı zıvır fotosu da beklıorm ben yaa bizimle de paylaşın bu tatlı telaşlarıı
sezeryan olsun cnm bnm ya yok bşey sezeryanda blıosn ben kızlardan agır bi şeklde atlattım o sureci ona ragmen hastaneden çıktgm gibi zımba gibiydm
RABBİM HAYIRLISIYLA VE SAGLIKLA KUCAGINA ALMANI NASİP ETSİN CNM ARKDASIM
Kıyamammm çok üzüldm cnm
blıorm bu gunu hiç unutmucaksn ama Rabbim gun gelecek sapsaglıklı bebşini vercek once sımsıkı tutuncak annesine sonra da gelcek kucagına
bugun için denecek çok bşey yok çok üzücü ama sımsıkı tutunacakk annesine bebşi tkrar hayırlı zamanda ve hayırlısyla inşşş ...
Canim sagol ins oyld degildir.rosess cim cnm Allahtan umit kesilmez, ins gonlumuzdekini hakkimizda hayirli eylesin, hakkimizda hayirli olana da gonlumuzu razi eylesin. ins saglikli sihhatli bi bebis Allahin izniyle tutunur ve buyur, benim de ilk gebeligim kimyasal olmustu, dunyalar basima yikilmisti, ama ne yapayim demek ki hayirlisi oyleymis demistim mecbur. simdi de 12. haftaya girdik ama hala cok korkuyorum.
bi de bizim hamile kalmamiz da 2 yil surmustu zaten, ins senin oyle bi sorunun yoksa hemen tekrar bebisine kavusursun ins canim.
guzel haberlerini duymak nasib olur ins en yakin zamanda.
aysunayy cim ins senin de bos filan degildir, ne guzel artmis sayi, 6+5 te gitmistik biz hem bebegi gormustuk hem kalp atisni duymutuk, sen ne zaman gideceksin bi dahakine?ins guzel haberlerle gel canim..
kuzi cim hicbi fikrim yok canim ya, ins bi seyler yemeye alisir, gecen bi misafirlige gitmistik, ordaki arkadasin kizi da 1 yasinda filan galiba, cizgi film acti bi tane, onu izlerken zorla agzina yogurt ittira kaktira bi kaseyi bitirtti. ferdanin dedigini dene bakaim ins bi cozum bulabilirsin canim.
onumuz bayram, simdiden herkesin bayrami kutlu olsun, 8 agustos ayni zamandan benim dogum gunum :) butun muslumanlar benim dogum gunumu kutliycak bu sene :) he he.
peri cim o sana gosterdgm hamile pantolonlarindan aldim bi tane dun, boyle bant kismi ta yukari kadar cikiyor. GAP den aldim, lc waikiki gibi bi yer. cok hosuma gitti cok begendim, bi de sey sorucam, ben simdiki bedenime uygun aldim ama bacaklarim filan da kilo almamla beraber kalinlasirsa icine giremez miyim acaba, ama esim de buyuk bosbol almami istemedi, neyse bi kac ay giysem de yeter heralde. uzerine de boyle tunikler filan denedim ama icime sinmedi pek almadim onlardan, simdlik evdekilerle idare edeyim ins, ama pnatlon cok rahatlatti cok sukur.
baska ne vardi hatirlayamadim ama Allahim ins topigi tekrar actgmda yeni guzel haberler gormeyi nasib etsin. opuyorum hepinizi!
Ccanimmmm cok tesekkur ederimselam kızlar nasılsınız uzun zaman oldu girmeyeli ev taşıma yerleşme derken bazı sıkıntılar da yaşadım öyle uzadı ara.doğudan hiç bahsetmiyorum zaten iki dk oturmz oturtmaz mahvoldum valla.Sizde ne var ne yok esra ve aysun nasıl sevindim anlatamam sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallah.Roses inşallah senin de güzel haberini alırız canım
Tup bebekte gebelik hesabi ne zormus yahu..dun gittigimiz dr de tup bebekciydi transfer tarihinden oncesini 15gun sayacaksin dedi..4+5 gunlik dedi..o cok kucuk degil mi...internet tede oyle yaziyor gerci...
Kizlarda tedt gununu tam 1ay sayacaksin diyor ona gorede 5+3 Oluyor anlamadim bisey..
Ama bence doktorun hesabi yanlis.
Ozim hangisi dogru..
