iyi akşamlarr şimdiden herkesin bayramını kutluyorum
rabbim gebelerin bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
benim gibi bebek isteyenlerede tez zamanda nasip etsin hayırlısından
Merhaba Kızlar,
Rosesın haberlerini okuduktan sonra yazamadım bir süre. Roses gülüm sana ne desem bilemiyorum, o bebeği, bebekleri ne kadar çok beklediğini istediğini biliyorum. Rabbime dua ediyorum, tez zamanda söndürsün inşallah kalbindeki ateşi, sağlıklı bebeğini göndersin sana tez zamanda gülüm.
Aysunayyyyy, kız sakin ol biraz bu ne heyecan, valla meleğin senden daha sakin haaa. Bekle bakalımbak ben daha doktor yüzü görmedim, sabırla bekliyorum 12 Ağustos gelsin diye :). Öncesinde gidersem nasılsa bir şey göremicem diye sabrediyorum yoksa gitseydim şimdi beklemek daha zor olurdu. Sakin ol annesi meleğin valla gayet keyifli içerde, bu annemde amma telaşlı diye için için gülüyor sana :), yesinler o susam tanesi. Nerde ise birebir gidecek gebeliğimiz bende 5+3 günlüğüm çünkü. Haftaya gittiğimizde tam 6 haftalık olacağız ki o zaman bile herhalde sadece keseyi görürüm diye düşünüyordum ben. Haa üstüne kalp atışınıda gösterirse kaymaklı ekmek kadayıfı olur benim için.
Bu arada beta hcg değer artışım normal değerlerde ilerlediği için doktorcuğumda sağolsun bekle istediğin kadar dedi. Gelsende bir şey göremeyiz nasılsa bırakalımda takılsın içindeki keyifli keyifli dedi. Bekliyorum bakalım. Lakin benim mide bulantılarım sanki erken mi başladı nedir. 2-3 gündür hafif hafif bulantılar yaşıyoruz. Yemek yemediğimizde sorun yok ama eğer bir şey yersem bir yarım saat ter döktürüyor bu velet bana. Aman da aman büyürmüşte annesinin midesini bulandırırmış
Şimdiden hepinize iyi bayramlar canlarım, öpüyorum çok çok...
Merhaba Kızlar,
Rosesın haberlerini okuduktan sonra yazamadım bir süre. Roses gülüm sana ne desem bilemiyorum, o bebeği, bebekleri ne kadar çok beklediğini istediğini biliyorum. Rabbime dua ediyorum, tez zamanda söndürsün inşallah kalbindeki ateşi, sağlıklı bebeğini göndersin sana tez zamanda gülüm.
Aysunayyyyy, kız sakin ol biraz bu ne heyecan, valla meleğin senden daha sakin haaa. Bekle bakalımbak ben daha doktor yüzü görmedim, sabırla bekliyorum 12 Ağustos gelsin diye :). Öncesinde gidersem nasılsa bir şey göremicem diye sabrediyorum yoksa gitseydim şimdi beklemek daha zor olurdu. Sakin ol annesi meleğin valla gayet keyifli içerde, bu annemde amma telaşlı diye için için gülüyor sana :), yesinler o susam tanesi. Nerde ise birebir gidecek gebeliğimiz bende 5+3 günlüğüm çünkü. Haftaya gittiğimizde tam 6 haftalık olacağız ki o zaman bile herhalde sadece keseyi görürüm diye düşünüyordum ben. Haa üstüne kalp atışınıda gösterirse kaymaklı ekmek kadayıfı olur benim için.
Bu arada beta hcg değer artışım normal değerlerde ilerlediği için doktorcuğumda sağolsun bekle istediğin kadar dedi. Gelsende bir şey göremeyiz nasılsa bırakalımda takılsın içindeki keyifli keyifli dedi. Bekliyorum bakalım. Lakin benim mide bulantılarım sanki erken mi başladı nedir. 2-3 gündür hafif hafif bulantılar yaşıyoruz. Yemek yemediğimizde sorun yok ama eğer bir şey yersem bir yarım saat ter döktürüyor bu velet bana. Aman da aman büyürmüşte annesinin midesini bulandırırmış
Şimdiden hepinize iyi bayramlar canlarım, öpüyorum çok çok...
Esra canim benim minik azicik zorlsdi ya bizi o yuzden telasim..bhcg duzgun yukselmedi dr kafamizi bulandirdi
Bir de tupus bebek olunca boyle oldu
Sakinim ama artik..bebiside gorursem duyarsam dahs da rahstlicam inş.
Bugun 5+6 olduk kesemizi gecen hsfta gormustuk dr kalp atisini duyariz haftaya dedi.peesembe gidicez bakalim ins.duysriz insssssss...
Bu arada evet ayniyiz aramizda 1-2gun var
Kuzum siz herhalde haftaya perşembe gideceksiniz dimi kalp atışları için. Ben ilk muayeneme pazartesi gidiyorum 6+0 olacağız o gün, kalp atışı görürmüyüz bilmiyorum ama bende göbek olduğu için doktor büyük ihtimalle vajinal bakar, bir ihtimal görebilirim ya da bir hafta sonraya kalır artık napalım. Rabbim hayırlısını versin hepimize. Dikkat et kendine, tadını çıkar bol bol gebeliğinin, çok emek verdin sen bunun için şimdi keyfini süreme vaktidir inşallah.
Evet canim haftaya perşembe gidicez o zaman 6+5 olacagiz.dr bebisi goruruz kalbi de duyabiluriz dedi inşallah yaaa...
Sen p.tesi gittiginde keseyi ve bebisi gorursun buyuk ihtimalle cnm.kalp atisi icin erken olabilir ...
Bebisi gorelimde ayyy inşallah esraaa
slm megilim senin ve tüm arkadaşlarımın bayramını kutluyorum bayramınız mübarek olsun esram canım benim gözlerime inanamıyorum inanki çok çok sevindim hamilesin balım benim gözümüz aydın olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş sağlıklı hayırlı hamillk geçir canım benim çok ama çok tebrik ederimhamile arkadaşalrıda tebr,k ediyorum roses canım ne diyeceğimi gerçkten bilmiyorum rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?