Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

amanınnn az kalmşş ya ozimmm kızcene kavuşmayaaa valla bnm kırk kusur gun var dedgm zamanı hatrlıorm da ondan sonra çokk daha hızlı geçmişti gunler sonra bi baktım son on gunu sayıorm zaman çok cabuk gecıo ondan sonra ben burdaym cnm cepten faceten burdan ne sormak istersen sorablrsn ayrıca bebş cicileri odası ıvırı zıvır fotosu da beklıorm ben yaa bizimle de paylaşın bu tatlı telaşlarıı
sezeryan olsun cnm bnm ya yok bşey sezeryanda blıosn ben kızlardan agır bi şeklde atlattım o sureci ona ragmen hastaneden çıktgm gibi zımba gibiydm
RABBİM HAYIRLISIYLA VE SAGLIKLA KUCAGINA ALMANI NASİP ETSİN CNM ARKDASIM

Merhaba arkadaşlar,
Bugün yasadiklarimdn sonra kendimi buraya attim.Geçen hafta 5 haftalik hamile olduğumu öğrendim.İlk bebiş heyecani,sevinc,mutluluk havada uçuşurken sabah gelen kanamayla bayram öncesi ne olur ne olmaz diye hemen doktora gittim.Korktuğum başima gelmis,bebeğimi kaybediyordum.Yapacak bisey yoktu,kürtaj yaptilar kalan parçalari temizlediler.Allahim nasil bir gündü hala gözümün önünden gitmiyor.Çok çok zormus.İçimi dökmek istedim sadece.Allahim bunu yasayan herkesin yardimcisi olsun.6 ağustosu hiç unutmayacagim

Kıyamammm çok üzüldm cnm
blıorm bu gunu hiç unutmucaksn ama Rabbim gun gelecek sapsaglıklı bebşini vercek once sımsıkı tutuncak annesine sonra da gelcek kucagına
bugun için denecek çok bşey yok çok üzücü ama sımsıkı tutunacakk annesine bebşi tkrar hayırlı zamanda ve hayırlısyla inşşş ...

Son düzenleme:

Duygum canım cok şükür Rabbime ya bugunlere geldik odamız tamamlansın ıns eklıycem foto son 40 inş kızcemin kırkını saycam sonra topık eskısı gıbı hareketli degıl mahsun kaldık yazarım tabı canım sormak ıstedıklerımı tecrubeli anne öpüyorum cok iyi bayramlar ayy ececığin ilk bayramı maşallah cook bayramlar görsün inş

Canım cok gecmis olsun.Yaradan mevlam gene evlat verecektir inşallah .allah daha kötüsünden korusun.ne desek bos suan senin icin belki.ama gün gelecek bebislerin olacak kucaginda üzüldüğün anılari hatirlayacaksin.uzmemeye calid tatli canini

Canim sagol ins oyld degildir.
Biz aslinda haftaya gidecektik ama dayanamadik dunde girttik.
Kese 10 mm olmus.icindede beyazzz minicik bir parlaklik vardı. Bu buyuk ihtimalle yolk sac dedi bos gebelik degil dedi ins yaa
Haftaya gel erke gelmissiniz dedi
Yazacaktim size ama kesin bilgi alamadigim cicin yazmadim
Hem ankRada k.validemlerdeyim cok giremiyorum.
HeyecNla haftayi bekliyorum.
Ccanimmmm cok tesekkur ederim

Tup bebekte gebelik hesabi ne zormus yahu..dun gittigimiz dr de tup bebekciydi transfer tarihinden oncesini 15gun sayacaksin dedi..4+5 gunlik dedi..o cok kucuk degil mi...internet tede oyle yaziyor gerci...

Kizlarda tedt gununu tam 1ay sayacaksin diyor ona gorede 5+3 Oluyor anlamadim bisey..

Ama bence doktorun hesabi yanlis.

Ozim hangisi dogru..

Aysuncum evet transfer tarıhıne gore hesaplanıyo baslarda benım hep transferımle uyumlu gıdıyodu şimdi adet tarıhıme gore gıdıyo cok takılma bence canım merak etme gorıceksınız pıtpıtları zaman zor gecıyo ozamanlar bayramdan sonra görürsünüz merak etme canım senın transfer tarıhın neydı 5. Gun dimi ona gore hesap yapıcaksın

Transfer 18 temmuzdaydi cnm.5.gun transfrri...
Hakkaten zor geciyo zaman....haftaya csrsamba.persembe. gidicez ins . goruruz.