Aysuncum evet transfer tarıhıne gore hesaplanıyo baslarda benım hep transferımle uyumlu gıdıyodu şimdi adet tarıhıme gore gıdıyo cok takılma bence canım merak etme gorıceksınız pıtpıtları zaman zor gecıyo ozamanlar bayramdan sonra görürsünüz merak etme canım senın transfer tarıhın neydı 5. Gun dimi ona gore hesap yapıcaksın
Transfer 18 temmuzdaydi cnm.5.gun transfrri...
Hakkaten zor geciyo zaman....haftaya csrsamba.persembe. gidicez ins . goruruz.
Duygum canım cok şükür Rabbime ya bugunlere geldik odamız tamamlansın ıns eklıycem foto son 40 inş kızcemin kırkını saycam sonra topık eskısı gıbı hareketli degıl mahsun kaldıkyazarım tabı canım sormak ıstedıklerımı tecrubeli anne öpüyorum cok iyi bayramlar ayy ececığin ilk bayramı maşallah cook bayramlar görsün inş
Dayanamadik gittik duygumaysunum oyyy yolk sac da gorunmş tmmdır işte
bundan sonra kafaya bşey takmak yok tmm mı bak ne kadarlık oldgunu transfer tarihiyle baz alndgını senden duyuorm benadet tarihini baz almştm kendmce hep dr da oyle yapmştı zaten dra da artık çok bşey sorma çok onemli oldugunu düşndügünü sor artık kalbi ferah tutma zamanı aysunm Allah'a emanet blıosn ne kadar kafan rahat hamilelik gecrrsen minign de içerde o kadar rahat ve huzurlu olurr
canımmmm hamiş takvimini görünce nasıl mutlu oldummmm Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhbizde aşılamayla kavuştuk minnoşumuzaaaaa
Dayanamadik gittik duygumdr cuma gitmissiniz begun cok erken dedi . bakmaya calisti ama pek bisey goremedi.
Kese icinde parlsk bi cizgi vardi buuk ihtimal yolk dedi.haftaya gelin dedi...
Icim rahatlsdi valla biraz.pit piti da duysaydik iyiydi
Ankaradsyim k.validemlerde nete cok giremiyorum arayamiyorumda eltimler vs bilmiyr
Cok sagol canimmmmmm....
Ayyyyyyyy cok tesekkur ederim canim cok sukur geldi bebis nazli sipa52
Senin de gelmis cok sevindim yaaaaaaa..tebrik ederim canim saglikla gelsi kuzun Oyyyyyyy
Dayanamadik gittik duygumdr cuma gitmissiniz begun cok erken dedi . bakmaya calisti ama pek bisey goremedi.
Kese icinde parlsk bi cizgi vardi buuk ihtimal yolk dedi.haftaya gelin dedi...
Icim rahatlsdi valla biraz.pit piti da duysaydik iyiydi
Ankaradsyim k.validemlerde nete cok giremiyorum arayamiyorumda eltimler vs bilmiyr
Cok sagol canimmmmmm....
Ayyyyyyyy cok tesekkur ederim canim cok sukur geldi bebis nazli sipa52
Senin de gelmis cok sevindim yaaaaaaa..tebrik ederim canim saglikla gelsi kuzun Oyyyyyyy
Ohh yerım onu ben evet duygum inş bakalım rabbim evlatlarımızla hayırlı guzel nice bayramlar göstersin inştmm cnm beklıorm foto
eveeet ecenin ilk bayramı babannesi beyaz bi tulum aldı delik işi onu giycekk
dger gunlere de hediyelerden gydrcem bi dolu şey oldu die almadm ben pek bşey biraz daha gecsn artık kışlık alırım ben
oyy sizin de kurban bayramı ilk bayramınız olcakkismi belli mi kuzunun
Rabbim herkese evlatlarıyla sevdkleriyle nice guzel bayramlar nasip esin inşş
Transfer 18 temmuzdaydi cnm.5.gun transfrri...
Hakkaten zor geciyo zaman....haftaya csrsamba.persembe. gidicez ins . goruruz.
Ohh yerım onu ben evet duygum inş bakalım rabbim evlatlarımızla hayırlı guzel nice bayramlar göstersin inş
Aysunum tamam işte 18 temmuz 5. Gün transferine göre 5+4 günlük bebişin haftaya duyulur kalp atışı merak etme muhtemel dogum tarıhı 5 nisan annesi tabı ılerledıkce bıraz oynuyabılıyo takılma sen bunlara
İşte cnm bende oyle hesapliyordum dr 4+5 deyince sasirdim
Neyse bir iki gunun onemi yok...bebisimi goreydim iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?