Kizlar selam simdiden gerkese hayirli bayramlar dilerim
Ben bebisimi gormeye ptesi gidicem ve benim bayramin o gun onu saglikla gordugumde olucak insallah
Keske diyorum esime bayramdan once cagirsaydi dr onun nasil oldugunu dusunerek buruk gecicek bayramim aklum hep onda insallah bidahaki bayramda kucagimda olur
Allah herkese gonlundekini nasib etsin insallah

Beyazkelebegim ben daha hamileligimi ogrendim kuzuma corap almustim ben cinsiyeti ogrenene kadar bile ufak tefek seyler akdim cunki bisey aldigimda daha pozitif olabiliyordum yoksa ona her an bisey okucak korkusu beni yiyip bitiriyordu
Benbu bebegi cok bekledim ugrunda o kadar cok agladim ki dusun annemi bi yedim bitirdim esime yaptiklarimi hic anlatmiyim ama saklama gibi bi durumum olamadi kap atisini duydugumda herkes ogrenmisti onun oncesinde duyanlar oldu hep ve hep Allah a emanet ettim simdiki gibi bencede bi sure etrafa soylenmese olur neticede zaten icindd hep bisey olur mu korkusuvar insanlarin nasil gidiyor sorusu canini sıkabılır icinden geldigi gibi davranderim ben ama mutlulugunuda yasamayi ihmal etme

Hepiniz Allaha emanet olun dogucak dogmamis dogmus butun kuzularimizda

Bu arada Rosses senin icin telden giricem canim

canımmmm hamiş takvimini görünce nasıl mutlu oldummmm Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhh bizde aşılamayla kavuştuk minnoşumuzaaaaa

aysunum oyyy yolk sac da gorunmş tmmdır işte
bundan sonra kafaya bşey takmak yok tmm mı bak ne kadarlık oldgunu transfer tarihiyle baz alndgını senden duyuorm ben adet tarihini baz almştm kendmce hep dr da oyle yapmştı zaten dra da artık çok bşey sorma çok onemli oldugunu düşndügünü sor artık kalbi ferah tutma zamanı aysunm Allah'a emanet blıosn ne kadar kafan rahat hamilelik gecrrsen minign de içerde o kadar rahat ve huzurlu olurr

Son düzenleme:

tmm cnm beklıorm foto
eveeet ecenin ilk bayramı babannesi beyaz bi tulum aldı delik işi onu giycekk
dger gunlere de hediyelerden gydrcem bi dolu şey oldu die almadm ben pek bşey biraz daha gecsn artık kışlık alırım ben
oyy sizin de kurban bayramı ilk bayramınız olcakk ismi belli mi kuzunun
Rabbim herkese evlatlarıyla sevdkleriyle nice guzel bayramlar nasip esin inşş

Dayanamadik gittik duygumdr cuma gitmissiniz begun cok erken dedi . bakmaya calisti ama pek bisey goremedi.
Kese icinde parlsk bi cizgi vardi buuk ihtimal yolk dedi.haftaya gelin dedi...
Icim rahatlsdi valla biraz.pit piti da duysaydik iyiydi
Ankaradsyim k.validemlerde nete cok giremiyorum arayamiyorumda eltimler vs bilmiyr
Cok sagol canimmmmmm....
canımmmm hamiş takvimini görünce nasıl mutlu oldummmm Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhh bizde aşılamayla kavuştuk minnoşumuzaaaaa

Ayyyyyyyy cok tesekkur ederim canim cok sukur geldi bebis nazli sipa52
Senin de gelmis cok sevindim yaaaaaaa..tebrik ederim canim saglikla gelsi kuzun Oyyyyyyy

duycaksn cnm Rabbimin izniyle herşey çok yolunda çok şükür buna hep inandm o deger az arttı falan dedgnde ble şimdi çokk daha fazla inanıorm çok güçlü bizim bebşmz annesine sımmmsıkı tutundu ooo

Son düzenleme:

maaşallah subhanallah Rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin inşallahhhhhh

Ohh yerım onu ben evet duygum inş bakalım rabbim evlatlarımızla hayırlı guzel nice bayramlar göstersin inş

Aysunum tamam işte 18 temmuz 5. Gün transferine göre 5+4 günlük bebişin haftaya duyulur kalp atışı merak etme muhtemel dogum tarıhı 5 nisan annesi tabı ılerledıkce bıraz oynuyabılıyo takılma sen bunlara

İşte cnm bende oyle hesapliyordum dr 4+5 deyince sasirdim
Neyse bir iki gunun onemi yok...bebisimi goreydim iyiydi

İşte cnm bende oyle hesapliyordum dr 4+5 deyince sasirdim
Neyse bir iki gunun onemi yok...bebisimi goreydim iyiydi

O doğru hesaplamışta tersten okumuş hiç onemseme ılk zamanlar hesaplar hemen oturmuyo benım şimdi bile bazen bır hafta onde cıkıyo bazen ıki gun onde bazen gununde hıc takılma tadını cıkar anneliğnin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…